yeni evliyim, hamileyim mutsuzum yardım edin ablalarım

Ben yapıcı yorumlar yapmıştım. Böyle yapma sebebim o bebeğin geleceğini , babasız büyüme durumunu düşünmem, bebek için üzülmem, konu sahibinin baba evine döndüğünde bebeğiyle daha zor günler yaşayacağına inanmamdi. Eger meslek sahibi oldugunu yazsa idi bosan bebeginle mutlu bir hayat sur yazardim. Bazı arkadaslar benim gibi olumlu yonde yorum yazanlara kizdilar. Onları çok iyi anlıyorum. Hak da veriyorum aslinda dusununce. Benim düşündüğüm noktalardan bosanmama dusuncesi bana daha ağır bastığı için ilk yorumumda boşanmak yanlış vs yazdım.

Bir arkadaş bebeği aldirirsin yazmış. Bu hiç aklima gelmemişti. Allahın verdiği canı allah alır doğru ama bu durumda ben düşünür muydum onu da bilmiyorum . Zor bir durum tamam ama dışarıdan bakıldığında o bebek eğer bosanildiginda çok acı cekecekse bunu ona yaşatmak da hata diye dusunmekteyim. Bebek olmasa idi ortada boşan yazabilirdim. Çünkü son yazdığın şeyi okudum adamin çekilmez huyu da var. Tecavüz olayı affedilir bir şey değil. Bir daha yapmamış ama cok buyuk travma gibi bir sey. Cok buyuk hata. şu pis yaşama şeklini kesinlikle duzeltmeli. Eğer böyle devam ederse sabırlı ol devam et diye yorum yapmazdim asla.

Ne olursa olsun bebek var diye de evlilik sürmez tabiiki de. Böyle devam ederse nereye kadar sabırlı olursun ki. Karsi tarafın da kendine çeki düzen vermesi lazım sonuçta. Bakarsın olmuyor boşanma mantıklı görünüyor. Ömür boyu mutsuzluga mahkum olacak da değilsin sonuçta.

Hakkinda hayırlısı olsun inşallah.
bende öyle yapıcam haftaya doktor randevumuz var birlikte gidicez belki o zaman baba olduğunu sorumluluk sahibi olöası gerektiğini anlar ona da kendime de zaman vericem bebeğim doğana kadar baktım olmuyor arkama bakmadan bitiricem. kendime çocuğumla yeni bir hayat kurucam ve bu yaaşadıklarım bana çok ama çok büyük bir hayat tecrübesi, hayat dersi olucak. yaşım daha çok genç bundan sonra aynı hatalara düşmeyeceğimin kanaatindeyim dediğiniz gibi hayırlısı olsun her şeyin

X