- 30 Kasım 2016
- 708
- 949
-
- Konu Sahibi SerenityMamoru
OHA. Gercekten seni seviyor ve senin yaninda. Benim butun mutsuzlugum gecti senin adina. Sen de mutlu ol bence cunku kocan seni seviyor ve yaninda.
:) seviyor lafını bn öncesi için söyledim. çünkü bana değer verrdi yanmda olurdu. knşurken bnde böyle olmak istemiyorum diyor. bni yalnız brakmıyor. kavgalı olmadığmz zamanlarda bni düşünüyor dikkat ediyor. yannda istiyor vsvsvs. ama bir şey olduğunda kırmaktan çekinmiyor. eski kafalılığını yapıyor burnunun dikine gidiyor. ve bana inat ediyorsun diyr. mesela cumartesi çk iisin. herşey yolunda güldün eğlendin. pzr sabahı kahvaltıyı senden bekliyor. böyle bir şey varmı . bir tek pazar evdesin insan istiyor sevdgnn yannda uyanıyorsun. kiii bu olsun diye aylarca bekledi. bni anne evine gönderrken ağlıyordu gidiyorum diye. pzrları birlikte uyanıcaz diyordu. bişeyler yapmak çk kolay olacak gezmek dolaşmak diyordu. şimdiiii, şimdi yok. sabah ondan önce kalkim kahvaltıyı hazırlim uyandrim bekliyor. dışarı çıkmak istemiyor. elinde telefon sürekli oyun oynuyor tv de takılıyor. ben yokum. ilgi yok. nasılsa yanmda yapıyor. naslsa kadnsn senn görevin yapıyor. bnde inatla hayır diyorum. sen bi adım gel bn bi adım gelim sorunlarımızı knşlm bu böyle olmaz diyrm anlatıyorm. dinliomuş gbi. ilk cümlesi yine kırıcı. senn görevin bn yapmak zorundamıyım. ! eee bende değilim diyorum. nie evlendik diyor. evet diyrm nie evlendik ailen sana hizmet ediyormuş ztn. banada bunlardan bahsetmedin diyrm. hizmet istiosan oturaydn annenin evinde diyrm. hatta şimdi çık annen baksn sana gelme madem diyrm yk.
Hamilesin, calisiyorsun bir de gelince onune yemek mi hazirlayip koyuyorsun? Kocan ne yapiyor?
Edit: Ne oluyor bu adamlara ya? Hepsinin burnu kaf daginda. Kadin calisacak, ev isi yapacak, hamile kalip cocuk doguracak, guler yuzu eksik etmeyecek, tabi bir de valide sultanin ve sehzadelerin gonlunu hos tutacak... E bu kocalar sperm bagisi ve golgeden baska ne temin ediyor yuvaya?
Edit 2:Konunu okuyunca ben bile mutsuz oldum. Senin mutsuz olman cok normal.
Kesinlikle.Ne oluyor biliyor musunuz ? ;
Önce anneleri tarafından birey olamadan , " erkek " adı altında büyütülüyorlar.
Sonra ,
-- " Çalışmak zorundasın, kocanın eline bakan zayıf , işe yaramazlar gibi olma " ( Çalışmak çalışmak diyenlerdenim ama böyle anlatimlarla değil )
-- "Aman ev işi dediğin ne ki , bir saatini alıyor "
-- " Aman sen hasta değilsin , hamilesin "
Diyen kadınlar yüzünden oluyor. Büyüten kadın, algilarla oynayan kadın, kadının düşmanı yine kadın.
Onu dinleme bence al yardımcı haftada üç gün odesin soylenirsede onun dediği gibi naptinki napiyosunki dersin. Kendini hiccccc boşuna yıpratma , çok kıymet bilmeyen bir esin var nankörlük en sinir olduğum şey , senin iki canlı halinle işe gidip gelmen o eve maddi katkı saglaman bile ödül verilecek biseyken , ne kadar basit napiyosunki demek tE allahim..
Tabi ki her kadın zaten evdeki sorumluluğunu bilir yemek yapmak temizlik vs. Ama gelin görün ki eşim bana sizn eşiniz gibi davransa gıdım yemek yapmam yeminle gitsin anasında yesin.. Çalışıyormuşsunuz ne kadar güzel siz de koyun tavrınızı hiiiiç uğraşmayın yok mu işten arkadaşlarınız takılın onlarla yemeğe gidin çay içmeye gidin sohbet etmeye gidin uzaklaşın o evden ı adamdan biraz o gelsin size.. Siz böyle her seferinde giderseniz asla hatasını anlayıp kabul etmez.. Ailesine de gitmeyin o sizin aileniz için surat yapıyorsa siz de ben gelmiyorum güle güle diyin kapatın suratına kapıyı defolsun gitsin.. O ailesine gitsin siz de kendi ailenizle vakşt geçirin.. Hamileymişsiniz ne kadar güzel alın bebek gelişimiyle ilgili çok güzel kitaplar var okuyun.. 9 ay 99 esma öneririm çok güzel bir kitaptır.. Sonrasında bebek bakımı nasıldır sizi neler bekliyor onlara kafa yorun sağlam durun bebeğiniz için.. Geçin odanıza ağlamak yerine kitap okuyun müzik dinleyin.. Evinizde bulunan koca sıfatındaki adamı da boşverin.. Siz bir biriyseniz onsuz da yapabilirsiniz yeter ki inanın..
Ne oluyor biliyor musunuz ? ;
Önce anneleri tarafından birey olamadan , " erkek " adı altında büyütülüyorlar.
Sonra ,
-- " Çalışmak zorundasın, kocanın eline bakan zayıf , işe yaramazlar gibi olma " ( Çalışmak çalışmak diyenlerdenim ama böyle anlatimlarla değil )
-- "Aman ev işi dediğin ne ki , bir saatini alıyor "
-- " Aman sen hasta değilsin , hamilesin "
Diyen kadınlar yüzünden oluyor. Büyüten kadın, algilarla oynayan kadın, kadının düşmanı yine kadın.
Dün bir konuya daha yapmıştım bu yorumu bu konu için de uygun bence
evlenince kadın önce uzulmeyi öğreniyor sonraları bosvermeyi yakinda sen de bosverirsin üzülme hamileliginin tadını çıkar allah hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin
Insallah zamanla her seyi yoluns koyarsiniz sanki esini biri dolduruyor gibi. Kac aylik hamilesiniz bu arada
Eğer umursamaz olursanız eşinizin o zaman ilgisini çekersiniz diye düşünüyorum.. E bebişin de doğmasına az kalmış ondan sonra bunların hiçbirini düşünmeye fırsatınız olmayacakTesekkr ederm, evet bnde biraz arkdslarma vakit ayrms olurm. Olablr :) ck haklisinz keşke esimde ne yaptgnn artk farkna varsa. Kitapta bakiyrm :)