Evlilikten sonra değişen eşim ...

Burada okuduklarımdan anladığım, erkekler kavuşma fikrinin verdiği gazla seviyorum, ölüyorum, bitiyorum moduna girip olayın büyüsü kaçınca ıssız adam oluveriyorlar birden. Yani evlilikten beklentisi yatak odasıysa bir erkeğin bir anda değişmesi buna bağlı olabilir. Tavsiye verilecek bir şey de kalmamış sanırım, her şekilde yaklaşmışsin çünkü.

Sizin aranızdaki heyecan, sevgi bitmeye yüz tutmuş gibi. Çocuk da varmış şimdi okudum, acaba babalık depresyonu falan mı? Belki kendinizi hazır hissetmeden oldu bebek, zaten iki yıllık evlisiniz, bir anda bekarliktan babaliga geçince afallamis olabilir. Ne güzel gezip tozuyordum şimdi bi sürü sorumluluğum var diye düşünüp bunun suçlusu olarak da sizi görüyordur. Bu kadar yeni anne baba olmuşken bence bu yeni düzene alışmak için biraz daha zaman tanıyın

Merhaba herkese,
2 yıllık evliyim. Eşimle evlenmeden bi kaç sene sevgili ve nişanlı kaldık. O sürelerde dünya iyisiymiş meğer. Ne desem yapan uzmemeye çalışan. Önceliği ben. Sürekli elele kavga etsek bile kavga bile sayılmazmış meğer. Hemen barışırdık da zaten.
Evlenelim kavuşalım seni cok seviyorum diyip yanmda olabildgi bütün zamanlarda beni sarıp sarmalayan insan. Evlendikten sonra tamamen değişti. Bir cok sorunla karşılaştım. Dugunumde balayimda evlendikten snra. Birden bire o adam gitti. Yerine gelenek ve goreneklerine bagli tamamiyle eski kafali . Mutemadiyen kendine vakit ayrmaya çalışan (bensiz) bir adam geldi. Zaten çalışıyoruz. Bir de aksam yemek yiyoruz ya yatiyor. Ya arkdslarna gtmek istyr. Ya bilgisayarda. Ya telefona bakiyor. Yani hic bir ihtmalde ben yokum. Erkenden yatiyor. Sarılmıyor bile uyurken. Hayatmn her aninda evlendikten snra yalniz kaldm. Ck üzülüyorum. Pzr günü saat 9 da uyudu mesela bi basimaym. Cok sklyrm. Eskiden yanmda olan insan smdi ailesnn agznn icine bakiyor. Sureklide onlari davet ediyr. Gun aşırı bizde onlarda olalim istiyor. Bu da ayri bi sknti. Zaten birlikte hic vkt gecirip bir seyler yapip paylasmiyrz. Birde gorumcem ve kaynvalidemleyim. Gtmek istemeynce yeni gttik deyincede kavga cikariyor kndi tek dışarı çıkıyor. Ben ne dersem o dedgm olmazsa bozusuruz moduna girdi.
Bir kac kere karsima aldm knstm. Evlendkten snra nie bu kdr degstigi konusunda. Tek kalmak yalnz kalmak istemedgm konusunda. Bir şeyler paylasalim bir evliyiz konusunda. Artk ailesni hergün görmek istemediğim zaten gidip geldgmz ve aşırıya kactgmz konusunda. Ama hiccc bi yere varamadim.
Artık çok yoruldum. Çok skldm. Ve çokkk yalnızım surekli mutsuzum ağlıyorum.
Bir Çok sey denedim belki misilleme yaptm belki ck ilglendm belki hic umursamadm kizdm belki knstm ama hic bi yere varamadm.
Artık boşanma durumundayz. Mutlu mesut basladgmz iliskimiz gun gectkce sacmalasiyor. Mantık cizgisinden ckti.
Sizce ne yapmaliyim? Her fikir benim için çok önemli. Dengem bozuldu artık
bu kadar sey denedikten sonra olmiyosa bi aksam tv izkerken o isimini soyle sana baksin ve pat diye ben ayrilmak istiyorum de
Bi sok olsun neden vs derse soyle biktim yoruldum ben yanlizim de ve konusturma onu git yat o sokla kalir zaten dusunur biraz belk ihak verir belki vermez o esinin kisiligine bagli

baktin olmiyo bakmiycaksin hesabina dön kendinle ilgilen aglamayi birak hayatini yasa azcik sende onsuz gez doz suslen puslen takil ayri ilgisiz kalinca emin ol noluyo diyip tersine donuyolarr

Aklıma bir şarkı geldi sana armağan ediyorum.... Sen ilk deyıl son deyılsinbunların hepsi kazma evlendikten sonra büyü bozuluyor,hoooooop kazmaların içindeki canavar çıkıyor üzülme hepsi aynı büyük büyük beklentilerle evlenen tüm genç kızın hazin sonu Yanlızlıkkkkklk

teşekkür ederim. keşke açık olsalarda kimsenn başını yakmasalar. bizde kanıp evlenmesek

bu kadar sey denedikten sonra olmiyosa bi aksam tv izkerken o isimini soyle sana baksin ve pat diye ben ayrilmak istiyorum de
Bi sok olsun neden vs derse soyle biktim yoruldum ben yanlizim de ve konusturma onu git yat o sokla kalir zaten dusunur biraz belk ihak verir belki vermez o esinin kisiligine bagli

baktin olmiyo bakmiycaksin hesabina dön kendinle ilgilen aglamayi birak hayatini yasa azcik sende onsuz gez doz suslen puslen takil ayri ilgisiz kalinca emin ol noluyo diyip tersine donuyolarr

son çare artık bunu deneyeceğim aklımda bulunsun teşekkürler
evet böyle yapınca geliyor belki biraz ama bu aralar bebeğim dolayısıyla eve tıkılmış durumdaym. o çıkarrsa çıkıyrm çıkaramazsa kalıyrm havlarda soudu buralarda tanıdgm kimsede yok. o da çıkarnca hava aldrmk yerine annesne götürüyor. o yüzden kabusum tam kabus oldu

bır bekar olarak boyle konuları okudukca evlılıkten daha da korkuyorum.

açık açık istemedğin şeyleri belirtsende evlendikten snra naslsa evlendik elimin altnda deyip herşeyi yapabiliyor ve dediklerini gram hatrlamayabiliyor. mantıklı bir beyefendiyse birden bire köylü bir anakuzusuna dönüşebiliyor. o bakımdan napmak gerekli inan bnde bilemiyrm artık

Burada okuduklarımdan anladığım, erkekler kavuşma fikrinin verdiği gazla seviyorum, ölüyorum, bitiyorum moduna girip olayın büyüsü kaçınca ıssız adam oluveriyorlar birden. Yani evlilikten beklentisi yatak odasıysa bir erkeğin bir anda değişmesi buna bağlı olabilir. Tavsiye verilecek bir şey de kalmamış sanırım, her şekilde yaklaşmışsin çünkü.

Sizin aranızdaki heyecan, sevgi bitmeye yüz tutmuş gibi. Çocuk da varmış şimdi okudum, acaba babalık depresyonu falan mı? Belki kendinizi hazır hissetmeden oldu bebek, zaten iki yıllık evlisiniz, bir anda bekarliktan babaliga geçince afallamis olabilir. Ne güzel gezip tozuyordum şimdi bi sürü sorumluluğum var diye düşünüp bunun suçlusu olarak da sizi görüyordur. Bu kadar yeni anne baba olmuşken bence bu yeni düzene alışmak için biraz daha zaman tanıyın

ne olduysa evlendikten hemen sonra oldu. bi yere gidelim yok. bir şey yapalım yok. ailesine yapışık o ne derse onları dinleyen. düğün takılarmı ble ailesi aldı ki borcu varmış eşimin düğün masraflarnızı ödedik diye bnm bundan haberm olmadı. bir şey olunca anneme danışim kardeşime sorım. daha yeni evliyiz mutsuz edip ağlatmaya başladı sonrada oh olsun bunu hakediyrsun sen diyordu. normalde sevglilik dönemimizde hiç böyle üzmemişti bile. sonra düzeldik özür diledi sonra yine aynı. ailesi sürekli tepemizde. her gün bizde gelmeyncede gelin diye skştryorlar onlarda eşimi skştrnca eşim bana bağırıyor. artk gerginlikler yüksele yüksele hat safhaya çıktı. bn ne dersem o yoksa mutsuz oluruz modunda.

Büyük kavga ettgmzde bir gün bn gidiyrm artk burda ck yalnizim ve sadece ailenle grsyrz evlilik sevgi degl artk bu baska birsey ddm. Ama gidemedm. Eve geldgnde gtmedgme ck sevinms sarlms aglamsti. Aslnda ck nazik ck dusunceli. Cift karakter gbi bir sey oldu. Eskiden bn nasl kiymetliysem simdi ailesi kendi tek basina vakit ayrmasi daha kiymetli oldu. Tekrar eskiye nasl donerz bilmiyrm. Insan esiyle evinde surekli mutsuz dayanabilir mi? Çok saçma. Insan esiyle sakalasir gulusur birseyler paylasir film dizi izler sohbet eder. Belki en degerli zamanlarmz ilerde hic firsat bulamicaz belkide.
Ama o bu mutsuzluktan memnun gbi. Knssamda kavga da cikarsam. Kendi kendine küsüp barisiyr sacma sacma mantkszlklara maruz kalyrm.

Bu adamı daha neden çekiyorsunuz Allah aşkına? Belli ki büyümemiş, kendini yetiştirememiş, aciz biri. Hiç bir işe yaramayan, karısına mutlu edemeyen, bilmeyen, algıları kapalı bir tip işte..
Bu tiplerden baba falan da olmuyor zaten. Daha beter çıkmaza girersiniz. Çok pişman olursunuz geçen yıllarınıza demedi demeyin..

Ne yapmayı düşünüyosun peki canım?
Bence sen de biraz soguk dur ilgisiz dur
Ne biliyim eşin seni fark edene kadar devam ettir pes etme görmezden gel
Mesela tel mi alıyo eline sen de al oyna
Bilg mı oynuyo sen de tv aç kitap oku film aç olabildigince az konus sadece sorularına cevap ver hatta bazılarına verme bile
Zamanla seni gözleyecektir yaklaşacaktır ozaman da sen tavır yap yüz verme isteklerini anlat anlamıyosa yaz eline ver eninde sonunda yaptır yani

Yazısının nesi var ki?
Gayet mantıklı karşısına alıp anlatmaya çalışmış. daha ne yapabilir ki?
Yazının sonuna doğru sesli harfler gitmiş. Düzgün yazamayan, yazmayan insan düzgün de konuşamaz diye düşünüyorum. İnsan okuyacak bunu, ergen mesajlaşması gibi sesli harfleri atması mantıksız...

Al birini vur ötekine.
Şimdi sen boşan ben boşanayım.
İster misin kader boşadıklarımızı bize takas yapsın.
Ne anladık boşandığımızdan:KK14:
Şunların alnına ne olduklarını yazsalar keşke de bilsek yaa!!

X