Benim gibi gençsinn aramızda 1 yaş var... Benzer şeyler yaşamışız ben şu an 10 buçuk aylık evliyim. Bizim de çok borcumuz oldu 40 bine yakın borcumuz vardı. Gerçi borç kısmı bizde biraz farklı oldu kayınbaba yüz çevirdi düğün arefesi. Hem bize erkenden düğün yaptırttı öderim diyerek hem de yüz çevirdi borçlar üstümüze kaldı. 3 aylık evliyken hamile kaldım mucizevi şekilde benimki de planlı değildi rahatsızlığımdan ötürü olmaz deniyordu oldu. Çok şükür eşim tırnağıyla kazıdı çalıştı çabaladı borcumuz şu an minimum çok rahatız sıkıntılı günler geride kaldı tabii ben de yeni gelin olmama aldırmadan kendi rızamla alyansıma kadar sattım birbirimize böyle destek olduk. Dünya malı geri gelir yerine geri konur inan...
Lakin! hamile olmana doğru düzgün sevinmemiş, pasif, iletişimden uzak, öz temizliğine titiz değil diyorsun, senin hislerine önem vermemiş afedersin işine bakmış bu çok çirkin, yani sende ona karşı sevgi kalmamış doğal olarak. Birazcık sevgin kalmış olsaydı eşinden bu şekilde bahsetmezdin zaten. O yüzden boşan diyorum. Eğer bebeği istemiyorsan onu da geç olmadan aldır ''geç olmadan.'' O insanla ufacık bir bağın bile kalmasın istiyorsan bebekten vazgeçmen gerek. Bu senin tercihine kalmış. Ama bence boşanmalısın. Ben yaşadığımız maddi sıkıntıların üstüne bunları yaşasaydım %100 boşanmıştım şimdiye. Çok şükür bizim sevgimiz ilk günkü gibi hala derdimiz sıkıntımız da yok.