Canım senin işinde zormuş ama bende en azından ingilİzce var burda her ne kadar farklı dil konuşulsa da sıkışırsam ingilizce anlaşırım. Bir de ben pısırık kalmam çekinmiyorum bilmesem de. Sakın ezdirme kendini, tencere nasıl yerleştirilirin yabancı dille alakası yok ama anladığım kadarıyla küçümsüyorlar küçük beyinleriyle.. Bende yurt dışına geldim şuan ama bu v yok hala ortada senin 3 ayda bulamadığın evi ben bulurum diye geldim, bakalım. Bir an evvel ev bulup çocuk olmadan dil kursuna başlamam lazım. Ailesi bana da müdahale etmek istedi hatta şuan kendilerince sosyal ağlarda bana laf sokuyorlar ama umrumda değil. Kendi ayıpları çocukca tavırlar. Hemen dil kursuna başla hemen zor gelse de utansanda yapamam desende seni bu durumdan senden başkası kurtaramaz, bak ben eşimin ilgisizliğine bu tavırlarına rağmen kendimi yırtıyorum hemen yazılıcam kursa allahtan çocuğun yok sakın yapma benim 6 ay zamanım kaldı çocuk olunca kurs zor. Sonra çocuğuna da zarar üzüntüden bir iştahım kesildi yaklaşık 10 gündür hiç birşey yiyemiyorum resmen açlık halsizlik vs zor