- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.229
- 498
- Konu Sahibi meredithgrey
bilemiyorum ki bizim de eşimle şu an şartlarımız çok iyi. yani maaşlarımız, çalışma ortamlarımız vs vs. ama ben de isterim kendi işimiz olsun diye. özel sektör el kapısı sonuçta bir gün izin alırsın, ikinci gün alırsın üçüncü seferde "amma da çok izin alıyor " diye kulis olur. halbuki yetişkin insanlarız ihtiyacımız olmasa neden izin alalım ki.Ipekcigim kosullardan memnun olsa nicin konu acsin hosnut degil ki konu aciyor bdvde. Yeni is kurmak ona yorucu bir ugras geldigi icin acmis
ben doğumdan 15 gün sonra iş başı yaptım.
ama eşimle kendi işimiz olsa daha esnek olacağı kesin.
bunu yapacak cesaret yok henüz, risk almak da yorucu. en azından dışarıda çalışınca olmayınca çıkar gidersin ama kendi işin olunca "ya olmazsa" olasılığı zayıf bırakıyor. ama "ya olursa" bu da hep acabalarda kalacak.
benim rahmetli babam subaydı. aynı yaşta okul arkadaşıyla askeri okula kaydolmaya gitmişler. arkadaşının saçı uzun diye kesmesini istemişler doğal olarak o da sadece uzun saçlarını kesmemek için geri dönmüş. cahillikk, gençlik dersin bakınca.. ama babam memur oldu, o ise şu an fabrikatör..2 tane fabrikası var ve başka sektörlerde yatrıımları.