• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve geçtin mi diye sormayan erkek? İğrenç bir buluşma

Kaçın uzaklaşın.Adam taksicilerle uğraşmamak için sizi bulmuş.Siz de iyi niyetinizle yok diyememişsiniz.Ama bi daha böyle şeyler yapmayın.İlk buluşmalar çok önemlidir bi ilişkide.Daha yolun başında kendince kurnaz birine denk gelmişssiniz.Hiçbir şekilde iletişim kurmayın .Bundan güzel bi ders çıkartıp hayatınızda olmasını istediğiniz kişi de olması gereken nitelikler arasında yeni maddler eklemelisiniz😅mesela hiçbir erkeği ilk 5 buluşmada evinde alıp oraya buraya bırakmayın, hesap felanda ödemeyin.Bırakın hanımlar bu prenses erkekleri.🤦🏼‍♀️
İnsanlara hayır diyemeyen biriyim. Bundan sonra akıllandım işte. İlk defa beni kullanan bir erkeğe denk geldim. Başta dediğim gibi zarf mı attı diye düşündüm o derece bir saflık 😭

İnsanlara hayır diyemeyen biriyim. Bundan sonra akıllandım işte. İlk defa beni kullanan bir erkeğe denk geldim. Başta dediğim gibi zarf mı attı diye düşündüm o derece bir saflık 😭
Keşke uçağa in bin bekle falan zahmet olmasaymış piremsese. Şehri neresiyle bi hızlı yol, köprü möprü, otoban yok muydu da bırakaydınız siz temiz temiz? Uçakta ağlayan bebek olur, bağıra bağıra konuşanı olur tadı kaçtıysa minnoş kalbim kırılır.

Ablam azcık aklını kullan ya adam dünyanın en cömert piremsesi bile olsa 41 yaşında. Senden 12 yaş büyük. Ben bile 34 yaşındaki halimle 41 yaşında biriyle çıkmam. İnsanın enerjisi her yıl düşen bir şey 30lardan sonra. Sen konsere gitmek, gezip tozmak isterken adam belim ağrıyor bugün evde kalsak ya dicek. Kaldı ki bu pintilikle onu da cümle içinde kuramazsın zaten, yemeği sakınan insandan bahsetmişsin.

Selam arkadaşlar,
Şehir dışından biriyle tanıştım, kendisi 41 yaşında. Antalya’dan İstanbul’a geldi. Ailesi burda yaşıyor zaten. Üç gün arayla iki kez buluştuk, dün buluşmak için sözleşmiştik. Gece 1de uçağım var, beni buluştuktan sonra havaalanına bırakır mısın dedi. Bana git gel 95 km.

Tamam dedim ama gerçekten sinirlendim. O saatte bir kıza beni bırakır mısın demesi çok düşüncesizce geldi (maddi durumu iyi, taksi tutabilirdi). Önce algılayamadım, herhalde beni test etti , böyle bişey yapmaz dedim, ta ki buluşma günü beni evden alır mısın elimde bavul var diyene kadar 😂 Saftirik ben evine de gittim. Buluşmada da akşamın 8i olmuş aç mısın falan hiçbişey yok direkt dandik bir kafede kahve içelim dedi. Valla açım dedim, restorana geçtik, garson da onu bunu ister misiniz diye soruyor. Adam direkt bana sormadan hayır diyor. İçi gitti resmen. E sen adam kullanmayı biliyorsun?

Yolda acaba ben nasıl döneceğim, bizim semt biraz kafamı karıştırıyor gece falan dedim. Navigasyon açar dönersin dedi 😂 hadi canım biz bilmiyorduk mağaradan geldik dedim. Neyse eve rahat döndüm ama endişelendiğimi bildiği halde hiçbir arama mesaj gelmedi eve vardın mı diye.

Hakikaten o kadar saftirik hissediyorum ki kendime ekmek veresim gelmiyor bazen. Hoş biriydi ama inanılmaz sogudum inanılmazzz
Eğer profilde yazdığı gibi 29 yaşındaysan 41 yaşındaki kart horozu napcan kız baçoşver

Back
X