Selam arkadaşlar,
Şehir dışından biriyle tanıştım, kendisi 41 yaşında. Antalya’dan İstanbul’a geldi. Ailesi burda yaşıyor zaten. Üç gün arayla iki kez buluştuk, dün buluşmak için sözleşmiştik. Gece 1de uçağım var, beni buluştuktan sonra havaalanına bırakır mısın dedi. Bana git gel 95 km.
Tamam dedim ama gerçekten sinirlendim. O saatte bir kıza beni bırakır mısın demesi çok düşüncesizce geldi (maddi durumu iyi, taksi tutabilirdi). Önce algılayamadım, herhalde beni test etti , böyle bişey yapmaz dedim, ta ki buluşma günü beni evden alır mısın elimde bavul var diyene kadar

Saftirik ben evine de gittim. Buluşmada da akşamın 8i olmuş aç mısın falan hiçbişey yok direkt dandik bir kafede kahve içelim dedi. Valla açım dedim, restorana geçtik, garson da onu bunu ister misiniz diye soruyor. Adam direkt bana sormadan hayır diyor. İçi gitti resmen. E sen adam kullanmayı biliyorsun?
Yolda acaba ben nasıl döneceğim, bizim semt biraz kafamı karıştırıyor gece falan dedim. Navigasyon açar dönersin dedi

hadi canım biz bilmiyorduk mağaradan geldik dedim. Neyse eve rahat döndüm ama endişelendiğimi bildiği halde hiçbir arama mesaj gelmedi eve vardın mı diye.
Hakikaten o kadar saftirik hissediyorum ki kendime ekmek veresim gelmiyor bazen. Hoş biriydi ama inanılmaz sogudum inanılmazzz