Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
29 yaşında bir kadın, 41 yaşında bir erkeğe 1 gün boyunca bebek bakıcılığı yapmış, güleceğim yoktu. Ne işiniz var 41 yaşında adamlaSelam arkadaşlar,
Şehir dışından biriyle tanıştım, kendisi 41 yaşında. Antalya’dan İstanbul’a geldi. Ailesi burda yaşıyor zaten. Üç gün arayla iki kez buluştuk, dün buluşmak için sözleşmiştik. Gece 1de uçağım var, beni buluştuktan sonra havaalanına bırakır mısın dedi. Bana git gel 95 km.
Tamam dedim ama gerçekten sinirlendim. O saatte bir kıza beni bırakır mısın demesi çok düşüncesizce geldi (maddi durumu iyi, taksi tutabilirdi). Önce algılayamadım, herhalde beni test etti , böyle bişey yapmaz dedim, ta ki buluşma günü beni evden alır mısın elimde bavul var diyene kadarSaftirik ben evine de gittim. Buluşmada da akşamın 8i olmuş aç mısın falan hiçbişey yok direkt dandik bir kafede kahve içelim dedi. Valla açım dedim, restorana geçtik, garson da onu bunu ister misiniz diye soruyor. Adam direkt bana sormadan hayır diyor. İçi gitti resmen. E sen adam kullanmayı biliyorsun?
Yolda acaba ben nasıl döneceğim, bizim semt biraz kafamı karıştırıyor gece falan dedim. Navigasyon açar dönersin dedihadi canım biz bilmiyorduk mağaradan geldik dedim. Neyse eve rahat döndüm ama endişelendiğimi bildiği halde hiçbir arama mesaj gelmedi eve vardın mı diye.
Hakikaten o kadar saftirik hissediyorum ki kendime ekmek veresim gelmiyor bazen. Hoş biriydi ama inanılmaz sogudum inanılmazzz
Çok haklısınız. Ben de bu yaşa kadar niye boşta kalmış diyordumAy kim ne derse desin valla 41 yaşındaki adam bir şeye benzese o yaşta bekar bırakmazlardı zaten. Pis herif valla sinir oldum.
Keşke öyle yapsaydım. Taksiye binebilecek gücü de vardı ama yok 100₺lik kahveyle işi kapatacaktı bir deTek sorun adamın eve vardın mı dememesi mi ? Ailesi İstanbul'da yaşayan adam havalimanına nasıl gidebileceğini ( havaist, marmaray - metro vb ) bilmiyor olabilir mi ?
Neden adama toplu taşımayı tarif edip çekilmediniz kenara ?
Buluşma günü neden adamın evine gittiniz adamı almaya ? Elinde bavul varsa var; taksi de var sonuçta.
Yazıp yazıp siliyorum. Hoş biriyse yeniden buluşun şoförlük yapın, İstanbul'u gezdirin ne istiyorsa yapınSelam arkadaşlar,
Şehir dışından biriyle tanıştım, kendisi 41 yaşında. Antalya’dan İstanbul’a geldi. Ailesi burda yaşıyor zaten. Üç gün arayla iki kez buluştuk, dün buluşmak için sözleşmiştik. Gece 1de uçağım var, beni buluştuktan sonra havaalanına bırakır mısın dedi. Bana git gel 95 km.
Tamam dedim ama gerçekten sinirlendim. O saatte bir kıza beni bırakır mısın demesi çok düşüncesizce geldi (maddi durumu iyi, taksi tutabilirdi). Önce algılayamadım, herhalde beni test etti , böyle bişey yapmaz dedim, ta ki buluşma günü beni evden alır mısın elimde bavul var diyene kadarSaftirik ben evine de gittim. Buluşmada da akşamın 8i olmuş aç mısın falan hiçbişey yok direkt dandik bir kafede kahve içelim dedi. Valla açım dedim, restorana geçtik, garson da onu bunu ister misiniz diye soruyor. Adam direkt bana sormadan hayır diyor. İçi gitti resmen. E sen adam kullanmayı biliyorsun?
Yolda acaba ben nasıl döneceğim, bizim semt biraz kafamı karıştırıyor gece falan dedim. Navigasyon açar dönersin dedihadi canım biz bilmiyorduk mağaradan geldik dedim. Neyse eve rahat döndüm ama endişelendiğimi bildiği halde hiçbir arama mesaj gelmedi eve vardın mı diye.
Hakikaten o kadar saftirik hissediyorum ki kendime ekmek veresim gelmiyor bazen. Hoş biriydi ama inanılmaz sogudum inanılmazzz
Bir ilişkinin yürüyüp yürümeyeceği 7 saniyede belli olur diyen ilişki danışmanlarına katılıyorum valla ben.erkekler arasında bu artık yükselen bir trend
hesap ödemeyelim, şöforlük yapmayalım, masraf yapmayalım. yani böyle erkek çok var artık.
bu erkek profili var yani hele hele belli bir işi gücü parası varsa daha da bi bu kafalara geliyorlar. bu şekilde kendini paracı kadından koruyor- kendince.
o yüzden "yok artık bunu da yapmaz" dememek lazım, yapar
ilk seferde tavrından hoşlanmadıysan 2. kez görüşmemek ya da işte abartılı bir talebi varsa "yoo ne münasebet yapamam" demek filan gerek, bence yapılabilecek şey bu.
Nasıl yedi saniyede belli oluyorBir ilişkinin yürüyüp yürümeyeceği 7 saniyede belli olur diyen ilişki danışmanlarına katılıyorum valla ben.
Genç yakışıklı olsa konu sahibinin düşmesini anlayacagim ama bildiğimiz yaşlı adamdan şu muameleyi görmüş.İlk buluşmada hiçbir adamı arabayla bir yere götürmem şahsen. Prenses erkeklerle dolu ortalık.
Arabayla alınacak kişi benim, çünkü güvenlik konusunda maalesef dezavantajlı olan benim.
İlk buluşmada da hesabı erkek ödemeli bana göre. Bir yemekle bir kahveyle kimse gold digger olmaz, başlatmasınlar cimriliklerine.
Paragöz kadın istemiyoruz ayağına resmen para yiyen herifler türedi, yemezler güzelim.
Bu arada 41 yaşindaki herifle ne işiniz var? 12 yaş büyük adam sizden hiç olmuş mu?
Bir daha yazarsa patır patır içimi döker rezil edip engeli basardım ben olsam.
Abartmayın hepimiz o yaşlara geleceğiz.Genç yakışıklı olsa konu sahibinin düşmesini anlayacagim ama bildiğimiz yaşlı adamdan şu muameleyi görmüş.
Gold digger ama kendinden kac yas kucuk kisiyi kullaniyor, helal olsun.Gold digger bir adama denk gelmişsiniz geçmiş olsun. Taksi parasından yırtmış, kendisini de bıraktırmış ne güzel. Adına da buluşma demiş, yersen. Keşke en baştan o gün buluşmayı kabul etmeseydiniz. Yolculuk varsa ben seni meşgul etmeyim, iyi yolculuklar deseydiniz kibarca. En azından kusulacak kadar iğrenç tavırlarına maruz kalmazdınız.