Çok merak edıyorum Eşinizin aılesine ne kadar yardım edıyorsunuz?

Yazdıklarınız çok mantıklı ve insani elbette. Bir yandan katılıyorum bir yandan kendi durumumu düşünüp kendimi sorguluyorum. Kayınpederim sırf babası ona yardım etmemiş diye çocukları için parmağını kıpırdatmamış(eşim hep yardımlarla okumuş, belki de okumasını istemiyordu bilemem)
İlçedeki 2 evi satıp yedim kimseye kalmasın diye der, bunları duyunca da içimden ev almak gelmiyor(gerçi öyle bir talepleri yok)
Ama bunu çok dile getirmişimdir imkanım olursa köye annemin(kayınvalidem)rahat edeceği bir ev yaptırmak isterim.

Kavga etmıs sordum bir dayak yemiş bir hafta yerınden kalkamamıs

Çok üzüldüm: (
Çok hayrını gorurler artık.

herseyi acikliyor.
esinin de elleri kirilir nasil olsa.

Evet mazlumun Allahı var...

Ev alıncamı rahat ediyorlar? Huzur evlemi bağlantılı?
Ev almak çok basit bişey değil, tamam gerekiyorsa aileye yardım edersin ama ev çok farklı..

Fatura ödemekle ev almak aynımı Allah aşkına..
Birde çocukların için şey demişsin
Meslek sahibi ederim sonra evlenecekmiş ev alacakmış kendi halletsin demişsin,
Evliliğini niye kendi hallediyo kuytudanmı çıktı onlar?

Son düzenleme:
Hiç etmioz valla hatta onlar bize edior:-D edior derken para falan almıoruz ama arada bizim içib alışveriş falan yapıp getiriorlar içlerinden geliormuş nabalım:-D kendi ailemede yardım etmioruz ordada durum aynı şekilde. He bir dertleri olaa tabiki ederiz ama ev arabada alamam yani herkes kendine. ..

Kayınpederinizin mantığı ne kadar cahilce ve mantıksız, baban yardım etmediyse çocukların ne suçu var? Çocuğun da o zaman babam bana yardım etmedi ben de etmeyeyim diye mi düşünsün?
Askerlikteki üst devrelerin de, zalim kaynanaların da eziyetleri hep bu mantıksızlıktan hep !

etmiyoruz ha çok zor durumda olurlar etimiz budumuz kadar destek oluruz ama kendim kirada oturup ev araba falan alamam kaldı ki o ana baba adam olsa yapma etme oğlum der

Biz etmiyoruz yani düzenli bir şekilde yardım etmiyoruz, hatta benim annem bize yardım ediyor. Ama kvdemlerin durumları benim aileme göre kötü, kendi ailemin ihtiyacı yok. Bu yüzden Kvme gittiğimizde alışveriş yaparız onlara, mesela kurban bayramında eksilmişlerdi biz tamamladık ama böyle bir talepleri yoktu biz içimizden geldiği için yaptık. Mesela kv 2. ev aldı taksit ödüyor sıkışsa yardım edermiydik evet ederdik ama onların böyle bir beklentisi yok. ancak ev almaya kadar veya tüm taksitleri ödemeye kadar gitmezdim hele araba işini hiç düşünemiyorum.kendi evimiz yok ve ev almak için çocuğum da yokken para biriktiriyoruz bende çocuk yokken, bi ev alalım sonra çocuğun geleceğini düşünelim kafasındayım. İlerde kendi evim olsun yetecek kadar param olsun çocuğuma yük olmayayım diye düşünüyorum. O yüzden çocuğumdan çalıp aileye veremem. Ha maddi durumum çok iyi olsa ve ailelerden biri evsiz olsa ev alırdım ama bizim üstümüze olurdu ev onlar dilediği gibi otursun diye düşünürdüm.

etmedik hiç. hatta onlar bize destek çıkardı. peynir zeytin zeytin yağı gibi. ne mahsülleri varsa...

Gençken kazanıp son demlerini düşünselerdi,zamanında har vurup harman savurup evlatlarına yüklenip huzurlarını kaçırmaya hakları yok.Benimde var ikitane yavrum onlara hiç yük olmayı düşünmüyorum elimden geldiğince geleceğimi hazırlamaya çalışıyorum onlar benim kölem değil hiç bir zaman onların huzurunu kaçıracak şeyleri onlardan istemem olmasa bile istemem dediğim gibi bukadarına asla hakları yok

bi arkadaş evi onlara alırım biz genciz kira öderiz demiş ama gençliğin garantisi mi var bi hastalığa sakatlığa bakar ev hadi neyse diyim araba almak çok mu elzem kendi kirada otururken çok çok abartı

yardım ediyoruz, eşim borç alıp veriyor.. ama kp ev aldığımızda 20 bine yakın evin masrafını yapmıştı.. ama bizde nişanlandığımdan beri kredi ödüyoruz herşeyi kendimiz yaptık..

Etmıyoruz.
gelırlerı mukemmel
hatta ben onlardan yardım beklıyorum ıhtıyacım olmamasına ragmen ne yalan soylıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…