- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
-
- Konu Sahibi hayalkenti
Çocuğu buyutup o evlenilecek yaşa getirmek vazife değil dimi? Yazık.gençler evlenirken oralı olmayıp, annelik babalık vazifesini yapmayıp, bu insanlar evlendikten sonra bi beklenti bi beklenti.
nedir bu arkadaşım.
Benimde babam ana baba kardesler yegenler hepsine ayri yediriyo. Daha dun bu konu hakkında baya bi canimiz sıkıldı. Onlar bizden luks yasarken bizim borcumuz oldugu halde hala onlara veriyoruz bi taraftan. inkar bari etmeseler yine ok deriz ama bisey oldumu "ne yaptiniz ki" demeleri yok mu agizlarinin ortasına cakmak geliyo icimden. Ben artik tek kurusu bile helal etmiyorum. Kendi ceplerine gelince de kiyamet kopuyo bunu da belirteyim...
Bu dünyada anneme babama yardımcı olmayacaksam daha neden yaşayayım ki diye düşünüyorum ben. Ana-baba dünyada insanın sahip olabileceği en değerli şeyler.o yaşa gelen insanlar kendi geleceklerinide kendileri düşünsünler. bizimkliler zamanında çok güzel yemiş içmişler. ben şimdi ev sahibi olayım diye 3 kuruşun hesabını yapıyorsam bebğimi evde bırakıp işe geliyorsam kimse kusura bakmasın.benim param kendi çekirdek aileme aittir. çocuğumun eğitiminide düğününüde evinide kendim yapmak isterim. çocuğumu geleceğe yatırım olarak görmüyorum. aksine onun rahatı için ben çalışmalıyım diye düşünüyorum.
Bu dünyada anneme babama yardımcı olmayacaksam daha neden yaşayayım ki diye düşünüyorum ben. Ana-baba dünyada insanın sahip olabileceği en değerli şeyler.
Bu dünyada anneme babama yardımcı olmayacaksam daha neden yaşayayım ki diye düşünüyorum ben. Ana-baba dünyada insanın sahip olabileceği en değerli şeyler.[/QU
Elbette zor durumda olununca yardım edilmeli. Sana yaptıklarının karşılığı değildir, evlatlık görevindir.Kendi ailemiz düğün dernekte yardım etmese zor zamanlarında sırt mı çeviricez yani, bu baz alınmamalı bence bende kv ile sorunlar yaşadım araya kan girmedi seviyeli bi ilişki kurmaya çalışıyorum kendimce ama zor bi dönemleri olsa elimizden geldiği kadar yardım ederiz ha ama şunu da söyliyim eşimin ailesi bizim düğünümüzü yaptı eşyalara vs karışmadılar ama rüyalarımın düğünü oldu yardımları olmasa tepkili olur muydum, zor bi durumları varsa olmazdım ama esimin keyfi aileme şunu alalım bunu yapalım demesine izin vermezdim
Evet ben kendi anne babama da eşimin annesine babasına da aynı şekilde elimden geldiğince yardım ederim. Gocunmam para verdim demem onlar iki evlat yetiştirmiş o yaşa getirmiş saçımın telinde hakları var..burda da. eşin tavrı önemli kimisi hep bana hep bana der hep benim ailem öyle bi eşle zor tabi