şimdi ben bunu ağbime anlatsam oda doğal olarak eşime söyleyecek.
benim korkum eşim gidip adamla konuşmaz direk kavga eder.hangimizin kocası bunu yapmaz ki.
ama ne diyorum benim eşimin özel bi durumu var kavga anında adam bi itse ne olur sonu.
ya benim eşim kar yağınca dışarı çıkamıyor ayağım kayacak diye anlayın halimi artık.
yani adama öyle bi şey söylemeleyim ki düşmeli yakamdan benim derdim bu..
kusura bakma ama elin adamını ne diye evin içersine alıyorsun ben eve gelen tüpçüyü dahi içeriye almam bütün erkeklere sapık gözüyle bakarım sonuçtya erkekler bir yerleri kalkar ne me lazım , insan en mahrem evine içeri alır mı? adam seni yollu sanmış , her erkek modern ve gerçek abiniz gibi olmaz , sizde amma rahatmışsınız , sanırım üni mezunusunuz bu üniden mezun olan bayanlar bu gibi konularda çok rahatlar , esnaf takımı sapık . çoğunluk böyle , benim büronun karşısında terzi vardı bu ünideki kızlarda erkek arkadaşlarıyla geldiğinde bu kızlara resmen kötü kızlar diye hitap edince benim esnaflara bakış açım değişti , ne şekilde düşündüklerine şahit oldum , siz siz olun esnafı evinize almayın , sohbet ortamına girmeyin adam dükkanına gittiğinde sizinle ilgili fantazi kurmaya çok vakti var zaten çoğu sinek avlıyor yada sapıklık yapıyor vakti daha neşeli geçsin diye hayatı renksiz olunca
iyiki kötü içerik butonu var diyorum
bu arada yorumların çok fazla olduğu bir konu olduğu için,bazı arkadaşlar son yazdıklarımı okuyamamış..taciz konusunda karşıdakine güzel bir ders verdik.o günden beri görmediğim için ne derece etkili olmuş bu ders bugün ortaya çıkar diye düşünüyorum..
bir gelişme olursa mutlaka yazarım size..
bu arada bir çok arkadaş evde yanlızken niye tamirci alıyorsun, zaman kötü felan yazmışlar..haklılar elbet ama benim eşimde bu işi yapan biri ve yıllardır günde ortalama 20 eve giren çıkan biri..
şimdi ben bu durumda tamirciler sapık aman allah ya bana saldırırsa diye bu adamları eve yanlız almasam,nasıl bi çelişkinin içine düşerim siz düşünün artık..
yıllardır bu işin içinde olan eşimden,bu zamana kadar bir çok olumlu yada olumsuz hikaye dinledim..kapıyı kocam evde yok şimdi git akşam gel diye açmayan kadınlar(benim kocamında mesaisi var akşam nasıl gidecek o muamma),tamirci geliyor diye eve bi dünya komşu topluyan kadın,eşim mutfakta kurulum yaparken ona ve çırağına kahve yapan kadın,ben evde olamıycam komşumda anahtar gir yap diyen kadın..
sapık her heryerde sapıktır arkadaşlar,size saldırması için evinize girmesi gerekmiyor illa.bu bir polis karakolunda da olur,bir doktor yazıhanesinde de olur,otobüste de olur,kıyafet mağazasında da..
rabbim bu sütü bozuklardan korusun bizi..
kusura bakma ama elin adamını ne diye evin içersine alıyorsun ben eve gelen tüpçüyü dahi içeriye almam bütün erkeklere sapık gözüyle bakarım sonuçtya erkekler bir yerleri kalkar ne me lazım , insan en mahrem evine içeri alır mı? adam seni yollu sanmış , her erkek modern ve gerçek abiniz gibi olmaz , sizde amma rahatmışsınız , sanırım üni mezunusunuz bu üniden mezun olan bayanlar bu gibi konularda çok rahatlar , esnaf takımı sapık . çoğunluk böyle , benim büronun karşısında terzi vardı bu ünideki kızlarda erkek arkadaşlarıyla geldiğinde bu kızlara resmen kötü kızlar diye hitap edince benim esnaflara bakış açım değişti , ne şekilde düşündüklerine şahit oldum , siz siz olun esnafı evinize almayın , sohbet ortamına girmeyin adam dükkanına gittiğinde sizinle ilgili fantazi kurmaya çok vakti var zaten çoğu sinek avlıyor yada sapıklık yapıyor vakti daha neşeli geçsin diye hayatı renksiz olunca
Ya buraya elinadamını içeri ne alıyorsun diyenlere inanamıyorum. Bu kadın evli olmayabilirdi öğrenci olabilirdi yada işi gereği ailesinden uzak yaşıyor olabilirdi. Kaldı ki evli eee eşi işe gidiyor ne yapsın eşi tamırci için izin mi alsın. Şaka gibisiniz ya. Ayrıca eve geldikten 1 hafta sonra başlamış ve onun öncesindede bakıyormuş. Yazdıklarınızı okudukça sinirlendim. Bende tek yaşıyorum eve tamirci gelse içeri almak zorundayım napcam pekii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?