• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kötü Birşey Oldu..:(

Eğer bu mesaj can bey tarafından yanlışlıkla atıldıysa, demek ki can beyin bir kız arkadaşı var.
Ama can bey telefonunu yanında taşıyan biri değil.
Bu bana tezat geldi biraz.
Bir gece böyle bir mesaj atılıyor.
Ertesi gün can bey telefonunu yanında taşımıyor.
Ben bu kadar tesadüfe inanmam ya, neden olmasın.

İşte ben de tam bunu yazdım asıl kafamı karıştıran da bu bilmiyorumkismile

Normalde bugün eşimin dayısı ve yengesine gidecektim.

Ama o kargaşayla unutmuşum.

Şimdi evi aradılar cebim kapalı olduğu için merak etmişler beni.

Neden gelmedin felan merak ettik dedi.Ben de anlattım böyle böyle diye.

Saçmalama senin ağzının içine giriyor recep seni çok seviyor imkanı yok yapmaz felan dedi.

Sen konuşurken pür dikkat gözünü senden ayırmıyor sanırsın ki 1 aylık evlisiniz dedi.

Ne düşünceğimi bilemiyorum.

Buara candan hala haber yok :mymeka:

Kafamı asıl kurcalayan can güzel bir söz yazıyorsa flört ettiği biri var demektir.Ama ne hikmetse telini yanında taşımıyor .

canim dukkani aradiginda
adam sana can reyon da calisyo demedi mi
belki calisinca telefonu surekli calyo diye
patron kizmistir ondan oda telefonu yaninda tasimiyodur
olamazmi yani?

Normalde bugün eşimin dayısı ve yengesine gidecektim.

Ama o kargaşayla unutmuşum.

Şimdi evi aradılar cebim kapalı olduğu için merak etmişler beni.

Neden gelmedin felan merak ettik dedi.Ben de anlattım böyle böyle diye.

Saçmalama senin ağzının içine giriyor recep seni çok seviyor imkanı yok yapmaz felan dedi.

Sen konuşurken pür dikkat gözünü senden ayırmıyor sanırsın ki 1 aylık evlisiniz dedi.

Ne düşünceğimi bilemiyorum.

Buara candan hala haber yok :mymeka:

Kafamı asıl kurcalayan can güzel bir söz yazıyorsa flört ettiği biri var demektir.Ama ne hikmetse telini yanında taşımıyor .

Bak ailede biliyorki eşinin sana olan sevgisini yapmaz diyorlar patronu acaba can telde çok konuşuyor diye kızmış olabilirmi eğer öyleyse de ondan cepini yanına almıyor olabilir buda bir ihtimal tabi

Bak ailede biliyorki eşinin sana olan sevgisini yapmaz diyorlar patronu acaba can telde çok konuşuyor diye kızmış olabilirmi eğer öyleyse de ondan cepini yanına almıyor olabilir buda bir ihtimal tabi

İşletme müdürleri yıllık izinde kuzum..

Markette yasak değil tel.

Buara kız bugün unutmuş teli evde normalde alırdı dedi.

kendi ailesi de yakıştırmamış.kaç yıllık evlisniz merak ettim de bilmiyorumkismile eşin geldiğinde konuşmayı düşünüyor musun? yani nasıl tavır alacağına karar vermelisin bence.seni o kadar seviyorsa yapmaz bence.eğer yapmıyorsa çok şanssız bir tevafuk bu olay..

ben bu filmi bir çok kere dinledim kusura bakma kafan karışmış daha fazla karıştırmak istemem ama....şimdi CAN diye biri hemen bulunur hatta gelip senle tanıştırılır...aynısı benim bi arkadaşa oldu.....kız erkek arkadaşının nişanlısı oldu...kumpas iyi kuruldu tabii...erkekler evlilikleri bozulsun hiç bir zaman istemezler ama bir kaç tanede sevgilisi olsa zararı yok gözü ile bakıyor

Mavim inanki konuyu okurken sonunda "şaka yaptım" falan yazacaksın sandım.
Öyle şok oldum ki mafoldumben
Asla sana yazmak istemediğim şeyler yazacağım
Ama seninde hiç üzülmeni istemem okuduğum kadarıyla eşinle birbirinizi seviyorsunuz canım benim
Eğer yorum yapacaksamda
Sanki karşımda Mavim yokmuş başka birinin durumunu okuyup yorumluyor gibi yapacağım şimdi

Eşinin mesajı görünce paniklemesi,
Diğer gün aradığında kızın can yok diyip kapatması ve eşinin yine paniklemesi
Kızın sonra telefonu açmaması
Kıza msj yazalım dediğinde eşinin beni küçük düşüreceksin diyerek hattı kilitleyip telefonu kırması
Aradığında yine kızın bi süre açmayıp sonra hattın kardeşine ait olduğunu söylemesi
Can'ın eşine yanlışlıkla atması da garip geldi
Can'a aratayım demesi de kurtarma çabaları gibi
Offf Mavim off inşallah düşündüğüm gibi değildir :Saruboceq:
ınş deildir :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Eşinin ağlayıp yalvarması da kafamı karıştırdı
Ben olsam suçum olmayan bişey için ağlamazdım sanırım

Yinede iyi ihtimal düşünmek istiyorum ama bu günlerde öyle şeyler duyuyoruz ki mavim sende şahitsin kkda bile akla gelmicek şeyler yaşanıyo o yüzden benim güvenim tamamen sarsıldığı için böyle düşünüyorda olabilirim

Son düzenleme:
evet tel kime kayıtlı acaba.eğer gizlemediyse öğrensen aslında.. :kızgın:
ya insan tekrar tekrar düşününce sanki senaryo gibi geliyo.ama seni çok seviyormuş eşin.yani ilgiliymişde.tevafukta olabilir.. off .

İşletme müdürleri yıllık izinde kuzum..

Markette yasak değil tel.

Buara kız bugün unutmuş teli evde normalde alırdı dedi.

Unutmuşta olabilir telini numara kimin üzerine kayıtlı acaba sorup öğrenebilirsin eğer numarasını gizlettiriyorsa kişilere öğrenemiyorsun inşallah öğrenirsin canım ya

mavicimmm evet bir yanlış msj atma olayı olabilir... can dye biri sevgilisine atçaktır yanlışlıkla eşine atmıştır... ama benim kafamı karıştıran eşinin panik hali üste çıkmak için sinirlenip tlfonu kırması filan oldu...inşallahh aklına gelen başına gelmezzakannehir ama birde şöyle bir durum var sen zeki bi kadınsın sezerdin diye düşünüyorumbilmiyorumkismile

Aslında Mavim eşinin en büyük hatası o gece o mesaj geldiğinde numarayı arayıp senin yanında Can'la açıkca konuşup herşeyi o gece halletmemesi olmuş.
Ben olsam hemen arardım arkadaşımla şakalaşır gibi yanlış numaraya gönderdiğini söyler o ara eşime dinletirdim.
Bu olaylar da yaşanmazdı...

canım bu numara gizlenmiş bile olsa turkcelde tanıdık biri varsa öğrenebilirsin... benim bir arkadaş vardı turkcel bayide çalışırdı ondan öğreniyordum tüm gizli olanları adres bilgilerine kadar...

Back