Yani bunca zaman bulamadı üstünlük taslayacak şey ,çok eskiden tanışıyoruz zaten eğitimdi güzellikti iş güçtü zaten öyle yatıştıracak bir durumu yoktu.
Sonra sevgili yapınca bize çok tepeden bakmaya başladı:) düğün tarihini bile rastgele bi yerden öğrendik öyle söylim hiç bişeyine de dahil etmedi tanıştırmadı bile bizle kendisi hep o tarafla takıldı abisine çok düşkün lafta bi çay kahve içemedi bizle ki yaşıt sayılırız sözde tanıştık ki bizim evlilik sürecimizin herşeyin içindeydi takılarımı bile ben beğenmedim onunla annesi beğenip aldı ben sonradan gördüm.
Ne zamanki hamile kaldı aklına abisi olduğu geldi ne hikmetse zsten bu samimiyetsizliğine sinir oluyorum.
Bide bana haber veriyor sanırsın ne diyeceğini bilemez halde sabahtan bi yazmaya başladı havadan sudan boş boş mesajına görüldü atıyorum bi daha yazıyo en sonunda akşam oldu müsait misin sana bişey diycem filan söyledi bide ilksana söylüyorum kimsenin haberi yok diyor ne alakaysa bende tebrik ettim mesajıma öbür gün döndü e tüm gün yazdın ne oldu yani dimi.
O kadar soğuğum ki zaten bu çocuk mevzusundan önce de mesafeliydim doldum taştım artık dün eşimin mevzusundan sonra.
Benim evliliğe gelicek olursak tam olarak 2.yıl dolunca durulduk bunlar yüzünden çok kavga ediyorduk taşlar yeni yerine oturdu diyebilirim zsten cinsellik de 1 yıldır var ve bu 1 yıldır tam anlamıyla bağlandık diyebilirim şimdi eskisi gibi en ufak laftan biri bişey deyince alevlenmiyoruz ailesi vs birbirimize tutunmayı öğrendik diyebilirim.
Ve hissediyorum ki bu evlilik doğru zamanda bebişle taçlanacak şimdiye ksdar zamanı vardı