• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kötü Birşey Oldu..:(

banada eşin onu arayıp can benim akrdeşim de diye tembihledi gibi geldi ama umarım durum sandığımz giib değildir canla konuş dicem ama eşinin canlada konuştuğunu düşünüyorum

Mavicim dur biraz sakinleş biraz canım....
Eşinlede daha sakin bir anınızda konuşun ..,
Belkide tamamen tesadüftür bu.ya
Olmadı markete gidip can denilen kişiyle konuş olmazsa ..
En azından içini ferah tutarsın biraz kendinide toparla artık canım benim..
Sen çok güçlü bir kadınsın bitanem ..

banada eşin onu arayıp can benim akrdeşim de diye tembihledi gibi geldi ama umarım durum sandığımz giib değildir canla konuş dicem ama eşinin canlada konuştuğunu düşünüyorum

senağlama

Eşin geldi mi canım veya hiç aradı mı son bir kaç saattir ?

En son 8 de konuştuk daha doğrusu konuşmaya çalıştık.

Eşimin tansiyonu düşmüş markette .

Mavicim dur biraz sakinleş biraz canım....
Eşinlede daha sakin bir anınızda konuşun ..,
Belkide tamamen tesadüftür bu.ya
Olmadı markete gidip can denilen kişiyle konuş olmazsa ..
En azından içini ferah tutarsın biraz kendinide toparla artık canım benim..
Sen çok güçlü bir kadınsın bitanem ..

Ank ablacım çok kötüyüm inan ki...

Hemen herşey çıksa ortaya diye dört gözle bekliyorum.

Öyle mutsuz hissediyorum ki şuan.

Ama güçlüyüm ben evet güçlüyüm.:çok üzgünüm:

Bende eşinin suçsuz olduğunu düşünmeyenlerdenim! Bu işte bişey var , can tamamen tembihlenmiş biri bence...Yani senin çok haksız olduğunu düşünmüyorum malesef.... Bu işi daha derinlikleriyle arastır muhakkak....

bitane kız arkadşım var ve o evli bi adamla konuşuyor bu duruma benzer bişiler yaşadı acaba o konuştuğu bAYAN sizmisininz şüphede kaldım arkadaşıma nekadar konuşma etme evli adam dediysemde bırakmıyor adamın peşini tabi adamda onu seviomuş öle dio eyvahedigeldismile

Dikkatli olucam kuzum :çok üzgünüm:

Telefon yatak odamızdaydı ablacım.

Ben de o ara odadan birşey alıyordum baktım mesaj gelmiş aldım okudum direk sonra teli eşime götürdüm.

Yanlış göndermiş dedi gülerek .Panik yaptın dedim ne paniği saçmalama dur mesajına yanıt vereyim hatta dedi.Mesaj attı yanlış göndermişsin diye sonra o kişiden yanıt gelmedi ama :çok üzgünüm:

Telefon o ara kapanmıştı eşimin teline arıza var zaten.

Açmaya çalıştı pin kodunun ilk denemesini yanlış girdi elinden çekiyorken başka tuşlara da basıldı o an bu da 2.deneme oldu.3.denemesinde de uyarı verdi tel.Eşim gene yanlış girmiş.Pin kodu benim doğumgünümdü sonra adımı yazmış meğersem.Ondan değiştirdiğini unutmuş o anki paniklen yanlış girmiş.

:çok üzgünüm:

garip bi durum
eşin yanlış şifre girip neden kilitledi telefonunu ben ona takıldım

Bakın yukarda açıklamıştım..

Hevincim eşim bugün akşamcı.Gece 12de gelecek :çok üzgünüm:

bitane kız arkadşım var ve o evli bi adamla konuşuyor bu duruma benzer bişiler yaşadı acaba o konuştuğu bAYAN sizmisininz şüphede kaldım arkadaşıma nekadar konuşma etme evli adam dediysemde bırakmıyor adamın peşini tabi adamda onu seviomuş öle dio eyvahedigeldismile

Ne alaka ya hayret bi benzetme

mavicim konunu yeni gördümbilmiyorumkismile
sen tepkinde haklısn,eşin senin yerinde olsa o da aynı tepkiyi verirdi belki
gerçeği öğrenmişsin
hiç aldatan adam tlf.nnu senin gibi cin birinin göreceği yere indirir mi?
belki eşinde arkadaşının yanında küçük düşmemek için kırmıştır telini
kötü düşünme hemenolumunekankayizsmile

gerçekten çok üzüldüm durumuna.. inş.herşey tevafuktur..
eşin pini bloke etmiş ve kırmış ya teli..bu garip olmuş.. belki sinirden ...ama farklıda düşünüyor insan.. :1no2: inş öyle bir şey yoktur ya..
canla konuşmalısın bencede.o kızın dedikleride şüphe uyandırıyor..
bu olay ne zaman oldu bu arada? eşin falan yok mu evde.yani tekrar konuştunuz mu? inş öyle birşey yoktur :olmaz: olsaydı bu güne kadar anlamaz mıydın ya aslında.davranışları falan nasıldı son zamanlarda.değişik bi hali var mıydı?

Hevincim eşim bugün akşamcı.Gece 12de gelecek :çok üzgünüm:

Peki konuştuğunuzda nasıldı canım?
Yani normal mi soğuk mu?

Elim ayağım titriyo başım dönmeye başladı birşey atıştırmak en iyisi ilaç almak için.:çok üzgünüm:

alsanaalsanasmile
hadi doğru mutfağa birşeyler yemeye,
sağlığın herşeyden çok daha önemli unutma.

Yanlış bişi söyleyip üzmek istemem çok iyi anlıyorum üzüntünüzüde ama ben kesinlilkle inanmadım.neden paniklesin neden ispat etmekte kem küm olsun eşiniz.önce can diye biri olmayıp zaman geçince artık bi hikaye uydurulup o mu anlatılyo o süre içinde bilemicem.kendinizi yıpratmayın lütfen sağlığınız hiçbişeyden önemli değil

Son düzenleme:
gerçekten çok üzüldüm durumuna.. inş.herşey tevafuktur..
eşin pini bloke etmiş ve kırmış ya teli..bu garip olmuş.. belki sinirden ...ama farklıda düşünüyor insan.. :1no2: inş öyle bir şey yoktur ya..
canla konuşmalısın bencede.o kızın dedikleride şüphe uyandırıyor..
bu olay ne zaman oldu bu arada? eşin falan yok mu evde.yani tekrar konuştunuz mu? inş öyle birşey yoktur :olmaz: olsaydı bu güne kadar anlamaz mıydın ya aslında.davranışları falan nasıldı son zamanlarda.değişik bi hali var mıydı?

Davranışlarında değişiklik yoktu hep aynıydı.

Bu olay bugün öğlen oldu.

En son saat 8 gibi konuştuk işte.

nedemek ne alaka okuduğumdan yola çıkarak yazdım bunu :kızgın:

O zaman ben de sizi bana düşman olan birine benzeteyim ben de okuduğumdan yola çıkarak yazmış olayım...

tel meselesini okudum şimdi.migrenin varmış ya.çok kötü olur başlamasın sakın . inş öyle bir durum yoktur canım ya dualarım bu yönde

Back