- Konu Sahibi BenmasMavi
banada eşin onu arayıp can benim akrdeşim de diye tembihledi gibi geldi ama umarım durum sandığımz giib değildir canla konuş dicem ama eşinin canlada konuştuğunu düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
markete gidip canı bul ve konuş bence.
banada eşin onu arayıp can benim akrdeşim de diye tembihledi gibi geldi ama umarım durum sandığımz giib değildir canla konuş dicem ama eşinin canlada konuştuğunu düşünüyorum
Eşin geldi mi canım veya hiç aradı mı son bir kaç saattir ?
Mavicim dur biraz sakinleş biraz canım....
Eşinlede daha sakin bir anınızda konuşun ..,
Belkide tamamen tesadüftür bu.ya
Olmadı markete gidip can denilen kişiyle konuş olmazsa ..
En azından içini ferah tutarsın biraz kendinide toparla artık canım benim..
Sen çok güçlü bir kadınsın bitanem ..
Dikkatli olucam kuzum :çok üzgünüm:
Telefon yatak odamızdaydı ablacım.
Ben de o ara odadan birşey alıyordum baktım mesaj gelmiş aldım okudum direk sonra teli eşime götürdüm.
Yanlış göndermiş dedi gülerek .Panik yaptın dedim ne paniği saçmalama dur mesajına yanıt vereyim hatta dedi.Mesaj attı yanlış göndermişsin diye sonra o kişiden yanıt gelmedi ama :çok üzgünüm:
Telefon o ara kapanmıştı eşimin teline arıza var zaten.
Açmaya çalıştı pin kodunun ilk denemesini yanlış girdi elinden çekiyorken başka tuşlara da basıldı o an bu da 2.deneme oldu.3.denemesinde de uyarı verdi tel.Eşim gene yanlış girmiş.Pin kodu benim doğumgünümdü sonra adımı yazmış meğersem.Ondan değiştirdiğini unutmuş o anki paniklen yanlış girmiş.
:çok üzgünüm:
garip bi durum
eşin yanlış şifre girip neden kilitledi telefonunu ben ona takıldım
bitane kız arkadşım var ve o evli bi adamla konuşuyor bu duruma benzer bişiler yaşadı acaba o konuştuğu bAYAN sizmisininz şüphede kaldım arkadaşıma nekadar konuşma etme evli adam dediysemde bırakmıyor adamın peşini tabi adamda onu seviomuş öle dio eyvahedigeldismile
garip bi durum
eşin yanlış şifre girip neden kilitledi telefonunu ben ona takıldım
Ne alaka ya hayret bi benzetme
Hevincim eşim bugün akşamcı.Gece 12de gelecek :çok üzgünüm:
Elim ayağım titriyo başım dönmeye başladı birşey atıştırmak en iyisi ilaç almak için.:çok üzgünüm:
gerçekten çok üzüldüm durumuna.. inş.herşey tevafuktur..
eşin pini bloke etmiş ve kırmış ya teli..bu garip olmuş.. belki sinirden ...ama farklıda düşünüyor insan.. :1no2: inş öyle bir şey yoktur ya..
canla konuşmalısın bencede.o kızın dedikleride şüphe uyandırıyor..
bu olay ne zaman oldu bu arada? eşin falan yok mu evde.yani tekrar konuştunuz mu? inş öyle birşey yoktur lmaz: olsaydı bu güne kadar anlamaz mıydın ya aslında.davranışları falan nasıldı son zamanlarda.değişik bi hali var mıydı?
nedemek ne alaka okuduğumdan yola çıkarak yazdım bunu
Elim ayağım titriyo başım dönmeye başladı birşey atıştırmak en iyisi ilaç almak için.:çok üzgünüm: