• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kötü Birşey Oldu..:(

çok komiksin ya sen bu oyunu yedin mi cidden.hayatım daha anlamadın mı oyun bu oyun.kız eşin tarafından tembihlenmiş.inan çok safsın.

ya bilmiyorum
düşünüyorumda bana çok çelişkili geliyo
felaket telllağı yapmak yada seni üzmek istemem canım ama
karmaşık çok
hemen çekip gitmeseydin keşke
bi dinleseydin önce
sonra düşününseydin bi
bak böyle üzülüyo insan
acabalar kuruyo kafasında

canım çok üzüldüm.moralini bozmak istemem ama bana şöyle geldi..sanki kadına söylemiş ve kadın seni aramış ve açıklama yapmış gibi.bir nevi olayı kapatmak içinoyun kurmuşlar gibi..inşallah böyle değildir ama benim anladığım bu. eşin seni bırakmak istese bırakırdı tabiki kapanacak ayaklarına. umarım tahmin ettiğim gibi değildir ama hoş kokular almadım ben

çok komiksin ya sen bu oyunu yedin mi cidden.hayatım daha anlamadın mı oyun bu oyun.kız eşin tarafından tembihlenmiş.inan çok safsın.

Allah allah !

Safım yada değilim ki saf olduğumu düşünmüyorum size ne bundan ?

Sizde çok komiksiniz inanın ki hem öyle komiksiniz ki kelimeler kifayetsiz kalır anlatmamda.

ne günahı ya siz eşinizin günahını falan almadınız kız resmen yalan sölüyoo yaa eşiniz aramıstır onu eşim arayınca yalan sölee bişiler uydur die aradan cıkardı işte side hemn inandınızz ya böle yalan olmaz yani hem canın olsa bile can niee eşinize msj ceksin tamm diyelimki yanlıslıkla cektii eğer canı rahatsız edenler varsa kız niee actı ozman telefonu acmasaydı calsaydıı aman hepsi yalan ben iannmadım inanmazdımda yanii

Gerçekten Turkcellde çalışan veya tanıyan birileri varsa hayrına irtibata geçsin.
Yoksa bu iş çözülemicekmiş gibi duruyor.

Mavim benim anlamadığım bir konu da şu
Hani sen kendi telefonundan arayınca açmamış,eşinin telefondan arayınca meşgule vermiş ya
Can'ın telefonunda da eşinin numarası kayıtlı olması gerekmez mi?
Açıp kardeşimin telefonu benim yanımda diyebilirdi...

Öğlen 12de eşinin telefonundan mı aradın kızı kendi telefonundan mı?

ya bilmiyorum
düşünüyorumda bana çok çelişkili geliyo
felaket telllağı yapmak yada seni üzmek istemem canım ama
karmaşık çok
hemen çekip gitmeseydin keşke
bi dinleseydin önce
sonra düşününseydin bi
bak böyle üzülüyo insan
acabalar kuruyo kafasında

Çekip gitmedim canım şuan evdeyim ve beklemedeyim herşey çözülene kadar.

aaa siz neden kızıyosunuz ki anlamadım buraya yazıosunuz bizde fikrimizi sölüyoz siz her fikire acık deilseniz biz napalım siz afffetmeye hazırmıssınız ozamn esinizin telefonlarını karıstırmayın naparsa yapsın bizede anlatmayın yorumlarımızı sizin ruh halinize göre ayarlayamayız yaa :olmaz:

Gerçekten Turkcellde çalışan veya tanıyan birileri varsa hayrına irtibata geçsin.
Yoksa bu iş çözülemicekmiş gibi duruyor.

Evet lütfen..

Mavim benim anlamadığım bir konu da şu
Hani sen kendi telefonundan arayınca açmamış,eşinin telefondan arayınca meşgule vermiş ya
Can'ın telefonunda da eşinin numarası kayıtlı olması gerekmez mi?
Açıp kardeşimin telefonu benim yanımda diyebilirdi...

Öğlen 12de eşinin telefonundan mı aradın kızı kendi telefonundan mı?

Ben kendi telimden görüştüm kızla canım..

Off inanamıyorum size gerçekten!
Safsın,yedin mi gibi kelimeler hiç hoş değil.
Ayrıca komik olan sizsiniz.
Gereksiz yazılarınızla ortamı germeyin lütfen!.
Bu ciddi bir konu.

sanki bana günahini almissiniz gibi gelmedi ya hadi hayirlisi
bu kadar yersiz tesadüf arka arkaya gelmis olmrasi cok garipbenneyaptımki

Ben de bunu dedim az evvel kuzum.

Bu benim için çok önemli tanıdık varsa lütfen yardımcı olabilir mi bilmiyorumkismile

Canım görmeden yazdım bende inşallah tanıdık birileri bulunurda yardımcı olunur sana ya en azından bilinirdi telin kimn üzerine kayıtlı olduğu

Tanıdık yok ki turkcell de olsa şipşak hallolur da yok ki...
cnm tanidik olmasi sartmi?? trde nasil bilmiyorum ama burda bütün kayitlar mesajin icerikleri fln elinde oluyo para ödeyince
Off inanamıyorum size gerçekten!
Safsın,yedin mi gibi kelimeler hiç hoş değil.
Ayrıca komik olan sizsiniz.
Gereksiz yazılarınızla ortamı germeyin lütfen!.
Bu ciddi bir konu.
cidden yaaa safsin yedin gibi kelimeler hic hos olmamis:olmaz:
herkes kendi firkini söyleyebilir tabikide ama lütfen saygili bi sekilde yazsin ne yazicaksa :kizgin:

Back