• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kötü Birşey Oldu..:(

maviiiiiiiiiim:1no2: inan ne yazicam bilemedim:(:(
sakin olmaya calis lütfen harab etme kendini:(:(
insallah süphelendigin gibi bisey yoktur
bi arkadasinda yazdigi gibi bence baska bi telden nbr cnm fln filan tarzi seyler yaz o numaraya
ama hemen degil yoksa anlar sen oldugunu

canım bu numara gizlenmiş bile olsa turkcelde tanıdık biri varsa öğrenebilirsin... benim bir arkadaş vardı turkcel bayide çalışırdı ondan öğreniyordum tüm gizli olanları adres bilgilerine kadar...

benimde o aklıma geldi o yüzden sordum
ilk anda burda canm yok demesi sonradan var demesi ilginç tabi
bu hat bir bayanada ait olsa kardeşim cana aldım der :delphin:ozamn da adı soyada bakıp can die kardeşi varmı die öğrenirsin
en güzeli hattı araştır

merhabalar,ben 5 sene önce kendi yaşadığımı anlatayım.eşim akşam işten banyoya girdi,o sırada telefonuna mesaj geldi tam sevgiliye gönderilecek mesaj,eşim banyodan çıkana kadar asırlar geçti sanki,eşim banyodan çıkınca bu nedir dedim ama telefonu ona vermedim oda şaşırdı,ben nebiliyim ara konuş kimdir diye,o numarayı aradım meğerse teyzesinin oğlu sevgilisine çekerken yanlışlıkla eşime çekmiş mesajı.ha buarada kişide evli o günden beri nefret ettim o adamdan.

kendi ailesi de yakıştırmamış.kaç yıllık evlisniz merak ettim de bilmiyorumkismile eşin geldiğinde konuşmayı düşünüyor musun? yani nasıl tavır alacağına karar vermelisin bence.seni o kadar seviyorsa yapmaz bence.eğer yapmıyorsa çok şanssız bir tevafuk bu olay..

4 yılı devirdik gülüm...

Mavim inanki konuyu okurken sonunda "şaka yaptım" falan yazacaksın sandım.
Öyle şok oldum ki mafoldumben
Asla sana yazmak istemediğim şeyler yazacağım
Ama seninde hiç üzülmeni istemem okuduğum kadarıyla eşinle birbirinizi seviyorsunuz canım benim
Eğer yorum yapacaksamda
Sanki karşımda Mavim yokmuş başka birinin durumunu okuyup yorumluyor gibi yapacağım şimdi

Eşinin mesajı görünce paniklemesi,
Diğer gün aradığında kızın can yok diyip kapatması ve eşinin yine paniklemesi
Kızın sonra telefonu açmaması
Kıza msj yazalım dediğinde eşinin beni küçük düşüreceksin diyerek hattı kilitleyip telefonu kırması
Aradığında yine kızın bi süre açmayıp sonra hattın kardeşine ait olduğunu söylemesi
Can'ın eşine yanlışlıkla atması da garip geldi
Can'a aratayım demesi de kurtarma çabaları gibi
Offf Mavim off inşallah düşündüğüm gibi değildir :Saruboceq:
İnş deildir :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Eşinin ağlayıp yalvarması da kafamı karıştırdı
Ben olsam suçum olmayan bişey için ağlamazdım sanırım

Yinede iyi ihtimal düşünmek istiyorum ama bu günlerde öyle şeyler duyuyoruz ki mavim sende şahitsin kkda bile akla gelmicek şeyler yaşanıyo o yüzden benim güvenim tamamen sarsıldığı için böyle düşünüyorda olabilirim

Bende isterdim şaka yapmak ama değil malesef kuzum..

Öyle yaralandım ki..

Şuan hala aldatmış olabilceği taraf ağır basıyor.

Bundan sonrasını düşünmüyorum hiç.Naparım onsuz da demiyorum.O bensiz napacağını düşünsün.Beni kaybeden o olacak eğer aldatmışsa..

Eşim ben boşanmak istiyorum diyince yalvarmaya başladı.Onun evvelinde o da benden eksik kalmıyordu bağırmak çağırmak konusunda :mymeka:

İlk başta gayet sakindi kendine son derece güvenli bir tavrı vardı.Ben bağırmaya başlayınca o da başladı bağırmaya.

Aslında Mavim eşinin en büyük hatası o gece o mesaj geldiğinde numarayı arayıp senin yanında Can'la açıkca konuşup herşeyi o gece halletmemesi olmuş.
Ben olsam hemen arardım arkadaşımla şakalaşır gibi yanlış numaraya gönderdiğini söyler o ara eşime dinletirdim.
Bu olaylar da yaşanmazdı...

yapılması gereken buydu.
inşallah tamamen bi yanlışlıklar silsilesidir.

merhabalar,ben 5 sene önce kendi yaşadığımı anlatayım.eşim akşam işten banyoya girdi,o sırada telefonuna mesaj geldi tam sevgiliye gönderilecek mesaj,eşim banyodan çıkana kadar asırlar geçti sanki,eşim banyodan çıkınca bu nedir dedim ama telefonu ona vermedim oda şaşırdı,ben nebiliyim ara konuş kimdir diye,o numarayı aradım meğerse teyzesinin oğlu sevgilisine çekerken yanlışlıkla eşime çekmiş mesajı.ha buarada kişide evli o günden beri nefret ettim o adamdan.

ne güzel demiş bilmem ara konuş demiş..normal olan da bu zaten.

bende inandım eşine eski türk filmleri gibi tesadüfler olmuş sanki. zamana bırak bu zaman geçerken kendini yeme. yarın sakin sakin konuşursun. bana aksini ispatlamak zorundasın içimin rahast etmesi ve sana tekrar güvenebilmem için de bunu durduk yerde söylemiyorum biliyorsun telefonuna gelen mesaj bizi bunları konuşmaya itti de bence ...

Tabi böylede olabilir.Belli olmaz.Her iki şeyi de eşit düşünmek gerek .

telefon kime kayıtlı CADIARZU

evet tel kime kayıtlı acaba.eğer gizlemediyse öğrensen aslında.. :kızgın:
ya insan tekrar tekrar düşününce sanki senaryo gibi geliyo.ama seni çok seviyormuş eşin.yani ilgiliymişde.tevafukta olabilir.. off .

Unutmuşta olabilir telini numara kimin üzerine kayıtlı acaba sorup öğrenebilirsin eğer numarasını gizlettiriyorsa kişilere öğrenemiyorsun inşallah öğrenirsin canım ya

Tel kayıtları gizliymiş öğrenemedim ki bilmiyorumkismile

Aslında Mavim eşinin en büyük hatası o gece o mesaj geldiğinde numarayı arayıp senin yanında Can'la açıkca konuşup herşeyi o gece halletmemesi olmuş.
Ben olsam hemen arardım arkadaşımla şakalaşır gibi yanlış numaraya gönderdiğini söyler o ara eşime dinletirdim.

Ben de onu dedim işte arasaydın dedim.Aklıma gelmedi dedi o anda.

Ama dediğin gibi arasaydı içim rahat ederdi .:çok üzgünüm:

canım bu numara gizlenmiş bile olsa turkcelde tanıdık biri varsa öğrenebilirsin... benim bir arkadaş vardı turkcel bayide çalışırdı ondan öğreniyordum tüm gizli olanları adres bilgilerine kadar...

Tanıdık yok ki keşke olsa keşke...Hemen öğrenirdim :çok üzgünüm:

Bu olaylar bu kadar uzamadan işi kısa yoldan çözecek şey eşinin, mesaj geldiğinde arayıp konuşması olurdu. Zaten devamlı konuşuyorlarmış.
Mesaj atmak yerine keşke arasaymışsınız.
Sesini duyduğunda bu iş kapanırdı.
Kızın aradığında burada can diye biri yok demesi çok tuhaf.
Sonuçta arayan her kimse, can beyin numarasını bildiği için arıyordur.
Bu no cana ait değil demesinin bir anlamı yok ki.
Madem çok aranmasından rahatsız oluyor, zaten evde unutmuş, can a verecek hali yok teli.
Can telefonu evde unutmuş, kusura bakmayın yok , demesi yeterliydi.
Ama can diye biri yok diyor, ilginç.

mavicim kafanı kucalamak istemem ama :(

can diye biri neden eşinin telefonunda
hadi markette tanıştı kaydetti
göz dudak vs vs cilveli sözleri ne diye msj atıyo eşine
kafam karıştı yahu :(

Aslında bu işi çözecek tek şey o numaranın kime kayıtlı olduğunu bulmak...

Bu benim için çok ama çok önemli.

Ama kahretsin ki kayıtlar gizli işte :çok üzgünüm:

4 yıl.. acaba eşin ve sen markete mi gitseniz.ama eşin kabul etmez.olay tevafuksa eşin emin tabi olmdığından kabul etmez tabi haklı olarak.ve kötü bi durumda olur.nasıl çözülecek ya.eşin halletmeli bu olayı.seni ikna etmeli mavi.o gayret sarfetmeli artık.çözmeli.

Aslında bu işi çözecek tek şey o numaranın kime kayıtlı olduğunu bulmak...

Bu benim için çok ama çok önemli.

Ama kahretsin ki kayıtlar gizli işte :çok üzgünüm:

cnm trde bunu ögrenmek mümkün degil mi???
yada esinin bütün konusma, msjlasma kayitlarini cikarttiramaz misin??

Back