• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kötü Birşey Oldu..:(

Peki konuştuğunuzda nasıldı canım?
Yani normal mi soğuk mu?

alsanaalsanasmile
hadi doğru mutfağa birşeyler yemeye,
sağlığın herşeyden çok daha önemli unutma.

Normaldi.

Ben bu iş açığa çıkana kadar burdayım eğer doğruysam düşüncelerimde boşanmak için hiç beklemem ,eğer sen yanılıyorsan o zaman beni çok ama çok kırmış olacaksın bunu unutma dedi kapadık

Tamam şimdi yemeğe gidiyorum mutfağa

Kuşum hadi bişeyler ye... Sonrada migren ilacın varsa hemen bir tane iç, migren ilacın yoksa iki tane ağrı kesici iç ve karanlık, sessiz, serin bir odada uzan. Bir de başına soğuk kompres yap. Rahatlayıp uyyacaksın b ak o zaman.

Elim ayağım titriyo başım dönmeye başladı birşey atıştırmak en iyisi ilaç almak için.:çok üzgünüm:

hafif kahvaltılık bi şeyler ye
hadi mavim yıpratma kendin yerimseniben bak dedi dersin aldatmamıştır
önce bi şeyler ye,ilacını al.azcık uzan bi dinlen
can mıdır ne,bi gitkonuş.düşünmekten iyidr konuşmakyerimseniben

ececımx nerden cıkardın anlamadım yanı ilgınc bı dusunce:bbo:

yani bencede.bi insanın bu durmdakii birine acaba arkadaşımın konuştuğu bayan siz misniz demesi için çok emin şeyler bilmesi gerekir.aynı isimler aynı durum olmalı.çok garip yani ya.sen konu aç biri de desin ki... aaaaa arkadaşım evli bi adamla konuşuyo falan vs.aman nebiliyim ya.. garip işte. :bbo:

Eğer bu mesaj can bey tarafından yanlışlıkla atıldıysa, demek ki can beyin bir kız arkadaşı var.
Ama can bey telefonunu yanında taşıyan biri değil.
Bu bana tezat geldi biraz.
Bir gece böyle bir mesaj atılıyor.
Ertesi gün can bey telefonunu yanında taşımıyor.
Ben bu kadar tesadüfe inanmam ya, neden olmasın.

Ara sayfaları okumadım ama yine, minareyi çalan kılıfını hazırlamış gibi geldi bana..

Senaryo hemen ayarlanmış yine de kimsenin günahını almayım ama siz de inanmış olamazsınız bu dümene..

Sadece bunu yazmak istedim.

senağlama

En son 8 de konuştuk daha doğrusu konuşmaya çalıştık.

Eşimin tansiyonu düşmüş markette .

Ank ablacım çok kötüyüm inan ki...

Hemen herşey çıksa ortaya diye dört gözle bekliyorum.

Öyle mutsuz hissediyorum ki şuan.

Ama güçlüyüm ben evet güçlüyüm.:çok üzgünüm:

Canım lütfen ya kendini bu kadar yıpratma ne olur :teselli:
Mutlaka ortaya çıkacaktır gerçekler hiç merak etme sen..
Sakın mutsuzum diyede düşünme canım
Git hemen bişeyler ye bak ilaçta alıyorsun hemde kafanı dinlendir biraz olurmu

mavicim canım. kötüye yorma. yanlışlıkla atılan bir mesaj bu.. boşuna üzme kendini tatlım..

şimdi can diye bir erkek mi kocana göz-dudak temalı bir mesajı gece vakti yollamış.....

sabah da kız açmış telefonu can yok demiş

sonra erkek kardeşim demiş akşam görüştürecek..

aklına kötü birşey getirmek istemem ama sanki bu "can" erkek kardeşi sonradan durumu kurtarmak için hazırlanan senaryoya benziyordu yazdıklarını ben okurken..

umarım can diye birisi vardır ama o kız bir arkadaşına veya kardeşine de can mış gibi konuşturabilir..

yine de iyimser olmak lazım

bence arkadaşş haklı tamamen katılıyorum

Normaldi.

Ben bu iş açığa çıkana kadar burdayım eğer doğruysam düşüncelerimde boşanmak için hiç beklemem ,eğer sen yanılıyorsan o zaman beni çok ama çok kırmış olacaksın bunu unutma dedi kapadık

Tamam şimdi yemeğe gidiyorum mutfağa

Beklemeyeceğini hepimiz biliyoruz canım,
seni az çok yorumlarından tanıyoruz,
ne kadar güçlü bir bayan olduğunuda biliyoruz.
İnşallah bir aldatma yoktur ve inşallah bu yuva yıkılmaz,
ama varsa eğer eşin çok şey kaybedecek farkında bile olmadan.
Hakkında hayırlısı olur inşallah bitanem.
Dualarımız seninle olacak. :Saruboceq:

ben olsam ınanmazdım neden aglıyor kı suclu ınsan aglar ..sucu yoksa sınırlenır kararlı durur kendınden emın cevaplar verır ..kafam karıstı ..hemen gunahını aldım demeyın bence oyuna gelmeyın Allah korusun

mavicim cnm bı anda sımdı onları dusunme o kötü fıkırlerı dusunmek için cok erken olumlu dusun bırazz lütfen

Eğer bu mesaj can bey tarafından yanlışlıkla atıldıysa, demek ki can beyin bir kız arkadaşı var.
Ama can bey telefonunu yanında taşıyan biri değil.
Bu bana tezat geldi biraz.
Bir gece böyle bir mesaj atılıyor.
Ertesi gün can bey telefonunu yanında taşımıyor.
Ben bu kadar tesadüfe inanmam ya, neden olmasın.
yani gece msj atan can ertesi gün tlfnu yanında taşımıyo tuhaf değilmiiii
Ara sayfaları okumadım ama yine, minareyi çalan kılıfını hazırlamış gibi geldi bana..

Senaryo hemen ayarlanmış yine de kimsenin günahını almayım ama siz de inanmış olamazsınız bu dümene..

Sadece bunu yazmak istedim.

:lepi:

can diye bir gerçekten varmış ama sanki bencede hemen senarya yazılmış gibi geldi gerçi belkide tesdüftür bazen öyle tesadüfler oluyor ki bilemedim vallabilmiyorumkismile

belki de telefon sapığı gibi bi şeydir Can, ona buna mesaj atıp duruyodur, o yüzden rahatsız ediliyodur. rahatsız edildiği için telini yanında taşımaması normaldir bi nebze o zaman.

telefon sapığı olan biri hiç arayan sorandan rahatsız olur mu?kaydirigubbakcemile3
adı üstünde sapık :))

Normalde bugün eşimin dayısı ve yengesine gidecektim.

Ama o kargaşayla unutmuşum.

Şimdi evi aradılar cebim kapalı olduğu için merak etmişler beni.

Neden gelmedin felan merak ettik dedi.Ben de anlattım böyle böyle diye.

Saçmalama senin ağzının içine giriyor recep seni çok seviyor imkanı yok yapmaz felan dedi.

Sen konuşurken pür dikkat gözünü senden ayırmıyor sanırsın ki 1 aylık evlisiniz dedi.

Ne düşünceğimi bilemiyorum.

Buara candan hala haber yok :mymeka:

Kafamı asıl kurcalayan can güzel bir söz yazıyorsa flört ettiği biri var demektir.Ama ne hikmetse telini yanında taşımıyor .

Back