• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kötü Birşey Oldu..:(

allahim yaaa bazi yorumlara cidden sinir oldum
"sen kiniyodun bak basina gelsin oh olsun bende seni kiniyorum" var midir abi böyle bisey ya :kızgın:
ortada kesin bisey yok
ayrica yorum yazmadan önce önceki sayfalari bi okuyun isterseniz
Mavi eger aldatilma varsa bunu affetmeyecegini dile getirdi
sanki Mavinin daha önce size gelen yorumlari yüzünden hincinizi cikariyo gibisiniz :umursamaz:

herşeyi anladımda pini 3 kez yanlış girip teli fırlatmasına takıldım şu an.amaç sanki acil tarafından mesajın devamını kesmek.
inşallah anlattığı gibidir herşey.

Kimsenin acısından kimse rant sağlamamalı.
Karşıdaki hata yapmışsa bile daha uygun dille anlatmaktan yanayım bende hep.
Ama keşke şuan maviyi sahiplendiğimiz gibi, diğer topiklerde de aynı sahiplenmeyi yapabilsek.
Yerden yere vurulan çoook arkadaş oluyor konularında.
Onlara gelince kimse anlayış abidesi olmuyor.
Vurun vurabildiğiniz kadar, kınayın kınayabildiğiniz kadar, gibi bir anlayış oluyor.
Sonra da afedersiniz, böyle salaklara anlayışlı bile olunmaz diyip çıkılıyor işin içinden.
Eğer saygılı yorum yapılacaksa, keşke çifte standart olmadan, her konuda aynı hassasiyet gösterilse.
Ama olmuyor.
Bu sadece işimize gelince, birini seviyorsak oluyor.
Ben de buna hak demiyorum.
Keşke herkese aynı şekilde gereken anlayışı gösterip, yanında olabilsek.

Kimsenin kimseye sahip çıkmaması gerektiği gibi sahip çıkılmasını da gereksiz bulurum.
Konu olan kişi olmamalı zaten, bu belli, ama yan konu.
Konuya yorum yaparken, karşıt fikir belirten kişiye 'arkadaş'ımızı savunmak
sanırım bir çeşit refleks.
O'nu kendimizdenmiş gibi görüp, bize atfedilen bir olumsuzluk gibi algılayıp savunmaya geçmek bundan da olabilir.
Kendimin savunulması hoşuma gider benim de istemsiz olarak, ama bu hoşuma giden duygumu sevmem, rahatsız olurum. İstemem yani biri, arkadaşım beni savunsun.
Karşıt fikre ben cevap olmak isterim. Beni en iyi ben bilirim çünki. Bu nedenden başkasına da cevap olmak istemem.
İnsan kendini ifade ederken kendince iyi niyetten güzel fikirden yola çıkıyor, güzel fikrini anlatmak istiyor
vermek istediği mesaj kendince hoştur iyidir ama karşı öyle anlamayabilir.
Algıya kişinin o anki hali, durumu, psikolojisi, hassasiyeti etkendir, biri çoşkulu biri hüzünbaz olunca aynı mesajdan farklı anlamalar olup sürtüşmeler kaçınılmaz oluyor.
Fikrin niyetine inmeye çalışmadan, anlamak yerine yargılamaya alışık bir fikir ile yaklaşılırsa anlayışdan ziyade anlayışsızlık ile devam edecektir/ediyor diyalog.
Kaliteli bir tartışma ile insan birbirini tanıyabiliyor,anlıyabiliyor,güzel oluyor. Buna izin verilmeden ver çoşkuyu olunca karmançorman olup çık çıkabilirsen oluyor.
...
Mavi'cim; konunun dışında bir yorumda bulundum ama söylemek de istedim düşüncemi.. Hoşgör lütfen..

Mavi'nin eşi aldatmış mıdır,aldatmaya teşebüs etmiş midir bilemem,kimsenin günahını almak,yuvasının huzurunu yorumumla boş yere bozmak istemem,sonuçta daha çiçeği burnunda gencecik bir çift onlar ve inşallah herşey bir yanlış anlamadan ibarettir ama tecrübelerime dayanarak aldatan 2 türlü erkek karakterinden bahsedebilirim,

1.tip erkek eviyle eşiyle hiç alakadar olmaz,hiçbirşey umrunda değildir,aldattığını belli edecek tavırlar sergiler,görüştüğü kadınların telefon numaraları isimleriyle kayıtlıdır telefonunda ve aşikar bir şekilde konuşmaktan mesajlaşmaktan kaçınmaz,dışarı çıkarken eskisinden çok daha fazla önem verir dış görünüşüne ve sürekli eşini aşağılar,beğenmez,boyuna,kilosuna,giyim tarzına veya davranışlarına kulp takar,başka kadınları örnek gösterir.Böyle erkekler evliliklerini gözden çıkarmışlardır,herşey olacağına varır mantığındadırlar.

2.tip erkek eviyle eşiyle alakadar olur,sürekli aşkından sevgisinden bahseder,arada süprizler yapar,eve geldiğinde telefonunu kapatır veya sessize alır,telefonunda eşinin birebir tanıdığı bayanlar haricindeki tüm telefon numaraları erkek ismiyle kayıtlıdır ve asla gelen ve giden mesajlar,çağrılar telefonda kayıt altında tutulmaz,sürekli silinir.
Bu tip erkeklerse eşlerini severler,evliliklerinden eşlerinden memnundurlar ama başka kadınlarla da heyecan yaşamak isterler.

Mavi'nin durumuna gelince belki eşi gerçekten doğru söylüyor,kimi erkek haksız yere suçlandığında da ani ve aşırı tepkiler verir,arkadaşı Can aile içi bir konuya müdahil olmuş olsada daha fazla bu durumun içinde yer almak istemediği için görüşmek konuşmak istemiyorda olabilir,yanlışlıkla atıldığı iddia edilen mesaja gelince bu mesaj gelir gelmez,mesaj gelen numara aranarak esprili bir şekilde mesajı kime atıyordun yanlışlıkla bana yollamışsın denip gülünüp geçilebilirdi ve bu konuda bu kadar uzamazdı,zira 3-5 gün önce eşimede aynen şu mesaj geldi seni çokkkkkkkkk özledim aşkım,eşim gelen mesajı okuyunca gülme krizine girdi ve mesajı atan kişiyi aradı,arayan eşimin kankasıydı,sevgilisine diye eşime yollamış mesajı,yani bu tip yanlışlıklar oluyor,umarım sizinkide bir yanlışlıktır...

çok ayıp ya..bu kadar da olmaz ki..kınadın oh seninde basına geldi gibi bir cümleyi nasıl kurabiliyorsunuz anlamıyorum!pes ya!

mavicim;kocanı senden daha iyi kimse taniyamaz.böyle bir şey yapar mı yapmaz mı en iyi sen bilirsin,bilebilmen lazım..
güven..kimisi babama bile güvenmem der kimisi de gözü kapalı güvenir..bu kisilerin yasanmisliklarla ve inanmasiyla ilgili bir durum..
evli değilim,ama babamdan çok erkek arkadasıma güvenirim..böyle bir olayı ben yaşasaydım eğer onun dediğine inanırdim mesela..bu kimisine safca veya salakca gelebilir..bu beni zerre ilgilendirmez,beraber oldugum kisiyi benden daha iyi tanıyan kimse yok kk da di mı?
aynı şey senin icinde geçerli..kim ne derse desin,o senin kocan ve kocanı senden daha iyi tanıyanda kimse yok..
umarım eşinin bir sucu yoktur ve tekrar eskisi gibi olursunuz..

Kimsenin acısından kimse rant sağlamamalı.
Karşıdaki hata yapmışsa bile daha uygun dille anlatmaktan yanayım bende hep.
Ama keşke şuan maviyi sahiplendiğimiz gibi, diğer topiklerde de aynı sahiplenmeyi yapabilsek.
Yerden yere vurulan çoook arkadaş oluyor konularında.
Onlara gelince kimse anlayış abidesi olmuyor.
Vurun vurabildiğiniz kadar, kınayın kınayabildiğiniz kadar, gibi bir anlayış oluyor.
Sonra da afedersiniz, böyle salaklara anlayışlı bile olunmaz diyip çıkılıyor işin içinden.
Eğer saygılı yorum yapılacaksa, keşke çifte standart olmadan, her konuda aynı hassasiyet gösterilse.
Ama olmuyor.
Bu sadece işimize gelince, birini seviyorsak oluyor.
Ben de buna hak demiyorum.
Keşke herkese aynı şekilde gereken anlayışı gösterip, yanında olabilsek.
burada arkadaşımızın ne gibi bir hatası var. son derece doğru son derece akla yakın hareket ediyor. ortada kesin ve net bir şey yokken eşinin olayı henüz belirsizken,ne yapacaktı yani, çekip gidecek miydi...
ya adam suçsuzsa,ya herşey sadece tesadüfler ve yanlış anlamalardan ibaretse. ne olacak o zaman. günah alınmışsa.
buradaki bazı konularda bende tepkiliyim, şiddet görüyor evliliğe devam ediyor devamlı aldatılıyor yine aynı,aşağılanıyor ,baskı altında yaşıyor,dışarı bile çıkamıyor,köle muamelesi görüyor,ama hala kocamı seviyorum diyor.
bu kişilere evet tepkiliyim.
şerefsiz bir koca yüzünden anne ve babayı mahvediyor,hasta ediyor,aşağılatıyor,evet bunada tepkiliyim.
ama mavinin konusuyla ne alakası var ki bu yaşananların. elma ve armudu bir tutmak derim buna.
çifte standart mı. ne alaka.
. eğer mavi,eşini aldattığını kesinleştirse ve evliliğe devam etse,,bende o zaman, o konuyu gösterip derdim arkadaşım ,o zaman yapamayacağın bir şey için,büyük konuşma diye. ama ortada kesinleşmemiş bir şey varken,olmuşta bitmiş aldatılmış bunu bilerek mavi de kabul etmiş gibi,bak sen o konunda böyle diyordun ne oldu ha, ne oldu........
sende aynını yapıyorsun demek kadar abuk sabuk bir yorum olamaz .
çünkü ortada henüz böyle bir şey yok. olmayan bir şey ,yapmadığı bir şey için insanın suçlanmasına bu arkadaşların ve arkadaşı olarak benim, tepkim.
işte bu yüzden de, yorumunuza asla katılmıyorum.

Mavicik içim biraz rahatladı en azından Can çıktı ortaya ve salı günü doğrular çıkacak ortaya.
Bu 2 gün boyunca kendini sıkma bitanem biraz sakin ol biraz sabırlı üzme kendini.

şimdi can diye bir erkek mi kocana göz-dudak temalı bir mesajı gece vakti yollamış.....

Sabah da kız açmış telefonu can yok demiş

sonra erkek kardeşim demiş akşam görüştürecek..

Aklına kötü birşey getirmek istemem ama sanki bu "can" erkek kardeşi sonradan durumu kurtarmak için hazırlanan senaryoya benziyordu yazdıklarını ben okurken..

Umarım can diye birisi vardır ama o kız bir arkadaşına veya kardeşine de can mış gibi konuşturabilir..

Yine de iyimser olmak lazım

[sıze="2"]son cümle hariç katılıyorum iyimser olmamak lazım seneler sonra salak yerıne kondugunu anlayıp bıde kendıne saygını yıtırmemek ıcın..kapito[/sıze]

yaa arkadaslar kimse basina gelmeden nasil tepki vereecegini bilemez
lütfen maviye ve verecegi kararlarina saygi duyalim bize ayip olmasin diye ayrilicak degil esinden
bir süphe yüzünden...

Ben sadece şu kısma takıldım.
Madem telefona çıkan kız, kardeşine vermiş teli.
ilk konuştuğunuzda neden öyle dediki.
Madem kardeşi, aa ona vermiştim belki o atmıştır mesajı diyebilirdi
Yada bu ismin kardeşine ait olduğunu söyleyebilirdi gibime geliyor.

Ama tabi insanlık hali,Bazen öyle imkansız şeyler üste üste geliyor ki
Kesinlikle olamaz dediğimiz halde bakıyoruz ki doğruymuş hepsi
Umarım bunlarında hepsi sadece aksiliktir canım.

Son düzenleme:
bazi sahizlarin yorumlarini okuyunca cok sasirdim...sonucta belirli birsey yok...evlilik cocuk oyuncagi deyilki acikliga kavusmayan bir olay icin yuva yikilsin..mavinin durumu cok farkli...ne yuvalar yikiliyo iftira -yanlis anlasilma yüzünden....asil mavi su anki durum acikliga kavusmadan yuvasini yikmis olursa sacmalik olur...

ve bazi konulardada tepki oluyorki bunuda cok normal görüyorum..bi kac gün öncesine okudugum konular insani gercekten sinir edecek derecedeydi...o konulardan birinin maviye ait olsaydi yine tepkiler cok olurdu...ama dedigim gibi su anki mavinin durumu farkli..net bir durum yok henüz ortada..belkide kocasi hakli...ve gereksiz yere neden yuva yikilsin..

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Teorinize katılıyorum, ama Mavi abla gönlünü başkasıyla eğlendirmeyi seçecek bir adama "kocam" demeyi sürdüremeyecek, örnek bir kadındır.

1-"örnek" kavramı herkese göre değişir o ayrı...
2-20 yaşında verdiğin doğru kararlar-30 unda doğru olmayabilir..tecrübe, hayatı algılama ve karar vermede önemli bir kriterdir...
3-insan kendini güvende hissettiğinde mangalda kül bırakmaz ama şartları, hayatı, sağlığı vb. azıcık tehlikeye girdiğinde tek bir doğru olmadığını ve aslında o beğenmediği alternetiflerinde denenebileceğini fark eder...

bunları yaşamış-tecrübe etmiş biri olarak yazıyorum ben..idealist ama kaybetmeye yaklaşmanın ne olduğunu bilmeyen biri olarak değil...konu sahibini tanımıyoruum..ama kesinlikle sonuç ne olursa olsun tavsiyemi yineliyorum...gemileri hemen yakma arkadaşım....

burada mavi ve sevenlerine karşı yapılan herkeze aynı ilgi alaka ve anlayışı göstermeliyiz tarzı yazıları kınadım açıkçası
onlar kendini bilir açıklamaya gerek yok
burası özgür bir platform dileyen içinde hakaret olmadığı sürece istediği yorumu yapar
insanların olaylara bakış açısı farklıdır
kimsenin yaptığı eleştirilere müdahale etmeye hakkımız yok
uzun süre burada tanışan insanların birbirine destek vermesi çok normal bence
burada birkaç sevdiğim arkadaşım var onların üzülmesinden büyük üzüntü duyarım ve konusu olursa daha yakından takip ederim
adı üstünde kadınlar kulübü kadın dayanışması hiçbir kadının bir diğerinin üzülmesinden sevinç duyacağını zannetmiyorum

burada arkadaşımızın ne gibi bir hatası var. son derece doğru son derece akla yakın hareket ediyor. ortada kesin ve net bir şey yokken eşinin olayı henüz belirsizken,ne yapacaktı yani, çekip gidecek miydi...
ya adam suçsuzsa,ya herşey sadece tesadüfler ve yanlış anlamalardan ibaretse. ne olacak o zaman. günah alınmışsa.
buradaki bazı konularda bende tepkiliyim, şiddet görüyor evliliğe devam ediyor devamlı aldatılıyor yine aynı,aşağılanıyor ,baskı altında yaşıyor,dışarı bile çıkamıyor,köle muamelesi görüyor,ama hala kocamı seviyorum diyor.
bu kişilere evet tepkiliyim.
şerefsiz bir koca yüzünden anne ve babayı mahvediyor,hasta ediyor,aşağılatıyor,evet bunada tepkiliyim.
ama mavinin konusuyla ne alakası var ki bu yaşananların. elma ve armudu bir tutmak derim buna.
çifte standart mı. ne alaka.
. eğer mavi,eşini aldattığını kesinleştirse ve evliliğe devam etse,,bende o zaman, o konuyu gösterip derdim arkadaşım ,o zaman yapamayacağın bir şey için,büyük konuşma diye. ama ortada kesinleşmemiş bir şey varken,olmuşta bitmiş aldatılmış bunu bilerek mavi de kabul etmiş gibi,bak sen o konunda böyle diyordun ne oldu ha, ne oldu........
sende aynını yapıyorsun demek kadar abuk sabuk bir yorum olamaz .
çünkü ortada henüz böyle bir şey yok. olmayan bir şey ,yapmadığı bir şey için insanın suçlanmasına bu arkadaşların ve arkadaşı olarak benim, tepkim.
işte bu yüzden de, yorumunuza asla katılmıyorum.

aynen düşüncelerime tercuman olmuşsunuzvereliniortak

ben diğer yorumları okumadım sadece konu sahibinin msj larını okudum çok üzüldümde insan böyle severken böyle şeyler yaşaması kötü umarım eşiniz aldatmıyordur sizi ama kendi düşüncelerimi yazmadan da geçemicem eğer ortada böyle bir şey yoksa neden can denen adamla hemen görüşmedi eşiniz? insan arkadaşının yuvası söz konusuyken zaman ayıramazmı?eşinizin tlf pimini kitlemesi tlfnu fırlatıp kırması biraz şüpheli bir durum bana göre kaç gün geçti sanki zaman kazanıp bir plan yapıp öyle çıkıcaklar karşınıza gibi geliyor bana umarım ben yanlış hissediyordurum hakkınızda hayırlısı :delphin:

rabbim yar ve yardımcın olsun
inşşalh tez zamanda bu olayı atlatırsın
6. hissim acayip kuvvetlidir
bence eşin seni aldatmıyor mavicim

rabbim yar ve yardımcın olsun
inşşalh tez zamanda bu olayı atlatırsın
6. hissim acayip kuvvetlidir
bence eşin seni aldatmıyor mavicim

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bende böyle düşünüyorum
ama yinede içini bi şeklde rahatlatması lazım
ona tekrar güvenebilmesi için
yoksa hep acabalar olucak kafasında :bbo:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bende böyle düşünüyorum
ama yinede içini bi şeklde rahatlatması lazım
ona tekrar güvenebilmesi için
yoksa hep acabalar olucak kafasında :bbo:

bu olayı çözzmek bence çok zor yaa...
bi can ve ablasıda getirilebilir karşısına mavinin allah yardımcısı olsun

türkcel veya telsimde web üzerinden şifreyle son 6 ayın dökümlerini alabiliyorsunuz telefon görüşmeleri ve msg lasma dahil .buradan kesin çözülür gibime geliyor.
umarım yuvanız dağılmaz.
seven erkekte heyecan için çoğu kez aldatabiliyor kızlar aldatmaz diye bişi yok.

Back