• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kötü Birşey Oldu..:(

kadınlar hisseder herşeyi
hatta adam ağzını açıp hiçbirşey demese bile
bir tek bakıştan bile hisseder sezereminimki sende hissediyorsunboshayallersmile

ve ben eminim eşin seni aldatmıyor
niye
aldatan biri seni bu kadar çok severken hiçbi sebep yokken neden aldatayım demez sengözlerimebaksanab

aldatıldım ben zamanında ne yazıkki...ama böyle sevgi sözcükleri işitmedim olay ortaya çıkınca...sevmiyordum deniyo genelde yada bana sevgini belli etmiyordun diyorlar vs vs

buraya yazılanlarla kendini kurma derim ben..herkes seferber oldu senin için çabalıyo tmm sözüm yok ama iyi yazılanların yanında felakete sürükler tarzda yazılanlar var...
öfkeyle kalkıp zararla oturmakta var..

ha diyelim ki aldatılıyorsun can diye biri yok hepsi bi tiyatrodan ibaret... o kadar üzüldün yıprandın değer mi..değmez hiçbirşey senden değerli değil...kaç yıl öncesinde o adam yoktu sonrasında da olmayı versin ne kaybedersin ki...ama kendini yıpratırsan stres deprasyon ard arda gelir ve bir çok sağlık problemi de peşinden gelir...

seni ne taırım nede karşılıklı mesajlaşmışlığımız var ama ben şundan eminim ki sen eşini eşinde seni çok çok seviyo bebeğiniz yokmuş inşallah olur ama ya aldatıldıysam diye yaşanmaz şüphe nsanı kemirir buna izin verme derim ben...

olumsuz yorum yapanlara gelince insanların çaresizlikleriyle dalga geçmeyin başınıza gelince somurtup kalırsınız..ben ne oldum değil ne olacağım demeli..

herşey gönlünce olsun inşallah için ferahlar canım :Saruboceq:

Kimsenin acısından kimse rant sağlamamalı.
Karşıdaki hata yapmışsa bile daha uygun dille anlatmaktan yanayım bende hep.
Ama keşke şuan maviyi sahiplendiğimiz gibi, diğer topiklerde de aynı sahiplenmeyi yapabilsek.
Yerden yere vurulan çoook arkadaş oluyor konularında.
Onlara gelince kimse anlayış abidesi olmuyor.
Vurun vurabildiğiniz kadar, kınayın kınayabildiğiniz kadar, gibi bir anlayış oluyor.
Sonra da afedersiniz, böyle salaklara anlayışlı bile olunmaz diyip çıkılıyor işin içinden.
Eğer saygılı yorum yapılacaksa, keşke çifte standart olmadan, her konuda aynı hassasiyet gösterilse.
Ama olmuyor.
Bu sadece işimize gelince, birini seviyorsak oluyor.
Ben de buna hak demiyorum.
Keşke herkese aynı şekilde gereken anlayışı gösterip, yanında olabilsek.

eşiniz olsun,can olsun bence hiç normal tepki vermiyorlar.
eşin suçsuz her insanın yapması gerekeni yapmayıp pini nedense?*panikleyip!!!yanlış girip kilitliyor.yetmiyor telefonu kırıyor vs..
can denen adam yanlış gönderdin herhalde seklindeki mesajınıza cvp vermediği gibi bir de buluşmak için naz yapıyor..siz onu arıyorsunuz yok kız arkadası varmışta bilmem neymiş.nedir yahu açıp yenge kusura bakma yanlış gönderdim bu kadar olaya sebep oldum diyecek.ne var bunda kız arkadasının yanında konusamayacak..ne kadar da hassasmış..iletişim çağındayız ama bir türlü can bey telefonuna cevap verme zahmetinde bulunup o mesajı ceken bendim gibi basit bir cümleyi kurmuyor.
eşiniz de nedense yuvası dağılmak üzere olduğu halde başına bu işi açan adamın hassasiyetlerine,kız arkadasının yanında rahatsız olup olmaması durumuna özen gösterip onun keyfini bekliyor!!!adam sanki arayıp durumu izah etmişte siz buna ragmen onu rahatsız ediyormussunuz gibi onun lütfedip sizinle buluşmasını bekliyorsunuz daha dogrusu bekletiliyorsunuz..
başından beri,olması gerektiği gibi olmamış hiçbir şey...şüphe uyandırıcı..
fatura ayrıtıntısına bakalım demiş eşiniz valla burda öyle şeyler okuduk ki eğer aldatıyorsa sizin bilmediğiniz başka bir hattı bile olabilir.belki size paronoyakça da geliyor olabilir ama bir de bilinmeyen numaralardan eşinizin adına kayıtlı başka bir cep telefonu numarası var mı ona bakmanızı öneririm.
benim açımdan durumun görünüşü bu.umarım ben yanılıyorumdur.umarım eşiniz sizi aldatmıyordur

Son düzenleme:
Ama keşke şuan maviyi sahiplendiğimiz gibi, diğer topiklerde de aynı sahiplenmeyi yapabilsek.
Vurun vurabildiğiniz kadar, kınayın kınayabildiğiniz kadar, gibi bir anlayış oluyor.

Sonra da afedersiniz, böyle salaklara anlayışlı bile olunmaz diyip çıkılıyor işin içinden.
Eğer saygılı yorum yapılacaksa, keşke çifte standart olmadan, her konuda aynı hassasiyet gösterilse.
Ama olmuyor.
Harikasınız. Kesinlikle katılıyorum. Bu dayanışma gerçekten çok güzel. Bir kaç arkadaşımız bu konuda mavi'ye destek olmamız gerekiyor demiş,doğru da demiş. Ama bir derdi olan tüm arkadaşlarımıza destek olmalıyız bence. Aksini düşünüyorsak belirtmek de özgürüz ancak kırıcı olmadan.
Konuya gelince tereddütlerim bolca ancak salı günü gelmeden,Mavi can ile konuşmadan olumlu olumsuz yorum yapamıyorum...

inanmıyorum yaa !!!
başkasının üzüntüsünden rant sağlamak ne kadar kolay...
şoktayım şu an...
evet mavinin o konusuna bayıldım.. ve aynen onun gibi bende kınadım.. şimdi benim başıma bu tarz bi olay olsa benim için de mi zil takıp oynucaksınız..
çok ayıp gerçekten çok..

Ama olmuyor.

Arkadaşım yeni bir 20 dolmadan sana rep veremiyormuşum.
+Bu yazınızda size katılıyorum:)))

Bende yukarıda benzer bir yorum yaptım.Sanırım diğer konularda önce konu sahibine inanıp inanmamak giriyor devreye,sonra yorumlar.Yanlış elbette.
Bu platformda fikir tartışırım sabaha kadar ama uslüp sertte olsa amaç yardım edebilmyi aşmamalı.

Ama olmuyor.
çok doğruopuyorumnanaktan

bazi sahizlarin yorumlarini okuyunca cok sasirdim...sonucta belirli birsey yok...evlilik cocuk oyuncagi deyilki acikliga kavusmayan bir olay icin yuva yikilsin..mavinin durumu cok farkli...ne yuvalar yikiliyo iftira -yanlis anlasilma yüzünden....asil mavi su anki durum acikliga kavusmadan yuvasini yikmis olursa sacmalik olur...

ve bazi konulardada tepki oluyorki bunuda cok normal görüyorum..bi kac gün öncesine okudugum konular insani gercekten sinir edecek derecedeydi...o konulardan birinin maviye ait olsaydi yine tepkiler cok olurdu...ama dedigim gibi su anki mavinin durumu farkli..net bir durum yok henüz ortada..belkide kocasi hakli...ve gereksiz yere neden yuva yikilsin..

Ama olmuyor.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Ama olmuyor.

Aynı şeyleri düşünüyoruz canım. Ne konu sahibi arkadaşımıza, ne de diğer konu açan arkadaşlarımıza kırıcı, hakaret içeren en ufak bir sözün onları daha da karamsarlığa sürükleyebileceğini unutmamalıyız. Konuyu beğenmiyorsak veya yalan olduğunu düşünüyorsak yorum yapıp yorulmayız olur biter. Uydurma konu açanlarında; kendi vicdanlarını ilgilendiren bir meseledir. Ben yardımcı olacağımı düşündüğüm bir konuda iki kelam ederim bu kadar basit. Buraya açılan tüm konularda bu özeni gösterirsek sorun kalmaz, kimse kimseye düşman olmaz. Hepimiz aynı tarafız.

Ama olmuyor.

alkisalkisalkis

Can Bey'in sevgilisi ile bulusmaya vakti var. senle yuvani kurtarmaya yok. eger Can diye biri varsa ki bence yok

varsa esiinin o can denen gercizekali uzerinde hic mi hic hatiri yokmus.

insan acar ya. ben asla inanmiyorum.

yok 3 kere pin yanlislikla girilmis de telefon sinirlenmis atmis duvara kirilmis da.

bir kere boyle birsey olan insan panikler. olmayan sakin sakin anlatir guler gecer.

bence sen Can'la asla bulusamayacaksin. bak gorursun.

Can Bey'in sevgilisi ile bulusmaya vakti var. senle yuvani kurtarmaya yok. eger Can diye biri varsa ki bence yok

yok 3 kere pin yanlislikla girilmis de telefon sinirlenmis atmis duvara kirilmis da.

bir kere boyle birsey olan insan panikler. olmayan sakin sakin anlatir guler gecer.

tam tersi birisi benim yapmadığım bir şeyi söylesin müthiş sinirlenirim
kaç kişidede gördüm aynı durumu eğer suçluysa daha sakin itiraz ediyor
suçsuz olan daha çok sinirleniyor

kapadim kk yi dusundum. aklima gelenleri yazmak istiyorum.

1) esin telefonu o numaraya ulasamayasin diye kirdi. telefon hafizasinda olabilir. sonucta pin yanlis girilse puk diye birsey var. acarsin tekrar olur biter. telefon ozellikle kirilmis.

2) hep can diye bahsediliyor ama sen o telefonda Can'in sesini duymadin. guya o numara Can'in ama nedense hic acmadi. hic.

3) ben olsam gece yarisi da olsa o Can'in evini basarim. ya Can'la gorusurum ya da bu is biter diye sikistiririm esimi.
4) bence esin olayi oteliyor ki zamanla sinirin hafifler sen de bu hikayeye inanmaya baslarsin veya ustelemezsin unutursun diye.

esine de ki Can'i gorursen yanindayken beni ara ben senin telefondan Can'la konusacagim de. buna hayir demez. baska detay verme.
Esin seni arayinca kendi telinden Can'a de ki Can simdi seni senin telefondan ariyorum. ac telefonunu de. acarsa evet o kisi Can'dir. ama acmazsa' evde unutmussa baska bahaneleri varsa ki o kisi Can degildir.

ama soyle de bir durum var. o hat bu hafta sonu Can'a ulastirilmis da olabilir. hic kapali oldu mu bu hat. yani bir telefondan cikarilip posta ile kargo ile gelecek kadar? bunu da dusun.

tam tersi birisi benim yapmadığım bir şeyi söylesin müthiş sinirlenirim
kaç kişidede gördüm aynı durumu eğer suçluysa daha sakin itiraz ediyor
suçsuz olan daha çok sinirleniyor

ben de tersini dusunuyorum. Ben de cok gordum yanlis olan hatali olan panikler ve bunu sakin sakin kionusmak yerine z. yagi gibi uste cikarak kavga cikararak kuserek anlayissszlikla suclayarak, karsi tarafi alt etmeye calisir.

aynen katılıyorum şakkıdı

kapadim kk yi dusundum. aklima gelenleri yazmak istiyorum.

1) esin telefonu o numaraya ulasamayasin diye kirdi. telefon hafizasinda olabilir. sonucta pin yanlis girilse puk diye birsey var. acarsin tekrar olur biter. telefon ozellikle kirilmis.

2) hep can diye bahsediliyor ama sen o telefonda Can'in sesini duymadin. guya o numara Can'in ama nedense hic acmadi. hic.

3) ben olsam gece yarisi da olsa o Can'in evini basarim. ya Can'la gorusurum ya da bu is biter diye sikistiririm esimi.
4) bence esin olayi oteliyor ki zamanla sinirin hafifler sen de bu hikayeye inanmaya baslarsin veya ustelemezsin unutursun diye.

esine de ki Can'i gorursen yanindayken beni ara ben senin telefondan Can'la konusacagim de. buna hayir demez. baska detay verme.
Esin seni arayinca kendi telinden Can'a de ki Can simdi seni senin telefondan ariyorum. ac telefonunu de. acarsa evet o kisi Can'dir. ama acmazsa' evde unutmussa baska bahaneleri varsa ki o kisi Can degildir.

ama soyle de bir durum var. o hat bu hafta sonu Can'a ulastirilmis da olabilir. hic kapali oldu mu bu hat. yani bir telefondan cikarilip posta ile kargo ile gelecek kadar? bunu da dusun.

Hat kapalı. Biz de ağırlıklı olarak buna ihtimal veriyoruz.

Koca kişisi zaman kazanıp kaytarmaya çalışıyorsa hiç iyi yapmıyor bence, bazı şeyler aleyhine işliyor.

boşver karışma kızın içine kurt düşürme diyorum ama kayıtsız da kalamıyorum maalesef...

Ben eşim benden bişi gizlerse mutlaka anlarım mimiklerinden hal ve hareketlerinden...
o senin kocan onu en iyi sen tanırsın... o günü bi düşün.. Sende şüphe uyandıracak davranışlar sergiledimi telefon kırma olayı vs. dışında?

Birde hadi can la görüştün diyelim herşey eskisi gibi olacakmı? İnanacakmısın o kşiye? ya herşey bi düzmeceyse?

Hem döküman alsan ne fark ederki? Kendin diyosun görüşüyolar diye. Öyle bişi varmı bilmiyorum ama mesajların içeriğini gösteren bi belge gibi bişi olsa sorun kökten hallolur bence... Ama şu da var eşin o günden sonra o şahısa ulaşıp konuşmuşsa bilki bi bit yeniği var bunun içinde...

Ha şunu sorcam birde... Eşinin dün can la görüştüğüne eminmisin??? Belki o kişiyle telefonda görüştü??? O da annenin mesaj attığını söyledi?

İnan senin adına çok üzüldüm. Bugün başım bile ağrıdı düşünmekten...

Acaba benim kocam da yaparmı diye düşünmekten...

O yüzden ne demişler??? Ben sırtımı dayadığım duvara bile güvenmem...

ben kimseye güvenmiyorum bu hayattaa....

Back