• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kötü Birşey Oldu..:(

ıkı gundur konuyu okuyamadım
bı gelışme var mı
yarın buluşacaklardı
kızda gelecek mı
bılenler lutfen azcık özet gecebılır mı
yoğun olduğum ıcın okuyamadım

1-"örnek" kavramı herkese göre değişir o ayrı...
2-20 yaşında verdiğin doğru kararlar-30 unda doğru olmayabilir..tecrübe, hayatı algılama ve karar vermede önemli bir kriterdir...
3-insan kendini güvende hissettiğinde mangalda kül bırakmaz ama şartları, hayatı, sağlığı vb. azıcık tehlikeye girdiğinde tek bir doğru olmadığını ve aslında o beğenmediği alternetiflerinde denenebileceğini fark eder...

bunları yaşamış-tecrübe etmiş biri olarak yazıyorum ben..idealist ama kaybetmeye yaklaşmanın ne olduğunu bilmeyen biri olarak değil...konu sahibini tanımıyoruum..ama kesinlikle sonuç ne olursa olsun tavsiyemi yineliyorum...gemileri hemen yakma arkadaşım....

Tamamen katılıyorum arkadaşım. İşte bu nedenlerden dolayı konuşurken büyük laflar sarfetmememiz gerekir. Hayattaki tüm iyilik ve kötülüklerin biz insanlar için birer sınav olduğundan hareket ederek hepimizin başına her an her şeyin gelebilme ihtimalini unutmamalıyız.

Bu arada konu sahibi arkadaşımıza da Allah sabır versin. Çok üzücü bir durum. İnşallah her şey yanlış anlamadan ibaret olsun.

Merhaba kızlar...

Cana mesaj attım ..bugün buluşalım hallolsun herşey uzatmaya gerek yok diye.

Ne mesaj ne geri dönüş yaptı herzamanki gibi.Aradım açmadı da.

Sonraki aramalarımda gördüm ki teli kapamış.

Eşimin marketini arayıp eşime demiş böyle böyle yanımda kız arkadaşım var eşin mesaj çekiyor buluşalım diye felan aradı telimi kapadım demiş.

Can beyin düştüğü durum kötüymüş de...Benle bi süre muhattap olmak istemiyormuş da bilmem neymiş.

Hay Allahım ya rabbim ben bu çocuğa sinir oldum ama cidden hem de ne sinir oldum.
allah sana kuvvet versın..zor durum hemde çok..
bu ınsanlar neden bu kadar kaçıyor..buluşmuyor..
mavıcım bencede tek umut dokumanlarda...
onlar cıkınca kafan rahat eder..

Son düzenleme:
Peki döküman geldi diyelim sonuçta msj ve ayrıntıları gelmez sanırım..
ee eşi canlada konuşmuş olabilir bu normal.
O telefonun sahibinin can olup olmadığını nereden bilicekki zaten eğer o numarayla konuşulmuşsa??

türkcel veya telsimde web üzerinden şifreyle son 6 ayın dökümlerini alabiliyorsunuz telefon görüşmeleri ve msg lasma dahil .buradan kesin çözülür gibime geliyor.
umarım yuvanız dağılmaz.
seven erkekte heyecan için çoğu kez aldatabiliyor kızlar aldatmaz diye bişi yok.

bw bunun mümkün olduğunu düşünmüyorum. siz denedinizmi

dünden beri konunu okuyorum canım, seninle tanışıklığımız yok ama tanıyorum forumdan ve çok şaşırdım gerçekten.
sürekli yazıp yazmamak arasında kararsız kaldım seni üzmemek için veya yanlış birşey sölememek için,hassas durumdasın şu an.ama birşey sürekli beni dürttü yazmam konusunda.yorumlarıda sonuna kadar okumaya dayanamadan yazıyorum bunu. başkaca bi gelişme varsa bilemiycem ama bu can hiç inandırıcı deil güzelim, o kadar çelişkiler varki, önce can diye biri yok diyo, sonra arıyosun açmıyo eşin işe gidince arıyo buyrun aramışsınız diye, teli açmayan eşinin telini meşgule veren kız seni niye bi daha arasın dimi, kendi arıyo bide sonra geri dönüyo, canım iyiye işaretler deil, biz kadınız hissederiz, nolur soğukkanlılıkla yapman gerekenleri yap olurmu Allah yar ve yardımcın olsun canım gelişmeleri takip edicem

Arkadaşlar konu başlığı Turkcell di . Bu yüzden girdim bu sayfaya. Ancak farklı konular çıktı. Ben ucuz uygun hat hangisi fikri olan var mı diye sormak istedim? Turkcel ayda 4-TL ye 40 dakika her yöne konuşma hizmeti veriyordu. Bir yıllığına taahüt etti bana. Daha altı ay olmadan 10-TL yapmış ücreti. Çok kızdım. Hat değişcem. Ucuz kullanımı olan hat fikri olan varsa bana yazsın. Teşekkürler.

Arkadaşlar konu başlığı Turkcell di . Bu yüzden girdim bu sayfaya. Ancak farklı konular çıktı. Ben ucuz uygun hat hangisi fikri olan var mı diye sormak istedim? Turkcel ayda 4-TL ye 40 dakika her yöne konuşma hizmeti veriyordu. Bir yıllığına taahüt etti bana. Daha altı ay olmadan 10-TL yapmış ücreti. Çok kızdım. Hat değişcem. Ucuz kullanımı olan hat fikri olan varsa bana yazsın. Teşekkürler.

ayrı bir konu açın lütfen. arkadaşın konusu dağılmasın...

Mavi öncelikle bu kadar sinire strese rağmen çok mantıklı doğru düzgün hareket ettiğin için tebrik ederim. Can denen adamla görüşeceksen kız arkadaşını da getirsin yanında bence. Yani okurken beni en çok sinirlendiren şey şu Can denen dallama oldu bi de eşinin böyle bir arkadaşı olması. Madem eşinin arkadaşı sık da görüşüyolar konuşuyolar bu adam niye bu kadar vurdum duymaz. Açıkçası ben sırf eşimin böyle gereksiz bir arkadaşı olduğu için bile ortalığı birbirne katarım. Sen bu kadar üzül, 80 çeşit ilaç al neymiş can bey telefona cevap vermiyor v.s v.s Nasıl arkadaş bu ben oraya takıldım. Bunun da tek kabahatlisi yine eşin nası böyle bi adamla arkadaşlık ediyor. Bi de eşinin arkadaşının karşısında küçük düşerim demesi. Yani bunu eşin nasıl düşünebiliyor. Eşim burada sinir krizi geçiriyor demesi lazım tutup kolundan bu can mıdır ne nanedir tutp getimesi lazım yani.. ayy valla çok sinir oldum:olmaz:bence işler sakinleşince eşinle otur konuş bu arkadaşlarını böyle iş olmaz. bi arkadaşın salaklığı yüzünden seni nası bu akdar üzebilir. :sinifsinif:

hangi konunun basligi türcelbilmiyorumkismile
bide bidaha yukari cikip baktimsempatiksalakcinni acaba gercekten türkcelmi diye:roflol::umursamaz:

koyun can derdinde kasapta et-tatlicadiarzu-

1-"örnek" kavramı herkese göre değişir o ayrı...
2-20 yaşında verdiğin doğru kararlar-30 unda doğru olmayabilir..tecrübe, hayatı algılama ve karar vermede önemli bir kriterdir...
3-insan kendini güvende hissettiğinde mangalda kül bırakmaz ama şartları, hayatı, sağlığı vb. azıcık tehlikeye girdiğinde tek bir doğru olmadığını ve aslında o beğenmediği alternetiflerinde denenebileceğini fark eder...

bunları yaşamış-tecrübe etmiş biri olarak yazıyorum ben..idealist ama kaybetmeye yaklaşmanın ne olduğunu bilmeyen biri olarak değil...konu sahibini tanımıyoruum..ama kesinlikle sonuç ne olursa olsun tavsiyemi yineliyorum...gemileri hemen yakma arkadaşım....

Örnek kavramı kişiden kişiye göre değişebilir, ben de kendi mesajımda kendi fikrimi ortaya atarım. Çünkü gönlünü başkaları ile eğlendirmeyi seçmiş bir adamla beraberliğe devam etmeyip kendi yolunu zorlukla da olsa çizen kadın benim gözümde saygın bir kadındır. Aldatıldıkları kabak gibi meydandayken ve önlerinde başka seçenekleri varken temiz bir sayfa açmaya korkup o adamların koynuna girmeye devam eden kadınların da o kadını örnek alması gerektiğini düşünüyorum. Bu benim fikrim.

O yol ayrımına gelmiş kadınlardan biri yarın ben de olabilirim, bunu bilemem, ama benim düşüncem bu. Öyle bir durumda ne yapabilirim şu an bilemem ama o gün gelirse bir şey yaparım. Bu da büyük konuşmak değil kendini bilmektir. Herkesin öncelikleri farklı farklı olabilir, hattâ o kadar farklı olabilir ki aldatıldığını görmezden gelen kadın da kendince haklıdır, ama o onun sorunu. Benim için kendime duyduğum saygı önemli. Ve bu şayet yaşarsam 78 yaşımda da değişmeyecek, dört çocuk doğurmuş olsam yine değişmeyecek, çünkü gözü dışarda bir baba evde ne derece huzursuzluk yaratır çok iyi bilirim, "yuvam dağılmasın, çocuklarım babasız kalmasın" demem, "benim çocuklarımın cibiliyetsiz bir babaya ihtiyaçları yok" derim, onlara elimden geldiğince sağlıklı bir ortam sağlamaya çalışırım. O yüzden kendi ayaklarının üzerinde durabilen, güçlü bir kadın olmak benim için önemlidir, o yüzden bin yaşındaki babaannem bile "bu devirde asıl kadınların okuyup ekmek tutması gerek" der.

Konu sahibi de aşağı yukarı benzer düşüncelere sahip bir kadındır, zaten forumda o sebeple dikkatimi çekmiş ve saygımı kazanmıştır. Belki ben de o yüzden bu konuyu biraz fazla içselleştirdim, olması gerekenden daha duygusal tepkiler verdim, bilmiyorum.

Kendisi şu an ne âlemde bilmiyorum, umarım her şey yolundadır.

Son düzenleme:
mavi bu can denen çocuğu daha önce görmemiş değil mi... 4 yıllık evli ve kocasının kankisi gibi olan ve hep telde konuştuğu çocuğu hiç görmemiş galiba...

2-3 gündür yoktum ve açıp neler olmuş diye baktığımda hiçbir gelişme olmamış olması bendeki şüpheleri kuvvetlendirdi. kocası karısına bu kadar düşkün ve çok seviyor dedi arkadaşlar ama 2 gün geçti canın ünü tünü yok... çok garip kocası da çok umursuz davranıyor anladığım kadarı ile....

şimdiye kadar bu konunun açıklığa kavuşması gerekiyordu. çok hassas bir durum ve olaydan beri olan biten yok.

mavi bu can denen çocuğu daha önce görmemiş değil mi... 4 yıllık evli ve kocasının kankisi gibi olan ve hep telde konuştuğu çocuğu hiç görmemiş galiba...

2-3 gündür yoktum ve açıp neler olmuş diye baktığımda hiçbir gelişme olmamış olması bendeki şüpheleri kuvvetlendirdi. kocası karısına bu kadar düşkün ve çok seviyor dedi arkadaşlar ama 2 gün geçti canın ünü tünü yok... çok garip kocası da çok umursuz davranıyor anladığım kadarı ile....

şimdiye kadar bu konunun açıklığa kavuşması gerekiyordu. çok hassas bir durum ve olaydan beri olan biten yok.

bu can markette calisan bir arkadas öyle kanki falan degil anladigim kadariyla mavi bi kez duymus sesini ayni sesmis ama önceden ne sekilde duymus onu bilemiycem
olaylarin cok yavas gelisiyor olmasi gercekten tuhaf ben olsam coktan gitmistim olaylarin üzerine o adami bulup konusmustum hic sabredemem gibi durumlarda

yaa arkadaslar mavinin esi acaba burdaki kullanici adini biliyormudur
eger biliyorsa ne gibi sorular soracaginida bilir cana mavinin...
su konunun basindan beri konuyu takip eden misafirler can SIKIYOR

Son düzenleme:
telsim kullanıyorum kendi numaramdan denedim güzelim .son 6 ay çıktı. 1 ay evvel denedim hatta.tabi bunu yapabilmeniz için telefonunuza web şifre geliyor o sifreyle yapabiliyosunuz .

canım eğer böyleyse maviye bunu ayrıntısıyla tarif edermisin yapsın..işe yarayacak en önemli şey bu çünkü.. tabi başka hattan görüşmüyorlarsa..gerçi bu numaraya mesaj göndermiş.

Olan biteni anlamaktan kastım bir sonuca varılıp varılmadığını idrak edebilmekti. Henüz bir sonuca varılmadı, dolayısıyla ne kocası aldatmış denilebilir, ne de Mavi abla tükürdüğünü yaladı denilebilir. Hepimiz yorum yapıyoruz ama kimse tutup da "bak sen geçen böyle böyle yazmıştın, gördün müüü" demiyor.

Ayrıca bırakın da allak bullak olsun. Ama kimin ne yaptığını ve yapacağını görmeden insanları yargılamayalım. Allak bullak olması doğrularından vazgeçtiği anlamına gelmez.
kristalin sana aynen katılıyorum ayrıca Mavinin böyle bir şey yaşamasına üzülüyorum arkadaşım :çok üzgünüm:

burada arkadaşımızın ne gibi bir hatası var. son derece doğru son derece akla yakın hareket ediyor. ortada kesin ve net bir şey yokken eşinin olayı henüz belirsizken,ne yapacaktı yani, çekip gidecek miydi...
ya adam suçsuzsa,ya herşey sadece tesadüfler ve yanlış anlamalardan ibaretse. ne olacak o zaman. günah alınmışsa.
buradaki bazı konularda bende tepkiliyim, şiddet görüyor evliliğe devam ediyor devamlı aldatılıyor yine aynı,aşağılanıyor ,baskı altında yaşıyor,dışarı bile çıkamıyor,köle muamelesi görüyor,ama hala kocamı seviyorum diyor.
bu kişilere evet tepkiliyim.
şerefsiz bir koca yüzünden anne ve babayı mahvediyor,hasta ediyor,aşağılatıyor,evet bunada tepkiliyim.
ama mavinin konusuyla ne alakası var ki bu yaşananların. elma ve armudu bir tutmak derim buna.
çifte standart mı. ne alaka.
. eğer mavi,eşini aldattığını kesinleştirse ve evliliğe devam etse,,bende o zaman, o konuyu gösterip derdim arkadaşım ,o zaman yapamayacağın bir şey için,büyük konuşma diye. ama ortada kesinleşmemiş bir şey varken,olmuşta bitmiş aldatılmış bunu bilerek mavi de kabul etmiş gibi,bak sen o konunda böyle diyordun ne oldu ha, ne oldu........
sende aynını yapıyorsun demek kadar abuk sabuk bir yorum olamaz .
çünkü ortada henüz böyle bir şey yok. olmayan bir şey ,yapmadığı bir şey için insanın suçlanmasına bu arkadaşların ve arkadaşı olarak benim, tepkim.
işte bu yüzden de, yorumunuza asla katılmıyorum.

Bu cevabı siz yanlış anladınız diye değil, öncelikle mavi yanlış anlar ve kırılır diye yazıyorum.
Ben kendi adıma diğer arkadaşların yaptığını, kınadın bak oh başına geldi mantığını, savunsaydım, önce ben atlardım merak etmeyin.
Mavi yle aramızda ne geçerse geçsin, ona bu anlamda en ufak ima da bile bulunmadığımı kendisi zaten biliyor.
Ben o tarz yorum yapan arkadaşlara zaten hak vermedim.
Hak verseydim, onlardan önce kendim yazardım, onların yazdıklarını.
Ortada tam olarak net bir durum yok.
Zaten bu durumda boşanmak, hiç akıllıca olmaz.
Ben de buna , aa bak dediğinin arkasında durdu, hemen boşadı eşini demem.
Bu çok mantıksızca olur.
En az sizin kadar istiyorum, inş herşey en ufak soru işareti kalmadan ortaya çıkar.
Mavi de bu olaydan en ufak sıyrık almadan kurtulur.
Benim ne demek istediğimi anlayan anlamış.
Allah yardımcısı olsun.

Back