burada arkadaşımızın ne gibi bir hatası var. son derece doğru son derece akla yakın hareket ediyor. ortada kesin ve net bir şey yokken eşinin olayı henüz belirsizken,ne yapacaktı yani, çekip gidecek miydi...
ya adam suçsuzsa,ya herşey sadece tesadüfler ve yanlış anlamalardan ibaretse. ne olacak o zaman. günah alınmışsa.
buradaki bazı konularda bende tepkiliyim, şiddet görüyor evliliğe devam ediyor devamlı aldatılıyor yine aynı,aşağılanıyor ,baskı altında yaşıyor,dışarı bile çıkamıyor,köle muamelesi görüyor,ama hala kocamı seviyorum diyor.
bu kişilere evet tepkiliyim.
şerefsiz bir koca yüzünden anne ve babayı mahvediyor,hasta ediyor,aşağılatıyor,evet bunada tepkiliyim.
ama mavinin konusuyla ne alakası var ki bu yaşananların. elma ve armudu bir tutmak derim buna.
çifte standart mı. ne alaka.
. eğer mavi,eşini aldattığını kesinleştirse ve evliliğe devam etse,,bende o zaman, o konuyu gösterip derdim arkadaşım ,o zaman yapamayacağın bir şey için,büyük konuşma diye. ama ortada kesinleşmemiş bir şey varken,olmuşta bitmiş aldatılmış bunu bilerek mavi de kabul etmiş gibi,bak sen o konunda böyle diyordun ne oldu ha, ne oldu........
sende aynını yapıyorsun demek kadar abuk sabuk bir yorum olamaz .
çünkü ortada henüz böyle bir şey yok. olmayan bir şey ,yapmadığı bir şey için insanın suçlanmasına bu arkadaşların ve arkadaşı olarak benim, tepkim.
işte bu yüzden de, yorumunuza asla katılmıyorum.