• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kötü Birşey Oldu..:(

mavi cim geçen hafta derdim var bölümüne kınıyorum diye bir topik açmıştın ve ben hiç bi yorum yapmamıştım çünkü saçma sapan düşünceler vardı..artık anlamışındır..bak yuva yıkmak kolaymı..affetmek zormu....bende şimdi seni kınıyorum..kocanın bu yalanına inanıp hala evi terketmediğin için..bariz belliki ada ya aldatmış yada aldatmaya yeltenmiş..şimdi bir şıllık yüzünden yuvanı yıkmalısın yoksa kınadığın kadınlardan olursun...kınama komşunu başına gelir derdi annem....kimseyi kınamak bizim haddimize düşmez....

Bu konuyu açıldığı günden beri takip ediyorum içimden hep geçti ve yazmak istememiştim duygularıma tercüman olmuşsun..kimse büyük söylememeli...

:1shok: inanmiyorum yoruma bak
neredeyse oh olmus diyeceksiniz
bukadarmi kinlisiniz mavi ye:umursamaz: bu laflari insan düsmanina bile söylemezakannehir
peki sizin yaptiginiz simdi kinama olmuyormu:1closedeyes:

olani biteni anlamış kim var ki? evet aldatmıştır diyende var hayır yapmaz diyende düşün bekle diyende ...bir sürü olasılık...yorum yapmak sadece mavi nin arkadaşları için mi geçerli..eşi böyle bişey yapsın ya da yapmasın bu kadar şüphenin üzerinde herşey ne kadar düzelebilir ki...
sonuç ne çıkarsa çıksın insan fikirlerinde ne kadar ısrarcı olsa da kendisi yaşadığında böyle allak bullak olabiliyormuş bence bunu görmeli herkes..

Olan biteni anlamaktan kastım bir sonuca varılıp varılmadığını idrak edebilmekti. Henüz bir sonuca varılmadı, dolayısıyla ne kocası aldatmış denilebilir, ne de Mavi abla tükürdüğünü yaladı denilebilir. Hepimiz yorum yapıyoruz ama kimse tutup da "bak sen geçen böyle böyle yazmıştın, gördün müüü" demiyor.

Ayrıca bırakın da allak bullak olsun. Ama kimin ne yaptığını ve yapacağını görmeden insanları yargılamayalım. Allak bullak olması doğrularından vazgeçtiği anlamına gelmez.

arkadaşlar butun geçmişi okuyamadım ama esının tel gorusmlerını cıkarmayı teklıf etmesı artı degıldır evet savcılıktan cıkarılır fakat ıcerık yoktur kım nereyı kacta aradıgı bellı olur ozel durumlarda kayıt yapılır bunun ıcın yaparlar mı bılmıyorum ama adam aldatmıssa kılıfına uydurması cok basıt gızleyebılır ama acık vermesı kacınılmazdır cunku hıcbırsey gızlı kalmaz.bu arada bazı arkadaslarımız kınama falan demıs su durumda konusulacak sarfedılecek sozler mı bunlar sankı acıgını beklermıste yakalamıs gıbı

mavi çıkıp benim kocam beni asla aldatmaz böyle bir şey yapmaz deseydi mesajlarında ( ki, aldatma olup olmadığı bile hala belirsizken) çıkın bunları yazın. ama ortada bunlar yokken böyle yorumlar çok gerçek dışı ve mantıksız..

kaydirigubbakcemile3
Olanı biteni anlamadan yorum yapmayın lütfen. Henüz hiçbir şey kesinleşmiş değil. Evet şüpheler artıyor ama ortada "evet yüzde yüz aldattı" diye bir durum yok, Mavi abla da gerçeğin peşinde.

Hiç istemeyiz ama bu şüphelerimiz doğruysa olacaklar belli. Mavi abla "aman o beni aldattı ben de onu aldatayım rahatlayayım" diye düşünenlerden çok daha ahlâklı ve "başa gelmiş çekerim, yuvamı(!) bozmam" diyenlerden çok daha güçlü bir kadındır ve doğrularının arkasında durup gerekeni yapacaktır, sizin içinize dert olmasın.

canım sende mimarım falan yazmışında bence liseye giden bir talebesin..ergen ve grup psikolojisiyle hareket ediyorsun sanane falan diyerek..asıl bbenim yorumumdan sanane..bende üyeyim ve yorum yazma hakkım var..engelle beni sen okuma yorumumu madem...allah allah..çor çoçukla uğraşıyoz...

kaydirigubbakcemile3

canım sende mimarım falan yazmışında bence liseye giden bir talebesin..ergen ve grup psikolojisiyle hareket ediyorsun sanane falan diyerek..asıl bbenim yorumumdan sanane..bende üyeyim ve yorum yazma hakkım var..engelle beni sen okuma yorumumu madem...allah allah..çor çoçukla uğraşıyoz...

Size yazmayın diyen mi oldu, buyurun yazın, bana ne.

Burada herkes kimin ne olduğunu biliyor ayrıca aklinialirimsmile

amaaaaaaaaan banane yatıyorum ben..zaten mavide kaybolmuş...büyük ihtimalle kocişiyle yemeğe çıkmıştır..yarın gene başlar onu bunu kınamaya....

:1shok: inanmiyorum yoruma bak
neredeyse oh olmus diyeceksiniz
bukadarmi kinlisiniz mavi ye:umursamaz: bu laflari insan düsmanina bile söylemezakannehir
peki sizin yaptiginiz simdi kinama olmuyormu:1closedeyes:

Kınamak hoş değildir diyerek eleştirdiğim maviyi kınayacak en son insan olurum...

mavi cim geçen hafta derdim var bölümüne kınıyorum diye bir topik açmıştın ve ben hiç bi yorum yapmamıştım çünkü saçma sapan düşünceler vardı..artık anlamışındır..bak yuva yıkmak kolaymı..affetmek zormu....bende şimdi seni kınıyorum..kocanın bu yalanına inanıp hala evi terketmediğin için..bariz belliki ada ya aldatmış yada aldatmaya yeltenmiş..şimdi bir şıllık yüzünden yuvanı yıkmalısın yoksa kınadığın kadınlardan olursun...kınama komşunu başına gelir derdi annem....kimseyi kınamak bizim haddimize düşmez....

tam kendize yakışan bi yorum yazmışsnz.hiç şaşırmadm
bi zil takmadığınz kalmış

kimsenin beni eleştirmeye hakkı yok ve benimde maviyi kınamaya eleştirmeye hakkım yok..ama onunda yoktu...işte hayat böyle bişey insanın başına herşey gelebilir ve asla yaşamadan bilemeyiz..maviyi yorumlarından takip ederim ve mangalda kül bırakmaz sanırsın sarsılmaz otorite kendileri.....herşey olabilir belki kendiside intikam için aldatır belki eşi masumdur belki değildir ne farkederki..sonuçta herşey insanlar için....önemli olan kimseyi KINAMAMAK....anlayana sivrisinek saz...ben kimse asla şunu yapmaz bunu yapmaz demem çünkü bizim burda bi laf vardır..canı yanan eşek attan hızlı koşarmış....canın yandımı insan kendini tanıyamaz...

mavinin ve bu kulüpteki bazı arkadaşların böyle davranmaları onların yazılarını okuyanlara BENCE bir nebze de olsun güç veriyor.keşke anlatmak istediklerinizi daha farklı kelimelerle anlatsaydınız. burda sanki mavi size bişey demiş de siz de aa bak gördün mü senin de başına geldi gibi algılanıyor ve hiç hoş değil. sonuç ne çıkarsa çıksın mavi ne yaparsa yapsın değil mi bizimle derdini paylaştı bize de destek olmak düşer. o yüzden kınadım kınamadım falan gibi olay dışındaki şeylere girmeyelim. üzmesin kimse birbirini.

kaydirigubbakcemile3

sizde eski bi üyesiniz ki ,maviden geçmişte olmuş bi kininizi çıkarıyosunuz sanırım :delphin:
bırakın yeni üyeleri bi kaç yıllık üyeler bile engellemnin ne olduğunu nereden yapıldığını bilmiyolar a.s
[/B]

aynen katılıyorum canım...çoğu üye burada kendini fikir babası sanıp kendi yorumlarına ters bişey yazıldımı atmaca gibi atlıyorlar...ben yazmam fazla kale almam herkesi ama dayanamıyorum bazan....gene atlayacaklar üstüme ama doğru söze ne denirki..haklıyım sonuçta

bana bi pm atmıştn. şimdi onu braya koymak vardı ama neyse :delphin:
ee sende haklısn ruh haline bakılırsa
beni 2 kelime yazdm diye banlayan admin nerde?
2 şey yazdm diye ceza kesen mod nerde
hanfendüyede bi zahmet aynısın yapsnlar :umursamaz:

kaydirigubbakcemile3

bu sekılde hakaret etmeyın lütfen kımseye cor coluk gibi hiç yakıstıramaadım cok ayıp:olmaz:

arkadaslar ben ne konu sahıbını tanıyorum ne de dıger arkadasları ama ınanın su an kı yazılanlar cok sacma burda acılan konu bı ınsanın sıkıntısı ıcerıklı.neden kendınızı yıpratıyorsunuz relaks olun olayın nereye gıdecegını merakla bekleyenlerdenım resmen dedektıflık burosuna dondu ortalık bır de kadınlar hamamına boyle tartısmalara gırerek sayfa sayısını artırmayın bızde rahat takıp edelım

Mavi çok üzüldüm canım :(
Sen şimdi sabırlı ol bakalım canım,,
eğer gerçekten eşin seni aldattıysa yakın zamanda çıkar merak etme.
Belkide bir şey yoktur onun anlattığı gibidir.
sen akıllı bir kızsın biliyorum :nazar:

Son düzenleme:
Ya bende diyordum 110 sayfa oldu nerde kaldı bunlar diye...
Bu tarz yorumlar yanlış.Niye yanlış?Birilerinin üzüntüsü üzerinden rant sağlanmaz,deşarj olunmaz.Hele hele o birileri ola ki size bir yanlış yaptı diye pusuda bekleyerek hemen kılıç kuşanmak hiç olmaz.
Burada fikir paylaşıyoruz,dert yorumluyoruz.Gün içinde sağa sola çatamayıp acısını burda çıkarmıyoruz.Kadınız ya hepimiz,birbirimizi en iyi biz anlıyoruz ya o sebeble parmaklarımızı ve aklımızı destek olmak adına yorsak diyorum...

Konuya dönerssem;
Hep söyledim yine söyleyeceğim.
Mavi bir sürü soru kuşandı buluşma için.
Oysa ki bu kadar adam sendeci Can hangisini yanıtlar,kaçıncıda off poff demeye başlar?

Ne telefonunu ne kimliğini göster muhabbeti,ne aç bakayım eşim nasıl kayıtlı vs sualleri.

Sakin olmalı mavi(ya herşey doğru ise ihtimalinide düşünerek)
Sakince bir kadın olarak yaşadıklarının kendisini üzdüğünü belirtmeli.
Sonra daha öncede dediğim gibi ''sadece eşime gelen bu mesaja ait tel.senin mi bunu öğrenmek istiyorum demeli.Ve 3.kez yazıyorum bence tek hile yapamayacakları çözümü; Canın kendisini aratması!!!

Bu konuuyu bir erkeğe soran var mı aranızda bilmiyorum ama ben çok takılınca eşime bahsederim kimi zaman.Erkek gözü ile erkeğin planı daha farklı yorumlanıyor ama daha fazla yazıp kimsenin kafasını bulandırma niyetinde değilim.
Mavi biran önce buluşsun,sorularının cevabını alsın ve hakkında hayırlısı ne ise o olsun derim ben.

Back