• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kötü Birşey Oldu..:(

şimdi can diye bir erkek mi kocana göz-dudak temalı bir mesajı gece vakti yollamış.....

sabah da kız açmış telefonu can yok demiş

sonra erkek kardeşim demiş akşam görüştürecek..

aklına kötü birşey getirmek istemem ama sanki bu "can" erkek kardeşi sonradan durumu kurtarmak için hazırlanan senaryoya benziyordu yazdıklarını ben okurken..

umarım can diye birisi vardır ama o kız bir arkadaşına veya kardeşine de can mış gibi konuşturabilir..

yine de iyimser olmak lazım

kesinlikle aldatıyor.mutlaka görüş kimliklerine bak

Mavi'nin eşi aldatmış mıdır,aldatmaya teşebüs etmiş midir bilemem,kimsenin günahını almak,yuvasının huzurunu yorumumla boş yere bozmak istemem,sonuçta daha çiçeği burnunda gencecik bir çift onlar ve inşallah herşey bir yanlış anlamadan ibarettir ama tecrübelerime dayanarak aldatan 2 türlü erkek karakterinden bahsedebilirim,

1.tip erkek eviyle eşiyle hiç alakadar olmaz,hiçbirşey umrunda değildir,aldattığını belli edecek tavırlar sergiler,görüştüğü kadınların telefon numaraları isimleriyle kayıtlıdır telefonunda ve aşikar bir şekilde konuşmaktan mesajlaşmaktan kaçınmaz,dışarı çıkarken eskisinden çok daha fazla önem verir dış görünüşüne ve sürekli eşini aşağılar,beğenmez,boyuna,kilosuna,giyim tarzına veya davranışlarına kulp takar,başka kadınları örnek gösterir.Böyle erkekler evliliklerini gözden çıkarmışlardır,herşey olacağına varır mantığındadırlar.

2.tip erkek eviyle eşiyle alakadar olur,sürekli aşkından sevgisinden bahseder,arada süprizler yapar,eve geldiğinde telefonunu kapatır veya sessize alır,telefonunda eşinin birebir tanıdığı bayanlar haricindeki tüm telefon numaraları erkek ismiyle kayıtlıdır ve asla gelen ve giden mesajlar,çağrılar telefonda kayıt altında tutulmaz,sürekli silinir.
Bu tip erkeklerse eşlerini severler,evliliklerinden eşlerinden memnundurlar ama başka kadınlarla da heyecan yaşamak isterler.

Mavi'nin durumuna gelince belki eşi gerçekten doğru söylüyor,kimi erkek haksız yere suçlandığında da ani ve aşırı tepkiler verir,arkadaşı Can aile içi bir konuya müdahil olmuş olsada daha fazla bu durumun içinde yer almak istemediği için görüşmek konuşmak istemiyorda olabilir,yanlışlıkla atıldığı iddia edilen mesaja gelince bu mesaj gelir gelmez,mesaj gelen numara aranarak esprili bir şekilde mesajı kime atıyordun yanlışlıkla bana yollamışsın denip gülünüp geçilebilirdi ve bu konuda bu kadar uzamazdı,zira 3-5 gün önce eşimede aynen şu mesaj geldi seni çokkkkkkkkk özledim aşkım,eşim gelen mesajı okuyunca gülme krizine girdi ve mesajı atan kişiyi aradı,arayan eşimin kankasıydı,sevgilisine diye eşime yollamış mesajı,yani bu tip yanlışlıklar oluyor,umarım sizinkide bir yanlışlıktır...
Bu iki tip erkek modeli gözlemlerinize kesinlikle katılıyorum. Çok doğru tespitler..
Hatta sadece erkek olarak değil de, kadın olarak da böyle tiplerden 2. şıktakine rastladım.
Tanıdığım bir kadın, ailece görüşüyorduk o aralar. Kesinlikle çok mutlu, kusursuz bir çift (özellikle ev ziyaretlerinden gördüğüm kadarı ile). Bu bayan bir dükkan işletiyor. Dışarı çıkıp yanına uğradığım zamanlar elinden telefon düşmüyordu. İçimden diyordum "ne aşk sevgili gibi mesajlar yahu" Daha sonra öğrendim ki bayanın fiziksel olarak görüşmediği sadece telefonda takıldığı arkadaşları varmış. Çok şaşırmıştım kafamçokkarıştı

Mavi'nin eşi umarım bu kategorilere girmiyordur. Hiçbirimiz böyle bir durum yaşamayız umarım (garip(!), gayri ahlaki tepki verenler de dahil), çok zor öyle dışardan bakıldığı gibi değil.

Ben normalde de olayların pozitif yönünü direk gören biri değilim. Bu konuda da öyle.
Yani bir şey var, bana göre en olası ve olumlu senaryo (Mavi'nin eşi/eşinin yapısı hakkında bahsettiği cümleleri baz alarak) onunla ilgilenen birinin olduğunu ama eşinin yüz vermediğini, Mavi'nin de bu durumlara tepkisini tahmin ettiği için konunun buralara gelmiş olabileceği durumu. Yani Can'a sinir oluyoruz, nasıl karakter bu diyoruz ama, bu çok uç bir durum, ne kadar saçma, düşüncesiz biri olsa da bu kadar da düşüncesiz olma ihtimalini düşünemiyorum.:uhm: Mavinin tepkisini geçtim bu duruma eşi de tepki göstermesi lazımdı, çünkü ortada huzursuz bir aile var. Olumsuz senaryolar hakkında zaten yazılı şeyler var, çok eklenecek bir şey yok.:bbo:

Bu cevabı siz yanlış anladınız diye değil, öncelikle mavi yanlış anlar ve kırılır diye yazıyorum.
Ben kendi adıma diğer arkadaşların yaptığını, kınadın bak oh başına geldi mantığını, savunsaydım, önce ben atlardım merak etmeyin.
Mavi yle aramızda ne geçerse geçsin, ona bu anlamda en ufak ima da bile bulunmadığımı kendisi zaten biliyor.
Ben o tarz yorum yapan arkadaşlara zaten hak vermedim.
Hak verseydim, onlardan önce kendim yazardım, onların yazdıklarını.
Ortada tam olarak net bir durum yok.
Zaten bu durumda boşanmak, hiç akıllıca olmaz.
Ben de buna , aa bak dediğinin arkasında durdu, hemen boşadı eşini demem.
Bu çok mantıksızca olur.
En az sizin kadar istiyorum, inş herşey en ufak soru işareti kalmadan ortaya çıkar.
Mavi de bu olaydan en ufak sıyrık almadan kurtulur.
Benim ne demek istediğimi anlayan anlamış.
Allah yardımcısı olsun.
bakın buna katılıyorum:))

ama gerçekten bazen sinirleniyor sonuçta ben bile yorum yazmadığım halde sürekli konuyu takip etmeye çalışıyorum sonuçta arkadaşımıza ve konusuna değer verdiğimizi gösterir bu ama insan bi 5 dakika açar şu şu oldu der yine kapatır bizde burda saf saf o sevgilisidir yok değildir diye düşünüyoruz valla bazen sinirleniyorum kusura bakmayın

Arkadaşlar bu tip önemli konularada daha yapıcı olmanızı isterdim,
her zaman konulara yazdığımız uyarılarda özellikle buna dikkat edilmesini rica ediyoruz...
bazıları hemen boşan demiş,bu kadar mı kolay boşanmak,
lütfen eğri oturun doğru konuşun,empati yaparak yorumlarsanız,daha yapıcı olacaktır diye düşünüyorum......

ama gerçekten bazen sinirleniyor sonuçta ben bile yorum yazmadığım halde sürekli konuyu takip etmeye çalışıyorum sonuçta arkadaşımıza ve konusuna değer verdiğimizi gösterir bu ama insan bi 5 dakika açar şu şu oldu der yine kapatır bizde burda saf saf o sevgilisidir yok değildir diye düşünüyoruz valla bazen sinirleniyorum kusura bakmayın

ne oldugunu bilmiyoruz arkadaslar
hem bisey olduysada bizden önce kendi ailesine annesine falan haber verir
hem hic bisey olmadiysada belki kafasini dinliyordur zor bir durum sonucta
mavi gelmemezlik yapmaz ne olduysa mutlaka haber verir anlayisli olalim lütfen biraz

Mavi'nin eşi aldatmış mıdır,aldatmaya teşebüs etmiş midir bilemem,kimsenin günahını almak,yuvasının huzurunu yorumumla boş yere bozmak istemem,sonuçta daha çiçeği burnunda gencecik bir çift onlar ve inşallah herşey bir yanlış anlamadan ibarettir ama tecrübelerime dayanarak aldatan 2 türlü erkek karakterinden bahsedebilirim,

1.tip erkek eviyle eşiyle hiç alakadar olmaz,hiçbirşey umrunda değildir,aldattığını belli edecek tavırlar sergiler,görüştüğü kadınların telefon numaraları isimleriyle kayıtlıdır telefonunda ve aşikar bir şekilde konuşmaktan mesajlaşmaktan kaçınmaz,dışarı çıkarken eskisinden çok daha fazla önem verir dış görünüşüne ve sürekli eşini aşağılar,beğenmez,boyuna,kilosuna,giyim tarzına veya davranışlarına kulp takar,başka kadınları örnek gösterir.Böyle erkekler evliliklerini gözden çıkarmışlardır,herşey olacağına varır mantığındadırlar.

2.tip erkek eviyle eşiyle alakadar olur,sürekli aşkından sevgisinden bahseder,arada süprizler yapar,eve geldiğinde telefonunu kapatır veya sessize alır,telefonunda eşinin birebir tanıdığı bayanlar haricindeki tüm telefon numaraları erkek ismiyle kayıtlıdır ve asla gelen ve giden mesajlar,çağrılar telefonda kayıt altında tutulmaz,sürekli silinir.
Bu tip erkeklerse eşlerini severler,evliliklerinden eşlerinden memnundurlar ama başka kadınlarla da heyecan yaşamak isterler.

Mavi'nin durumuna gelince belki eşi gerçekten doğru söylüyor,kimi erkek haksız yere suçlandığında da ani ve aşırı tepkiler verir,arkadaşı Can aile içi bir konuya müdahil olmuş olsada daha fazla bu durumun içinde yer almak istemediği için görüşmek konuşmak istemiyorda olabilir,yanlışlıkla atıldığı iddia edilen mesaja gelince bu mesaj gelir gelmez,mesaj gelen numara aranarak esprili bir şekilde mesajı kime atıyordun yanlışlıkla bana yollamışsın denip gülünüp geçilebilirdi ve bu konuda bu kadar uzamazdı,zira 3-5 gün önce eşimede aynen şu mesaj geldi seni çokkkkkkkkk özledim aşkım,eşim gelen mesajı okuyunca gülme krizine girdi ve mesajı atan kişiyi aradı,arayan eşimin kankasıydı,sevgilisine diye eşime yollamış mesajı,yani bu tip yanlışlıklar oluyor,umarım sizinkide bir yanlışlıktır...

diyorum işte ablam bir konuşur pir konuşuralkisalkisalkis
yine sireniyle geldi umut ışıklarını yaktı ve gitti :asigim:
cansın sen Şeniz

ne oldugunu bilmiyoruz arkadaslar
hem bisey olduysada bizden önce kendi ailesine annesine falan haber verir
hem hic bisey olmadiysada belki kafasini dinliyordur zor bir durum sonucta
mavi gelmemezlik yapmaz ne olduysa mutlaka haber verir anlayisli olalim lütfen biraz[/B]

maviyi bende yorumlarından tanıyorum. kendimi ifade edemedim sanırım merak ediyoruz sonuçta nasıl iyimi kötümü eşiyle problemi halledebildimi bunu sadece merak ediyorum ki bu en doğal hakkım sanırım onu yargılamak değil haşaa

Kimsenin acısından kimse rant sağlamamalı.
Karşıdaki hata yapmışsa bile daha uygun dille anlatmaktan yanayım bende hep.
Ama keşke şuan maviyi sahiplendiğimiz gibi, diğer topiklerde de aynı sahiplenmeyi yapabilsek.
Yerden yere vurulan çoook arkadaş oluyor konularında.
Onlara gelince kimse anlayış abidesi olmuyor.
Vurun vurabildiğiniz kadar, kınayın kınayabildiğiniz kadar, gibi bir anlayış oluyor.
Sonra da afedersiniz, böyle salaklara anlayışlı bile olunmaz diyip çıkılıyor işin içinden.
Eğer saygılı yorum yapılacaksa, keşke çifte standart olmadan, her konuda aynı hassasiyet gösterilse.
Ama olmuyor.
Bu sadece işimize gelince, birini seviyorsak oluyor.
Ben de buna hak demiyorum.
Keşke herkese aynı şekilde gereken anlayışı gösterip, yanında olabilsek.

insanlar istediği gibi düşünür istediğini sever alakadar olur istediğine olmaz
siz konu sorumlusumusunuz sizemi kaldı insanları uyarmak
bilir kişi gibi sürekli yazıyorsunuz

Arkadaşlar bu tip önemli konularada daha yapıcı olmanızı isterdim,
her zaman konulara yazdığımız uyarılarda özellikle buna dikkat edilmesini rica ediyoruz...
bazıları hemen boşan demiş,bu kadar mı kolay boşanmak,
lütfen eğri oturun doğru konuşun,empati yaparak yorumlarsanız,daha yapıcı olacaktır diye düşünüyorum......

Lütfen konu sorumlusu arkadaşımın uyarısını dikkate alınız,konu dışı yada uygunsuz yorumlardan kaçınınız.
Birebir alıntılarla birbirinize yorum yapmak yerine yumuşak bir dille konuya yorum yaparsanız daha sağlıklı olur,herkes fikrini belli bir saygı çerçevesinde beyan etmekte özgürdür lakin kavgaya,saygısızlığa,hakarete mahal verecek yorumlar yapamazsınız...

ayrıntılı olarak anlatır mısınız yerimseniben

Telsimde kesin var ama turkcelde de olduğunu duydum yine de denemek lazım.
Kısa msg yoluyla web şifrenizi alıyorsunuz , sonra telsimin anasayfasından tel numaranız ve o gelen şifre ile kendi sayfanıza girebiliyorsunuz. Sağ veya sol köşede geçmiş görüşmelerim bölümü var (ismi farklı da olabilir) oradan son 6 ayın dökümünü alabilirsiniz .

Lütfen konu sorumlusu arkadaşımın uyarısını dikkate alınız,konu dışı yada uygunsuz yorumlardan kaçınınız.
Birebir alıntılarla birbirinize yorum yapmak yerine yumuşak bir dille konuya yorum yaparsanız daha sağlıklı olur,herkes fikrini belli bir saygı çerçevesinde beyan etmekte özgürdür lakin kavgaya,saygısızlığa,hakarete mahal verecek yorumlar yapamazsınız...
mune hanım,
bu bilgi amaçlı yazdığımız yorumlarda mı yasak.ben bilmiyorumda :kedi:buyrunnnnnnnnn

Telsimde kesin var ama turkcelde de olduğunu duydum yine de denemek lazım.
Kısa msg yoluyla web şifrenizi alıyorsunuz , sonra telsimin anasayfasından tel numaranız ve o gelen şifre ile kendi sayfanıza girebiliyorsunuz. Sağ veya sol köşede geçmiş görüşmelerim bölümü var (ismi farklı da olabilir) oradan son 6 ayın dökümünü alabilirsiniz .
çok teşekkürler...opuyorumnanaktan
turkcell ve telsimde web şifresini almak için ne yapmam lazım?

inadıma aramadım açmadım falan ne kadar saçma şeyler böle bu canın dedikleri neden ama neden eşine inanmak istediğim halde inanamıyorum nedeen :sm_confused: sanırım artık kimselere güvenim kalmadığından :gitme:

Bunun altından hiç iyi şeyler çıkmayacak arkadaşlar...
Neden hala polyanacılık oynuyorsunuz anlamıyorum

Bunun altından hiç iyi şeyler çıkmayacak arkadaşlar...
Neden hala polyanacılık oynuyorsunuz anlamıyorum
aynen tabiki iyi şeyler çıkmasını isteriz her şey yanlış anlaşılma olsun ama ben de inanmıyorum bu kadar şeyden sonra iyi şeyler çıksın akıl var mantık var yok can tlf nunu unuttu can tlf açmadı görüşmeye gelmedi 3gün sonra falan zaman kazanılıyor bence tabi yenede inş kötü bir şey çıkmaz:Saruboceq::Saruboceq:

canım bence sen kusura bakma da
kızın canı burnunda birde bizimi düşünecek
hayret vallahi
kimbilir ne halde ne yapıyor belki canı parmağını bile oynatmak istemiyor
dizi izlemiyoruz gerçek hayat bu

ssadece ilk yazıyı okudum günahını aldığınızı düşünmüyorum suçsuz olan insan neden hattını bloke etsin telefonunun parçalasın suçsuz olan hakkını savunur kanıt gibi birşeyleri yok etmek yerine. kaldı ki telefona çıkan bayan sabah söylediğinin tam tersini savunuyorsa burda direkt asıl şüphe duyulması gereken andır. eşiniz bütün gün yanınızdamıydı bu kzın fikirleri değişirken? ona ulaşmış bunu planlamış olamazlar mı?

Back