- Konu Sahibi BenmasMavi
-
- #1.101
mavi cim geçen hafta derdim var bölümüne kınıyorum diye bir topik açmıştın ve ben hiç bi yorum yapmamıştım çünkü saçma sapan düşünceler vardı..artık anlamışındır..bak yuva yıkmak kolaymı..affetmek zormu....bende şimdi seni kınıyorum..kocanın bu yalanına inanıp hala evi terketmediğin için..bariz belliki ada ya aldatmış yada aldatmaya yeltenmiş..şimdi bir şıllık yüzünden yuvanı yıkmalısın yoksa kınadığın kadınlardan olursun...kınama komşunu başına gelir derdi annem....kimseyi kınamak bizim haddimize düşmez....
Bu konuyu açıldığı günden beri takip ediyorum içimden hep geçti ve yazmak istememiştim duygularıma tercüman olmuşsun..kimse büyük söylememeli...
olani biteni anlamış kim var ki? evet aldatmıştır diyende var hayır yapmaz diyende düşün bekle diyende ...bir sürü olasılık...yorum yapmak sadece mavi nin arkadaşları için mi geçerli..eşi böyle bişey yapsın ya da yapmasın bu kadar şüphenin üzerinde herşey ne kadar düzelebilir ki...
sonuç ne çıkarsa çıksın insan fikirlerinde ne kadar ısrarcı olsa da kendisi yaşadığında böyle allak bullak olabiliyormuş bence bunu görmeli herkes..
Olanı biteni anlamadan yorum yapmayın lütfen. Henüz hiçbir şey kesinleşmiş değil. Evet şüpheler artıyor ama ortada "evet yüzde yüz aldattı" diye bir durum yok, Mavi abla da gerçeğin peşinde.
Hiç istemeyiz ama bu şüphelerimiz doğruysa olacaklar belli. Mavi abla "aman o beni aldattı ben de onu aldatayım rahatlayayım" diye düşünenlerden çok daha ahlâklı ve "başa gelmiş çekerim, yuvamı(!) bozmam" diyenlerden çok daha güçlü bir kadındır ve doğrularının arkasında durup gerekeni yapacaktır, sizin içinize dert olmasın.
kaydirigubbakcemile3
canım sende mimarım falan yazmışında bence liseye giden bir talebesin..ergen ve grup psikolojisiyle hareket ediyorsun sanane falan diyerek..asıl bbenim yorumumdan sanane..bende üyeyim ve yorum yazma hakkım var..engelle beni sen okuma yorumumu madem...allah allah..çor çoçukla uğraşıyoz...
:1shok: inanmiyorum yoruma bak
neredeyse oh olmus diyeceksiniz
bukadarmi kinlisiniz mavi ye:umursamaz: bu laflari insan düsmanina bile söylemezakannehir
peki sizin yaptiginiz simdi kinama olmuyormu:1closedeyes:
mavi cim geçen hafta derdim var bölümüne kınıyorum diye bir topik açmıştın ve ben hiç bi yorum yapmamıştım çünkü saçma sapan düşünceler vardı..artık anlamışındır..bak yuva yıkmak kolaymı..affetmek zormu....bende şimdi seni kınıyorum..kocanın bu yalanına inanıp hala evi terketmediğin için..bariz belliki ada ya aldatmış yada aldatmaya yeltenmiş..şimdi bir şıllık yüzünden yuvanı yıkmalısın yoksa kınadığın kadınlardan olursun...kınama komşunu başına gelir derdi annem....kimseyi kınamak bizim haddimize düşmez....
kimsenin beni eleştirmeye hakkı yok ve benimde maviyi kınamaya eleştirmeye hakkım yok..ama onunda yoktu...işte hayat böyle bişey insanın başına herşey gelebilir ve asla yaşamadan bilemeyiz..maviyi yorumlarından takip ederim ve mangalda kül bırakmaz sanırsın sarsılmaz otorite kendileri.....herşey olabilir belki kendiside intikam için aldatır belki eşi masumdur belki değildir ne farkederki..sonuçta herşey insanlar için....önemli olan kimseyi KINAMAMAK....anlayana sivrisinek saz...ben kimse asla şunu yapmaz bunu yapmaz demem çünkü bizim burda bi laf vardır..canı yanan eşek attan hızlı koşarmış....canın yandımı insan kendini tanıyamaz...
kaydirigubbakcemile3
canım sende mimarım falan yazmışında bence liseye giden bir talebesin..ergen ve grup psikolojisiyle hareket ediyorsun sanane falan diyerek..asıl bbenim yorumumdan sanane..bende üyeyim ve yorum yazma hakkım var..engelle beni sen okuma yorumumu madem...allah allah..çor çoçukla uğraşıyoz...
Size yazmayın diyen mi oldu, buyurun yazın, bana ne.
Burada herkes kimin ne olduğunu biliyor ayrıca aklinialirimsmile
aynen katılıyorum canım...çoğu üye burada kendini fikir babası sanıp kendi yorumlarına ters bişey yazıldımı atmaca gibi atlıyorlar...ben yazmam fazla kale almam herkesi ama dayanamıyorum bazan....gene atlayacaklar üstüme ama doğru söze ne denirki..haklıyım sonuçta
kaydirigubbakcemile3
amaaaaaaaaan banane yatıyorum ben..zaten mavide kaybolmuş...büyük ihtimalle kocişiyle yemeğe çıkmıştır..yarın gene başlar onu bunu kınamaya....
bu sekılde hakaret etmeyın lütfen kımseye cor coluk gibi hiç yakıstıramaadım cok ayıplmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?