- Konu Sahibi BenmasMavi
-
- #1.001
mavim senden o gün geldiğinde aynen şu mesajı bekliyorum gülüm;
kızlar Can'ın canına okudum
tamam mı inşaallah olumunekankayizsmile
Anladım canım..
İnşallah yarın buluşursunuzda herşey ortaya çıkar canım ..
İçindeki tüm öfkeyide boşalt canım anlasın can denilen kişi
Hele o gün bi olsun da ben neler yazarım neler...
Çok öfkeliyim çok..
Eşimden çok ona öfkeliyim bu kadar vurdumduymaz olduğu için.
Çok da pişkin.Terbiyesiz ..
Ama belli ki Can çok gıcık biri. Telefonu bile açmıyor. Bunu kabul etmeyebilirCADIARZU
Kızlar ben çıkıyorum bi arkadaşıma gidicem bikaç saatliğine kaç gündür eve kapandım biraz hava alayım hiç değilse..
Gelince görüşürüz ..
mavim senden o gün geldiğinde aynen şu mesajı bekliyorum gülüm;
kızlar Can'ın canına okudum
tamam mı inşaallah olumunekankayizsmile
Merhaba kızlar...
Cana mesaj attım ..bugün buluşalım hallolsun herşey uzatmaya gerek yok diye.
Ne mesaj ne geri dönüş yaptı herzamanki gibi.Aradım açmadı da.
Sonraki aramalarımda gördüm ki teli kapamış.
Eşimin marketini arayıp eşime demiş böyle böyle yanımda kız arkadaşım var eşin mesaj çekiyor buluşalım diye felan aradı telimi kapadım demiş.
Can beyin düştüğü durum kötüymüş de...Benle bi süre muhattap olmak istemiyormuş da bilmem neymiş.
Hay Allahım ya rabbim ben bu çocuğa sinir oldum ama cidden hem de ne sinir oldum.
Can diye birisi yok derken benimde arkadaşlarında kastı varlığı yok anlamında değildi cnm.Can diye birisi var ok ama o no'yu kullanan ve msjı atan Can diye biri yok.Can isminde kayıt edilmiş bi kadın o.Hala bu tezi savunuyorum ben.Geçen ki msjımda da yazdım bu kdr tesadüf ancak Yeşilçam'da olur.Bugün söylenilen cabası yok kız arkadaşı varmış yanında rahatsız olmuş bilmem ne tamamen atmasyon yapıyorlar arkadaşım inanma salıya kadar da hazırlanacaklar git sen direkt markete bu işi çözmek istiyorsan ve çık o çocuğun karşısına eşinin tepkisini düşünme tüm oklar eşinin aleyhinde bence..
bence yalan ,eşiniz kıza durumu anlatmış ,oda kurtarmak için böyle bir yalan uydurmuş ,sizki bu tarz şeyleri kınayan biri ,aynı duruma düştünüz ve bu yalana inandınız ,çok garip.
bence yalan ,eşiniz kıza durumu anlatmış ,oda kurtarmak için böyle bir yalan uydurmuş ,sizki bu tarz şeyleri kınayan biri ,aynı duruma düştünüz ve bu yalana inandınız ,çok garip.
bence o numarayı farlı farklı numaralardan arayıp dınleyın eger can dıye bırıne aitse,telefona hep erke sesı cıkacaktır.eger bayan cıkarsa sureklı ozaman o canın varlıgı yalan ve anlatılanlar kurulmus bı plandır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?