Çok Kötü Birşey Oldu..:(

ne demek cnm benim. önemli olan hattın taşınmış olması zaten. bu bize ipucu veriyor burada. yerimseniben

İşte bu siteyi bu yüzden çok seviyorum...hihoyyyt
Her kesimden insan var...
Bilmediğimiz ne çok şey öğreniyoruz..boshayallersmile
Sağolsunlar onlar da bilgi ve tercübelerini paylaşıyorlar..
Şimdi sokağa çıksanız bu kadar geniş bir çevre bulamazsınız..
Teşekkürler Bulut Olsam!!!:1rolleyes:

eger ortada can dıye bırı olsaydı .esınız telı kırmazdı mavım ..hersey ortada kız hemen guzel bır yalan uydurmus ve sızde buna ınanmıssınız..hersey ortada bıraz gozunuzu acın lutfen

maviye ardımcı olmak için elimizden geleni yapıyoruz laliş :1rolleyes:

dün nete giremedim.
salı gününe kadar insan nasl bekler?
bilemiyorum
belirsizlik içinde yaşamak çok zor
yaptı mı,yapmadı mı...işte bunlar insanı delirtirboshayallersmile

Merhaba kızlar...

Cana mesaj attım ..bugün buluşalım hallolsun herşey uzatmaya gerek yok diye.

Ne mesaj ne geri dönüş yaptı herzamanki gibi.Aradım açmadı da.

Sonraki aramalarımda gördüm ki teli kapamış.

Eşimin marketini arayıp eşime demiş böyle böyle yanımda kız arkadaşım var eşin mesaj çekiyor buluşalım diye felan aradı telimi kapadım demiş.

Can beyin düştüğü durum kötüymüş de...Benle bi süre muhattap olmak istemiyormuş da bilmem neymiş.

Hay Allahım ya rabbim ben bu çocuğa sinir oldum ama cidden hem de ne sinir oldum.

heheheeh misafirler 1e düşmüş mavii uğramadımı hala büyük bi merakla bekliyorum..
danışıklı döğüş derler ya hani, işte böyle bi durum var ortada bana öyle geliyor, bence düğüm mavinin eşinde çözülecek o varsa böyle bişey, bu konu dahada uzamadan herşeyi anlatsınki eğer böyle bişey yoksa tüm delilleri canı, hat dökümanlarını ortaya çıkarsın..

Kızlar ortada can diye biri var evet hala yok diyenlerinizi görüyorum.

Can diye biri var.Eşimin arkadaşı olur marketten ama ortak iş karıştıracak kadar da adi değildir eşim.

Kimileriniz demiş eşin hemen gidip canı aradı ondan bu işe ortak olmasını istedi felan ..

Bu kadar da olabilceğini sanmıyorum açıkçası.

Eşim son derece kendine güveniyor.Bu yüzden bu kadar rahat bence...

Mesela dün akşam avea kayıtlarını öğrenmek istediğini söyledi.

Son bikaç aylık kayıtlarımı inceleyelim o zaman bakalım seni aldatıyormuymuşum görürsün o halde.Bugün avea bayisinden talepde bulunacak.

Ben de avea müşteri hizmetlerini aradım ayrıntıları öğrenmek istediğimi söyledim.

Ev adresimize gelebilceğini söyledi ama internetten de bulabilceğimi söyledi.

Akşam bakacağız dökümanlara.

Eğer eşim gerçekten aldatsaydı döküman talebinde bulunmak istemezdi.Ve kendini bu kadar harap etmezdi.

Bugün sabah ben kendime güveniyorum böyle karakterde bi insan olmadım şu yaşıma kadar,böyle şerefsizliği bana yakıştırdığın için de çok büyük hayal kırıklığına uğradım,bana güvendiğini sanırdım güven dayanıklı bir evliliğimiz var sanırdım.,herkesin gıptayla baktığı evliliğimiz meğersem güvensizlik üzerine dayalıymış çok ama çok üzgünüm dedi.

allah allah sinir olana bak..
ortada belki bi yuva yıkılacak, erkek gibi çıksın anlatsın herşeyi, yanlışlıkla gönderdim desin..
hem sana neden dememiş, eşine demiş, insan yenge ben attım o msjı şu anda kız arkadaşım burda gel konuşalım diyemezmiydi...
şuna bak kalkıp eşine derdini anlatana kadar, seni bi zahmet anlasında senin içini rahatlatsın..
kusura bakma arkadaşımsakın üzülma ama buda uydurmaca bişey, neymiş hadi can evli olsaydı anlarımda bekar çocuğun, ne korkusu olabilirki, kız arkadaşına sana gönderirken arkadaşıma atmışım, eşi kuşkulanmış gidip konuşalım demeliydi..
ama böyle bi can varmı, varsada olanlardan haberi varmı oda meçhul...

Can beyimiz hafta içinden başka birgün buluşamazmış bizimle.

Varsın buluşmasın eninde sonunda buluşacak benimle başka kaçışı yok ,yok öyle yağma...

Bu işi çıkaran o,temizlemekte ona düşecek.

Buluştuğumuz zaman cana telefonun kayıtlı olduğu ismi soracağım direk .Eğer hat canınsa bu ismi tereddütsüz düşünmeden anında söyleyecektir.

Teline eşimi nasıl kaydettiğine bakacağım bunu görmek istiyorum.

Madem bi kız arkadaşı var o gün teli evde nasıl bıraktığını da soracağım.Bu sorularıma düşünmeden yanıt verecek mi bakalım.

Her ne kadar mükemmel kusursuz bir plan varsa da ortada mutlak suretle bir yerden bir patlak olacaktır.

Eli ayağına dolanacaktır.

Zaten dökümanları alırsam problem kalmaz gibime geliyor.

Buluşunca herşey çıkacak ortaya..

Şuanki ümitlerim avea dökümanlarından ve kızla canla buluşmamdan yana...

bi yandan da diyorum aldatan insan niye böyle rahat olsn
yine de incele dökümleri
inşallah sen haksız çıkarsn mavim.çünkü yuvanın yıkılmasını istemem

haaa o zaman başka..
bunu diyorsa ve talepde bulundu ise, bi suçu yok, sadece paniklemiş ve bu açıklamayı ilk anda yapmadığı için iş bu raddeye gelmiş...
inşallah dilediğin gibi olur bundan sonrası, şimdi için azda olsa rahatlamıştır :Saruboceq:

yalniz esinin sucsuz oldugu anlasilirsa eger esinle sorunlar cozulecek mi? ortada ciddi anlamda bir suclama bir guvensizlik hakim.. umarim telafi edebilirsiniz mavicim..

umarım kız arkadaşıyla aynı şey başlarına gelmiştir de biraz anlamıştır.
şu telefonu bir kez olsun açsa da aynı kişi olduğuna yüzde yüz emin olunsa.

bencede ama vallahi sabırlısın,ben olsam aramam direk yanına giderim,..

şuna bak hele, ne egoist biriymiş yarım saatlik bi konuşma olcak neden seni oyalıyorki..

inşallah biz yanılırız, ve dökümanlar seni üzecek şeyler ortaya çıkarmaz..

mavicim dökümanları incelersen için rahatlar. ama elbette canla da buluş aklında en ufak bir şüphe kırıntısı kalmasın.
eşin dökümanlara bakalım dediğine göre gerçekten kendine güveniyor demektir.
kalkıp ta bu konuda blöf yapmıyordur heralde. yani karşına çıkıp vermiyorlarmış demeyecektir mutlaka.
avea hattı bende kullanıyorum. internetten de ulaşabiliyorsun. dökümanlara. yada eşin müşteri hizmetlerini arasın mail adresine 1 gün içinde gönderiyorlar canım. salıyı beklemezsiniz böylece rahatlarsın biran önce

bi yandan da diyorum aldatan insan niye böyle rahat olsn
yine de incele dökümleri
inşallah sen haksız çıkarsn mavim.çünkü yuvanın yıkılmasını istemem

İnceleyeceğim zaten zebanim..

Bu şüphe silinsin istiyorum içimden.

Evet bi nebze de olsa rahatladı gibi.

Ama daha belli ve net değil hiçbirşey.

Aldatsaydı döküman talebinde bulunmazdı.

Demek kendine güveniyor.

Interpol Mavi kaydirigubbakcemile5

Böyle bi durumda araştırmacı gazeteci olmak en iyisi canım..

yalniz esinin sucsuz oldugu anlasilirsa eger esinle sorunlar cozulecek mi? ortada ciddi anlamda bir suclama bir guvensizlik hakim.. umarim telafi edebilirsiniz mavicim..

Tabiki çözülecek sorun.

Mesele yanlış gelen mesajda değil.

Mesele ben aradığım zaman kız çıkması ve burda can diye biri yok rahatsız etmeyin demesi.

Kız çıkar çıkmaz bide can diye biri yok demesiyle vurgun yedim resmen.

Kim olsa aynı duyguyu yaşardı.

Benime şime güvensizliğim yoktu bugüne dek.Sadece o mesaj ve sonrasında eşimin paniklemesi beni şüpheye itti...

Eşime dedim zaten dün,o yüzleşmeden çıkınca sakın benden özür felan bekleme.

Kendimi affettirecek de değilim.Eğri otur doğru konuş.Telde kız çıkıyor ve can diye biri yok diyor.Sen olsan napardın.Üstüne üstlük can bey aramalarıma dönmüyor.

İyice kuşkuya kapıldım can yüzünden ve o kız yüzünden dedim.

O da zaten özür beklemiyorum eskisi gibi ol yeter dedi.

umarım kız arkadaşıyla aynı şey başlarına gelmiştir de biraz anlamıştır.
şu telefonu bir kez olsun açsa da aynı kişi olduğuna yüzde yüz emin olunsa.

Açmıyor işte açmıyor.Açmaması ben böyle sinir ediyor ya.

Ne kadar düşüncesiz birisi ya.İnsan bir arar yanlış anlaşılma oldu felan der.

Neymiş annem mesaj atmış da bu mesaja öfkelenmiş.

Başka ? Tabiki öfkeleneceğiz.Annemin mesajı gelene kadar neden ulaşmadın.

Can senle karşılaşmayı dört gözle bekliyorum :mymeka:

konu ile alakalı değil ama, kaç senelik evlisiniz, çocuğunuz varmı, bu bi anlık ortaya çıkan bir şeymi,

yani bir gece msj geldi ve olaylar öyle gelişti öylemi..

anladığım kadarıyla eşine çok güveniyorsun, hani daha önceleri böyle bir şey olsa idi, için daha huzursuz olurdu gibime geliyor..

umarım buda foss bir şey çıkar, şu canı benim gelip bulasım geldi kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…