- Konu Sahibi BenmasMavi
cnm hamami nerden bulcaklarki??
ben bile zor farkettim sempatiksalakcinni
Sonuçta takip edilen Mavi, son mesajlarına bakarlar, konunun taşındığı yeri bulurlar, zor bir şey değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm hamami nerden bulcaklarki??
ben bile zor farkettim sempatiksalakcinni
Ya konunun üzerinden çok mesaj geçince benim mi kafam durdu,
Şimdi malum telefon numarası mavi'de varken...055.....neyse ne
Eee buluşma günü Can elinde bir telefon ile gelip işte telefonum dediğinde ve numara aynı numara ise biz bu durumda aslında telefon kızın telefonu şimdi onu Can'a verdiler maviyi kandırmak içinden mi şüphelendik.
Çok karışık oldu da ...eee o zaman şöyle yapalım.
O buluşma anında mavi Can'a gizli numaradan annenizi babanızı vs...arayın ve beni hemen geri ara dedirtin.
Bu kişilerden biri o anda Can'ı aynı numaradan ararsa sorun kalmaz değil mi?
yoksa gdip yatsam mı ne?
A, bence gâyet zekice. Sonuçta şüphelendiğimiz şey o mesajın gönderildiği hattın Can bey tarafından kullanılmıyor olabileceği.
Bu misafirler Mavi ablanın eşi ve onun saz arkadaşları değilseler bu plan tutabilir, görmüş oluruz :jeyyar:
İnşallah tutar.
Acaba ile yaşamak eşler için kabus bir durum.
Bu acabanın mavinin kafasından kazınması lazım.
Saz arkadaşları hoop dağılın:))
Bende uzun süre bu sayfayı ayrı olarak açık tutunca tekrar giriş yapmazsam aktif olarak kullanmazsam misafir olarak gözüküyorum.Sanırım onlarda öyledir.
Yok o kadar da değil ya ...
Canın kimliğine kesinlikle bakacağım zaten kesinlikle ama kız gelir mi buluşmaya bilmem ki...:çok üzgünüm:
hayatım eşin tanımadığı bilmediği biri için tel ini kitlemez...at mesajı derdi sana bakalım ne cvp gelecek diye beklerdi o da....bence evden çıktıktan sonra aramış kızı fırçalamış...bu senaryoyu yazmışlar...karımı da ara durumu kurtar demiş...o da seni aramak zorunda kalmış...sanırım bir gönül eğlencesi...hemen gemileri yakma sakın...
kesinlikle !!mavi. canla buluştuğunda hattın kimin üzerine kayıtlı diye mutlaka sor.
umarım bu durumdan eşinin haberi yoktur. yani hattın kimin olduğunu öğrendiğinden.
eğer eşine söylemediysen bakalım can bey ne cevap verecek. hat onun üzerine değil çünkü. kullandığı hattında kime kayıtlı olduğunu bilmesi gerekiyor.
hiç düşünmek istemiyorum ama bunların hepsi kurulmuş bir düzense o numaraya ait olan telefon canın eline verilebilir o gün ve no ezberletilebilir.
birde bence eşin yokken mesaj çek eşinin telefonundan yada eşinin telefonunu alıp o numarayı ara bakalım kim çıkacak. sen kendi numarandan veya yabancı bir nodan ararsan açılmaması çok normal telin. olaylar sarpa sardı çünkü ve ortada bir bayan varsa açmaz telefonu.ama eşinin aradığını görürse açar arayan da sen olunca cevap verenin erkek mi kadınmı olduğunu anlayabilirsin böylece.. hep kardeşinde durmuyor ya telefonu.
eşine dersin daha sonrada kaç defa senin telefonundan aradım ama açan sürekli bayan diye.
ve eşin aveadan dökümlerini istesin. bunu senin için yapmalı. son bir kaç ayın dökümünü gönderiyor avea sen ararsan vermezler. ancak için bu şekilde rahatlar canım.
canla görüşsen bile tam anlamıyla içini rahatlatamayacaksın gibi geliyor bana. hep aklında acabalar olacak. tamamen emin olamayacaksın.
akannehirbilmiyorumkismileBence Mavi abla Salı'yı beklemeden, karşı tarafın kestiremeyeceği bir hamle yapmalı. Ama Can denen mahlûk sanırım haftanın farklı günlerinde farklı marketlerde çalışıyor, nerden bulup köşeye sıkıştırılabilir ki?
Ama şöyle de bir şey var, yanlış anlamadıysam, ben de birkaç yaz önce Can ile aynı işi yaptım. Ajanslar var, onlarla görüşüp işi bağlıyorsunuz, sonra sizi dağıtıyorlar şu gün şurda bu gün burda diye, marketlerde falan o markanın tanıtımını yapıyorsunuz, o üründen millete zorla satıp fişleri topluyorsunuz, o ürünün olduğu reyonun bekçisi oluyorsunuz falan filan, değişken. Ve yapmamanız gereken dokuz kusurlu hareketten biri telefonlara cevap vermemektir. Ajansla ve sizin grubu denetleyen kişiyle irtibat halinde olma zorunluluğu vardır, bırak iş saatini, gece on'dan sonra bile arayıp "kaç fanta sattın, kaç konser bileti verdin?" diye sorabilirler, ya da bizim Şaziment Hanım manyaktı bilemicem. Yani o işi yapıyorsa telefonu kapatıp kafasına göre takılamaz, telefonunu evde unutamaz, ya da parasını ve o ajanstan bir daha iş alamamayı göze alır.
Geçici iş, market, reyon falan deyince aklıma gelmişken bunu da yazmak istedim.
mavi. canla buluştuğunda hattın kimin üzerine kayıtlı diye mutlaka sor.
umarım bu durumdan eşinin haberi yoktur. yani hattın kimin olduğunu öğrendiğinden.
eğer eşine söylemediysen bakalım can bey ne cevap verecek. hat onun üzerine değil çünkü. kullandığı hattında kime kayıtlı olduğunu bilmesi gerekiyor.
hiç düşünmek istemiyorum ama bunların hepsi kurulmuş bir düzense o numaraya ait olan telefon canın eline verilebilir o gün ve no ezberletilebilir.
birde bence eşin yokken mesaj çek eşinin telefonundan yada eşinin telefonunu alıp o numarayı ara bakalım kim çıkacak. sen kendi numarandan veya yabancı bir nodan ararsan açılmaması çok normal telin. olaylar sarpa sardı çünkü ve ortada bir bayan varsa açmaz telefonu.ama eşinin aradığını görürse açar arayan da sen olunca cevap verenin erkek mi kadınmı olduğunu anlayabilirsin böylece.. hep kardeşinde durmuyor ya telefonu.
eşine dersin daha sonrada kaç defa senin telefonundan aradım ama açan sürekli bayan diye.
ve eşin aveadan dökümlerini istesin. bunu senin için yapmalı. son bir kaç ayın dökümünü gönderiyor avea sen ararsan vermezler. ancak için bu şekilde rahatlar canım.
canla görüşsen bile tam anlamıyla içini rahatlatamayacaksın gibi geliyor bana. hep aklında acabalar olacak. tamamen emin olamayacaksın.