Çok Kötü Birşey Oldu..:(

:1hug: mavim
telefon dökümü herseyi cikarar bencede ortaya canim
bak ben hala diyorum öyle bi aldatma olsaydi önceden his ederdin zaten
zaten kocan telini saklamayan ortalikta birakan biri
gelen tek 1 mesaj oda siir gibi bisey , hani bikac mesaj filan olsa, kocanda ona mesajlar yazmis olsa , diyecegim arastir bu isi
bi salagin daha mesaji bile dogru kisiye yollamayanin yüzünden yasadigin duruma bak
gerizekali bide olayi aydinlatmak icin 5 dakikasini ayiramiyor, bence o kiz arkadasina yollamadi mesaji , baska sevgilisine yolladiki ortaya cikar diye korkup sizle yüzlesmiyo
nerden cikacaksa ortaya ama dedim ya gerizekali iste
kocanda artik böyle biriyle arkadaslik yapmaz heralde
canim sencede artik bu is cok fazla uzamadimi, bosu bosuna hayatiniz zehir oldu
birtane yanlis gelen mesaj yüzünden

nasilsin canim bugün daha iyisindir ins.Şeniz

Aslında ben sabırsız biriyimdir.

Sabırdan eser olmaz bende normalde.Ama bu konuda sabır taşım oldu valla.

Acayip sabır gösterisi yapıyorum şuanda.Ben bile şaşıyorum kendime.

Egoist ne ne egoist aptal şey nolcak :enbuyukkk:

Döküman vermiyorlar demesi imkansız çünkü onun yanında görüştüm müşteri temsilcisiyle.

ahh canıım annenedemi anlattın, keşke anlatmasa idin, sen bu iş temize çıksa bile, sen zamanla unutursun, ama annen asla unutmaz, yada bilemiyorum yapısı farklı olabilir, buna benze bişey bende yaşadım,cahildim anneme dedim, ben zamanla af etsemde unutmadım ama, artık açmıyorumda annem ikide bir bana bu konuyu açar, ve nedense eşime içi soğudu eskisi gibi olamıyorlar, ama dedim ya yapı farklı olabilir..
aman tek annen unutmasında, eşin sana haksızlık yapmamış olsun, vede asla böyle bişey yaşatmasın sana..

Konunu basindan beri takip ediyorum ama kötü etkilememek icin yorumda bulunmuyordum.
Bence icinin rahatlamasi icn cözüm bulusma falan degil, kayitlari incelemek; neyseki esin
bunu kendisi de talep etmis...
Esinin gizliden baska bir hatti olmadigina göre (hani 2 hatti da biliyordu mesajin sahibi de yanlislikla bu hatta yolladi gibilerinden) böylelikle herseyin bir tesadüften ibaret oldugu ortaya cikar ve bu
kabus da biter...
Rabbim yardimcin olsun; insaallah istedigin gibi sonuclanir...

4 yılı devirdik gülüm...

Çocuğumuz yok henüz.

Eşime çok güvenirim evet.Güvenirdim daha doğrusu.

İlk gün beni zorla markete götürüyordu kolumdan felan çekiştirdi hadi diye bağırdı .

Ama ben istemiyorum hiç kimseyi görmek diye bağırdım hiddetle...

Şu zamana kadar böyle sorunumuz olmadı işte.Olsa idi zaten güvenmiyordum mutlaka aldatıyor derdim.Ama iki ihtimali de aynı kefeye koyuyorum şuanda.

Ya aldatıyor ya aldatmıyor.Aslına bakarsan bugün avea döküm talebi meselesinden sonra aldatmıyor tarafı birazcık ağırlaştı sankim.

Bu mesele birden bire patlak verdi.

Gece 1 de mesaj geldi.Güzel bir söz koca gözlerle başlayan...

Gittim eşime gösterdim o da yanlış gönderdim dedi gülerek.

Dedim bari mesaj at yada arasana yanlış geldi diye dedim.Boşver utandırmayalım şimdi dedi.

Sonra dur atalım diyerek 'olum mesajı yanlış atmışsın,göndermen gereken kimse ona gönder :) ' aynı böyle yazdı yolladı ama tık yok candan :mymeka:

Sonra ben dedim niye dönmedi bu sana boşver mahçup olmuştur dedi.Sonra ben arayalım hadi dedim panikledi sen güvenmiyormusun bana ne bu şimdi diye çıkıştı.

Sabahda ben noyu alıp aradım kız çıkınca kalakaldım.Böyle gelişti işte..

anladım, işte geçmişte böyle bişey olmaması, iyi ve umarım buda ilk ve son olur,...
aslında eşin ilk başta sen alıp arasaydın, ama neyse artık olan olmuş..
dökümanları eline ilk sen almaya çalış, değiştirecek değiller ama, eğer böyle bişey varsaki inşallah yoktur, bi kılıf uydurabilirler, ya ne bilim, o kadar çok şey okuyozki hafiye gibi olduk sempatiksalakcinni

Bugün biraz daha iyiyim kuzum..

Ama sabahı zor ettim düşüne düşüne.Kurdum durdum .

Şuan kafam sersem gibi kafamçokkarıştı

Yanlış anlaşılma olmasını diliyorum.

Çok yakında herşey çıkacak ortaya...

Annem güveniyorum ona hayatta yapmaz dedi beni arayıp da.

Ben ilk etapta kardeşime anlatmıştım.O da benim aramalarımı açmıyor.Belki seni açar diyerekten anlatmıştım.O da gidip anneme söylemiş.

Annemde aramış canı açmamış.O da mesaj çekmiş.

Annem hala diyor yapmaz o senin ağzının içine bakıyor imkan vermiyorum ama eğer ispatlarsan iki elim yakasında olacak haberi olsun dedi.

Biliyorum eğer yanlış anlaşılma var ise annem çıkıp da ya ben sana dememişmiydim anneler hisseder diyecek adım gibi eminim buna..Ah benim canım annem ya :asigim:

Sonuçta bu Can hiçbir telefonu açmıyor değil ya
En fazla sizin numaranızı ve gizli numaraları açmıyordur şuan.

Verin burda güvendiğinizin bir arkadaşınıza özelden şu meşhur numarayı.
Birde o arayıp baksın.
Açan var mı?Varsa kim?

Demi ya iyice hafiye kılığına büründük.

Ama napalım ya erkek milletine uyanık olmak gerek.

Kül yutmam ben hayatta.Bu işin sonuna kadar gideceğim.

Zaten canla da görüşmesini yasakladım .

Annemin kardeşimin arkadaşımın evimin burdaki güvendiğim bir arkadaşımın da numarasını açmıyor ki...

Kimseyi açmıyor nasıl insan anlamıyorum.

Sadece kız arkadaşınınkileri açıyor :enbuyukkk:

Az kaldı Mavişcim çok az kaldı!!
Can'ın yuvasını yapıcez elbirliği ile inşallah..:lepi:

Sanırım ıstanbuldasınız , burdan güvendiğiniz ve ıstanbul dışından olan bir arkadaşınız arasa belki açar,farklı numaralar da olsa cep telefonundan arandığı sürece sizin arattığınızı düşünüyordur ,belki dediğim gibi ararsanız açar CADIARZU

Demi ya iyice hafiye kılığına büründük.

Ama napalım ya erkek milletine uyanık olmak gerek.

Kül yutmam ben hayatta.Bu işin sonuna kadar gideceğim.

Zaten canla da görüşmesini yasakladım .

heleki ben ama çok zor be böyle hafiye olmak kafamçokkarıştı

aaa ne gıcık biriymiş bu, şimdi sen çalıştığı yeri biliyormusun, ben olsam kalkar giderim yanına çat kapı , telimi açmıyorsun anlat bakalım derdim..
ama orasıda sana kalmış, sen bilirsin,
git konuş şununlanda nasıl biriymiş:hulya:

haklı olabılırsın,,,ızmır kodunu gorunce mesela aklına mavı nın arattıgı gelmeyebılır..

kesinlikle ben de şimdiye Can'la on kez yüzleşmiştim.

Burdan birine de verdim noyu ama açmıyor onu da...

Eşim beraber görüşelim dedi.Bu kadar da yapma dedi.

Şimdi tek gidersem can malı hemen eşimi arar o anda.

Eşim de gene bana öfkelenir ben sana beraber gidicez demedim mi neden tek gittin der.

Eşim de gene bana öfkelenir ben sana beraber gidicez demedim mi neden tek gittin der.

canim bugün pazar esin calisiyormuki, beraber bi ziyaret edin su adami
ne bu be sanki basbakan taaa saliya anca randevu verebiliyo yontunmamis odun :mymeka:
yahu ne gicik nan bu adam okadarmi zor , yenge yanlislik oldu demek
sen hic görmedin bu salagi demi

bunlar Can la teke tek görüşmeniz için daha fazla sebep bence.
hiçbir noya açılmayan bir tel var ortada.
sadece özel biri için alınmış bir no sanki.
bence salıdan önce Can la görüşmelisiniz, salı gerçekelri öğrenmeniz için geç olabilir.
ve artık öğreneceklerinizle avunmak zorunda kalabilirsiniz.
hani acile gelmiş bir hasta için saatler önemlidir ya.
ben bu saattleri öyle görüyorum.
lütfen değerlendirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…