- Konu Sahibi BenmasMavi
-
:1hug: mavimKızlar ortada can diye biri var evet hala yok diyenlerinizi görüyorum.
Can diye biri var.Eşimin arkadaşı olur marketten ama ortak iş karıştıracak kadar da adi değildir eşim.
Kimileriniz demiş eşin hemen gidip canı aradı ondan bu işe ortak olmasını istedi felan ..
Bu kadar da olabilceğini sanmıyorum açıkçası.
Eşim son derece kendine güveniyor.Bu yüzden bu kadar rahat bence...
Mesela dün akşam avea kayıtlarını öğrenmek istediğini söyledi.
Son bikaç aylık kayıtlarımı inceleyelim o zaman bakalım seni aldatıyormuymuşum görürsün o halde.Bugün avea bayisinden talepde bulunacak.
Ben de avea müşteri hizmetlerini aradım ayrıntıları öğrenmek istediğimi söyledim.
Ev adresimize gelebilceğini söyledi ama internetten de bulabilceğimi söyledi.
Akşam bakacağız dökümanlara.
Eğer eşim gerçekten aldatsaydı döküman talebinde bulunmak istemezdi.Ve kendini bu kadar harap etmezdi.
Bugün sabah ben kendime güveniyorum böyle karakterde bi insan olmadım şu yaşıma kadar,böyle şerefsizliği bana yakıştırdığın için de çok büyük hayal kırıklığına uğradım,bana güvendiğini sanırdım güven dayanıklı bir evliliğimiz var sanırdım.,herkesin gıptayla baktığı evliliğimiz meğersem güvensizlik üzerine dayalıymış çok ama çok üzgünüm dedi.
bencede ama vallahi sabırlısın,ben olsam aramam direk yanına giderim,..
şuna bak hele, ne egoist biriymiş yarım saatlik bi konuşma olcak neden seni oyalıyorki..
inşallah biz yanılırız, ve dökümanlar seni üzecek şeyler ortaya çıkarmaz..
mavicim dökümanları incelersen için rahatlar. ama elbette canla da buluş aklında en ufak bir şüphe kırıntısı kalmasın.
eşin dökümanlara bakalım dediğine göre gerçekten kendine güveniyor demektir.
kalkıp ta bu konuda blöf yapmıyordur heralde. yani karşına çıkıp vermiyorlarmış demeyecektir mutlaka.
avea hattı bende kullanıyorum. internetten de ulaşabiliyorsun. dökümanlara. yada eşin müşteri hizmetlerini arasın mail adresine 1 gün içinde gönderiyorlar canım. salıyı beklemezsiniz böylece rahatlarsın biran önce
konu ile alakalı değil ama, kaç senelik evlisiniz, çocuğunuz varmı, bu bi anlık ortaya çıkan bir şeymi,
yani bir gece msj geldi ve olaylar öyle gelişti öylemi..
anladığım kadarıyla eşine çok güveniyorsun, hani daha önceleri böyle bir şey olsa idi, için daha huzursuz olurdu gibime geliyor..
umarım buda foss bir şey çıkar, şu canı benim gelip bulasım geldi kaydirigubbakcemile2
4 yılı devirdik gülüm...
Çocuğumuz yok henüz.
Eşime çok güvenirim evet.Güvenirdim daha doğrusu.
İlk gün beni zorla markete götürüyordu kolumdan felan çekiştirdi hadi diye bağırdı .
Ama ben istemiyorum hiç kimseyi görmek diye bağırdım hiddetle...
Şu zamana kadar böyle sorunumuz olmadı işte.Olsa idi zaten güvenmiyordum mutlaka aldatıyor derdim.Ama iki ihtimali de aynı kefeye koyuyorum şuanda.
Ya aldatıyor ya aldatmıyor.Aslına bakarsan bugün avea döküm talebi meselesinden sonra aldatmıyor tarafı birazcık ağırlaştı sankim.
Bu mesele birden bire patlak verdi.
Gece 1 de mesaj geldi.Güzel bir söz koca gözlerle başlayan...
Gittim eşime gösterdim o da yanlış gönderdim dedi gülerek.
Dedim bari mesaj at yada arasana yanlış geldi diye dedim.Boşver utandırmayalım şimdi dedi.
Sonra dur atalım diyerek 'olum mesajı yanlış atmışsın,göndermen gereken kimse ona gönder :) ' aynı böyle yazdı yolladı ama tık yok candan :mymeka:
Sonra ben dedim niye dönmedi bu sana boşver mahçup olmuştur dedi.Sonra ben arayalım hadi dedim panikledi sen güvenmiyormusun bana ne bu şimdi diye çıkıştı.
Sabahda ben noyu alıp aradım kız çıkınca kalakaldım.Böyle gelişti işte..
:1hug: mavim
telefon dökümü herseyi cikarar bencede ortaya canim
bak ben hala diyorum öyle bi aldatma olsaydi önceden his ederdin zaten
zaten kocan telini saklamayan ortalikta birakan biri
gelen tek 1 mesaj oda siir gibi bisey , hani bikac mesaj filan olsa, kocanda ona mesajlar yazmis olsa , diyecegim arastir bu isi
bi salagin daha mesaji bile dogru kisiye yollamayanin yüzünden yasadigin duruma bak
gerizekali bide olayi aydinlatmak icin 5 dakikasini ayiramiyor, bence o kiz arkadasina yollamadi mesaji , baska sevgilisine yolladiki ortaya cikar diye korkup sizle yüzlesmiyo
nerden cikacaksa ortaya ama dedim ya gerizekali iste
kocanda artik böyle biriyle arkadaslik yapmaz heralde
canim sencede artik bu is cok fazla uzamadimi, bosu bosuna hayatiniz zehir oldu
birtane yanlis gelen mesaj yüzünden
nasilsin canim bugün daha iyisindir ins.Şeniz
ahh canıım annenedemi anlattın, keşke anlatmasa idin, sen bu iş temize çıksa bile, sen zamanla unutursun, ama annen asla unutmaz, yada bilemiyorum yapısı farklı olabilir, buna benze bişey bende yaşadım,cahildim anneme dedim, ben zamanla af etsemde unutmadım ama, artık açmıyorumda annem ikide bir bana bu konuyu açar, ve nedense eşime içi soğudu eskisi gibi olamıyorlar, ama dedim ya yapı farklı olabilir..
aman tek annen unutmasında, eşin sana haksızlık yapmamış olsun, vede asla böyle bişey yaşatmasın sana..
anladım, işte geçmişte böyle bişey olmaması, iyi ve umarım buda ilk ve son olur,...
aslında eşin ilk başta sen alıp arasaydın, ama neyse artık olan olmuş..
dökümanları eline ilk sen almaya çalış, değiştirecek değiller ama, eğer böyle bişey varsaki inşallah yoktur, bi kılıf uydurabilirler, ya ne bilim, o kadar çok şey okuyozki hafiye gibi olduk sempatiksalakcinni
Sonuçta bu Can hiçbir telefonu açmıyor değil ya
En fazla sizin numaranızı ve gizli numaraları açmıyordur şuan.
Verin burda güvendiğinizin bir arkadaşınıza özelden şu meşhur numarayı.
Birde o arayıp baksın.
Açan var mı?Varsa kim?
Demi ya iyice hafiye kılığına büründük.
Ama napalım ya erkek milletine uyanık olmak gerek.
Kül yutmam ben hayatta.Bu işin sonuna kadar gideceğim.
Zaten canla da görüşmesini yasakladım .
Annemin kardeşimin arkadaşımın evimin burdaki güvendiğim bir arkadaşımın da numarasını açmıyor ki...
Kimseyi açmıyor nasıl insan anlamıyorum.
Sadece kız arkadaşınınkileri açıyor :enbuyukkk:
Sanırım İstanbuldasınız , burdan güvendiğiniz ve İstanbul dışından olan bir arkadaşınız arasa belki açar,farklı numaralar da olsa cep telefonundan arandığı sürece sizin arattığınızı düşünüyordur ,belki dediğim gibi ararsanız açar CADIARZU
aaa ne gıcık biriymiş bu, şimdi sen çalıştığı yeri biliyormusun, ben olsam kalkar giderim yanına çat kapı , telimi açmıyorsun anlat bakalım derdim..
ama orasıda sana kalmış, sen bilirsin,
git konuş şununlanda nasıl biriymiş:hulya:
Sanırım İstanbuldasınız , burdan güvendiğiniz ve İstanbul dışından olan bir arkadaşınız arasa belki açar,farklı numaralar da olsa cep telefonundan arandığı sürece sizin arattığınızı düşünüyordur ,belki dediğim gibi ararsanız açar CADIARZU
Burdan birine de verdim noyu ama açmıyor onu da...
Eşim beraber görüşelim dedi.Bu kadar da yapma dedi.
Şimdi tek gidersem can malı hemen eşimi arar o anda.
Eşim de gene bana öfkelenir ben sana beraber gidicez demedim mi neden tek gittin der.
Eşim beraber görüşelim dedi.Bu kadar da yapma dedi.
Şimdi tek gidersem can malı hemen eşimi arar o anda.
Eşim de gene bana öfkelenir ben sana beraber gidicez demedim mi neden tek gittin der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?