- Konu Sahibi BenmasMavi
-
daha öncede söyledim yine yazayım bence canla ve kardeşiyle görüşünce birşey değişmeyecek bir can ve kardeşi bulunabilir pekala öğütlenebilirde
ama mavi eşinin tlf dökümanını istese hersey acıga kavusacak belki canla görüşmeye gerek bile kalmayacak
bu Can kaç yaşında bilmiyoruz ama, ben avea hattımı 16 yaşımdayken kendim almıştım. dolayısıyla benim üzerime değildi. alırken ee alamıcak mıyım demiştim. yok alırsın hattı başkasının üzerine yapacağız demişlerdi. kimin üzerine dedim. biz de bilmiyoruz öyle birinin üzerine yapıcaz dediler. belki KK dan birinin üzerine nereden bilebiliriz. ya da ben şimdi 20 yaşımdayım, benim üzerime de hat olabilir, sizlerin üstüne de hat alınmış olabilir ve ben hattımın kimin üstüne kayıtlı olduğunu bilmiyorum mesela.
bu hat turkcell den aveaya taşınmış. bu numara taşıma olayları son 2 senedir falan var.
ve taşıma esnasında hat kimin üzerine ise onun kimliği ile giderek başvuruda bulunması gerekmekte.
kontörlü hatlar yeni çıktığında fatura derdi olmadığı için avea veya turkcellde çalışan herhangi birinin üzerinede yapılabiliyordu. ama artık böyle bir durum sözkonusu değil kaldı ki bu hatta aveaya taşınalı kısa bir süre olmuştur. numara taşıma da mutlaka kimliğinle giderek imza atman gerekmekte.
bunu bilmiyordum tamam madem sen haklısın a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?