• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kötü Birşey Oldu..:(

bencede mavi dökümaı çıkarmalısın.birde bişey geldi aklıma.eşin işyerinde internet kullanıyormu....iş yeri telefonununda dökümüne bakdan ayrıca..

Eşinizin yerinde ben olsam ve dediğim doğru olsa, ayaklarına kapanmak yerine haklılığımı ispat etmek için o numarayı arar seninle orda konuştururdum.
ılk başta Can diye biri yok deniliyor.eşiniz evden çıktıktan sonra bir can türüyor.Evde olmuyor işte oluyor vs vs.Bana hepsi düzmece geldi.Tabi bu benim fikrim.

bu can'ın hali beni kıllandırıyo ya,önce güya kız arkadaşı yüzünden tlf kpalıydı,şimdide msjlar yüzünden diyo.Kendi msjı yüzünden bi yuvanın yıkılıyor olduğunu bilen biri böyle davranmaz.Direk çıkar tlfna anlatır olayı,özür diler falan.Ne bileyim bu adamın dedikleri tutmuyo gibi:bbo:

mavicim çok üzüldüm ya
bir yuva kolaymı kuruluyor
inşallah bir yanlış anlaşılma olmuştur herşey düzelir umarımm

bana da biraz düzmece gibi geldi bu can işi yaa...
niye önce öyle biri yok diyor siz arıyorsunuz açmıyor sonra pat diye kendi tlf.açıyor....
enterasan

daha öncede söyledim yine yazayım bence canla ve kardeşiyle görüşünce birşey değişmeyecek bir can ve kardeşi bulunabilir pekala öğütlenebilirde

ama mavi eşinin tlf dökümanını istese hersey acıga kavusacak belki canla görüşmeye gerek bile kalmayacak

Katılıyorum arkadaşım... Ciddi bir durum, somut kanıtlarla aklaması lazım konu sahibinin eşinin kendisini...

ihtimaller hiç bitmez ya düşünürseniz gerçekten can var vede eşinin anlattığı doğru yada tamamen yalan doğruları biran önce öğrenmen dileğiyle şuan yaşadıkları tahmin bile edemiyorum alttadığını bilsen üzülürsün ama atlatırsın ama şimdi ona haksızlıkmı ediyorum diye düşünmek Rabbim biran önce doğruları karşına çıkarsın mavi

sonuç ne oldu çok merak ediyorum, dün gece mavi ve eşi arasında neler konuşuldu yanii eşi böyle bir şey varsa itiraf etsemi daha iyi böyle bi durumda, mavinin kafası düşünmekten kurtulacak, ama bu seferde bambaşka bi üzüntü yaşayacak...
çok zor bi durum allah kolaylık versin :Saruboceq:
misafirlerde hala var, diyelimki öylesine rastladılar kkya ve bu konuya, ama bu kadar takip edilmesi çok şaşırtıcı :bbo:

başlık da konu da oldukça ilgi çekici aslında. bundan dolayı ziyaretçilerin de ilgisini çekiyor olabilir. paranoya işe yarar bazen ama, biz de abarttık mı ne. sempatiksalakcinni

ben misafirlerin bu olayla baglantısı oldugunu dusunmuyorum ama konu acıldıgı gunden beri 6 8 9 misafir var bu sasırtıcı

Ben durumu kötüye götürecek veya kararını etkileyecek bişey yazmak istemem ama o kızın sözlerine pek inanmadım can diye biri yok demiş sonrada kendi arayıp benim kardeşim Can yok Can markette geçici çalışıyor yok soyadı can gibi bişeyler zırvalamış,nasıl yani,kafa karıştırıcı ,eşinin dur gitme konuşma beni küçük düşürürsün falan demesi de enteresan,kime küçük düşecek yani?ortada bişey yoksa küçük düşecek bir durum da yoktur...:olmaz:
Allah sonunu hayır etsin gene de ...
:Saruboceq:

bu Can kaç yaşında bilmiyoruz ama, ben avea hattımı 16 yaşımdayken kendim almıştım. dolayısıyla benim üzerime değildi. alırken ee alamıcak mıyım demiştim. yok alırsın hattı başkasının üzerine yapacağız demişlerdi. kimin üzerine dedim. biz de bilmiyoruz öyle birinin üzerine yapıcaz dediler. belki KK dan birinin üzerine nereden bilebiliriz. ya da ben şimdi 20 yaşımdayım, benim üzerime de hat olabilir, sizlerin üstüne de hat alınmış olabilir ve ben hattımın kimin üstüne kayıtlı olduğunu bilmiyorum mesela.

bu hat turkcell den aveaya taşınmış. bu numara taşıma olayları son 2 senedir falan var.
ve taşıma esnasında hat kimin üzerine ise onun kimliği ile giderek başvuruda bulunması gerekmekte.

kontörlü hatlar yeni çıktığında fatura derdi olmadığı için avea veya turkcellde çalışan herhangi birinin üzerinede yapılabiliyordu. ama artık böyle bir durum sözkonusu değil kaldı ki bu hatta aveaya taşınalı kısa bir süre olmuştur. numara taşıma da mutlaka kimliğinle giderek imza atman gerekmekte.

bu hat turkcell den aveaya taşınmış. bu numara taşıma olayları son 2 senedir falan var.
ve taşıma esnasında hat kimin üzerine ise onun kimliği ile giderek başvuruda bulunması gerekmekte.

kontörlü hatlar yeni çıktığında fatura derdi olmadığı için avea veya turkcellde çalışan herhangi birinin üzerinede yapılabiliyordu. ama artık böyle bir durum sözkonusu değil kaldı ki bu hatta aveaya taşınalı kısa bir süre olmuştur. numara taşıma da mutlaka kimliğinle giderek imza atman gerekmekte.

bunu bilmiyordum tamam madem sen haklısın a.s

Back