- Konu Sahibi BenmasMavi
:1hug: mavimKızlar ortada can diye biri var evet hala yok diyenlerinizi görüyorum.
Can diye biri var.Eşimin arkadaşı olur marketten ama ortak iş karıştıracak kadar da adi değildir eşim.
Kimileriniz demiş eşin hemen gidip canı aradı ondan bu işe ortak olmasını istedi felan ..
Bu kadar da olabilceğini sanmıyorum açıkçası.
Eşim son derece kendine güveniyor.Bu yüzden bu kadar rahat bence...
Mesela dün akşam avea kayıtlarını öğrenmek istediğini söyledi.
Son bikaç aylık kayıtlarımı inceleyelim o zaman bakalım seni aldatıyormuymuşum görürsün o halde.Bugün avea bayisinden talepde bulunacak.
Ben de avea müşteri hizmetlerini aradım ayrıntıları öğrenmek istediğimi söyledim.
Ev adresimize gelebilceğini söyledi ama internetten de bulabilceğimi söyledi.
Akşam bakacağız dökümanlara.
Eğer eşim gerçekten aldatsaydı döküman talebinde bulunmak istemezdi.Ve kendini bu kadar harap etmezdi.
Bugün sabah ben kendime güveniyorum böyle karakterde bi insan olmadım şu yaşıma kadar,böyle şerefsizliği bana yakıştırdığın için de çok büyük hayal kırıklığına uğradım,bana güvendiğini sanırdım güven dayanıklı bir evliliğimiz var sanırdım.,herkesin gıptayla baktığı evliliğimiz meğersem güvensizlik üzerine dayalıymış çok ama çok üzgünüm dedi.
telefon dökümü herseyi cikarar bencede ortaya canim
bak ben hala diyorum öyle bi aldatma olsaydi önceden his ederdin zaten
zaten kocan telini saklamayan ortalikta birakan biri
gelen tek 1 mesaj oda siir gibi bisey , hani bikac mesaj filan olsa, kocanda ona mesajlar yazmis olsa , diyecegim arastir bu isi
bi salagin daha mesaji bile dogru kisiye yollamayanin yüzünden yasadigin duruma bak
gerizekali bide olayi aydinlatmak icin 5 dakikasini ayiramiyor, bence o kiz arkadasina yollamadi mesaji , baska sevgilisine yolladiki ortaya cikar diye korkup sizle yüzlesmiyo
nerden cikacaksa ortaya ama dedim ya gerizekali iste
kocanda artik böyle biriyle arkadaslik yapmaz heralde
canim sencede artik bu is cok fazla uzamadimi, bosu bosuna hayatiniz zehir oldu
birtane yanlis gelen mesaj yüzünden
nasilsin canim bugün daha iyisindir ins.Şeniz