Çok Kötü Birşey Oldu..:(

Ya konunun üzerinden çok mesaj geçince benim mi kafam durdu,

Şimdi malum telefon numarası mavi'de varken...055.....neyse ne
Eee buluşma günü Can elinde bir telefon ile gelip işte telefonum dediğinde ve numara aynı numara ise biz bu durumda aslında telefon kızın telefonu şimdi onu Can'a verdiler maviyi kandırmak içinden mi şüphelendik.

Çok karışık oldu da ...eee o zaman şöyle yapalım.
O buluşma anında mavi Can'a gizli numaradan annenizi babanızı vs...arayın ve beni hemen geri ara dedirtin.
Bu kişilerden biri o anda Can'ı aynı numaradan ararsa sorun kalmaz değil mi?

yoksa gdip yatsam mı ne?

A, bence gâyet zekice. Sonuçta şüphelendiğimiz şey o mesajın gönderildiği hattın Can bey tarafından kullanılmıyor olabileceği.

Bu misafirler Mavi ablanın eşi ve onun saz arkadaşları değilseler bu plan tutabilir, görmüş oluruz :jeyyar:

İnşallah tutar.
Acaba ile yaşamak eşler için kabus bir durum.
Bu acabanın mavinin kafasından kazınması lazım.

Saz arkadaşları hoop dağılın:))
Bende uzun süre bu sayfayı ayrı olarak açık tutunca tekrar giriş yapmazsam aktif olarak kullanmazsam misafir olarak gözüküyorum.Sanırım onlarda öyledir.

ıyi geceler kızlar...
Tam 2 saattir konuyu yazılanları yine okudum...
Bazı arkadaşlarımız çok doğru tespitler yapmışş...
Mavicim seni seviyorum bitanem ve çok üzüldüm...
ıhtimallerimi sıralıyacağım kendi fikrime göre lütfen alınma tatlım...

Evet Can diye birisi gerçekten var...Ama msjı atan can eşinin arkadaşı olan Can değil...
Hadi o Can diyelimmm ilk başta neden ablası olduğu iddia edilen bayan Can diye birisi yok diyor???Sonrada unuttu diyor burası muallakta...

Mavi ve eşi görüşmeye gittiğinde bir Can getirilecek...
Ama Can o Can olmayacak...
Getirdikleri Canın bi ablasıda olabilir onlada gelebilir soyadları aynıda olabilir...Bu emin olmanı bence asla sağlamaz...

Ve ogün Can'a belkide şüpelendiğimiz bayanın telefonu verilecek zaten...
Ve mavide aradığında o numara zaten çalacak....
Can ın kız arkadaşlarının msjlarına bence bakabilirsin eğer duruyorsa Mavicim???
Ama plan yapıp kız arkadaşıymış gibi bi numaradan msjlarda gelmiş olabilir???,O numarayıda aklında tutup sonra aramanda fayda var derim benn...
Telin kime kayıtlı olduğunu sorucam demişsin ayrıca..Sorsan ne değişecekk?o ihtimalide kesinlikle düşünebilirler bitanem...

Ve Can güya sapıklarından bıktığı için hattınıda kapattırmış olabilir bence tatlım bu olay öyle örtbasta edilebilir...

Eee eğer kapattırmamışsa;bu Can'ın bi sevgilisi yokmuydu???Sevgilisi olan bi insan telefonunu kapatabilirmi sizce???

Mavim bu olayı çözmek zor gibi tatlım yaaa...
Allah'ım yar ve yardımcı olsun bitanem...
Umarım öyle bişi yoktur :gitme:
Ne zaman istersen yanındayım canım unutma...
Sadece ihtimalleri sıraladım ben tatlım...

Son düzenleme:

"Onlar diğer hattımdan ararlar" falan filan diye kıvırmaya kalkabilir ama biz de "başlatma diğer hattından" deriz o zaman, o kadar da tesadüf olmaz herhalde.

İşte böyle akıllara durgunluk verecek şeyler bulmamız lazım ki o acaba'lardan kurtulabilelim.

çook merak ediyorum bu olay nasıl çözülecek. mavi arkadaşımıza çok üzüldüm umarım sadece tesadüfler silsilesidir.

bu arada biz kadınlardan acayip iyi dedektif,polis ve polisiye roman yazarı olur bu forumda bunu birkez daha anladım. erkeklerin işi çok zor

Yok o kadar da değil ya ...

Canın kimliğine kesinlikle bakacağım zaten kesinlikle ama kız gelir mi buluşmaya bilmem ki...:çok üzgünüm:

Neden gelmesinki, ortaligi bir birine karistirdiktan sonra gelmesi vicdan borcu artik. Bitek canin kimligi ile bisey cozulmez. Ikisinin de kimliklerine bak. Soyadlari, baba adlari aynimi. Sonra mesela aniden kiza canin dogun tarihini, dogdugu yeri sor. Cana da kizinkileri sor pasaportla mukayese et. Bunlar cok önemli bence. Kizin gelmesini talep et esinden.

Bence Mavi abla Salı'yı beklemeden, karşı tarafın kestiremeyeceği bir hamle yapmalı. Ama Can denen mahlûk sanırım haftanın farklı günlerinde farklı marketlerde çalışıyor, nerden bulup köşeye sıkıştırılabilir ki?

Ama şöyle de bir şey var, yanlış anlamadıysam, ben de birkaç yaz önce Can ile aynı işi yaptım. Ajanslar var, onlarla görüşüp işi bağlıyorsunuz, sonra sizi dağıtıyorlar şu gün şurda bu gün burda diye, marketlerde falan o markanın tanıtımını yapıyorsunuz, o üründen millete zorla satıp fişleri topluyorsunuz, o ürünün olduğu reyonun bekçisi oluyorsunuz falan filan, değişken. Ve yapmamanız gereken dokuz kusurlu hareketten biri telefonlara cevap vermemektir. Ajansla ve sizin grubu denetleyen kişiyle irtibat halinde olma zorunluluğu vardır, bırak iş saatini, gece on'dan sonra bile arayıp "kaç fanta sattın, kaç konser bileti verdin?" diye sorabilirler, ya da bizim Şaziment Hanım manyaktı bilemicem. Yani o işi yapıyorsa telefonu kapatıp kafasına göre takılamaz, telefonunu evde unutamaz, ya da parasını ve o ajanstan bir daha iş alamamayı göze alır.

Geçici iş, market, reyon falan deyince aklıma gelmişken bunu da yazmak istedim.

hayatım eşin tanımadığı bilmediği biri için tel ini kitlemez...at mesajı derdi sana bakalım ne cvp gelecek diye beklerdi o da....bence evden çıktıktan sonra aramış kızı fırçalamış...bu senaryoyu yazmışlar...karımı da ara durumu kurtar demiş...o da seni aramak zorunda kalmış...sanırım bir gönül eğlencesi...hemen gemileri yakma sakın...

Teorinize katılıyorum, ama Mavi abla gönlünü başkasıyla eğlendirmeyi seçecek bir adama "kocam" demeyi sürdüremeyecek, örnek bir kadındır.

konuyu okudum..canım çok sıkıldı..
çok kararlı olman ve güçlü olman benı çok mutlu ettı..çok begendım hayata karsı durusunu..bende senın gıbı düşünüyorum..eşime ıhtıyacım yok..eğer benı sırtımdan vuruyorsa eşim..
aldatacaksa sonuçlarına katlanmalı..bu iş bu kadar kolay değil..
ama bende çok iş yerınde calıstım..boyle durumlar çok gordum.ve mıdem bulanırdı..karısı iş yerıne geldımı çok uzulurdum..soylemek ısterdım..hatta adamın sevgılısının evlı oldugu durumlarda gordum..bırde ış yerıne karısını almaya gelen kocalar gordum..nasıl canım sıkılırdı..
kocasınada soylemek ısterdım..karın senı aldatıyor dıye..bu kocalarda çok ıyı ınsanlar olurdu..başına bir sey gelmesın yada elını kana bular dıye soyleyemezdım..ben ve tum çalısanlar konusurduk.."ısımsız mektup mu yazsak acaba eşlerıne" diye..burda aldatılan habersız eşler degıldı benım kanımca..aldatan aldanıyordu.
vee bır gun enınde sonunda gızlenenler bıryerlerden açık verııyordu..
o zamanda salya sumuk yalvarıyordu adamlar karılarına.."sensız yaşayamam" dıye..
ben bunca olayı gordukten sonrta evlenmekten sogudum..erkeklerdende..
sonra evlendım tabı..
ama bunca şeyı hayatta gordugum için eşime guvenemedım..
ve boyle bır duruma katlanamayacagımı düşünüyorum bende..
belkı benım basımada gelır..hayat bu kime ne gosterecegı belli mi olur..
benım sana tavsıyem..olayı kafanda netleştır..
buluşmada tavırları ıncele bak..tedırgınlermı..
ve bu bulusma neden bu kadar uzadı..neden bır araya gelmek bu kadar uzun suruyor..
neden kız telelfona çıkıp..
"kusura bakmayın..bır hata oldu..mesaj yanlış gonderıldi demıyor..ve bır bayan olarak neden oda kendını bır an önce AKLAMIYOR..
bır yanlıs numara çevırırsem ve gerı donuyorsa karsımdakı ınsan teelefonu açıp "kusura bakmayın.yanlıs cevırdım.afedersınız "dıyorum..
bunu demek neden bu kadar zor oluyor ve karmaşaya neden oluyor anlamıyorum..
ama yınede bır yanlıs anlasılma olmaz degıl..
oda olabılır..
sen bence kendını yıpratma..çok güçlüsün..bu yuzdende eşine bagırıp cagırıp kendını neden bu kadar harap edıyorsun..
dur düşün.hersey olacagına varır..eger eşin masumsa ortaya çıkar..ama sakın bagırma..sesını yukseltme bence..bırak o çabalasın..gercegı ortaya çıkarsın..sen sadece ızle canım..
ınşallah hersey düzelir..
senın ıçın hayırlısı ne ıse o olsun dıye dua edıyorum canım..
kımsenın senı üzmesüne de ızın verme..kendıne dıkkat et..

Son düzenleme:
kesinlikle !!
akannehirbilmiyorumkismile

hala bır gelışme yok mu ??

mutlaka gercekcı bı acıklaması olmalıydı hattı bloke etmek ne demek ..bu hareket bıle suc bastırdıgını gosterıyor ..hadı panıkledı dıyelım neden bloke edecek kadar panıkledı bır sey var demek kı ..can olayı tamamen uydurma bence ..yanlışlıkla mesaj atılsa bıle bı adam napar arar abı kusura bakma ya kız arkadasıma cekcektım sana gıttı yanlışlık oldu falan der .kaldı ki can cıger arkadası bıle olsa tekrar doner ..

bu Can kaç yaşında bilmiyoruz ama, ben avea hattımı 16 yaşımdayken kendim almıştım. dolayısıyla benim üzerime değildi. alırken ee alamıcak mıyım demiştim. yok alırsın hattı başkasının üzerine yapacağız demişlerdi. kimin üzerine dedim. biz de bilmiyoruz öyle birinin üzerine yapıcaz dediler. belki KK dan birinin üzerine nereden bilebiliriz. ya da ben şimdi 20 yaşımdayım, benim üzerime de hat olabilir, sizlerin üstüne de hat alınmış olabilir ve ben hattımın kimin üstüne kayıtlı olduğunu bilmiyorum mesela.

daha öncede söyledim yine yazayım bence canla ve kardeşiyle görüşünce birşey değişmeyecek bir can ve kardeşi bulunabilir pekala öğütlenebilirde

ama mavi eşinin tlf dökümanını istese hersey acıga kavusacak belki canla görüşmeye gerek bile kalmayacak

mavii cim seni yorum yazdığın konulardan biliyorum.bana da konularımda yorum yazarak cesaretlendirdiğin için yazma gereği duydum.90 küsur sayfa hepsini okuyamadaım acelem var ama okuaycağım hepsini.sadece çok şaşırdım ve üzüldüm.ama insan sadece kendini kandırır.yani eşin böle bişi yapmışsa ve bu can olayı tezgahsa gene o kaybeder.sen çünkü cin gibi bir kadınsın.güçlüsün.nasısa anlarsın.o yüzden temennim inş eşinin dedikleri doğrudur.ama sadece çok iyi araştırmanı dilerim.sen zaten yaparsın.sora da gerekeni yaparsın zaten.bizi de habersiz bırakma.sen güçlü ool.ölesin ztn eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…