• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kötü Birşey Oldu..:(

evet portakal_suyu dediğim bu benim de. ama Mavi bunu yapmayı düşünmüyor anlaşılan. Yalnız görüşemem diye düşünüyor olmalı... CADIARZU

Ya ortada Konuşulan görüşülen arkadaş bi can var ama teldeki can o can değil bence
Ya hiç olmadı mı size sevgilinizle konuşurken,anneniz ya da babanız sorduğunda ayse ile fatma ile konuşuyorum demediniz mi?
En çok görüştüğünüz,konuştuğunuz kimse onun adını vermez misiniz ?
Ben bu kadar şeyin tesadüf olduğunu düşünmüyorum,Hiç inandırıcı gelmiyor olanların üstüne söylenenler.
Mavi için biz burada ne kadar üzülüyoruz dünden beri kimler kimler takip ediyor bu konuyu..
Elimden gelse istanbulda olsam ben gidip araştırcam o canı sorguya çekicem
Üzüldüğünü bile bile eşinin bu kadar kayıtsız kalması beni sinir etti açıkcası mavi
Haklıysa bile haksız duruma düşüyor farkında değil

ben canın sevgilisini çok merak ettim o arayıncadamı kız kardeşi açıyor telefonu bilmiyorumkismile

umarım konuşunca için rahatlar :1hug:

aşkı memnu veda gecesinde de aşkı memnu topiğinde 35 kadar misafir vardı. olabilir bence buna takmayalım. aldatıldığını düşünen başka bi arkadaşın paranoyasıydı bu sadece, ben de dile getirdim o kadar bilmiyorumkismile

kızlar dunden beri benimde dikkatimi cekti en az 6 misafir gördüm burada gittikce artıyor

bu gece o misafirlerden biri bendim, misafirlikteydim başka pcden giriş yapmak istemedim, neden kıllandınki arkadaşım, yoksa mavini eşi bu konuyu takip edipde tiyolarmı alıyor, olurmu olur CADIARZU

Ya ortada Konuşulan görüşülen arkadaş bi can var ama teldeki can o can değil bence
Ya hiç olmadı mı size sevgilinizle konuşurken,anneniz ya da babanız sorduğunda ayse ile fatma ile konuşuyorum demediniz mi?
En çok görüştüğünüz,konuştuğunuz kimse onun adını vermez misiniz ?
Ben bu kadar şeyin tesadüf olduğunu düşünmüyorum,Hiç inandırıcı gelmiyor olanların üstüne söylenenler.
Mavi için biz burada ne kadar üzülüyoruz dünden beri kimler kimler takip ediyor bu konuyu..
Elimden gelse istanbulda olsam ben gidip araştırcam o canı sorguya çekicem
Üzüldüğünü bile bile eşinin bu kadar kayıtsız kalması beni sinir etti açıkcası mavi
Haklıysa bile haksız duruma düşüyor farkında değil

vereliniortak

bu gece o misafirlerden biri bendim, misafirlikteydim başka pcden giriş yapmak istemedim, neden kıllandınki arkadaşım, yoksa mavini eşi bu konuyu takip edipde tiyolarmı alıyor, olurmu olur CADIARZU

hayır canım daha önceden yine bi aldatılma mevzusu vardı. topik sahibi misafirlerden bile şüpheleniyordu. o derece paranoyak hale gelmişti. ben de bunu söyledim. onu konuşuyoruz. yerimseniben

9 tane misafir..
hayırdır arkadaşlar kime bakmıştınız..
valla kıllandım ben misaifrlerden..
youthanasia7 paranoyak ettin beni heee

.

rica etsek misafirlere kapali bir konu olsa olur mu acaba
:sm_confused:

Ya öyle demeyin kızlar,işlerimden dolayı bugün tepemde bi sürü kişi vardı giremedim,merak ettiğim için ben de konuyu ara ara misafir olarak okudum çıktım hep.

aşkı memnu veda gecesinde de aşkı memnu topiğinde 35 kadar misafir vardı. olabilir bence buna takmayalım. aldatıldığını düşünen başka bi arkadaşın paranoyasıydı bu sadece, ben de dile getirdim o kadar bilmiyorumkismile

canım aşkı memnu bi başlık ama
google yazarsın aşkı memnu bi sürü sayfa çıkar
bu konuyu ne yazıp da nasıl buldu bu kadar misafir
garip olan o..
sabit bi başlık bi paylaşım fikir alanı diil ki..

canım aşkı memnu bi başlık ama
google yazarsın aşkı memnu bi sürü sayfa çıkar
bu konuyu ne yazıp da nasıl buldu bu kadar misafir
garip olan o..
sabit bi başlık bi paylaşım fikir alanı diil ki..

doğru canım burda haklısın. misafir olan bazı arkadaşlar 'biri bendim' diye ortaya çıkıyor ne güzel. keşke hepsi çıksa..

hayır canım daha önceden yine bi aldatılma mevzusu vardı. topik sahibi misafirlerden bile şüpheleniyordu. o derece paranoyak hale gelmişti. ben de bunu söyledim. onu konuşuyoruz. yerimseniben

anladım tatlım çok zor bi durum anlıyorum, ama eşinin anlattıkları ve ortada dönen tel kırma, pin kilitleme, kızın çelişkisi ve olanlar benim miğdemi bulandırdı ve çok tanıdık...
sonunu çok merak ediyorum neler olacak, bence mavi gitsin o canı bulsun ve en önemlisi tel dökümanlarını çıkartsın..
belki içi rahatlayacak ama içi dahada acımaz inşallah..

Can diye birisi var ama bu can mı bilemiyorum işte.

Daha önce telefonda konuşma seslerini duymuşluğum var canla.

Cnm benim kastettiğim nokta da Can diye birisi var ok eşinin arkadaşı ama o Can bu Can değil işte.Can isminde kayıt edilmiş bi kadın var bunun altında.Gerçekten Can olsa ki eşinlede görüşüyormuş bu adam ne yapar eder karşına çıkar ya da arar durumu izah ederdi ama hiç ses yok çünkü Can'ın haberi bile yok bence maalesef.Olay olduğunda tel açılmış ve kadınla görüşmüşün olaydan sonra ne hikmetse tele bakılmıyor bak bugünde kapatılmış tel can olsaydı aramalardan birisi olmasa birisini yine açardı kardeşin felanda aramış.Ben yine tezimi savunuyorum ve markete yarın git o çocuğun karşısına aniden çık diyorum.Hakkında hayırlısı neyse o olur inş cnm için yanıyor kalbinde çok ince bir sızı var biliyorum bende yaşadım bunları çok zor..

som yorumları okumadım ama seni çok güçlü bilgili bilinçli bir kadın olarak görüyorum..sorularını hazırlamışsın bence buluşmada heyecanlanıp unutup sonra kafana vurmamak adına not al bir kağıda sana şu soruları sormak istiyorum can efendi..
bu aile meselesi benim çatlak olduğumu düşünebilirsin ama ben çatlak değil kocasına aşık bağlı bir kadınım biraz kıskanç olabilirim haklı yanlarım vardır şimdi al bu kağıdı soruları tek te kcevaplarsan evliliğimizi kurtarmış olursun de ve kollarını bağla arkana yaslan can efendiyi dinle....

biz ne desek boş sen kendi içini kendin rahatlatmalısın ki sende bu güç var..
hadi bakalım salı akşamı eşimle barıştık herşey çok güzel diye yorumunu bekliyorum tatlım..seni seviyorum herşey istediğin gibi olsun inşallah...

kıllandın ki derken şaşırdın anlamında kullandınız galiba hoş bir kelime olmamıs
ama bakın suanda siz burdasınız o misafirler burada hep yani gitmiyorlar

Cnm benim kastettiğim nokta da Can diye birisi var ok eşinin arkadaşı ama o Can bu Can değil işte.Can isminde kayıt edilmiş bi kadın var bunun altında.Gerçekten Can olsa ki eşinlede görüşüyormuş bu adam ne yapar eder karşına çıkar ya da arar durumu izah ederdi ama hiç ses yok çünkü Can'ın haberi bile yok bence maalesef.Olay olduğunda tel açılmış ve kadınla görüşmüşün olaydan sonra ne hikmetse tele bakılmıyor bak bugünde kapatılmış tel can olsaydı aramalardan birisi olmasa birisini yine açardı kardeşin felanda aramış.Ben yine tezimi savunuyorum ve markete yarın git o çocuğun karşısına aniden çık diyorum.Hakkında hayırlısı neyse o olur inş cnm için yanıyor kalbinde çok ince bir sızı var biliyorum bende yaşadım bunları çok zor..

off be bende buna benze bişey yaşadım, bu kuşkuyla yaşamak çok zor..
kız sen halen yatmadınmı, yat bebeğin uykusuz kalmasın, çocuğa okutma bu konuları git ninniler dinlet :oklava:a.s.

anladım tatlım çok zor bi durum anlıyorum, ama eşinin anlattıkları ve ortada dönen tel kırma, pin kilitleme, kızın çelişkisi ve olanlar benim miğdemi bulandırdı ve çok tanıdık...
sonunu çok merak ediyorum neler olacak, bence mavi gitsin o canı bulsun ve en önemlisi tel dökümanlarını çıkartsın..
belki içi rahatlayacak ama içi dahada acımaz inşallah..

bende bunu diyorum canla konussa acaba içi rahat edecek mi belki soru işaretleri kalacak ama eşinin tlf dökümanını alınca rahatlayabilecek

şunuda ekliyim bende hala şüpe uyandıran şeyler var ve bunlar ancak can ve kız kardeşi ile buluşunca ortaya çıkacak..bi kere nüfus cüzdanlarından kardeş olmaları mutlaka şart...(ki hiç bir erkek kız kardeşinini evli bir adamla ilişki olmasına göz yummar yardım etmez.)
sonracığıma kızın sesini tanırım diyorsun..sonra eşinin buluşmada ki tutumuda önemli...
sonra eşin hiç konuşmasın buluşmada can ve kız kardeşi konuşsun..eşin sana mutlaka ésaçmalama o sorulmaz,bu olmaz,beni rezil etme" gibi cümleler sarf edebilir adinleme sen içini rahatlatmaya gerçeği öğrenmeye gidiyorsun öğren mutlu bir şekilde gel inşallah..iyi geceler mavilim benim..

Back