Çok Kötü Birşey Oldu..:(

Bu konu cidden bana dert oldu....

Mesajların devamını okudukça geriliyorum.

Biraz pesimist bir insanım. Başkalarının iyi olarak gördüğü çoğu olayı kafamda farklı değerlendiriyorum. Çoğu zaman bu karamsar yaklaşımın faydasını gördüğüm için şikayetçi değilim halimden.

Yeni yaşanan gelişmelerden sonra hala benim fikrim değişmedi açıkçası. İlk mesajımda yazdığım gibi, eşiniz hala samimi gelmiyor bana.

Sebeplerime gelince;

Aradan 2 gün geçti ama bu Can denilen kişiyle eşiniz dışında görüşen birisi yok. Daha doğrusu görüşebilen birisi yok. Telefonlara çıkmıyor ve şimdi telefon kapalı. Ayrıca ofis dışı bir işi olan insan nasıl oluyorda gelen hiçbir çağrıya cevap vermiyor. Belki müşterisi olan bir market arıyor vsvsvs.... Marketler de tanıtım reyonlarında görevli olan birisi bu şekil de davranabilir mi?

Eşiniz bu konunun ne kadar büyüdüğünü görüyor. Yatağımı ayırdım diyorsunuz. Evli bir çift için bundan daha ciddi bir durum olabilir mi? Ve eşiniz bu durumu gördüğü halde yok çarşamba yok salı günü uygun olacak, o zaman görüşürüz diyor. Ya insan karısının böyle büyük tepki verdiği bir durum karşısında bu kadar rahat nasıl olabiliyor. Tutup kulağından getiremiyor mu? Mesai saati bitiminde yarım saatlik bir görüşme ayarlanamaz mı? Bu adam marketlerle iş yapıyor. E marketler genelde gece 22:00'de kapanıyor. Eee o saatten sonra görüşülemez mi? Ne demek salı veya çarşamba görüşme ayarlamak.

İşin en kötü tarafından bakarak bu durumun bana düşündürdüğü şeyi yazayım:

Bu telefonun sahibi kişi İstanbul'da değil diye düşünüyorum. Salı yada çarşambaya sarkıtma mevzusunun bu yüzden olduğunu sanıyorum. O süre zarfında telefon bi şekilde Can'a ulaştıralacak. Ve sonra görüşeceksiniz falan.

Çözüm önerim şu. Sonuçta Can'la yüzyüze görüşmeniz şart değil. Hatta gördüğünüz zaman siniriniz daha da zıplayacak. Görüşmeye kız kardeşin geleceğini falan sanmıyorum. Siz bunu teklif ettiğiniz de muhtemelen eşiniz "saçmalama zaten yeterince rezil oldum, kız kardeşini getirmesini nasıl isteyeyim" falan diyecek.

Bence sizin kontra yapmanız gerekiyor. Pazartesi günü eşiniz yanınızda yokken çıkın bi kontürlü telefondan, öğle vakti Can'ın numarasını arayın. Telefon açılırsa (ki kendi düşüncem açılmayacaktır) kendinizi tanıtıp direk olarak numaranın sahibinin kim olduğu sorusunu sorun. Şu an için bizim elimizde ki kontra darbe vurabilecek tek unsur bu. Ve bunu sormak için illa yüzyüze görüşmeye, o nusubet herifin suratını görmeye gerek yok. Zaten telefon açılır ve o kişi soruyu doğru cevaplarsa sizin içiniz rahatlayacaktır. Konu orda kapanmış olur. Ama telefon açılmaz yada kapalı olursa şüphe seviyenizi arttırmalısınız. Çünkü mesai saati içinde ofis dışında bir işi olan insanın telefonun kapalı olmasının da izahı yok, telefonu açmamasının da.......

Yazdıklarım sizi negatif olarak etkilemesin, üzmesin.... Bunlar olaylara genel de temkinli ve karamsar yaklaşan ve henüz bekar olan birisinin fikirleri, önerileri.

aynen canım bi ara annemden sevgilim olduğunu gizlemiştim. kimle mesajlaşıyosun dediğinde dilara diyodum. en yakın arkadaşım. gidip ona sorsa dilara bana destek olur tabii ki. böyle durumlarda en sık görüşülen en yakın kişinin ismi verilir.

Arkadaşlar benim yazacaklarımı zaten yazmışlar bu tip kadınların amacı belli olmaz ki..Üniversitedeyken o kdr çok kız vardı ki para için evli erkeklerle beraber olan amacını bilemeyiz ve belki o kişi bile evlidir.Ama şu ihtimalde olabilir kadın mavinin eşinden hoşlanıyordur eşine açılmıştır eşide ters çıkmamıştır egosu tatmin olmuştur ve bunu tabi maviye anlatmamıştır bu tarz bişeyde olabilir ki en iyi ihtimal bu gibi görünüyor.Ben baştan sona kdr anlatılan hiç bir noktaya inanmadım ve çok kötü bi senaryo bu..

biraz abartırsak eğer, salıya kadar sahte bi nüfus cüzdanı bile çıkarılabilir. ama tabi iş çok pisleşir. tabi bu çok abartı bi boyut. tekrar söylüyorum sadece bu abartı bi senaryo. ben işin salıya bırakılmasına sinirlendim. ondan böyle diyorum.

kesinlikle katılıyorumvereliniortak

Bir konuşuyor, pîr konuşuyorsunuz buyrunnnnnnnnn

Şehir dışı olasılığı bana da mantıklı geldi. Sonuçta akla gelen ilk ispat Can denen kalasın elindeki bir telefonun gönderilen mesajlar kısmından o mesajı Mavi ablaya gösterebilmek, ve ben nedense! o hattın Can kişisine âit olduğunu zannetmiyorum.

Artı, işin içinde bir iş olmasa, kendini haklı çıkarmak derdinde olan bir adam Salı'ya kadar beklemek istemez, eşini de bekletmek istemezdi.

Pin kodunun yanlışlıkla hatalı girildiğine inanırım, telefonun istemsizce duvarda parçalandığına inanırım, ama bu Salı günü mevzusundan sonra bu koca bana hiç masum gelmiyor :1no2:

off be bende buna benze bişey yaşadım, bu kuşkuyla yaşamak çok zor..
kız sen halen yatmadınmı, yat bebeğin uykusuz kalmasın, çocuğa okutma bu konuları git ninniler dinlet klava:a.s.

Cnm biliyosun beni nerdeee bu noktaları düşünecek anne adayı nerdee ben:)Valla tamamen bu konuya kaptırmış durumdayım benimde en hassas olduğum konulardan birisi ve başından beri tatmin olmadım ben anlatılanlardan bir nokta dahi inandırıcı gelmedi bana.Allah yardımcısı olsun mavinin çok zor bir durum..

alkisalkisalkis vereliniortak :lepi:

mavi. canla buluştuğunda hattın kimin üzerine kayıtlı diye mutlaka sor.
umarım bu durumdan eşinin haberi yoktur. yani hattın kimin olduğunu öğrendiğinden.
eğer eşine söylemediysen bakalım can bey ne cevap verecek. hat onun üzerine değil çünkü. kullandığı hattında kime kayıtlı olduğunu bilmesi gerekiyor.
hiç düşünmek istemiyorum ama bunların hepsi kurulmuş bir düzense o numaraya ait olan telefon canın eline verilebilir o gün ve no ezberletilebilir.
birde bence eşin yokken mesaj çek eşinin telefonundan yada eşinin telefonunu alıp o numarayı ara bakalım kim çıkacak. sen kendi numarandan veya yabancı bir nodan ararsan açılmaması çok normal telin. olaylar sarpa sardı çünkü ve ortada bir bayan varsa açmaz telefonu.ama eşinin aradığını görürse açar arayan da sen olunca cevap verenin erkek mi kadınmı olduğunu anlayabilirsin böylece.. hep kardeşinde durmuyor ya telefonu.
eşine dersin daha sonrada kaç defa senin telefonundan aradım ama açan sürekli bayan diye.
ve eşin aveadan dökümlerini istesin. bunu senin için yapmalı. son bir kaç ayın dökümünü gönderiyor avea sen ararsan vermezler. ancak için bu şekilde rahatlar canım.
canla görüşsen bile tam anlamıyla içini rahatlatamayacaksın gibi geliyor bana. hep aklında acabalar olacak. tamamen emin olamayacaksın.

Son düzenleme:
mavi,eşinin telefon faturasının ayrıntı dökümüne ulaşabilirsen sana fikir verecektir diye düşünüyorum.
aldatma gibi bir durum söz konusuysa,karşı tarafta hattını turkcell'den avea'ya taşımış madem görüşüyorlarsa ayrıntıda çıkacaktır.

hakkaten su 8 misafir olayi benide süphelendirdi
modlardan rica etsek Mavi'nin hatrina konuyu hamama tasimazlar miki???

hakkaten su 8 misafir olayi benide süphelendirdi
modlardan rica etsek Mavi'nin hatrina konuyu hamama tasimazlar miki???

Şüphelerimizde haklıysak göreceklerini görmüşlerdir, olmadı iki dakkada üye olup oradan devam ederler okumaya. Ama umarım yoktur öyle bir şey. Kafa kafaya verdik ortaya bir şeyler attık haybeye gitmesin ya :1no2:

sitede uye olmayan bir suru bayan dolasiyor forumu yeniledikce dikkatlerini ceken diger konulara da bakiyorlardir. illa google'dan arayip bulduklari seyler olmak zorunda degil bunlar. boyle herkesin dort elle sarildigi bir konu onlarda merak uyandirmis takip etmeye baslamis olabilirler. bence o kadar buyutulecek birsey degil.

cnm hamami nerden bulcaklarki??
ben bile zor farkettim sempatiksalakcinni
bu misafirler hiç gitmiyo ki.
sabhatan beri 10 tane 9 tane 8 tane
hep varlar

CADIARZU ilginc dogrusu

insani en cok mahfeden belirsizlik...bi insan oratada kayip oldugunda acaba yasiyormu öldümü diye insan kendini paraliyo..bu belirsizlikte aynen öyle...hic bir konuda bukadar gerilmemistim..kafaya takmamistim..mavinin durumunu düsünemiyorum artik..allah yardimcisi olsun..

aynen cogu arkadaslar gibi benimde mantigim almiyor...bu tür isler gün..hatta saat beklemez...aninda acikliga kavusmasi gereken durumlar bu gibi tatsiz olaylar....

off mavicim neler olmuş böyle ne zamandır giremiyordum kk'ya girmez olsaydım
çok üzüldüm gülüm ya
inan mavim ne yorum yapacağımı bile bilmiyorum
durum olumlu ya da olumsuz bunları yaşamana çok üzüldüm gülüm
ben sadece Rabbim hakkında hayırlı olana ulaştırsın seni diyorum
biraz daha sakin ol geniş ve etraflıca düşün güzelim eğer bişey varsa zaten er geç çıkacaktır meydana
ney nereye kadar gizli saklı kalabilir ki
Rabbbim doğru adımlar atabilmende sana yardımcı olsun
sadece sakin olmaya bak herkesi dikkatlice dinle kafanda şüphe bırakmayacak şekilde
aklını kurcalayan herşeyi sor beynini kemirecek hiçbir şey bırakma
inşallah iyi olur deryam inşallah
bilmiyorum mavicim eşin seni aldatacak biri gibi gelmiyor bana
daha yeni tatilden döndünüz be yavrum ne oluyor size böyle:çok üzgünüm:
bak güzel kardeşim başkası olsaydı bunda bişey var derdim ama az çok seni biliyorum eşini biliyorum
o yüzden her denilene göre hareket etme burada binlerce üye binlerce değişik düşünce var
hayat senin hayatın dışarıdan yorumlamakla olmuyor
olan sana olacak o yüzden iyice anlamadan etmeden ani kararlar alma
bilmiyorum mavicim çok dua edicem
inşallah bu sadece basit bi yanlış anlaşılma olarak mazide kalsın diye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…