• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kötü Birşey Oldu..:(

tamamen bende böyle düşünüyorum..

eşinin hayatım sen rahatsız olacağına varsın ven arkadaşıma mahçup olayım şeklinde yaklaşması gerekiyordu..

tabi şunuda atlamamk lazım belki eşinin karakteri budur..
yani konu sahibi arkadaş itiraz ettiğinde döküp kırıp bağıran çağıran bi tiptir..
o zaman bu yaptığınıda genellemiş oluruz..
demek adamın huyu bu deriz..

herkesin huyunu husunu bilemem ama suçlu degilse ve karısını ikna edicekse sonuna kadar kendini savunur bunuda kanıtlar..
diz çökmek özürdilemek bu durumda işe yaramaz
bu durumda yapılacak tek şey hem aklen hem mantıken hemde suçlu psikolojiyle yapılacak hareket
kendini temize çıkartmaktır.bunun içinde herşeyi yapıcaktı.o numarayı mavinin yanında arıyacaktı.
masumsa mavi özürdiliyecekti.suçluysa zaten mavi yapacagını yapıcaktı kocasının böyle davranması bence şüphe uyandırmış.

çok garip geldi kızıp bağırmadan gerçekleri öğrenseydiniz. aldatma olayı olsaydı aldattığı kişi ayırmaya çalışırdı... orta da çok karmaşık durumlar var.

eski sevgilis mi acaba ... bakalım ne çıkacak merak ettim....unutulamaayan bir bayan mı yoksa yanlış anlşılma mı;?

ben pek sanmıyorum ya.nebiliyim gitmişte olabilir ama sanmam ya.. o zaman nerde..şimdiye gelirdi diyorsunuz çünkü... kafamçokkarıştı

Evet bu saatlerde çoktan gelmiş olması gerekirdi ama yok ortalarda.
İster istemez kötü düşünüyor insan malesef.
Artık neyin doğru neyin yanlış olduğunu düşünemiyorum,
ben hala inanmıyorum aldatma olduğuna ama nedense bu kız kafamı kurcalıyor,
üstüne birde pin değiştirmeler, tel kırmalar..
Offf... Ne zor birşeymiş bu belirsizlik. eyvahedigeldismile

inşallah yoktur öyle bişeyy bence o kızn ve kardeşi canın kimliklerine bakk kafandaki sorular son bulsunn eğer ama eşin keşke orda tlf atıp kıracağına arayıp bi sorsaydı yanındaa hiç bunlar yaşanmazdıı sende bu kadar üzülmezdinn inşallah herşey yolundadırr mavicimm

sıcağı sıcağına aransaydı o can.. CADIARZU

mavi arkadaşımız için üzüldüm gerçekten.ama bencede verilen tepki yaşanılanlar pek inandırıcı değil ve senaryo hazırlanmış.maviş elbette senin yuvan mutluğun hiç kolya değil insan masum olduğuna inanmak ister yaşadığın zor bi durum.benim tavsiyem asla tam netlik koymadan kararlar alma fakat o netliği eşinle beraber bu meseleyi çöz kafandaki sorulara net bi cevap al bu şüphe insanı zaten öldürür.gerikirse o kızla buluş kardeşi canlada buluş ve kimliklerine varana kadar bak.eşinin cep telefonunun ekstresini iste eşin çıkarsın bunları, gizli yapma eşinle yap yuvanızın yıkılmamasını istiyorsada yapacak eşin bunları.

Şu belirsizlik ortadan kalksa herşey açığa çıkacak
Keşke telin pin kodunu değiştirmeseymiş bide fırlatıp kırmış teli
İyice şüphe uyandırmış zaten
Keşke bunları yapacağına direk canı arasaymış bu kadar sorun yaşamazlardı bilmiyorumkismile

Dikkatli olucam kuzum :çok üzgünüm:

Telefon yatak odamızdaydı ablacım.

Ben de o ara odadan birşey alıyordum baktım mesaj gelmiş aldım okudum direk sonra teli eşime götürdüm.

Yanlış göndermiş dedi gülerek .Panik yaptın dedim ne paniği saçmalama dur mesajına yanıt vereyim hatta dedi.Mesaj attı yanlış göndermişsin diye sonra o kişiden yanıt gelmedi ama :çok üzgünüm:

Telefon o ara kapanmıştı eşimin teline arıza var zaten.

Açmaya çalıştı pin kodunun ilk denemesini yanlış girdi elinden çekiyorken başka tuşlara da basıldı o an bu da 2.deneme oldu.3.denemesinde de uyarı verdi tel.Eşim gene yanlış girmiş.Pin kodu benim doğumgünümdü sonra adımı yazmış meğersem.Ondan değiştirdiğini unutmuş o anki paniklen yanlış girmiş.

İnşallah kuzum nolur dua et de birşey çıkmasın...

:çok üzgünüm:
sakinlaeşince olayı ne güzel anlatmışın.. şüphe den dolayı yapmışın.... yok böyle tezgah olamaz sanmıyorum... iki kardeşlerse davet et evine çaya bakalım ne olacak... o zaman anlarsın...

Hemen kötüye yormayın canım.
Belki eşi ispatlamaya çalışıyordur, görüşmeye gitmişlerdir.
Belki eşi hala evdedir.
Evden gidecek olsa, nete girip, ben gidiyorum diye yazar mavi bence.

eşiniz,çok şüpheli davranmış.sonra da,ikisi bir olup tabiri yerindeyse kıvırmışlar.
yazdıkları hikayeye de sizi inandırmaya çalışmışlar.

ya aslında erkeklerin bir düşüncesi var
şimdi mavi o an arasaydı can çıksaydı deseydi eşime mesaj atmıssın fln belkide iş ortamında hani dalga konusu olacaktı x in eşi aradı kıskanmıs fln tarzında belki eşi ondan istememiştir sinirlenmiştir ama tlf kırması dahada işleri çıkılmaz hale sürüklemiş

gecenlerde eşimin tlf bakarken deniz diye biriyle konusmus daha önce kayıtlı değildi deniz bu kim dedim işyerinden ark dedi kız mı erkek mi dedim napacan dedi tekrar sordum erkek dedi yalan söleme dedim ara konus bakalım dedim sesini duyayım dedim ne söyleyeyim durduk yere çocuga şimdi ya fln dedi ara konuş dedim yoksa ben ararım dedim ara dedi aradım eşimin tlfndan efendim dedi kapattım erkekti
ama eşim tlf elimden alıp kızsa bagırsa aynı seyleri düşünürdüm
ama garip olan ben birine yanlıs mesaj atsam aşk mesajı tarzında bişi o kişi evli olsa bana yanlıs atmıssın dese kusura bakma diye geri dönerim

offf yok konusmcm
mavi gel artık yaaaa

Şu belirsizlik ortadan kalksa herşey açığa çıkacak
Keşke telin pin kodunu değiştirmeseymiş bide fırlatıp kırmış teli
İyice şüphe uyandırmış zaten
Keşke bunları yapacağına direk canı arasaymış bu kadar sorun yaşamazlardı bilmiyorumkismile

İşte benim aklımın almadığı olayda bu ablam,
ben inanmıyorum aldattığına inanmak istemiyorum,
ama eşinin davranışları çok yanlış.
Aslında o msj geldiğinde Can beyi Mavinin yanında araması gerekiyordu,
eğer kendinden eminse bunu yapmalıydı.
Neden yapmadı diyorum kendi kendime dünden beri,
neden teli kırdı,
en önemliside o kız. Başta ne dedi sonra ne oldu.

Belirsizlik üstüste malesef..

ya aslında erkeklerin bir düşüncesi var
şimdi mavi o an arasaydı can çıksaydı deseydi eşime mesaj atmıssın fln belkide iş ortamında hani dalga konusu olacaktı x in eşi aradı kıskanmıs fln tarzında belki eşi ondan istememiştir sinirlenmiştir ama tlf kırması dahada işleri çıkılmaz hale sürüklemiş

gecenlerde eşimin tlf bakarken deniz diye biriyle konusmus daha önce kayıtlı değildi deniz bu kim dedim işyerinden ark dedi kız mı erkek mi dedim napacan dedi tekrar sordum erkek dedi yalan söleme dedim ara konus bakalım dedim sesini duyayım dedim ne söyleyeyim durduk yere çocuga şimdi ya fln dedi ara konuş dedim yoksa ben ararım dedim ara dedi aradım eşimin tlfndan efendim dedi kapattım erkekti
ama eşim tlf elimden alıp kızsa bagırsa aynı seyleri düşünürdüm
ama garip olan ben birine yanlıs mesaj atsam aşk mesajı tarzında bişi o kişi evli olsa bana yanlıs atmıssın dese kusura bakma diye geri dönerim

offf yok konusmcm
mavi gel artık yaaaa
kesinlikle olması gereken buydu aslında.karşı taraf kendini sorumlu hisstemeliydi.olacakları düşünmeli ve aramalı yanlışlık oldu demeliydi..

İşte benim aklımın almadığı olayda bu ablam,
ben inanmıyorum aldattığına inanmak istemiyorum,
ama eşinin davranışları çok yanlış.
Aslında o msj geldiğinde Can beyi Mavinin yanında araması gerekiyordu,
eğer kendinden eminse bunu yapmalıydı.
Neden yapmadı diyorum kendi kendime dünden beri,
neden teli kırdı,
en önemliside o kız. Başta ne dedi sonra ne oldu.

Belirsizlik üstüste malesef..

İnşallah canım ya öyle değildir
Bencede çok yanlış bir tutum sergilemiş hemen arasaymış bu kadar şüphe uyandırmayacaktı .
Birde erkekler hemen saldırıya geçerler ya ani tepki vermiş çünkü

mavinin gelmemesi hepimizde gerilim oluşturdu.. sanırım olumlu düşüncelerimiz büyük olasılıkla bu sebepten yerini olumsuz düşüncelere bıraktı..

offffff benim simdi cikmam lazim ama aklim mavide yaaaaaaa:gitme:

İnşallah canım ya öyle değildir
Bencede çok yanlış bir tutum sergilemiş hemen arasaymış bu kadar şüphe uyandırmayacaktı .
Birde erkekler hemen saldırıya geçerler ya ani tepki vermiş çünkü

İşte ablam o ani tepki vermeleri malesef bizlerde olumsuz bir etki bırakıyor.
Haklı olarak ama, çünki zaten o an suçlu olan erkek oluyor birde üstüne böyle tutumlar sergiliyorsa bu Mavi olsun başkası olsun şüpheye düşerdi zaten.
Sakince orda anlatsaydı olayı, bak karıcım şöyle böyle deseydi bir şekilde rahatlatabilirdi.
Tabiki hala içimizde bir şüphe kalır bayanız sonuçta böyleyiz,
ama öyle bağırıp tel kırmakla çözümlenmiyor olay malesef.
Suç üstüne suç biniyor ve durum kaçınılmaz bir hal alıyor.

Beynim durdu resmen...
Dua etmekten birşey yapamıyoruz ya beni üzende bu.
Ama sonuna kadar yanındayız arkadaşımızın.

Allahım kimseye yaşatmasın... :Saruboceq:

Back