• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kötü Birşey Oldu..:(

üzücü bi durum allah kimseye şüphe gerektirecek bir olay yaşatmasn çok zor..
hayırlısıyla sonuçlanır umarım...

mavinin gelmemesi normal aslında.işin peşindeler belki.ailesiyle,varsa kardeşiyle falan istişare ediyordur belki.eşiyle durumu düzeltmeye çalışıyordur..yani bu durumda olsaydım sanırım bende şu saatte burada olmazdım.sorun büyük.ve çözmek için uğraşıyor belli.. bana göre...

ahh be mavim neler olmuş öyle dilerim gerçekten bir yanlış olmuştur ama gerçekten kötü bir tesadüf bende öyle bir mesaj görsem bende aynı tepkiyi belki fazlasını verebilirdim ama iyice araştır bakalım erkelerede malum pek güven olmaz ama dilerim öyle değildir yuvanda huzursuzluklar çıkmaz

kızlar dün eşimin tansiyonu çıkmıs demişti belki hastaneye fln gitmişlerdir belki eşi izin almıstır evdedir fln kötü düşünmek istemyorum

ıyıde canım sen bence tam olarak ınanma bu ıse bı ınsan gızledıgı bısey yoksa boyle telefon kımalar vs. hareketler yapmaz...
ıkıncı olarak da kız ılkden yok oyle bırı demıs sonra esınızın verdıgı adı soyadı vermıs bunuda esın ona ulasıp boyle soylemesını soylemıs olabılır zira ,aradan gecen zaman ve kızın ılk baslarda telefonu acmaması sonra kendının araması(yanı bence esınız onu tembıhledıkten sonra) bunlar ortada bır garıplıgın oldugunu ve aslında can dıye bırının olmadıgını gosterıyor gıbı geldı bana...

mavi canım arkadaşım..
burda yoktum uzun zamandır..
you_know haber verdi sabahtan beri
içim içimi yiyo
o kadar üzüldüm ki şok oldum resmen
ben şu an senin yerinde olma fikrine bile tahammül edemezken
kim bilir sen neler hissediyosun
allah sabır versin canım..

ben de çok üzüldüm sersem gibiyim inan ki
yani şimdiye kadar çok okudum böyle konu burda ama
söz konusu mavi olunca
çok fena oldum ya...
sabahtan beri inanamıyorum you_knowla konuşuyorum
daha yeni gelebildim

mavi canım arkadaşım..
burda yoktum uzun zamandır..
you_know haber verdi sabahtan beri
içim içimi yiyo
o kadar üzüldüm ki şok oldum resmen
ben şu an senin yerinde olma fikrine bile tahammül edemezken
kim bilir sen neler hissediyosun
allah sabır versin canım..

seni burada gördüğüme sevindim.. hoşgeldin..

Back