• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kötü Birşey Oldu..:(

sıze sucsuz oldugunu ıspat etmek yerıne pın kodunu falan degıstırıp, hattı kırmak nıye????
bır bıt yenıgı var gıbı geldı bana...
esınız kendıne guvenseydı ıspat ederdı...

Ayrıca,
esınızın telefonuna gelen mesaj nasıldı?
yanı bır kadının bır erkege yazacagı gıbı mı yoksa bır erkegın bır kadına yazacagı gıbı mı?
mesela bır kadın bır erkege bu tıp mesajlar yazarken gozlerınden, dudaklarından, guclu olmasından, yakısıklılıgından falan bahsederek bır seyler yazabılır ama bır erkek bır kadına mesaj yazarken ıltıfat olarak daha farklı seyler yazabılır.
eger bır kadının bır erkege yazacagı mesaj tarzındaysa ''Can'' adındakı erkegın esınıze boyle bır mesaj atması mumkun degıl...
yanı bu durumda ''Can'' dıye bırının var olup olmadıgı kolayca anlasılır.

Son düzenleme:
maalesef canim
sikintidan olucem simdi
ne oldu ne bitti
bu kiz nerde
mavi bu saate kalmazdi
simdiye gelmis olmasi lazimdi:gitme:

Hakkaten bu saatte çoktan gelmiş olmalıydı,
kurt düştü içime şimdi,
acaba gece neler oldu neler konuştular :bbo:
Allahım Mavimin yardımcısı ol :Saruboceq:

bu işin ertesi günlere bırakılmaması lazım ya eğer kötü bir şey varsa değişik senaryolar ortaya çıkacak kafamız karışacak, onlar planı yapacak bile zaman geçmeden üstüne gidilmeli.

yanlış anlamışsın sanırım iş ertesi gune bırakılsın demedim kızın ertesi gun kendiliginden araması şüpheli dedim

canım sen hiç bir zaman suçlu olmayacaksın.eşinin telf.mesaj gelmiş sende haklı olarak tepki veriyorsun.aynı şey senin başına gelse eşin yanlış gelmiştirmi diyecek,buradaki bütün herkeste aynı tepkiyi gösterir.işallah herşeyi halletmişsinizdir herşey yolundadır.

aynen benimde
bişi yazmak istemiyorum çünkü iyi şeyler yazamıcam gibi kafamda soru işareti dolu tlf kırması kızın ertesi gun kendi araması sanki senaryo uydurulmus aranmıs gibi
offf allahım düşündüklerim yanlıs çıksın lütfen
gece boyunca aklımdaydı ya

aynen gece benimde aklımdaydı hep.. dün gece daha olumlu bakarken bugün daha şüpheci yaklaşıyorum bu olaya.. çok soru işareti var..
o kızın tavırları çok şüphe uyandırır türden.. ilk önce açmıyosun da niye sonra arayıp buyrun diyosun..
ya hiç açma ya aç rahatsız etme ben kardeşiyim de...
off.. üzülmeni istemiyorum mavi.. Rabbim her daim yardımcın olsun...

yanlış anlamışsın sanırım iş ertesi gune bırakılsın demedim kızın ertesi gun kendiliginden araması şüpheli dedim

yok canım ben sana demedim zaten, işin ertesi günlere kaldığını senin mesajını okuyunca öğrendim, kız ertesi gün aramış ya o zamana kadar beklenilmiş demek ki, o yüzden öyle dedim :1hug:

yok canım ben sana demedim zaten, işin ertesi günlere kaldığını senin mesajını okuyunca öğrendim, kız ertesi gün aramış ya o zamana kadar beklenilmiş demek ki, o yüzden öyle dedim :1hug:

ertesi gün aramamis cnm esi ise gidince aramis
benmi yanlis anladim acaba ertesi günmü aramis bilmiyorumkismile

aynen gece benimde aklımdaydı hep.. dün gece daha olumlu bakarken bugün daha şüpheci yaklaşıyorum bu olaya.. çok soru işareti var..
o kızın tavırları çok şüphe uyandırır türden.. ilk önce açmıyosun da niye sonra arayıp buyrun diyosun..
ya hiç açma ya aç rahatsız etme ben kardeşiyim de...
off.. üzülmeni istemiyorum mavi.. Rabbim her daim yardımcın olsun...
aynen ama bu saate gelmesi lazmdı ya allahım çok sıkıntılıyım

anladım canım benim

Valla can diye birisi varsa da kötü bu durum yoksa da kötü
Gerçi ben olmadığına hiç inanmadım ama

Allah yardımcın olsun...

daha öncede demiştim..böyle olay yaşayan bir kaç kişiyi yakından tanıyorum...biraz kendi başına kalmak istemiştir...mavi ile telde görüşebilecek kimse yokmu

Back