• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kötü Birşey Oldu..:(

bende onu dedim numara yokmu kimsede ama numarası olsa bile arayamazdım sanırım bu durumda eşi yanındadır belki off gercekten çok sıkıntılıyım

dün akrabalarına anlatmıs ya acaba onlara gitmiş olabilir mi
yada onlar gelmiştir belki canı sıkkın diye
kötü düşünmek istemiyorum

hımm eşin senin dizlerine kapanıp pın noyu kilitleyip teli atıp kırıcagına kimmiş bu can dur bakıyım bide ben arayım sorayım araştırayım deseymiş ya.
madem suçlu degil dimi ama
yanlış gelmiş diyecegine ver bakıyım kim beni rahtsız ediyor demesi lazımken...açıp telefonu siz kimsiniz kardeşim..
ne rahatsız ediyorsunuz.
bir yanlış mesaj yuvamı bozucak.ne yapmaya çalışıyorsunuz deyip bir daha dikkat edin deyip agzına geleni söyleyip kapatması gerekiyordu gibi geldi bana
birde pis pis kokular

dün akrabalarına anlatmıs ya acaba onlara gitmiş olabilir mi
yada onlar gelmiştir belki canı sıkkın diye
kötü düşünmek istemiyorum

Olabilir canım,
belki çıkmaz bir haldı olay onları çağırmış olabilirler,
veya onlar gelmiş olabilirler konuyu açığa çıkarmak için.

Off kafamda binlerce tilki dolaşıyor. :bbo: :bbo:

ha bide kız ertesi gün aramış..kendince yada birileri tarafından iyii bir senaryo olmuşta olabilir.
var bir şeyler var

hımm eşin senin dizlerine kapanıp pın noyu kilitleyip teli atıp kırıcagına kimmiş bu can dur bakıyım bide ben arayım sorayım araştırayım deseymiş ya.
yanlış gelmiş diyecegine ver bakıyım kim beni rahtsız ediyor demesi lazımken...açıp telefonu siz kimsiniz kardeşim..
ne rahatsız ediyorsunuz.
bir yanlış mesaj yuvamı bozucak.ne yapmaya çalışıyorsunuz deyip bir daha dikkat edin deyip agzına geleni söyleyip kapatması gerekiyordu gibi geldi bana
birde pis pis kokular

:gitme: evet böyle olmaliydi
basta hic ihtimal vermedim ama yorumlari okudukca bide mavi gelmeyince :bbo:

ne rahatsız ediyorsunuz.
birde pis pis kokular

tamamen bende böyle düşünüyorum..

eşinin hayatım sen rahatsız olacağına varsın ven arkadaşıma mahçup olayım şeklinde yaklaşması gerekiyordu..

tabi şunuda atlamamk lazım belki eşinin karakteri budur..
yani konu sahibi arkadaş itiraz ettiğinde döküp kırıp bağıran çağıran bi tiptir..
o zaman bu yaptığınıda genellemiş oluruz..
demek adamın huyu bu deriz..

Sanırım biz burada yorum yaparken cevapsız kalan sorular çoktan aydınlanmıştır müspet ya da menfi o cephede.
Ve umarım;
neden hemen hemen hergün konuştuğu Can'ı arayıp ''oğlum aşk mesajlarını doğru adama yolla bak eşim okudu ''gibi şaka ile karışık bir tel görüşmesi yapıp sizin içinizi rahatlatmak yerine teli kırdığının,
o kadar kıyamet kopunca dur bari şimdi arayıp konuşayım Can ile demediğinin,
mantıklı bir cevabını vermiştir.

Olabilir canım,
belki çıkmaz bir haldı olay onları çağırmış olabilirler,
veya onlar gelmiş olabilirler konuyu açığa çıkarmak için.

Off kafamda binlerce tilki dolaşıyor. :bbo: :bbo:

ben pek sanmıyorum ya.nebiliyim gitmişte olabilir ama sanmam ya.. o zaman nerde..şimdiye gelirdi diyorsunuz çünkü... kafamçokkarıştı

hele hele kızın ertesi gün arayıp açıklama yapması tamamen ele vermiş benim düşünceme göre..

burası kk ne profesyonelce hazırlanan senaryoların altından bile neler neler çıkıyorda biz ihtimal vermediğimiz halde ne vakalar çıkıyor..

kaldıki bu çok acemice, kızın ertesi gün araması..

hangimiz kardeşimizi rahatsız ederler diye burda yok dedikten sonra ertesi gün arar niye aradınız deriz..
tenbihlenmiş..

Sanırım biz burada yorum yaparken cevapsız kalan sorular çoktan aydınlanmıştır müspet ya da menfi o cephede.
Ve umarım;
neden hemen hemen hergün konuştuğu Can'ı arayıp ''oğlum aşk mesajlarını doğru adama yolla bak eşim okudu ''gibi şaka ile karışık bir tel görüşmesi yapıp sizin içinizi rahatlatmak yerine teli kırdığının,
o kadar kıyamet kopunca dur bari şimdi arayıp konuşayım Can ile demediğinin,
mantıklı bir cevabını vermiştir.

vereliniortak evet çok doğru

Back