- Konu Sahibi BenmasMavi
Mavim gel artık bebeğim gelde bizi merakta koyma
Aklıma binnbir türlü şeyler gelir oldu
Aklıma binnbir türlü şeyler gelir oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tel nosu kimsede yokmu mavinin ???
ertesi gun mavi aramıs kız acmamıs sonra kız maviyi aramıs
yaaaaaaa :sinifsinif: ins öyle bisey olmamistir kirmizi donlum yaaaaaa:1no2:
dün akrabalarına anlatmıs ya acaba onlara gitmiş olabilir mi
yada onlar gelmiştir belki canı sıkkın diye
kötü düşünmek istemiyorum
dün akrabalarına anlatmıs ya acaba onlara gitmiş olabilir mi
yada onlar gelmiştir belki canı sıkkın diye
kötü düşünmek istemiyorum
hımm eşin senin dizlerine kapanıp pın noyu kilitleyip teli atıp kırıcagına kimmiş bu can dur bakıyım bide ben arayım sorayım araştırayım deseymiş ya.
madem suçlu degil dimi ama
yanlış gelmiş diyecegine ver bakıyım kim beni rahtsız ediyor demesi lazımken...açıp telefonu siz kimsiniz kardeşim..
ne rahatsız ediyorsunuz.
bir yanlış mesaj yuvamı bozucak.ne yapmaya çalışıyorsunuz deyip bir daha dikkat edin deyip agzına geleni söyleyip kapatması gerekiyordu gibi geldi bana
birde pis pis kokular
hımm eşin senin dizlerine kapanıp pın noyu kilitleyip teli atıp kırıcagına kimmiş bu can dur bakıyım bide ben arayım sorayım araştırayım deseymiş ya.
madem suçlu degil dimi ama
yanlış gelmiş diyecegine ver bakıyım kim beni rahtsız ediyor demesi lazımken...açıp telefonu siz kimsiniz kardeşim..
ne rahatsız ediyorsunuz.
bir yanlış mesaj yuvamı bozucak.ne yapmaya çalışıyorsunuz deyip bir daha dikkat edin deyip agzına geleni söyleyip kapatması gerekiyordu gibi geldi bana
birde pis pis kokular
ha bide kız ertesi gün aramış..kendince yada birileri tarafından iyii bir senaryo olmuşta olabilir.
var bir şeyler var
Olabilir canım,
belki çıkmaz bir haldı olay onları çağırmış olabilirler,
veya onlar gelmiş olabilirler konuyu açığa çıkarmak için.
Off kafamda binlerce tilki dolaşıyor. :bbo: :bbo:
Sanırım biz burada yorum yaparken cevapsız kalan sorular çoktan aydınlanmıştır müspet ya da menfi o cephede.
Ve umarım;
neden hemen hemen hergün konuştuğu Can'ı arayıp ''oğlum aşk mesajlarını doğru adama yolla bak eşim okudu ''gibi şaka ile karışık bir tel görüşmesi yapıp sizin içinizi rahatlatmak yerine teli kırdığının,
o kadar kıyamet kopunca dur bari şimdi arayıp konuşayım Can ile demediğinin,
mantıklı bir cevabını vermiştir.