• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kötü Birşey Oldu..:(

ya aslında erkeklerin bir düşüncesi var
şimdi mavi o an arasaydı can çıksaydı deseydi eşime mesaj atmıssın fln belkide iş ortamında hani dalga konusu olacaktı x in eşi aradı kıskanmıs fln tarzında belki eşi ondan istememiştir sinirlenmiştir ama tlf kırması dahada işleri çıkılmaz hale sürüklemiş

gecenlerde eşimin tlf bakarken deniz diye biriyle konusmus daha önce kayıtlı değildi deniz bu kim dedim işyerinden ark dedi kız mı erkek mi dedim napacan dedi tekrar sordum erkek dedi yalan söleme dedim ara konus bakalım dedim sesini duyayım dedim ne söyleyeyim durduk yere çocuga şimdi ya fln dedi ara konuş dedim yoksa ben ararım dedim ara dedi aradım eşimin tlfndan efendim dedi kapattım erkekti
ama eşim tlf elimden alıp kızsa bagırsa aynı seyleri düşünürdüm
ama garip olan ben birine yanlıs mesaj atsam aşk mesajı tarzında bişi o kişi evli olsa bana yanlıs atmıssın dese kusura bakma diye geri dönerim

offf yok konusmcm
mavi gel artık yaaaa
you_know'cum haklisin belkide böyle düsünmüstür
yani ben olsam bende istemezdim sevgilimin/esimin aramasini mahcup oluyo insan bi bakimdan
benimde basima böyle bisey gelmisti bi kiz arkadasimin dogum gününe gitmistim
ertesi günde benimki msnime girmis bi okuldan bi erkek arkadasim dogum günü fotosunu msne koymus
benimki esip gürledi hani X(kiz) in dogum gününe gitmistin Y(erkek)'in dogum gününe gittin demi, ne isin var erkeklerin arasinda neden yalan söyledin fln filan diye
bende Xin dogum gününe gittim askim sacmalama fln dedim istiyosan Y'e sor ama rezil oluruz bosu bosuna inanmio musun dedim, 3lü konusalim sorcam dedi ya rezil olcam sacmalama fln dedim sonra mecburiyetten 3lüye aldim sonra benimki cikti hicbisi konusmadan
sonuc itibariyle mahcup oldum Y'e ohaoldumsmile
mavinin eside bu durumda kalmak istememis olabilir
bilyiosunuz erkekler arasinda bu konu daha fazla dalga konusu oluyo

İşte ablam o ani tepki vermeleri malesef bizlerde olumsuz bir etki bırakıyor.
Haklı olarak ama, çünki zaten o an suçlu olan erkek oluyor birde üstüne böyle tutumlar sergiliyorsa bu Mavi olsun başkası olsun şüpheye düşerdi zaten.
Sakince orda anlatsaydı olayı, bak karıcım şöyle böyle deseydi bir şekilde rahatlatabilirdi.
Tabiki hala içimizde bir şüphe kalır bayanız sonuçta böyleyiz,
ama öyle bağırıp tel kırmakla çözümlenmiyor olay malesef.
Suç üstüne suç biniyor ve durum kaçınılmaz bir hal alıyor.

Beynim durdu resmen...
Dua etmekten birşey yapamıyoruz ya beni üzende bu.
Ama sonuna kadar yanındayız arkadaşımızın.

Allahım kimseye yaşatmasın... :Saruboceq:

Başta yapmış hatayı zaten böylede olunca mavi iyice şüphe duymaya başladı haklı olarak ilk başta konuşsaydı olay buraya kadar gelmeyecekti..
Aklım almıyor benimde bu erkekler neden böyle yapıyor ya hemen kıvırıyorlar anlatsalar aslında ama onuda yapamıyorlar işte ..

geçenlerde bizdede değişik bir olay oldu.
gündüz bir mesaj geldi bana.iki hattım var.diğerine gelmiş.1 gün önce gelmiş.numara kayıtlı değil telimde. adım yazıyor çok kısa bir mesaj aynen şöyle.
x.ben.w şaşırdım.eşim yanımdaydı zaten.hemen ona söyledim.gösterdim.tanıyıp tanımadığımı sordu.o isimde arkadaşım yoktu tanımıyorum dedim.ama ismim yazıyor.iyi düşün falan dedi.
hiç panik olmadım.ama öyle bir arkadaşım yok eminim.isim kız ismi.şüphelenmeye kalırsa bundan da şüphelenir insan.eşim ara dedi.ben boşver mesaj atayım dedim.yanımda o esnada.attık.kimsiniz yazdım sadece.normalde tanımadığım çağrı ve mesaja asla ilgi göstermem.adım yazdığı için döndüm.neyse cevap geldi .
pardon ama ben sizi tanımıyorum falan.siz kimsiniz.buna daha çok şaşırdım.1 gün önce adımı ve kendi adını yazıp mesaj atan numara 1 gün sonra ben mesajı görüp kimsiniz dediğimde böyle bir mesaj yazıyor.
sonra başka mesaj yazmadım.eşimde boşver falan dedi.belki çok samimi olmadığın bir arkadaşın numaranı almıştır falan.hatırlamıyorsundur falan dedi.çok kıskançtır eşim.biraz bozuldu ama asla suçlayıcı değil.sonra o numaradan 2 3 mesaj daha geldi.kimsin niye rahatsız ediyosun falan filan.ki bir mesaj attım sadece.başk hiç bir şey yapmadım.ben yazmayınca mesajların devamı gelmedi.
bu alayda garip aslında.w adında arkadaşım yok eminim.ama eşim asla üstüme gelmedi.bende panik olmadım.çok sonra düşündük ki.
yeni tanıştığım biri vardı.eşimle bi ziyarette tanışmıştım.numaramı vermiştim ona.belki o kişi,arkadaşından atmıştır diye düşündük.isim aynıydı çünkü.olsa olsa bu olabilirdi.
başkasından atması ve o kadar kısa açıklaması olmayan bir mesaj.yanlıştı.yeni tanışmıştık fakat bir organize işi vardı o yüzden vermekte sakınca görmemiştim.
olabiliyor demek ki. uzun oldu biraz kusura bakmayın.
tevafukta olabilir.insan şüphelenmek isterse herşeyden şüphelenir.mavinin durumu daha farklı tabi.
bunu tevafuk olabileceği ihtimali için yazdım.inş.öyledir.

Son düzenleme:

Canım you knowumun ve senin verdiği örnekler çok doğru haklısınız ama,
yukarda alıntıladığıma katılmıyorum kuzum.
Dalga konusu olursa olsun çok mu önemli,
burda bir yuva var, bir ilişki var, bu mu önemli o arkadaşa rezil olmak mı önemli?
Bu erkekleri anlamak çok zor gerçekten.
Banane elin adamından ister gülsün ister dalga geçsin.
Biz huzurlu olalımda gerisi boş.

Başta yapmış hatayı zaten böylede olunca mavi iyice şüphe duymaya başladı haklı olarak ilk başta konuşsaydı olay buraya kadar gelmeyecekti..
Aklım almıyor benimde bu erkekler neden böyle yapıyor ya hemen kıvırıyorlar anlatsalar aslında ama onuda yapamıyorlar işte ..

vereliniortak vereliniortak

Aklımda hep kötü şeyler dolanıyor !
Neresinden tutsam elimde kalıyor.
Kızın tavırları, mavi'nin eşinin agresif hareketleri inanmamı engelliyor.
Umarım yanılıyoruzdur.
Burada bi arkadaş aveada tanıdıkları olduğunu söylemişti, acaba eşinin konuşma dökümlerini bulmaya yardımcı olabilir mi?
Belki buradan bir şey çıkar.
Aman ne bileyim kafam durdu.CADIARZU

burda bir yuva var, bir ilişki var, bu mu önemli o arkadaşa rezil olmak mı önemli?

biliyorum cnm tabikide öyle ama insan bazen delice düsünebiliyo:)
bak mesela ben bile rezil olcam diye düsündüysem mavinin eside düsünmüs olabilir

you_know'cum haklisin belkide böyle düsünmüstür
yani ben olsam bende istemezdim sevgilimin/esimin aramasini mahcup oluyo insan bi bakimdan
benimde basima böyle bisey gelmisti bi kiz arkadasimin dogum gününe gitmistim
ertesi günde benimki msnime girmis bi okuldan bi erkek arkadasim dogum günü fotosunu msne koymus
benimki esip gürledi hani X(kiz) in dogum gününe gitmistin Y(erkek)'in dogum gününe gittin demi, ne isin var erkeklerin arasinda neden yalan söyledin fln filan diye
bende Xin dogum gününe gittim askim sacmalama fln dedim istiyosan Y'e sor ama rezil oluruz bosu bosuna inanmio musun dedim, 3lü konusalim sorcam dedi ya rezil olcam sacmalama fln dedim sonra mecburiyetten 3lüye aldim sonra benimki cikti hicbisi konusmadan
sonuc itibariyle mahcup oldum Y'e ohaoldumsmile

bende yazdığım olayda aynı durumu düşündüm aslında.eşim ara dedi ben aramadım.ben arayım dedi.onada sırf bu sebepten izin vermedim.olurda nebiliyim tanıştığım fakat samimi olmadığım biriyse rezil olurum gibi düşündüm heralde.böylede düşünebiliyor insan.

neyse kizlar benim cikmam lazim ama aklim hep Mavide=(
ins geldigimde iyi seyler yazmis olur Mavim=(

bende yazdığım olayda aynı durumu düşündüm aslında.eşim ara dedi ben aramadım.ben arayım dedi.onada sırf bu sebepten izin vermedim.olurda nebiliyim tanıştığım fakat samimi olmadığım biriyse rezil olurum gibi düşündüm heralde.böylede düşünebiliyor insan.

evet cnm aynen, bende bunu anlatmaya calistim
mantiklica düsününce neden aramadi neden konusmadi vs diyoruz
ama isin icinde olunca bazen benim ve senin verdigin örnekteki gibi olabilyo

canım işte erkekler bizim gibi düşünemiyor biliyorsun
eşide belki mavinin uzatacagını düşünmemiştir ondan işin huzur bozacak dereceye gelecegini düşünmemiştir
ama hersey şüpheli açıkcası eşinin ayaklarına kapanıp affet demesi bile şüpheli geldi bana ağlaması fln kızıp tlf kıran adam baska o baska

çok merak edıyorum
eve gıdıncede bakamam
ancak p tesı
Allahım ınş hayırlısını verır

bende çıkıcam.ama meraktayım.sırf onun için girdim aslında.ama gelmedi mavi.. inş.sorun çözülmüştür ve eşi haklı çıkar..

bugün hafta sonu belki eşi çalışmıyordur evdedir.konuşuyorlardır yada ne bileyim kötü düşünmek istemiyorum bende..

canım işte erkekler bizim gibi düşünemiyor biliyorsun
eşide belki mavinin uzatacagını düşünmemiştir ondan işin huzur bozacak dereceye gelecegini düşünmemiştir
ama hersey şüpheli açıkcası eşinin ayaklarına kapanıp affet demesi bile şüpheli geldi bana ağlaması fln kızıp tlf kıran adam baska o baska

Bitanem bilmiyorlar işte ne kadar yanlış davrandıklarını,
hal böyle oluncada olaylar son raddeye kadar gelebiliyor malesef.
İşte o şüpheli davranışları bizleri belirsizliğe sokuyor ya,
beynimi kemiriyor bu yaptıkları.
Evet yine aldattığına inanmıyorum inanmak istemiyorum,
ama seninde yazdığın olay affet demesi ağlaması çok ama çok şüpheci tavırlar.
Suçsuz olan sakin bir dille anlatması gerekirdi.
Off ya ne zor bir şey bu.
Saat kaç oldu hala yok ortalıkta Mavim.
Allahım hayıra yaz nolur..

Back