Kufur ve siddete tepkisiz kalmadım. Ağır şiddet görmedim ama yaptıkları insan içinde beni rezil ediyordu ve onurumu indiriyordu. Küfür edince veya vurunca çekip gidiyordum ayrılıyodum. Numarasını siliyordum. Ama ertesi gün aynı ortamda çalışıyoruz adam yine yanıma geliyordu ben aç kalmayım diye bir şeyler almış yavru köpek gibi bakıyor. Çalışırken beni izliyor ağlamaklı ağlamaklı. Çok da bagliydim eşim gibi görüyordum sevgiliden öte. Gelip insan gibi konuşup gönlümü aliyodu. Hemen yumuşamasam da barisiyorduk bir sonraki yalana kadar. En sonunda dayanamadım ayrıldım zaten asla da tepkisiz kalmadım. Tepkimi hep gösterdim. O yüzden annesi de beni istemedi. Erkek yapar kadın yapamaz kafasındalardı. Oğlun bana vurdu diyince vurdurmasaydın derdi oğluna kizmazdı bile. Bunları gordukce uzaklaştım. Ama birini bulana kadar onu oyalamadim asla. Belki düzelir diye işte... Beni oyalamis o meğer. Birini bulunca da bıraktıManipülasyona aşırı açık birisiniz. Şimdi yapmanız gereken asla arkanıza bakmadan kendinizi düzeltmeye çalışmak. Onu takip etmeyin durumlarını falan görmeyin hayatınızda hiç olmamış gibi düşünün. Ve ilişkiler hakkında algınızı düzeltin. En baştan verdiği sinyalleri algılayamadiginiz gibi alenen yaptığı hakaret, küfür, şiddet gibi şeylere de tepkisiz kalmişsiniz. Bu çok ciddi bir sorun. Kendinizi iyileştirmezseniz bundan sonra da hayatınıza hep bu tür insanları çekersiniz. Bu kadar aşağılanmayı hak ediyor musunuz sizce? Kendinize değer verin. Bir süre yalnız kalın ilişki düşünmeyin. Kendi içinize dönün.
Gelmesin zaten onu isteyen yok. Ben yapılanları kabul edemediğim icin haftalardır kıza canı sıkkın olup Amourette seni düşünüyorum ondan canım sıkkın demesini hazmedemiyorum. Enayilik hissim geçmiyor. Anlıyor musunuz ? Madem biriyle olmayı düşünüyorum 2 gün önce bitirmezsin. 2 ay önce bitir 2 hafta önce bitir. Seviyorum köpek gibi rabbim içimi görüyor ahhh bir bilsen falan yazmasaydi bana kandirmasaydi beni. Bunları yaşayıp.acisi geçen var mı diye yazdımEger bu sana gelmesse umitcan uyguna git bence. Nasilsa aynilar zorlanmassin.
Çok haklısınız. Biz hep böyle gördük ya erkek sinirlenince kırar döker küfür eder diye. Her küfürden sonra her yakaladigim yalandan sonra soğuyordum ama ilk kez gerçekten sevmenin ve sevildiğini sanmanin düşüncesiyle hislerim tekrar kabariyordu. Ne kavgalar gördük aileler birbirine girdi. Onlar kavga ederken biz birbirimizi sevdiğimizi söyledik yan odada birbirimize ne olursa olsun ayrıydık 9 aydir ama her gün konuştuk. Ya o yazdı bir bahaneyle ya ben. Çünkü birini bulamamıştı. Şimdi bak yazmıyor. Engellemiş tüm ortak tanıdıkları ve beni. Keramet birisini bulmaktaymis. Biz neden biriyle tanışınca sevip ona gitmedik. Çünkü gerçekten sevdim. Evlat sever gibi sevdim kokladım. Kıyamadım. O da beni oyleeee seviyormuş annesi kadar seviyormusssss. Kazık kadar adam ayrılmayı bile beceremedi. Birini bulur bulmaz kız yeşil ışık yakınca gönlü ona kaydı..Bakın adam psikolojik olarak sorunlu, bunu cidden göremiyor musunuz? Ölüyorum bitiyorum diyen insanlar aşık değil yalancıdır. Manipüle etmek için bol keseden sallarlar. Çok rahat bir şekilde herkese aynı şeyleri söylerler. En uzak durulması gereken erkek tipidir, herkesi parmağında oynatmak ister. Ağlamaktan yalvarmaktan utanmaz, gurursuz davranır, yeterki istediğini alsın. Başka bir hedefe kitlenince de s.ktiri çeker.
Sizi döven küfreden adamın size aşık olduğuna inandığınız için suçlusunuz.
Seni öldürür show habere çıkarım. Sorarlarsa da derim o***luk yapti o yüzden öldürdüm derim diyordu bana. Ben de hiç kimseyle konuşmam. Hani o'luk yapan biri değildim. Biz ayriyken de ben başkasına gidemezmişim öldürürmüş beni çünkü o...Luk yapmış olurmuşum. Eee senin yaptığın ne o çocuğu peki ? Sen bana yapma dediğini yaptın ne yapayım seni mi oldureyim ?! Saçma sapan tehditler. Kimseyle beni paylasamazmis gibi kiskanmalar. 2 gün sonra afedersin sevdim sanmışım diyip kalbinin başkasına atması. Umarım atlatirim.Her gün bir kadın cinayeti haberi okuyoruz. O habere konu olan zavallı maktullerden biri olmaktan kurtulmuşsun. Kalbini kırmamak ve günaha girmemek için senin hakkında daha fazla yorum yapmayacağım.
Tepkiden kastettiğim sizin yaptığınız şey değil. Şiddete uğradım diye şikayette bulundunuz mu? Hayır. Gerçekten ayrıldınız mi? Hayır. Ayrıldım diyip ertesi gün barismaniz ayrılık değil kusura bakmayın. Hatta tepki de değil. Bu ne biliyor musunuz? Sen ne yaparsan yap ben seni bırakmam demek. Ayrıldım ama konuşmaya devam ettim sevdiğimi söyledim diyorsunuz. Böyle ayrılık mi olur? Ayrıldım demenizin ne önemi var ki? Kendinizi kandırmayın.Kufur ve siddete tepkisiz kalmadım. Ağır şiddet görmedim ama yaptıkları insan içinde beni rezil ediyordu ve onurumu indiriyordu. Küfür edince veya vurunca çekip gidiyordum ayrılıyodum. Numarasını siliyordum. Ama ertesi gün aynı ortamda çalışıyoruz adam yine yanıma geliyordu ben aç kalmayım diye bir şeyler almış yavru köpek gibi bakıyor. Çalışırken beni izliyor ağlamaklı ağlamaklı. Çok da bagliydim eşim gibi görüyordum sevgiliden öte. Gelip insan gibi konuşup gönlümü aliyodu. Hemen yumuşamasam da barisiyorduk bir sonraki yalana kadar. En sonunda dayanamadım ayrıldım zaten asla da tepkisiz kalmadım. Tepkimi hep gösterdim. O yüzden annesi de beni istemedi. Erkek yapar kadın yapamaz kafasındalardı. Oğlun bana vurdu diyince vurdurmasaydın derdi oğluna kizmazdı bile. Bunları gordukce uzaklaştım. Ama birini bulana kadar onu oyalamadim asla. Belki düzelir diye işte... Beni oyalamis o meğer. Birini bulunca da bıraktı
Yok siz gerçekten bizimle dalga geçiyorsunuz. Bu yaratığı sevmiş olamazsınız gerçekten. O öldürülen kadınların birçoğu kocalarindan boşanmaya çalışırken öldürülüyor siz ayrilmişsiniz hâlâ kurtuldum demek yerine ama seviyoorduuu.Seni öldürür show habere çıkarım. Sorarlarsa da derim o***luk yapti o yüzden öldürdüm derim diyordu bana. Ben de hiç kimseyle konuşmam. Hani o'luk yapan biri değildim. Biz ayriyken de ben başkasına gidemezmişim öldürürmüş beni çünkü o...Luk yapmış olurmuşum. Eee senin yaptığın ne o çocuğu peki ? Sen bana yapma dediğini yaptın ne yapayım seni mi oldureyim ?! Saçma sapan tehditler. Kimseyle beni paylasamazmis gibi kiskanmalar. 2 gün sonra afedersin sevdim sanmışım diyip kalbinin başkasına atması. Umarım atlatirim.
Hiçbir şeyini göremiyorum ulasabilecegim her yerden engellemiş. Kızın kim olduğunu bulmamam için. Yoksa kıza gider derim 2 gün önce bana yalvarıyordu bu diye. Ki demem banane. Kalan son aldıklarını da aticam. Ama şu kalbimin acısını geçiremiyorumBöyle birinden evlenmeden kurtulduğuna şükretmelisin sende onu heryerden engelle sende ne hatırası varsa yak, at .attığı storilere hikayelere kesinlikle bakma zaten sen bakicaksin diye paylaşıyordur kesin.ya çok sinir oldum bu adama.Allah aşkına kendi değerini bil lütfen dik dur kendine hobiler edin spor yap unutursun.ama kesinlikle sakın ona bir adım atma değerini düşürme .
Her şeyin farkındayım. O yüzden bu sene ayrılmıştım zaten. Ama ben ayrılsam da onu yedeğe atıp başkalarını aramadım. Seviyor numarası yapıp onun duygularıyla oynamadım. Hiçbir kız veya kadın bunu yaşamasın onun yeni sevgilisi hariç. Benim tek sorunum sevmiş olmam ve bana yapılanı hazmedemiyor oluşum. Keşke bu kadar bağlanmasaydım. İnanmasaydım. Gözüm dışarda olsaydı. Zaten diyodum hep beni böyle seviyor olamaz, güzel laflarına inanma kimse seni bu kadar sevemez ailen hariç, yaptığı kotuluklere odaklan diyordum ama kalp farklı attı işteKurtulduğunuza şükredin bu nedir yahu?
Annesine aratıp arkadan saçma salak konuşması çok rahatsız edici.
Sizi itip kakması,zarar vermesi de.
Bakın oturun şu yazdıklarınızı başka biri yaşamış gibi okuyun ,kendinize gelin.
Ne halleri varsa görsünler ana oğul.
Her şeyin farkındayım. O yüzden bu sene ayrılmıştım zaten. Ama ben ayrılsam da onu yedeğe atıp başkalarını aramadım. Seviyor numarası yapıp onun duygularıyla oynamadım. Hiçbir kız veya kadın bunu yaşamasın onun yeni sevgilisi hariç.
Bulursa yazar bana. Haklısınız. Soyle düşünün birlikte olamıyordum çünkü güvenmiyordum. Ama sevgisinden emin olduğum için de tamamen silip atmıyordum. Zaman vermiştim düzelir diye. Ama o yeni yalanlar ekledi. Gitmedim dediği yerlere gitti. Tanımıyorum dediği kızlarla görüştüğü ortaya çıktı. Görüşmedim dedi ama Allah bilir. Sonunda bu süreçte birini bulabilecek kadar gezmiş. Sözde hep evdeydi. İnternetten de bulmuş olabilir tabi. Sözde sosyal medyayı öylesine kullanıyordu karı kız için değil. Gökten zembille indi herhalde kız. Ailesiyle bile tanistirmis bismillah daha geçen hafta ölüyorduk birbirimize. Ben de aynısını yapabilirdim. Ama onun üzülmesini istemedim ve seviyordum. Allah evliyken aldatılan kadınlara sabır versin. Ben sevgilimin yapmasını kaldıramıyorum dahaKusura bakma hata sizde ayrıldığınızı söylediğiniz bir insanla bu kadar yüz göz olunmaz hem affetmiyorsun hem görüşüyorsun.
Amacın aslında peşimde koşsun bana prenses gibi davrasın ne derse yapsın kafası aksini iddia etmeyin zira son konuşmada afetmişsin çoçuğun hayatında başkası olunca ama o erkek te tam kişiliksiz bir kaç aya yine yazar sana yedekte durman için.
Tecavüz etmek istemedi. Teklif etti yanaştı ama izin vermedim. Bir de tecavüz etseydi tam olacaktı zaten bir yapmadığı o kaldı.Adam dövmüş sövmüş tecavüz etmek istemiş siz hala amaa böyle bi sevgi ama böyle bi aşşşşk. Pes artık ya kafayı yemişsiniz.
Sizi insan içinde döven birine kalbiniz nasıl atıyor. Nasıl mesela beni seviyor diye düşünüyorsunuz? Hala daha benim de gözüm dışarıda olsaydı keşke diyorsunuz ilk yalanında kapının önüne koyup hayatınıza baksaydınız da böyle zavallı durumunda olmazdınız şimdi. Kendinize gelin bu ne dram ya. Yalan var küfür var şiddet var işi gücü de yoktur kesin hala daha derdiniz başkasına nasıl aşık olur. Kafayı oynattınız herhalde bu müthiş aşktanHer şeyin farkındayım. O yüzden bu sene ayrılmıştım zaten. Ama ben ayrılsam da onu yedeğe atıp başkalarını aramadım. Seviyor numarası yapıp onun duygularıyla oynamadım. Hiçbir kız veya kadın bunu yaşamasın onun yeni sevgilisi hariç. Benim tek sorunum sevmiş olmam ve bana yapılanı hazmedemiyor oluşum. Keşke bu kadar bağlanmasaydım. İnanmasaydım. Gözüm dışarda olsaydı. Zaten diyodum hep beni böyle seviyor olamaz, güzel laflarına inanma kimse seni bu kadar sevemez ailen hariç, yaptığı kotuluklere odaklan diyordum ama kalp farklı attı işte
Tüm maddeler doğru. Hepsi benim her gün düşündüğüm şeyler. Ona resmen zaman verdim başkasını bul sonra beni bırak diye. Ama he gün soruyordum bak X ya tamamen olalım ya tamamen bitsin diye. Olalım diyordu. Dünden razıyım diyordu. Bunu da 4 gün önce dedi bana o kıza yavşarken. Allah bildiği gibi yapsın. Ya ben 4 gün önce evet deseydim ona nolacakti. Beni sevmeyerek birlikte olup kızı sevecekti. Yine kızla olacaktı ben yine ortada kalacaktimOkurken basim dondu. Allah sasirtmasin derler ya sasirmissiniz.Goreceginiz gunler alacaginiz dersler varmis umarim almissinizdir.
1) size iki gunde asigim diyen kimseye inanmayin
2) anasina bakin oglunu oyle alin ya da almayin
3) siddete alismissiniz bunu duzeltin. Simdi bile cocuk sizi birakmis yani sozlu ve fiziksel siddet sizi yildirmamis
4) boyle manyaklara bagimliliginizi birakin ve kimle olduguna takilmayin
5) evlenmeden kimseye kocaniz gibi davranmayin
6) yasim kucuk demeyin cunku degilsiniz iliskiler konusundaki yanlis ogretilerinizi duzeltin