Çok eski olmayan sevgilimin yaptıkları ve yeni sevgilisiyle mutluluğu. Baş edemiyorum bu duyguyla.

Hak etmediğin halde bu muameleyi gördüysen daha da soğumalısın o halde diye düşünüyorum. Annesini de kendisini de unut gitsin onlara en büyük ceza kendileri olmak, seviyesizler..
Soğudum zaten. Beni seviyor diye sevgim tazeydi. O da yalanmış. Şimdi yaptigim fedakarlıklara üzülüyorum. Bir kez olsun özel yasadigim hiçbir şeyi anlatmadım kimseye. O gitmiş annesine anlatmış muhtelemen tek annesi değil. Bir de üstüne özel seylerimizi göstermiş. Yaparken iyiydi ama çok seviyordun noldu şimdi ? Yeni kızın sadece yanağından mı öpecek elinden tutup parkta mi gezdirecek sadece merak ediyorum.

Olan oldu, daha çok uzun yıllar var önünüzde, önünüze bakın. Bir erkeğin laflarına değil, hareketlerine bakın. Sizi incitmiyor ve mutlu ediyorsa seviyordur, boş laflara kapılarda yatmalara gerek yok.
Ağzı başka söyleyip bedeni farklı hareket ediyorsa kaçacaksın. Ayrılık acısı çekerdim geçerdi. Şimdi hem ayrilik hem ihanet açısı çekiyorum. Bir de bu ihanet değil ki biz ayrıydık demez mi ! Benleyken bir başka kızı dusunup tavlamaya çalışmak ihanet değil mi ya ? Erkekler ve annecikleri neden ihanetin sadece +18 bir şey yapmak olduğunu düşünüyorlar

Şuanda kan basıncım yükseldi tansiyonum çıktı sinirden bence intikamını almalısın kaybedecek birseyin yok zaten ama sakın intikamını aldıktan sonra geri affetme onu sakın zaten sen yapmasanda eninde sonunda hakettiğini bulacak Allahtan ama sende bu dereceye gelmemeliydin bukadar yalan söyleyen sana şiddet uygulayan birini bu dereceye getirmemeliydin artık olan olmuş geçmişi değiştiremeyiz ama geleceği mızı değiştirebiliriz bence aralarını boz bi şekilde en azından intikamını al

Olan oldu, daha çok uzun yıllar var önünüzde, önünüze bakın. Bir erkeğin laflarına değil, hareketlerine bakın. Sizi incitmiyor ve mutlu ediyorsa seviyordur, boş laflara kapılarda yatmalara gerek yok.
Kapida yatmadım. Seviyor diye içten içe umutlandim. Birden bu konuma geldim. Eski sevgilisiyle görüştüğünü duyunca 1 haftada 5 kilo vermiştim. Hiç beklemiyordum çünkü. Şimdi de istahtan kesildim bir 5 kilo da şimdi versem. Ölü gelin gibi gezerim etrafta.

Yemin ediyorum konuyu okurken ilk aklimdan gecirdigim "bu cocuk tam bir psikopata baglayacak" oldu ve tam da öyle oldu, kendimi tebrik ediyorum. Canim annen seni kadir gecesi mi dogurdu? Bi psikolojisi bozuk dangalaktan kurtuldun, farkinda misin?

Bu anlattıklarım bir kısmı. Yaklaşık 2 senede 400 500 yalan yakalamisimdir. Her hafta yeni bir yalan buluyordum. Doğal olarak kavga ediyordum. Sonra sen kavga ediyorsun bıktım senden demeye başladı. Bir daha yalan yok diyip tekrar söylüyordu. Artık bir tek erkek olduğundan emindim. İntikam alamam. Neden biliyor musun ? Son konuşmada bana dedi ki "şimdi git kimle naparsan yap, kimse vazgeçilmez değildir kızım sevdim sandım sevmemisim bu kadar basit. Benim canımı acıtmak için de bir şeyler yapma boşuna, benim canım sana yanmaz. " Dedi. Naparsam yapayim onun canı yanmayacağı için intikam almış olmicam. Zaten intikam almaya uğraşmak bile değer vermek olur

Yemin ediyorum konuyu okurken ilk aklimdan gecirdigim "bu cocuk tam bir psikopata baglayacak" oldu ve tam da öyle oldu, kendimi tebrik ediyorum. Canim annen seni kadir gecesi mi dogurdu? Bi psikolojisi bozuk dangalaktan kurtuldun, farkinda misin?
Herkes öyle diyor. Düzgün erkek görmeye görmeye bozukları böyle adam eder olduk. Bana diyordu ki hep hiçbir kız senin yaptığını bana yapmadı sen beni adam ettin diye. Şimdi benim ettiğim adamlikla bir başkasını buldu

yazık...

Bombaya bakın ki kızı benim çektiğim resimlerle tavladı. Şu anki resmi bile yanında ben varken ki resim. Üstünde de benim aldığım üst. Sosyal medyada paylaştığı resimler de benim cektiklerim hep. Gölgem bile çıkmış. Kızı onlarla tavladı işte

Kiza demiştir aylar önce ayrıldık çok dırdır ediyordu ben de bıraktım demiştir. Kız bilmiyor ki ben neden dırdır ediyordum neler çekiyordum. Asla el kaldırmam bir kadına. Annem aklıma gelir ben çok acı çektim kimseye acı çektirmem yalanlarını söylemiştir kesin. O salak da inanmış belli ki sevgili olmuşlar. Kız bilmiyor daha geçen gün benimle olmak için bana yalvardigini.

Canım kendinle intikam almicaksin zaten onun tanımadığından emin olduğum bir arkadaşından rica ediceksin bir şekilde flört ettirceksin sonra o diğer kızın insatgramini falan bulursan o yazışmaları falan gondericeksin ama gene sen gönderme başka bi hesaptan gönder yani intikam aldığını anlamasın senden şüphelensebile kabul etme

Geçen sene benimle evlenmek için deli olan adam bu sene evlenmek için birikim yapacağına PlayStation laptop telefon plazma aldı. Amourette param yok bizim durumumuz kötü ben yapamam dedi. Gel evlenelim bizle yaşa 2 sene içinde yaparız dedi. Evlenseydim şimdi ne kadar kötü olacaktı. Yine o kızı sevecekti. Çünkü sevgiye muhtaç bir yapısı var. Biri ilgi gösterince hemen aşık oluyor. Beni de ona çok ilgi gösterdim bebek gibi pışpışladım diye sevdiğini sandı. Bir başkası ilgi gösterince de hemen ona gitti

Neler okuduk buralarda ve gördük reel de
Allah korusun inşallah bir daha barışmazsınız
genelde öyle oluyor da maalesef

zaten sözleri düşünceleri yapmacık bir adammış
ilişkiye girecek sizi evlenmeye zorlayacak he
ya ilişkiye girip ortada bıraksaydı (sizin için önemli olduğundan yazıyorum bunu)

Hic uğraşmam çoluk çocuk işi. Kızın hesabını bulsam zaten kıza derim gerçek yüzünü anlatırım. Kıza beni kotuleyerek anlattı. Kız onu melek sanıyor. İnsanın sevmediğine canı yanar mı ? Beni sevmiyor ki başkasının koynunda da görse rahatsız olmaz

Ne kadar istesem de kendime hakim oldum ve reddettim. Annesine de bunu söyledim. Sen düzgün bir kız olsan benim evime gelip kalmazdın dedi. Siz cagirdiniz ben de oturmaya geldim. Ben size gelince senin oğlun beni zorla altına çekip gel birlikte olalım zaten evlenicez diyince ben reddettim diye mi kötü oldum dedim. Benim oğlum su döker arınır o erkek sen kızsın arınamazsın dedi !!! Cahilliğe bakar mısınız ?! Ben de dedim ki sen kalkıp oğluna böyle dersen o da her evine gelen kızı s**meye kalkar, sizin gibi anneler erkek çocuk yetiştirdigi için bizim gibi kızlar üzülüyor dedim . Hadi kızım hadi yoluna oğlumun da ilişkini bozma, ayıp etmiş seni sevdiğini söylemiş yapacak bir şey yok hadi hadi dedi bana şaka gibiler ya

Kesin kararlı ol birdaha hiçbir ilişkinde fedakar olma adam aşık numarası ile seni resmen kullanmiş

böyle küfürlü müfürlü mü konuştunuz?
seviye yerlere düşmüş keşke yapmasaydınız

lütfen muhattap olmayın bir daha

Onun canını acıtmak için yapacağın en iyi şey habersiz bırakman olur artık. İzini kaybettir. Hatta ne kadar sosyal medyan varsa kapat. Ne kadar ortak arkadaşın varsa engelle. Eminim bir yerlerden izliyor, mutsuz ol ki beslenebilsin. Bu en çok senin için iyi olacak, senin onunla savaşmaya takatin yok, adam kötülükte epey idmanlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…