Çok eski olmayan sevgilimin yaptıkları ve yeni sevgilisiyle mutluluğu. Baş edemiyorum bu duyguyla.

Muhtemelen o kız da bilmiyor bunun bana yazdığını ettiğini. Aylar önce ayrıldık falan demiştir. Kapıma geldiğini bana çiçekler aldığını kesinlikle bilmiyordur.
Kız bilse nolur? Adam sizi dövüyor hakaretler ediyor ve değeri gün be gün artıyor. Çok ilginç gerçekten. Boşuna dememisler deveye diken..diye. Atalar biliyor bu işi.

Hiçbir şeyini göremiyorum ulasabilecegim her yerden engellemiş. Kızın kim olduğunu bulmamam için. Yoksa kıza gider derim 2 gün önce bana yalvarıyordu bu diye. Ki demem banane. Kalan son aldıklarını da aticam. Ama şu kalbimin acısını geçiremiyorum
Zamanla geçer henüz çok yeni .

Her gün bir kadın cinayeti haberi okuyoruz. O habere konu olan zavallı maktullerden biri olmaktan kurtulmuşsun. Kalbini kırmamak ve günaha girmemek için senin hakkında daha fazla yorum yapmayacağım. Allah senin gibi evlattan korusun tüm anneleri. Öteki yaratık hakkında bir şey diyemem. Aslında tam birbirinizi bulmuşsunuz.
Lütfen yorum yap kalbim kırılmaz size. Korunacak bir evlat değilim. Ailemle aram iyi kendi iliskimde gözüm kapalıydı ve kimseyi dinlemedim. Sevdiğim insanın beni sevilmesinin verdiği sarhoslukta hep geri döndüm. Birbirimizi bulmadık. Ben yalancı dolanci ağzı küfürlü biri değilim. O öyle. Ayrıldığım için üzgün de değilim. Yapılanlar canımı sıkıyor. Zaten ayrılmak isteyen bendim. Karşıma geçip seviyorum Allah biliyor içimi diyeceğine gerçeği soyleseydi zaten biter giderdi. Beni kandırmış olması zoruma gitti

Eh tabi onun seviyesiz ve donsuz ailesi ile tanismak cok önemli bir adim :olamaz:
Nereye kadar rol yapacaklar bakalım. Ev hallerini de biliyorum. Kavga dövüş eksik olmaz küfürler havada dolaşır. Simdi yeni başladılar. Cicim ayları geçince görücem ben onları umarım görmem. Uzak olsunlar lanet olsunlar

Sen şükredeceğine hala enayilik acısı diyorsun. Hala ne acısı dostum. Corona olmasa en yakınlarını topla parti ver diyeceğim. Corona olduğu için parti yapamazsın ama bir fakire sadaka ver ucuz kurtulmuşsun ya evlenseydin. Ben senden çok öbür kıza üzüldüm şimdi onu neler bekliyor haberi yok

Günlerdir ölü gibiyim. Her gece aşk mesajlarıyla iyi geceler derken ben yediğim kazıkları hesaplayarak uyuyorum. Ne yemek yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum

Sen şükredeceğine hala enayilik acısı diyorsun. Hala ne acısı dostum. Corona olmasa en yakınlarını topla parti ver diyeceğim. Corona olduğu için parti yapamazsın ama bir fakire sadaka ver ucuz kurtulmuşsun ya evlenseydin. Ben senden çok öbür kıza üzüldüm şimdi onu neler bekliyor haberi yok
Haklisin

Okurken diyorum ki ya heh tamam simdi ayrılmıslardır, yo simdi kesin bitmistir, hııı şimdi oldu felan derkeeeen tekmeyi yemeden bırakmamıssın. Yav neden neden neden???? Seni sevgi göstergesi bile yok sadece lafta icraat sıfır . Cocuga sana yaptıklarına sen öncü olmuşsun her geldiginde sen kabul etmişsin oda istedigini yapmıs. Ahh ah önüne bakcan napcan bu saatten sonra..

Tepkiden kastettiğim sizin yaptığınız şey değil. Şiddete uğradım diye şikayette bulundunuz mu? Hayır. Gerçekten ayrıldınız mi? Hayır. Ayrıldım diyip ertesi gün barismaniz ayrılık değil kusura bakmayın. Hatta tepki de değil. Bu ne biliyor musunuz? Sen ne yaparsan yap ben seni bırakmam demek. Ayrıldım ama konuşmaya devam ettim sevdiğimi söyledim diyorsunuz. Böyle ayrılık mi olur? Ayrıldım demenizin ne önemi var ki? Kendinizi kandırmayın.
İs yerinde kavga etmiştik ve şiddet uygulamıştı. İtip kakmıstı. Fiziksel bie belirti olmuyordu. Darp raporu alınması belki ama şirkette yaptığı için yazılı uyarı alacaktı. Annesi yalvardı kendisi yalvardı bir daha senin peşinde kosmicam şikayetçi olma diye. Ben de şikayetçi olmadım. Sözlü uyariyla kaldı. Kosmicam dedi ama sözde beni sevdiğini zannederken bir başkasını bulamadığı icin yine benim duygularımla oynadı yine barıştık. Elimde ve boynumda iz kalmisti başka bir kavgadan polise gidicem falan demiştim. Ama havada kaldı.
Ben ayrıldım ama sevmediğim için değil toparlansın yalanı dolanı el kaldırmayı bıraksın diye. O dönem iş yeri de kapandı beni iş yerinde de göremiyordu. Komple engelleyip kendi yoluma bakınca da birini buldum sanıp olay çıkarıyordu. Başka yerlerden ulaşıyordu. Ben seni nasıl sevdim utanmıyor musun ayıp değil mi o****muşsun sen diyordu. Hayatımda sadece o olduğunu bilsin diye de ayrı da olsam görüşmeye devam ettim. Yanıma gelince de kovmadim hiç hatta boynuna sarildigim bile oldu. Enayii amouretteee

Okurken diyorum ki ya heh tamam simdi ayrılmıslardır, yo simdi kesin bitmistir, hııı şimdi oldu felan derkeeeen tekmeyi yemeden bırakmamıssın. Yav neden neden neden???? Seni sevgi göstergesi bile yok sadece lafta icraat sıfır . Cocuga sana yaptıklarına sen öncü olmuşsun her geldiginde sen kabul etmişsin oda istedigini yapmıs. Ahh ah önüne bakcan napcan bu saatten sonra..
Cok haklısın. Gerçekten sevmediği için bunları yapması normal. Ben sevdiğim için kimseyle olmadım ayriyken de. Zaafım olduğu için de yazınca dönüyordum. Hastayım hasanedeyim diyordu mecbur arıyordum. Soğuk konuşuyordum ama o biliyordu benim içimin gittiğini. Birini bulana kadar ona yaverlik ettiğim için çok üzülüyorum. İçim içimi yiyor. Ah ben öncede tekmeyi ilk bastigimda bir daha cevap vermeyecktim. Ne düşünürse düşünsün. Kendi hayatımın nesine bakıcam. Evden çalışıyoruz ikimizde su an. Şirket aynı olduğu için onu görüyorum pcde asabım bozuluyor. Kaldı ki onla iletişime geçmem gereken bir konu olunca işle ilgili napicam bilmiyorum. Okullar kapalı üniversite okuyorum. Ama hep evdeyim ortamım yok. Yeni biriyle tanışmam mümkün degil

Cok haklısın. Gerçekten sevmediği için bunları yapması normal. Ben sevdiğim için kimseyle olmadım ayriyken de. Zaafım olduğu için de yazınca dönüyordum. Hastayım hasanedeyim diyordu mecbur arıyordum. Soğuk konuşuyordum ama o biliyordu benim içimin gittiğini. Birini bulana kadar ona yaverlik ettiğim için çok üzülüyorum. İçim içimi yiyor. Ah ben öncede tekmeyi ilk bastigimda bir daha cevap vermeyecktim. Ne düşünürse düşünsün. Kendi hayatımın nesine bakıcam. Evden çalışıyoruz ikimizde su an. Şirket aynı olduğu için onu görüyorum pcde asabım bozuluyor. Kaldı ki onla iletişime geçmem gereken bir konu olunca işle ilgili napicam bilmiyorum. Okullar kapalı üniversite okuyorum. Ama hep evdeyim ortamım yok. Yeni biriyle tanışmam mümkün degil
Boşver kendini şartlama biriyle olcam diye felan. Bu işler kısmet isidir önüne bak. Herşey nasip. Acıdan kıvrandansa ona belli etme yeter.

Kendine sor bakalım nasıl biri seni hak ediyor . Hatta eline kalem kağıt al yaz tarif et. Bir video vardı YouTube da dur onu atacağım sana.
Yok ki hayatım yok. Kralı gelse etkilenmiyosun, soytarisi gelse düşüyorsun. Kaldı ki şu an soytarı bile yok. Kısmet yonunden biraz kapaliyim. Keşke yeni birini bulsam o nasıl beni 2 günde unuttu. Ben de unuturdum efendi düzgün dürüst sevmeyince sevmiyorum diyen biri. Ailesi de düzgün. Tekrar güvenmek istiyorum. Ama yok kimse. Karşıma çıksa da güvenemiyorum. Çünkü x kişisi güvenimi aldı yerden yere tavandan tavana vurdu. Buraya yazdıklarım onun yalanlarını 0,1'i

Boşver kendini şartlama biriyle olcam diye felan. Bu işler kısmet isidir önüne bak. Herşey nasip. Acıdan kıvrandansa ona belli etme yeter.
Edemem zaten kendisi sevgilisiyle sırra kadem bastı. Keşke kendimi gosterebilsem. Durum atsam görse mesela dışarda görsem..üzülmüyormus havası versem. En son telefonda annesi ve o ağzıma ederken ağlıyordum çünkü. Hala ağlıyorum saniyodur. Haklı da gerçi. Aman yine Allah gözüme göstermesin onu ve 2. Amaroutt'yi

Artik yapmıyorum. Hayatında biri varken onu severken peşinde koscak değilim. Sadece bana yapılan haksızlığı hazmedemiyorum. Çünkü hak etmedim. Üstüne namussuz damgası yedim. Sanki afedersiniz yatıp kalkmisim gibi. Kaldı ki yapardım da bu beni namussuz yapmazdı ama zoruma gidiyor iste
Hak etmediğin halde bu muameleyi gördüysen daha da soğumalısın o halde diye düşünüyorum. Annesini de kendisini de unut gitsin onlara en büyük ceza kendileri olmak, seviyesizler..

Şüpheleniyordum çünkü bayılıyor bir sey yapıp gizlemeye boş gere yalan söylemeye. Zaten şimdi ayrıyız. Homeofficese geçmişiz. Her gün görmüyoruz birbirimizi. Her gün daha da kopuyoruz. Yaa X biri mi var sen tuhaflastin yine diyodum. Kimse yok anka artik kız mız yok diyordu. Benim de içime su serpiliyordu. Ulan cidden varmis ya. Kız var diye diye sonunda oldu. Kendimi suclamicam. Her halükarda o suçlu. Ailecek beni kötü de bilseler. Ben kendimi biliyorum

Çok haklısınız. Biz hep böyle gördük ya erkek sinirlenince kırar döker küfür eder diye. Her küfürden sonra her yakaladigim yalandan sonra soğuyordum ama ilk kez gerçekten sevmenin ve sevildiğini sanmanin düşüncesiyle hislerim tekrar kabariyordu. Ne kavgalar gördük aileler birbirine girdi. Onlar kavga ederken biz birbirimizi sevdiğimizi söyledik yan odada birbirimize ne olursa olsun ayrıydık 9 aydir ama her gün konuştuk. Ya o yazdı bir bahaneyle ya ben. Çünkü birini bulamamıştı. Şimdi bak yazmıyor. Engellemiş tüm ortak tanıdıkları ve beni. Keramet birisini bulmaktaymis. Biz neden biriyle tanışınca sevip ona gitmedik. Çünkü gerçekten sevdim. Evlat sever gibi sevdim kokladım. Kıyamadım. O da beni oyleeee seviyormuş annesi kadar seviyormusssss. Kazık kadar adam ayrılmayı bile beceremedi. Birini bulur bulmaz kız yeşil ışık yakınca gönlü ona kaydı..
Olan oldu, daha çok uzun yıllar var önünüzde, önünüze bakın. Bir erkeğin laflarına değil, hareketlerine bakın. Sizi incitmiyor ve mutlu ediyorsa seviyordur, boş laflara kapılarda yatmalara gerek yok.

1 haftada bana aşık olan kişi 2 günde de başkasını sever gerçi çok normal. Ama inanınki o beni çok seviyor diye hep fedakarlık yaptım ona. Sırf üşüyor diye mont almıştım yok paramla en pahalısından. Asla lafını etmedim, bir kez bile bana şunu al demedim. Bebek gibi severdim hatta bana derdi ki annem gibi seviyorsun beni ne güzel diye. Şimdi kalkmış afedersin ya sevdiğimi sanmışım diyor. 15 yaşında misin sen. Çok zoruma gidiyor yaptıklarımı hatirlayinca
Beyni 15 yasinda zaten, dogru!

X