Çok eski olmayan sevgilimin yaptıkları ve yeni sevgilisiyle mutluluğu. Baş edemiyorum bu duyguyla.

Zararın neresinden dönersen kardır.. artık önüne bak bunun sevgi olmadığını anla seven insan dövmez küfür etmez incitmez aldatmaz toksit bir ilişkiden laham faresi bu adamdan kurtuldugun için şükret seni gerçekten seven birini bul .bu sevgi değil "unutma"

Cani sıkkındı son zamanlarda noldu diyordum. Parasızlık ve sen diyordu. O kız için üzülüyormuş. Bu canımı yakıyor işte. Şu an başkasıyla oluşu değil. Benimleyken başkasıyla oluşu. Ayrıca parasızlıktan yakınıp durur durumları iyi değil diye benimle evlenirken hiçbir şey yapmayacaklardı. Onlarla oturacaktık. Durumu olmayan insan PlayStation aldı bilmem kaç bine. Bir oturma odası parası oraya gitti. O zaman evlenmekten de vazgeçmiştim zaten. En azından seviyoruz sevgili olalım layığıyla demiştim. Oh yedim kazıkları şimdi o kızla heyecan yaşarken ben kazigimin üstüne oturuyorum

Zaten konuya pek inanmiyordum da, bu mesaj ile emin oldum. Hii hii, biz kadinlar kendimizden bahs ederken, temiz mazlum kelimeleri kullaniyoruz
Etrafımda aldatan çok kadın var. O kişiyi de benden öncekiler hep aldatmış. Bana bu kadar hata yapan beni iten bir adama bir kez olsun ihanet etmeyi bırak bir yalan bile söylemedim. Evet temizim. Birini bulana kadar onu oyalayip birini bulunca seni sevmiyordum zaten bay bay diyip gitmedim. Sevmedigim biri bile olsa ben yapmam.

1 haftada sevgili olmak yerine zaman tanimayi ders edindim zaten. Sırf beni beğendi diye olmadım yoksa diğerleriyle de olurdum. Onda bir şey vardı. Gösterdiği ilgi sevgi çok farklıydı. Hala inanamıyorum sevmediğine. Son zamanlarda sevmemiş olabilir evet gözden uzak olan gönülden de uzak oluyormuş. Ama ilk bir sene sevdiğini sanmış olamaz diyorum ya. Sevdiğini sanarak bana bu kadar güzellik yaptıysa ( şiddet küfür hariç tabiki ) kesinlikle ruh hastası olması lazım

Yanlış anladınız. İlk karşıma çıkan o değil. İlk evet bu olur dediğim oydu.
Şiddet sonradan başladı. Neredeyse ilk 1 sene küfür ediyordu ama şiddet yoktu. Ben asla kadına vurmam havalarındaydı. Ama şiddete meyilli olduğunu anlamıştım. Kardeşini dovmustu yanımda. Sonra bir bayan arkadaşla kavga edip kızın üstün saldirmisti falan. Demiştim bu ilerde beni de döver diye

Bir anne olarak ailenize uzuldum ben. Size verecek tavsiyem yok. Allah evladin da akillisini,hayirlisini versin insallah hepimize
Ben de anneme üzülüyorum. Onlar telefonda bana çatır çutur diğer kızı anlatırken ben ağlıyordum. Annem beni öyle görünce onun da tansiyonlari düştü. Şimdi ben her gün üzülüyorum diye o da benimle üzülüyor. Beni çok uyardı annem arkadaşlar, herkes, ben de ayrıldım. Ama salak kafam ayrılacaksan tam ayrıl. Engelle bitti zaten iş yeri de kapalı göremez seni. Kapına da gelmeye usenir. Bırak uzulurse üzülsün gebersin neden ona başkasını bulma fırsatı verip kendimle oynattım !!!! Çok kızıyorum kendime cook

Annenize uzuluyorsaniz bunlari ona reva gormeyin. Ayiptir yaziktir. Birakin da kadin orta yasin keyfini sursun ya,size uzulecegine

Cok sağolun. Mutlu olmamalarını isterim elbet. Kimse ben degil. Kız işine gelince yalan soylesin erkeklerle takılsın. Sağda solda adı geçsin. O bana ne yasattiysa onu yaşasın. Sonra kız karşısına geçip desin kusura bakma sevmemişim sevdim sanmıştım hadi güle güle. Ben de duyayım. Yazık günah sana iyilik eden yanında olan ihanet etmeyen bir insana madem bir bok yedin adabınla anlat. Kalbimi söke söke anlattı. Kıza hislerini bağıra bağıra. Ve beni sevdiğini başkasının asla olmadığını olamayacağını söyledikten 2 gün sonra. Demek keramet yenisini bulmaktaymis. Daha önce bulsa daha önce gidecekti demek

Bir gün bir yerde oturuyorduk. Buna telefon geldi Turkcell kazık bir kampanya kakalamaya çalışıyor. Bu da kabul edecek. Dedim ki paran yok zaten bak çay parasini zor çıkarıyoruz. Kanma şunlara her ay 300 400 tel faturasi ödüyorsun zaten iyilgine söylüyorum dedim. Gitti kabul etti girdi buna her ay bilmem kaç lira. Sonra benim de asabım bozuldu başladım konuşmaya. Gel taksitle eşya alalım desem almıyorsun bunlara para yediyorsun falan dedim. Bayağı konustum ama küfür falan yok dırdır ediyorum. Sonra bu beni tuttu kolumdan dışarı çıkardı. İtekleyerek. Ben daha çok bağırdım kendine gel.napiyorsun diye. Bu geldi eliyle ağzımı kapatip beni yere yatırmaya çalıştı caddenin ortasında. Ben de ağlıyorum tabi. Etraftan bir çocuk yardıma geldi. Ona da bağırdı bu sanane lan karışma diye. Neymiş de çok konusmusum o yüzden ağzımı kapatmak istemiş. Herkese rezil oldum yolda. Ben ağlaya ağlaya uzaklaştım oradan ayrıldım senden dedim kaçmak istedim peşimden geldi yakalayınca da elimi tirnaklamisti sinirden bileğimi bükmüştü falan. Ona göre yaptığı normalmiş. Ben çok konusmusum. Şimdi o kıza böyle yapmayacak. Hayatım susar mısın diyecek

Eger bu sana gelmesse umitcan uyguna git bence. Nasilsa aynilar zorlanmassin.

Aldatıldığını sadece herifçioğlunun mübarek ağzından duyduysan geçmiş olsun, mis gibi kandırılmışsın.

Kusura bakma hata sizde ayrıldığınızı söylediğiniz bir insanla bu kadar yüz göz olunmaz hem affetmiyorsun hem görüşüyorsun.
Amacın aslında peşimde koşsun bana prenses gibi davrasın ne derse yapsın kafası aksini iddia etmeyin zira son konuşmada afetmişsin çoçuğun hayatında başkası olunca ama o erkek te tam kişiliksiz bir kaç aya yine yazar sana yedekte durman için.

. Çok despot biriyim. Asla kimseye tav olmam ama bunun yaşanması gerekiyormuş yasandi. de kalmadı.

Karşı cinsle normal iliskiler kurup, nasil iliski yasayacaginizi ogrenseydiniz, amaciniz karsi cinsi tanimak ve iyi vakit gecirmek, ufak tefek flortler olsaydi ve beklentilerinizi biraz düşürseydiniz bunlari yaşamazdiniz.

Vayy ben herkese bakmam, kimseyle olmam, ben kolay tav olmam kafalarina girip sonra karsiniza cikan ilk erkege "hayatimin aşkı, gözümü onunla actim baskasii olamaaağggggzz sonsuza birlikteee" olaylarina giriyorsunuz.

Bunlar hep ondan işte

Dayak şiddet hakaret aldatma... çok güzel sevilmişsin hakikaten ama üzülme Türkiye’de onun gibi erkek çok aynı şekilde sevenler çıkar karşına. Ayrıca köpek şey yemez onu insan yer. Kötü iğrenç şeyleri hayvanlara benzeterek örnek vermeyin yav

Adam başka kız bulup gitmese ikna olmayacaktın sevilmediğine, değil mi? Yalan söylemeleri, fiziksel ve psikolojik şiddet uygulaması, anakuzusu olduğuna dair ibareler, her genç kızın istemeye hakkı olan şeyleri sana çok görmesi hiç umrunda değildi. Tedavi ol. Kafanda yanlış şemalar var, bunları değiştirmen lazım. Yoksa bu herife ya geri döneceksin ya da laciverdini bulacaksın. Tedavi ol.

Adamin normal olmadigi her halinden belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…