Çok eski olmayan sevgilimin yaptıkları ve yeni sevgilisiyle mutluluğu. Baş edemiyorum bu duyguyla.

Oyle erkeklerin varlığını bile bilmiyordum. Evli olan arkadaşlarım onun bana birkaç kez ağır konuştuğunu duydu. Sizin dediğinizi dediler. Eşimiz bize böyle bir laf etse boşanmaya bile gideriz sen nasıl kabul ediyorsun diye. Ama etmedim. Biriktirdim biriktirdim ayrıldım sonunda. Ayrılsam da sevdiğimiz için o birini bulana kadar görüştük iste
Zararın neresinden dönersen kardır.. artık önüne bak bunun sevgi olmadığını anla seven insan dövmez küfür etmez incitmez aldatmaz toksit bir ilişkiden laham faresi bu adamdan kurtuldugun için şükret seni gerçekten seven birini bul .bu sevgi değil "unutma"

Cani sıkkındı son zamanlarda noldu diyordum. Parasızlık ve sen diyordu. O kız için üzülüyormuş. Bu canımı yakıyor işte. Şu an başkasıyla oluşu değil. Benimleyken başkasıyla oluşu. Ayrıca parasızlıktan yakınıp durur durumları iyi değil diye benimle evlenirken hiçbir şey yapmayacaklardı. Onlarla oturacaktık. Durumu olmayan insan PlayStation aldı bilmem kaç bine. Bir oturma odası parası oraya gitti. O zaman evlenmekten de vazgeçmiştim zaten. En azından seviyoruz sevgili olalım layığıyla demiştim. Oh yedim kazıkları şimdi o kızla heyecan yaşarken ben kazigimin üstüne oturuyorum

Zaten konuya pek inanmiyordum da, bu mesaj ile emin oldum. Hii hii, biz kadinlar kendimizden bahs ederken, temiz mazlum kelimeleri kullaniyoruz
Etrafımda aldatan çok kadın var. O kişiyi de benden öncekiler hep aldatmış. Bana bu kadar hata yapan beni iten bir adama bir kez olsun ihanet etmeyi bırak bir yalan bile söylemedim. Evet temizim. Birini bulana kadar onu oyalayip birini bulunca seni sevmiyordum zaten bay bay diyip gitmedim. Sevmedigim biri bile olsa ben yapmam.

Cikardigin ders buysa, hala dersini almamissin demek ki. Sana ilk bir kac yardim edelim topluca:
- Sevgili secerken yeterli kadar zaman alip, tanimaya calisicagim bundan sonra
- Karsi taraftan beklentilerimi ve standartlari sirf beni begensin diye düsürmeyecegim
- Bir iliski ÖZ saygimi ve öz sevgimi zedeleyecekse toksik bir iliski ve hemen bitirilmeli!
- Saygisizligin ve siddetin affi yok!
- Yapilanlar sözlerden cok daha güclüdür!
.......
Digerlerini sen bir doldur

Cikardigin ders buysa, hala dersini almamissin demek ki. Sana ilk bir kac yardim edelim topluca:
- Sevgili secerken yeterli kadar zaman alip, tanimaya calisicagim bundan sonra
- Karsi taraftan beklentilerimi ve standartlari sirf beni begensin diye düsürmeyecegim
- Bir iliski ÖZ saygimi ve öz sevgimi zedeleyecekse toksik bir iliski ve hemen bitirilmeli!
- Saygisizligin ve siddetin affi yok!
- Yapilanlar sözlerden cok daha güclüdür!
.......
Digerlerini sen bir doldur
1 haftada sevgili olmak yerine zaman tanimayi ders edindim zaten. Sırf beni beğendi diye olmadım yoksa diğerleriyle de olurdum. Onda bir şey vardı. Gösterdiği ilgi sevgi çok farklıydı. Hala inanamıyorum sevmediğine. Son zamanlarda sevmemiş olabilir evet gözden uzak olan gönülden de uzak oluyormuş. Ama ilk bir sene sevdiğini sanmış olamaz diyorum ya. Sevdiğini sanarak bana bu kadar güzellik yaptıysa ( şiddet küfür hariç tabiki ) kesinlikle ruh hastası olması lazım

Çok sinir bozucusunuz. Tutturmuşsunuz seviyordu da seviyordu. Seven insan hakaret edip, dayak atmaz, vurmaz. Hala cok guzel seviyordu, yok uzun uzun yaziyordu...

Hayatinizda onunuze cikan ilk erkege bu kadar tutunmak zorunda misiniz yahu? Bi salın bir birakin...
Yanlış anladınız. İlk karşıma çıkan o değil. İlk evet bu olur dediğim oydu.
Şiddet sonradan başladı. Neredeyse ilk 1 sene küfür ediyordu ama şiddet yoktu. Ben asla kadına vurmam havalarındaydı. Ama şiddete meyilli olduğunu anlamıştım. Kardeşini dovmustu yanımda. Sonra bir bayan arkadaşla kavga edip kızın üstün saldirmisti falan. Demiştim bu ilerde beni de döver diye

Bir anne olarak ailenize uzuldum ben. Size verecek tavsiyem yok. Allah evladin da akillisini,hayirlisini versin insallah hepimize
Ben de anneme üzülüyorum. Onlar telefonda bana çatır çutur diğer kızı anlatırken ben ağlıyordum. Annem beni öyle görünce onun da tansiyonlari düştü. Şimdi ben her gün üzülüyorum diye o da benimle üzülüyor. Beni çok uyardı annem arkadaşlar, herkes, ben de ayrıldım. Ama salak kafam ayrılacaksan tam ayrıl. Engelle bitti zaten iş yeri de kapalı göremez seni. Kapına da gelmeye usenir. Bırak uzulurse üzülsün gebersin neden ona başkasını bulma fırsatı verip kendimle oynattım !!!! Çok kızıyorum kendime cook

Ben de anneme üzülüyorum. Onlar telefonda bana çatır çutur diğer kızı anlatırken ben ağlıyordum. Annem beni öyle görünce onun da tansiyonlari düştü. Şimdi ben her gün üzülüyorum diye o da benimle üzülüyor. Beni çok uyardı annem arkadaşlar, herkes, ben de ayrıldım. Ama salak kafam ayrılacaksan tam ayrıl. Engelle bitti zaten iş yeri de kapalı göremez seni. Kapına da gelmeye usenir. Bırak uzulurse üzülsün gebersin neden ona başkasını bulma fırsatı verip kendimle oynattım !!!! Çok kızıyorum kendime cook
Annenize uzuluyorsaniz bunlari ona reva gormeyin. Ayiptir yaziktir. Birakin da kadin orta yasin keyfini sursun ya,size uzulecegine

öncelikle sana içini rahatlacak duymak istediğin şeyi söyleyim.Mutlu olamayacaklar.kızdan ötürü demiyorum.çünkü böylesine bozuk bir karakter dünyanın en iyi en güzel insanına sahip bile olsa kıymet bilecek bi kişiliğe sahip değil.için rahat olsun.hatta o kızdan ayrıldığında sana dönecektir muhtemelen.senin şu an "çok seviyordum,onun için şunu yaptım,ilkimdi vs"cümlelerin zaman geçtikçe "ben bunca olanlara nasıl göz yumdum,nasıl katlandım"düşüncesi yer edecek.sabret.ama bu süreci daha kolay atlatmak istiyosan yapman gereken hiçbir şekilde onu takip etmemen,bakmaman.hiç olmamış gibi yok say.duyguların ara sıra yoklayacak seni bunu da belirteyim.emin ol deli gibi sevsen de,ölüp gebersen de geçiyor bu acı.hele ki karşındaki çirkinleştikçe daha kolay atlatılıyo.son tavsiyem güçlü bi kadın olmanın yollarını araştır,oku,hatta ilişki uzmanlarının paylaştığı videoları takip et.bundan sonraki ilişkilerinde daha temkinli ve bilinçli olman adına söylüyorum bunları.önce kendini sev arkadaşım.yoksa bu davranışlarla çok karşılaşır,ziyan olup gidersin...
Cok sağolun. Mutlu olmamalarını isterim elbet. Kimse ben degil. Kız işine gelince yalan soylesin erkeklerle takılsın. Sağda solda adı geçsin. O bana ne yasattiysa onu yaşasın. Sonra kız karşısına geçip desin kusura bakma sevmemişim sevdim sanmıştım hadi güle güle. Ben de duyayım. Yazık günah sana iyilik eden yanında olan ihanet etmeyen bir insana madem bir bok yedin adabınla anlat. Kalbimi söke söke anlattı. Kıza hislerini bağıra bağıra. Ve beni sevdiğini başkasının asla olmadığını olamayacağını söyledikten 2 gün sonra. Demek keramet yenisini bulmaktaymis. Daha önce bulsa daha önce gidecekti demek

Bir gün bir yerde oturuyorduk. Buna telefon geldi Turkcell kazık bir kampanya kakalamaya çalışıyor. Bu da kabul edecek. Dedim ki paran yok zaten bak çay parasini zor çıkarıyoruz. Kanma şunlara her ay 300 400 tel faturasi ödüyorsun zaten iyilgine söylüyorum dedim. Gitti kabul etti girdi buna her ay bilmem kaç lira. Sonra benim de asabım bozuldu başladım konuşmaya. Gel taksitle eşya alalım desem almıyorsun bunlara para yediyorsun falan dedim. Bayağı konustum ama küfür falan yok dırdır ediyorum. Sonra bu beni tuttu kolumdan dışarı çıkardı. İtekleyerek. Ben daha çok bağırdım kendine gel.napiyorsun diye. Bu geldi eliyle ağzımı kapatip beni yere yatırmaya çalıştı caddenin ortasında. Ben de ağlıyorum tabi. Etraftan bir çocuk yardıma geldi. Ona da bağırdı bu sanane lan karışma diye. Neymiş de çok konusmusum o yüzden ağzımı kapatmak istemiş. Herkese rezil oldum yolda. Ben ağlaya ağlaya uzaklaştım oradan ayrıldım senden dedim kaçmak istedim peşimden geldi yakalayınca da elimi tirnaklamisti sinirden bileğimi bükmüştü falan. Ona göre yaptığı normalmiş. Ben çok konusmusum. Şimdi o kıza böyle yapmayacak. Hayatım susar mısın diyecek

Merhaba,
Genç ve tecrübesiz biri olarak tecrübeli hanımlarımızdan yorum istiyorum. Çünkü bunu atlatmış birinin tavsiyelerine ihtiyacım var.
İlk ilişkimdi çünkü herkese güvenen, çabuk etkilenen biri değildim. Nedense 1 haftada tanışıp hemen sevgili olduk. Gözüme perde indi derler ya aynı öyle oldum. 1 haftada tanıdığın insanla bir yola çıkarsan bu olur işte ah safım. !
1 haftada bana aşık olduğunu söyledi ve annesiyle tanıştırdı vs vs. Şahsen ben 3 ay sonra aşık olabildim kendisine.
İlişki boyunca en çok seven oydu sanırdım, nasıl ilgi nasıl alaka, ne dersem yapar, ölür bana. Bana bakar ağlardı sana nasıl aşığım sensiz bir hayat düşünemiyorum diye😁😁😁 Arkadaşlar ben ilk kez böyle sevildiğimi gördüm ve inandım. Beni bir anam babam sever sanıyordum. Vesselam 1 sene boyunca oldukça yalan yakaladım geçmişiyle ilgili hatta buradan konu da açmıştım. Küçük basit yalanlar ama gelecekteki yalanlara köprü oldu bunlar. Ben yine de asla ona yalan söylemedim. İlk bir buçuk sene böyle geçti, çok seviyoruz, o yalan söylüyor ben bulmaya çalışıyorum, bulunca kavga ediyoruz, beni tartaklıyor, ben ağlıyorum, bir daha senle olmayacağım diyorum ve ertesi gün gönlümü alıyor. 1 buçuk sene özeti bu.
Bu arada Beni o kadar kaybetmek istemiyor ki sırf bunun için benle cinsel ilişkiye girmek ve hamile bırakmak istedi ! evlenmeye mecbur bırakmak için. Reddettim. Biz tabi eşya falan bakiyoruz hayal kuruyoruz evleniriz diye. 1 buçuk sene içinde yalanların dışında çok ağır hakaretler ve küfürler de yedim ondan. Toplum içinde şiddet de uyguladı birkaç defa. Ve hak ettiğimi söyledi... "Bak kan akmıyor, morarmamış da.. şiddet dedigin ağız yüz kırmalı olur. Benim sana yaptığım şiddet değil " diyordu. Benim gibi bir kız da buna göz yumdu. Dedim ya perde inmiş gözüme.

Kısa keseyim ya, 1 buçuk sene sonra bilmem kaçıncı yalanı yakaladım ( karı kızla alakası yok ) ve ayrıldım. Ama ayrıldığım günden 2 gün önceye kadar 8-9 ay yani, sözde ayriyiz ama her gün konuştuk. Peşimde koştu. Ben de onunkinde kostum Allah var. Birkaç kez şans verdim yine yalan yakalayınca ittim onu istemedim. Çünkü artık yalanlar karı kız konularına dönmüştü. Hatta eski sevgilisiyle görüşmüş benden saklamis. Sürpriz yapmaya evine gidince kızı kapıdan çıkarken gördüm, kıyametler koptu. Kızın yanında beni kovdu biz senle ayrıyız zaten dedi. Bir hafta sonra yine yazdı. Beni ikna etti aramda bir şey yoktu senle ilgili konuştuk kızla senin yerin ayrı kime doldurmaz dedi. Çok sevdiğim için kendimi inandirdim ama affetmedim. Yine ayrı takılmaya devam ettik. Resimler her yerden kalktı tabi. O bekar gibi takılıyordu. Ama her gün konuşuyorduk. Birbirimizi nasıl sevdiğimiz anlatıyorduk, bana aglarkenki resmini atıyordu. Keşke affetsen bir daha yalan söylemem diye. Ama köpek şey yemekten vazgeçmez diye ayrı kalacağımızı ona guvenmeyecegimi söylüyordum hep. 1 buçuk ay önce bir arkadaşımızın düğünü vardı. Sırf benim için düğüne geldi, çiçekle, dansa kaldırdı, sonra eve bıraktı. Hemen aradı artık düzeltelim aramızı nolur ben böyle yapamıyorum diye ağladı. Onun annesi beni istemediğini söylediği için ben yine geri çekildim ( çünkü aramızdaki mahrem her şeyi anlatmış kadına ve hatta göstermiş, kadın da oğlum yapar erkektir ama bu kız ne biçim bir kız bunu ben gelin diye almam demiş ve beni istemedi ) benim annem de o kişi bana şiddet uyguluyor diye istemiyordu. Yani aileler onay vermiyordu.
3 gün önceye kadar engellemeli sonra kaldırmalı, kusmeli sonra barışmalı sürekli kıskanmalı devam ettik. Ama hala ayrıydık. Ve birbirmizi seviyorduk. Bana 3 gün önce yazdığı şeyler şunlar, ne ben başkasını sevebilirim ne sen seversin, beni hayatta ailem ve sen tutuyorsun, ben dünden razıyım senle olmaya he desen keşke, köpekler gibi de seviyorum seni Allah içimi biliyor... 3 gün önce bunları diyen adamın hayatında başkası varmış. Ertesi gün benden gizli durum paylaşmış arkadaşım gördü. Bir aşk sözü...
Benim için olmadığını anladım. Hemen ona yazdım fakat birden engellendim. Noldugunu anlamadım. Farklı yerlerden yazdım. Bana yaptığı açıklama şu, sen beni istemedin ittin yalanciysam nolmus yani değişmem ben, sen istediğini yap istediğin kişiyle canım yanmaz benim artık sana. Hayatımda kimse yok ama seni de istemiyorum yoruldum. Sanmaki bir kız var. Ama eminim senin hayatında bir erkek girer yakinda. Sen bitirdin ilişkiyi ben de bitirdim. Yolun açık olsun "vs. Şeyler. Ben tabi 180 derece döndüm tamam yalanları da affediyorum birbirimizi seviyoruz falan fişman yazdım Mesaja bakmadan engeli bastı. Akşam annesi aradı beni. Oğlumun hayatinda yeni biri var, çok düzgün çok iyi bir kız🙂☺️😍 sakın ilişkilerini bozma. Söz yapmayi düşünüyoruz. Oğlumun pesini bırak dedi. Ben ağlıyorum tabi salya sümük. Analı ogullu beni asagiladilar telefonda, bağırdılar, dan dan yüzüme yüzüme söylediler kızla çok mutlu olduğunu. Nasıl olur bu çocuk aylardır benimle konuşuyor daha dün beni sevdiğini söyledi nasıl 2 günde onu buldu dedim. O mahluk arkadan bağırdı dedi ki " afedersin sevdiğimi sanmisim, dün sevmediğimi anladım. Büyük konusmusum senden başkasıyla olmam diye ama onu seviyorum napayım, sen de s***r git artık kızım yaa" dedi. Seviyor sanmış beni rol yapmış meğer.

Kızlar o kadar zoruma gitti ki.! Ne olursa olsun bana sevgisine inandım.daha 3 hafta önce "ben birini bulmam sen sondun, benimle mezara gireceksin, ama senin kanın bozuk sen benden önce birini bulacaksın" diyordu. " Biz ne kadar ayrıldık dersek diyelim Amaroutte biz hiç ayrilamiyoruz, biz farklıyız" diyordu. Meğer benle konuşurken o kızı seviyormuş, onla okeylenmesini beklemiş. Beni de yedekte tutmuş. O sırada da bana yazmış hep. Bana gelmiş. Belki bana küfür edip bağırdığı zamanlar o kız buna yüz vermiyordu o da acısını benden çıkarıyordu. Gerçekten bunu beklemiyordum. Bari önce tamamen bitir benimle sonra git kime istersen. Canımı çok yakti o lafı "afedersin sevdiğimi sanmıştım sevmemişim meğer"
Ben kızla arasını bozmayım diye her yerden beni ve arkadaşlarımı ailemi engellemiş. 2 gün önce beni sevdiğini söyleyen adam dün durum atmış başka bir yerden gördüm. Bir ömür seninle yazmış kıza. Kız kim bilmiyorum. Nereden buldu bilmiyorum. Tüm gün evde nasıl tanıştı bilmiyorum..aradığımda meşgulken onla konuşuyordu demek, gece yatarken onu hayal ediyordu. İçimi yakıyor bu salakligim. Böyle güzel sevilmeye inanmış olmak içimi yakıyor. O beni 2 günde tamamen unuttu şimdi yeni telaşlar içinde bana yazdığı gibi o kıza uzun uzun yazıyor, ayrılık acısı çekmedi, benden ayrılınca hemen ona gitti..bense kahroluyorum. Çünkü onun için çok şeyler yaptım. Maddi manevi. Karı koca gibiydik çok destek oldum ona. Kimse inanmadı onun benden başkasını sevdiğine ama gerçekler ortada. Yardım edin, kimseyi bulmadan yeni birini sevmeden geçer mi enayilik acısı, kafam çok karışık uzun yazdım. Lütfen aranızda böyle bir şey yaşamış ve kısa surede atlatmış biri var mı
Eger bu sana gelmesse umitcan uyguna git bence. Nasilsa aynilar zorlanmassin.

Etrafımda aldatan çok kadın var. O kişiyi de benden öncekiler hep aldatmış. Bana bu kadar hata yapan beni iten bir adama bir kez olsun ihanet etmeyi bırak bir yalan bile söylemedim. Evet temizim. Birini bulana kadar onu oyalayip birini bulunca seni sevmiyordum zaten bay bay diyip gitmedim. Sevmedigim biri bile olsa ben yapmam.
Aldatıldığını sadece herifçioğlunun mübarek ağzından duyduysan geçmiş olsun, mis gibi kandırılmışsın.

Kusura bakma hata sizde ayrıldığınızı söylediğiniz bir insanla bu kadar yüz göz olunmaz hem affetmiyorsun hem görüşüyorsun.
Amacın aslında peşimde koşsun bana prenses gibi davrasın ne derse yapsın kafası aksini iddia etmeyin zira son konuşmada afetmişsin çoçuğun hayatında başkası olunca ama o erkek te tam kişiliksiz bir kaç aya yine yazar sana yedekte durman için.

. Çok despot biriyim. Asla kimseye tav olmam ama bunun yaşanması gerekiyormuş yasandi. de kalmadı.

Karşı cinsle normal iliskiler kurup, nasil iliski yasayacaginizi ogrenseydiniz, amaciniz karsi cinsi tanimak ve iyi vakit gecirmek, ufak tefek flortler olsaydi ve beklentilerinizi biraz düşürseydiniz bunlari yaşamazdiniz.

Vayy ben herkese bakmam, kimseyle olmam, ben kolay tav olmam kafalarina girip sonra karsiniza cikan ilk erkege "hayatimin aşkı, gözümü onunla actim baskasii olamaaağggggzz sonsuza birlikteee" olaylarina giriyorsunuz.

Bunlar hep ondan işte

🙄🙄🙄

Dayak şiddet hakaret aldatma... çok güzel sevilmişsin hakikaten ama üzülme Türkiye’de onun gibi erkek çok aynı şekilde sevenler çıkar karşına. Ayrıca köpek şey yemez onu insan yer. Kötü iğrenç şeyleri hayvanlara benzeterek örnek vermeyin yav

Sevildiğimden emindim. Onu terk edip gidemedim. Her gitmek istediğimde hayatımda biri var sandı ve üzüldü. Onun üzülmesini istemedim. Ama birlikte de olamıyordum güven 0'dı. O yüzden ayrıldım ama irtibatı da kesmedim. Beni istediğinde aradı kavga da etsek terslesem de onu terk etmediğimi hayatında olduğumu hissettirdim. Tabi o birini bulunca hemen ona kaydı. Yaşadıklarımıza hiçbir saygısı yokmuş
Adam başka kız bulup gitmese ikna olmayacaktın sevilmediğine, değil mi? Yalan söylemeleri, fiziksel ve psikolojik şiddet uygulaması, anakuzusu olduğuna dair ibareler, her genç kızın istemeye hakkı olan şeyleri sana çok görmesi hiç umrunda değildi. Tedavi ol. Kafanda yanlış şemalar var, bunları değiştirmen lazım. Yoksa bu herife ya geri döneceksin ya da laciverdini bulacaksın. Tedavi ol.

1 haftada sevgili olmak yerine zaman tanimayi ders edindim zaten. Sırf beni beğendi diye olmadım yoksa diğerleriyle de olurdum. Onda bir şey vardı. Gösterdiği ilgi sevgi çok farklıydı. Hala inanamıyorum sevmediğine. Son zamanlarda sevmemiş olabilir evet gözden uzak olan gönülden de uzak oluyormuş. Ama ilk bir sene sevdiğini sanmış olamaz diyorum ya. Sevdiğini sanarak bana bu kadar güzellik yaptıysa ( şiddet küfür hariç tabiki ) kesinlikle ruh hastası olması lazım

Adamin normal olmadigi her halinden belli.

X