Çok eski olmayan sevgilimin yaptıkları ve yeni sevgilisiyle mutluluğu. Baş edemiyorum bu duyguyla.

Yazdım yazdım sildim. Kendinize saygınız olsun lütfen biraz.
Bakin üzülme nedenim ah o gitti diye değil. Beni kandırmış olması. Ve hiç beklemedigim bir kişinin bunu yapması. Bana bakarken gözleri doluyordu 1 buçuk ay önce bu adamın. Noldu 1 buçuk ayda ? Nasıl sahte olabilirdi hepsi ? Kandırılmışlığın verdiği his acıtıyor canımı. Canı sıkkın olduğunda o kız için morali bozukken bana seni düşünüyorum senin yüzünden canım sıkkın demesi anladiniz mi

Allahtan çocuk başkasını bulmuşta kurtulmuşsun. Gerçekten ne yiyip ne içiyorsunuz da bu kadar saf diyim banlanmamak için yoksa başka kelime kullanırdım. Nasıl oluyorsunuz anlamıyorum. Arama artık ne kadar yuzsuzsun karşındaki insan doğru insan mı sence ?? Daha napmalı biraz kendine saygın olsun. Sana değer verecek birilerini bul. İlla hayatında biri olmak zorunda değil yeter ki bu kadar düşürme kendini bi yalancı asalak için. Beni çok seviyordu diyor bide evet evet kaç kişiyi daha seviyor anlamıyor kız

Bakın o gitti diye geri dönsün diye yazmadım buraya. O kıza üzülüp gelip bana dertlendi haftalarca. Haberim.bile yoktu. Ayrıca o bile bunu yaptiysa sonradan değiştiyse - ki kimse değişmez gerçek yüzü ortaya çıkar - ben daha kimsenin beni sevebilecegini düşünmüyorum. Ancak sevdiğini sanarlar bunun gibi

Detayları anlatmadım uzun olmasın diye ama ergenus değildi pek. Yani bunu 30 yaşında bireyler de yaşıyor.
O yüzden buradaki insanlar size çok şey yazardım da neyse diyor Yasadiginiz şeyden çok gurur duyuyorsunuz ki beğenmediniz lafımı

Zaten ben de o gitti diye üzülüyorsunuz demedim. Size bunları yapmış bir adamı nasıl defalarca affettiniz? Sevgi demeyin lütfen sevgi böyle bişey değil. Defalarca yalan söylemiş bi adamın ''seni seviyorum''larına da mı inandınız?

Hanımlar bana lütfen şöyle gelin, ya benim de vardı böyle ama unuttum unutuluyor gibi. Ben de bileyim ki unutuluyor. Aptal olduğumu ve salak gibi inandığımın farkındayım zaten

Kendine bunu yapma, lütfen..

Dersimi aldım. Kimse kimseyi gerçekten sevmezmiş. Daha iyisini daha mutlu edenini bulana kadar severmiş sadece. Hepsi geciciymis.

Cikardigin ders buysa, hala dersini almamissin demek ki. Sana ilk bir kac yardim edelim topluca:
- Sevgili secerken yeterli kadar zaman alip, tanimaya calisicagim bundan sonra
- Karsi taraftan beklentilerimi ve standartlari sirf beni begensin diye düsürmeyecegim
- Bir iliski ÖZ saygimi ve öz sevgimi zedeleyecekse toksik bir iliski ve hemen bitirilmeli!
- Saygisizligin ve siddetin affi yok!
- Yapilanlar sözlerden cok daha güclüdür!
.......
Digerlerini sen bir doldur

Hanımlar bana lütfen şöyle gelin, ya benim de vardı böyle ama unuttum unutuluyor gibi. Ben de bileyim ki unutuluyor. Aptal olduğumu ve salak gibi inandığımın farkındayım zaten

Tabi ki unutuluyor, cünkü sen gercek sevgiyi ve ilgiyi görmemissin daha. Görsen onunla iliskin ne kadar boktan oldugunu anlayacaksin zaten

Affetmedim. 1 buçuk sene sonra ayrıldım ama irtibatı kesemedik. O da bunun verdiği özgürlükle ben seni aldatmadim zaten ayrıydık diyebiliyor. Tabi madem başkası aklında var neden benim aklımda kimse yok senden başkasını sevemem, hiçbir kız umrumda değil diyorsun o da onun haysiyetsizliği

Sana dertlenmesine izin verme o zaman sende. Bak sen arayınca o nasıl hakaret edip kapattı sende öyle yap.İrtibatı kes konuşma onla. Herkes o asalak gibi dangalak değil bu hayatta korkma. Seninde karşına doğru insan çıkar ama olmayacak insana kapılıp zaman kaybedip değerini düşürme.

Tabi ki unutuluyor, cünkü sen gercek sevgiyi ve ilgiyi görmemissin daha. Görsen onunla iliskin ne kadar boktan oldugunu anlayacaksin zaten
İnanınki onda gördüm işte. Ben açım diye kalkıp kapıya yemek getirirdi. Aldığı hediyeler bile hep ihtiyacım olan seylerdi.beni kırmamak için ihtiyacım olanları hediye olarak alırdı. Benim doğum günüm diye milletten borç alıp sürpriz yapmis birisi. Tabi benden de karşılığını alıyordu. Böyle birisi bile beni sevdiğini sanıp bunları yaptiysa ben bir başkasının beni sevmesine nasıl inanırım ? İnancımı kaybettim. İçimi rahatlatan bir şeyler yazın

Zaten 2 gün önce görüşmeyi kestik. Kızla birlikte su an. Çok sadık bir bey olduğu için beni her yerden engelledi. Ben beni sevdiğini sandığım için bir kız yok diye bildiğim için aradım yazdım. Gecesine annesiyle arayıp dan dan yüzüme gerçekleri anlattıktan sonra bitti zaten. Beni sevmediğini yanlış anladığını söyledi. Ben bilsem yazmazdım aramazdım zaten. Tam tersini söylediği için ertesi gün ansızın gidince noluyoruz dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…