Çok eski olmayan sevgilimin yaptıkları ve yeni sevgilisiyle mutluluğu. Baş edemiyorum bu duyguyla.

Merhaba,
Genç ve tecrübesiz biri olarak tecrübeli hanımlarımızdan yorum istiyorum. Çünkü bunu atlatmış birinin tavsiyelerine ihtiyacım var.
İlk ilişkimdi çünkü herkese güvenen, çabuk etkilenen biri değildim. Nedense 1 haftada tanışıp hemen sevgili olduk. Gözüme perde indi derler ya aynı öyle oldum. 1 haftada tanıdığın insanla bir yola çıkarsan bu olur işte ah safım. !
1 haftada bana aşık olduğunu söyledi ve annesiyle tanıştırdı vs vs. Şahsen ben 3 ay sonra aşık olabildim kendisine.
İlişki boyunca en çok seven oydu sanırdım, nasıl ilgi nasıl alaka, ne dersem yapar, ölür bana. Bana bakar ağlardı sana nasıl aşığım sensiz bir hayat düşünemiyorum diye😁😁😁 Arkadaşlar ben ilk kez böyle sevildiğimi gördüm ve inandım. Beni bir anam babam sever sanıyordum. Vesselam 1 sene boyunca oldukça yalan yakaladım geçmişiyle ilgili hatta buradan konu da açmıştım. Küçük basit yalanlar ama gelecekteki yalanlara köprü oldu bunlar. Ben yine de asla ona yalan söylemedim. İlk bir buçuk sene böyle geçti, çok seviyoruz, o yalan söylüyor ben bulmaya çalışıyorum, bulunca kavga ediyoruz, beni tartaklıyor, ben ağlıyorum, bir daha senle olmayacağım diyorum ve ertesi gün gönlümü alıyor. 1 buçuk sene özeti bu.
Bu arada Beni o kadar kaybetmek istemiyor ki sırf bunun için benle cinsel ilişkiye girmek ve hamile bırakmak istedi ! evlenmeye mecbur bırakmak için. Reddettim. Biz tabi eşya falan bakiyoruz hayal kuruyoruz evleniriz diye. 1 buçuk sene içinde yalanların dışında çok ağır hakaretler ve küfürler de yedim ondan. Toplum içinde şiddet de uyguladı birkaç defa. Ve hak ettiğimi söyledi... "Bak kan akmıyor, morarmamış da.. şiddet dedigin ağız yüz kırmalı olur. Benim sana yaptığım şiddet değil " diyordu. Benim gibi bir kız da buna göz yumdu. Dedim ya perde inmiş gözüme.

Kısa keseyim ya, 1 buçuk sene sonra bilmem kaçıncı yalanı yakaladım ( karı kızla alakası yok ) ve ayrıldım. Ama ayrıldığım günden 2 gün önceye kadar 8-9 ay yani, sözde ayriyiz ama her gün konuştuk. Peşimde koştu. Ben de onunkinde kostum Allah var. Birkaç kez şans verdim yine yalan yakalayınca ittim onu istemedim. Çünkü artık yalanlar karı kız konularına dönmüştü. Hatta eski sevgilisiyle görüşmüş benden saklamis. Sürpriz yapmaya evine gidince kızı kapıdan çıkarken gördüm, kıyametler koptu. Kızın yanında beni kovdu biz senle ayrıyız zaten dedi. Bir hafta sonra yine yazdı. Beni ikna etti aramda bir şey yoktu senle ilgili konuştuk kızla senin yerin ayrı kime doldurmaz dedi. Çok sevdiğim için kendimi inandirdim ama affetmedim. Yine ayrı takılmaya devam ettik. Resimler her yerden kalktı tabi. O bekar gibi takılıyordu. Ama her gün konuşuyorduk. Birbirimizi nasıl sevdiğimiz anlatıyorduk, bana aglarkenki resmini atıyordu. Keşke affetsen bir daha yalan söylemem diye. Ama köpek şey yemekten vazgeçmez diye ayrı kalacağımızı ona guvenmeyecegimi söylüyordum hep. 1 buçuk ay önce bir arkadaşımızın düğünü vardı. Sırf benim için düğüne geldi, çiçekle, dansa kaldırdı, sonra eve bıraktı. Hemen aradı artık düzeltelim aramızı nolur ben böyle yapamıyorum diye ağladı. Onun annesi beni istemediğini söylediği için ben yine geri çekildim ( çünkü aramızdaki mahrem her şeyi anlatmış kadına ve hatta göstermiş, kadın da oğlum yapar erkektir ama bu kız ne biçim bir kız bunu ben gelin diye almam demiş ve beni istemedi ) benim annem de o kişi bana şiddet uyguluyor diye istemiyordu. Yani aileler onay vermiyordu.
3 gün önceye kadar engellemeli sonra kaldırmalı, kusmeli sonra barışmalı sürekli kıskanmalı devam ettik. Ama hala ayrıydık. Ve birbirmizi seviyorduk. Bana 3 gün önce yazdığı şeyler şunlar, ne ben başkasını sevebilirim ne sen seversin, beni hayatta ailem ve sen tutuyorsun, ben dünden razıyım senle olmaya he desen keşke, köpekler gibi de seviyorum seni Allah içimi biliyor... 3 gün önce bunları diyen adamın hayatında başkası varmış. Ertesi gün benden gizli durum paylaşmış arkadaşım gördü. Bir aşk sözü...
Benim için olmadığını anladım. Hemen ona yazdım fakat birden engellendim. Noldugunu anlamadım. Farklı yerlerden yazdım. Bana yaptığı açıklama şu, sen beni istemedin ittin yalanciysam nolmus yani değişmem ben, sen istediğini yap istediğin kişiyle canım yanmaz benim artık sana. Hayatımda kimse yok ama seni de istemiyorum yoruldum. Sanmaki bir kız var. Ama eminim senin hayatında bir erkek girer yakinda. Sen bitirdin ilişkiyi ben de bitirdim. Yolun açık olsun "vs. Şeyler. Ben tabi 180 derece döndüm tamam yalanları da affediyorum birbirimizi seviyoruz falan fişman yazdım Mesaja bakmadan engeli bastı. Akşam annesi aradı beni. Oğlumun hayatinda yeni biri var, çok düzgün çok iyi bir kız🙂☺️😍 sakın ilişkilerini bozma. Söz yapmayi düşünüyoruz. Oğlumun pesini bırak dedi. Ben ağlıyorum tabi salya sümük. Analı ogullu beni asagiladilar telefonda, bağırdılar, dan dan yüzüme yüzüme söylediler kızla çok mutlu olduğunu. Nasıl olur bu çocuk aylardır benimle konuşuyor daha dün beni sevdiğini söyledi nasıl 2 günde onu buldu dedim. O mahluk arkadan bağırdı dedi ki " afedersin sevdiğimi sanmisim, dün sevmediğimi anladım. Büyük konusmusum senden başkasıyla olmam diye ama onu seviyorum napayım, sen de s***r git artık kızım yaa" dedi. Seviyor sanmış beni rol yapmış meğer.

Kızlar o kadar zoruma gitti ki.! Ne olursa olsun bana sevgisine inandım.daha 3 hafta önce "ben birini bulmam sen sondun, benimle mezara gireceksin, ama senin kanın bozuk sen benden önce birini bulacaksın" diyordu. " Biz ne kadar ayrıldık dersek diyelim Amaroutte biz hiç ayrilamiyoruz, biz farklıyız" diyordu. Meğer benle konuşurken o kızı seviyormuş, onla okeylenmesini beklemiş. Beni de yedekte tutmuş. O sırada da bana yazmış hep. Bana gelmiş. Belki bana küfür edip bağırdığı zamanlar o kız buna yüz vermiyordu o da acısını benden çıkarıyordu. Gerçekten bunu beklemiyordum. Bari önce tamamen bitir benimle sonra git kime istersen. Canımı çok yakti o lafı "afedersin sevdiğimi sanmıştım sevmemişim meğer"
Ben kızla arasını bozmayım diye her yerden beni ve arkadaşlarımı ailemi engellemiş. 2 gün önce beni sevdiğini söyleyen adam dün durum atmış başka bir yerden gördüm. Bir ömür seninle yazmış kıza. Kız kim bilmiyorum. Nereden buldu bilmiyorum. Tüm gün evde nasıl tanıştı bilmiyorum..aradığımda meşgulken onla konuşuyordu demek, gece yatarken onu hayal ediyordu. İçimi yakıyor bu salakligim. Böyle güzel sevilmeye inanmış olmak içimi yakıyor. O beni 2 günde tamamen unuttu şimdi yeni telaşlar içinde bana yazdığı gibi o kıza uzun uzun yazıyor, ayrılık acısı çekmedi, benden ayrılınca hemen ona gitti..bense kahroluyorum. Çünkü onun için çok şeyler yaptım. Maddi manevi. Karı koca gibiydik çok destek oldum ona. Kimse inanmadı onun benden başkasını sevdiğine ama gerçekler ortada. Yardım edin, kimseyi bulmadan yeni birini sevmeden geçer mi enayilik acısı, kafam çok karışık uzun yazdım. Lütfen aranızda böyle bir şey yaşamış ve kısa surede atlatmış biri var mı
sen en başta hata yapmışsın sana vuran ve sana sürekli yalan söyleyen biri ile devam etme hata , bundan sonra biri olursa hayatında sana vurmasına dokunmasına müsade etme gelellim asıl konuya
ben 8 yıllık bir ilişkimi bitiridim neden dersen çok uzu mesela benim annem istemiyordu biz doğuluyuz o karadenizli vs. 8 yıl öyle böyle bitti sadece 2hafta sonra şuan hayatımda olan nişanlımı tanıdım allah razı olsun o kadar mutluyum ki inşallah sende iyi ki ayrılmışız dersin kimse için üzülmeye değmez emin ol ayrıldıktan sonra ben 8 sene kendime ne yaptım dedim acı çektirmişim resmen senin gibi vurmalı sözmeli olmadı asla ben kendime saygısızlık yaptırmam asla

Yorumun için sağol beni anladığın için de.
Bak biz ciddi düşündüğümüz zaman annesi ne dedi biliyor musun bizim durumumuz yok düğün yapamayiz. Okey dedim. Takı takamayiz belki bir bilezik dedi. Okey dedim zaten içlerinden ne gelirse onu taksınlar. Gelinlik alamayiz zaten sen giyeceksin neden biz alalım dedi. Okey dedim. Eşya falan da alamayiz çünkü ayrı ev tutmıcaz bizle kalırsın dedi. Buna okey diyemedim işte. Sırf ayrı ev istedim diye gözü yükseklerde oldum. Ama ayrı evi zaten her evlenen tutmuyor mu yani ? Ben suçu kendimde arayıp karşımdaki affettim hep
Aşkım ayrı ev açmamak boşanma sebebi. Bi daha böyle tok gözlü olma, kıymetin olmaz.

İnanınki onda gördüm işte. Ben açım diye kalkıp kapıya yemek getirirdi. Aldığı hediyeler bile hep ihtiyacım olan seylerdi.beni kırmamak için ihtiyacım olanları hediye olarak alırdı. Benim doğum günüm diye milletten borç alıp sürpriz yapmis birisi. Tabi benden de karşılığını alıyordu. Böyle birisi bile beni sevdiğini sanıp bunları yaptiysa ben bir başkasının beni sevmesine nasıl inanırım ? İnancımı kaybettim. İçimi rahatlatan bir şeyler yazın

Tecrübesizlik senin ki iste. Böyleleri iste ilk basta seni ask bombardimina tutar. Söyle süpersin özelsin, al sana yemek, hediye ihtiyacin ne varsa. Zamanla saygisizlik ve siddet basliyor zaten. Iletisim de olmaniz da hata olmus. Onlar seni bir tarafta ellerinde tutarken diger yandan araniyorlar cünkü. Senin yerine baska birini bulduklarinda birden tekmeyi basarlar. Bu ilerde tekrar seninle iletisime gecmeye calisacak ve sen hizla kendine gelmezsen yine ayni tongaya düseceksin. Ha eklemek isterim: hicbir sartlar altinda bu insanla ne görüs nede mesajlas. Iyilesmen icin bu gerekli

Enayilik acısı 😂 ..tavsiye zamanla geçer acısı ama ben adam o kızdan ayrılsa size geri yazsa, yalvarsa yakarsa siz yine affedersiniz gibi geldi .. Çok anlam yuklemissin bu adama her haltı yemiş ayrılmamışsin o seni birakmayinca..
Evet resmen onun bırakmasını beklemiştim. Ayrı da olsak hic bırakmaz sandım. Ölüme kadar sen olacaksın kalbimde diyordu. Yaa atma illa bulursun birini diyordum ben de. Görürsün ben bulmam ama sen bulursun senin erkeklere duskunkugun var diyordu 🙄 Nasıl düşkünsem bir onla oldum.

Yorumun için sağol beni anladığın için de.
Bak biz ciddi düşündüğümüz zaman annesi ne dedi biliyor musun bizim durumumuz yok düğün yapamayiz. Okey dedim. Takı takamayiz belki bir bilezik dedi. Okey dedim zaten içlerinden ne gelirse onu taksınlar. Gelinlik alamayiz zaten sen giyeceksin neden biz alalım dedi. Okey dedim. Eşya falan da alamayiz çünkü ayrı ev tutmıcaz bizle kalırsın dedi. Buna okey diyemedim işte. Sırf ayrı ev istedim diye gözü yükseklerde oldum. Ama ayrı evi zaten her evlenen tutmuyor mu yani ? Ben suçu kendimde arayıp karşımdaki affettim hep

Sen niye kendini sevmiyorsun?

Aşkım ayrı ev açmamak boşanma sebebi. Bi daha böyle tok gözlü olma, kıymetin olmaz.
Gerçekten herkes dedi kızım bunlar seni istemediği için böyle diyor yoksa 2 oda evde nasıl birlikte kalacaksınız. Harbiden de cekyatta mı yatacaktık koridorda mı bilmem. Evin kirasini ben ödemeyi hatta annesine de her ay yardım yapmayı teklif ettim sırf ayrı eve çıkmamıza izin versin diye. Yani utanmasam başlık parasi bile verecektim

Evet resmen onun bırakmasını beklemiştim. Ayrı da olsak hic bırakmaz sandım. Ölüme kadar sen olacaksın kalbimde diyordu. Yaa atma illa bulursun birini diyordum ben de. Görürsün ben bulmam ama sen bulursun senin erkeklere duskunkugun var diyordu 🙄 Nasıl düşkünsem bir onla oldum.
Neden bırakmasını bekledin? Senin duyguların, düşüncelerin, hissettiklerin bu kadar mı değersiz? Bak adam ne kadar değer veriyor kendine, istediği zaman gidiyor, istediği zaman geliyor, kimseye de hesap sormuyor.

Sen niye kendini sevmiyorsun?
Kendimi seviyorum elbette. Kimseyi de kendime layık görmediğim için kimseyle olmadım. Çünkü gerçekten sadık biriyimdir ve en baştan ne dediysem odur. Sonradan yalanım çıkmaz. Paragöz değilim, kaç tane kız kaldik ki şurada on bilezik istemeyen tuğra alınmadan evlenmem diyen

Hanımlar bana lütfen şöyle gelin, ya benim de vardı böyle ama unuttum unutuluyor gibi. Ben de bileyim ki unutuluyor. Aptal olduğumu ve salak gibi inandığımın farkındayım zaten
Eğer duymak istediğiniz şey unutuluyor cümlesi ise unutulmuyor ama şöyle unutulmuyor: mesela gittiğiniz okulun adını unutmazsınız ya aynı onun gibi. Zamanında yaşamışsınız ama şuan sizi rahatsız eden öfke, kendine acıma duygusu, kızgınlık vs gibi duygular evet geçiyor ve unutuluyor. Ama biraz zaman tanıyın kendinize. Özsaygınızı kazanmak için biraz zamana ihtiyacınız olacak. Bu sizin için acı-pahalı bir tecrübe oldu. Bundan sonra artık nasıl birini hayatınıza almamanız gerektiğini çok iyi biliyorsunuz. Bundan sonraki ilk işiniz eğer imkanınız varsa bir uzman desteği almanızı öneririm. Bu kişiye gelene kadar kimse bana en ufak laf edemezdi ama bu kişi ağzına geleni söylediği halde ben kopamıyordum diyorsanız muhtemelen orada bir problem vardır. Belki kendinizi sevmediğinizden, özgüvensizlikten, bağlanma sorunundan ama bir problem var.
Zamanla kendinizi de affedeceksiniz. Çevrenizdeki erkeklerde bu tiptenmiş bir yorumunuzda öyle okudum. Mümkünse çevrenizi de değiştirin. Ama çevreyi değiştirmek için öncelikle kendinizi de değiştirmeniz gerek. Daha çok okuyun, araştırın, kendinizi geliştirin. Çevreniz; kendisini geliştiren, sadece görünüşü itibariyle değil de gerçekten insan olan kişilerden oluşacak. Ondan sonra hayatınıza size hak ettiğiniz değeri verecek hayat arkadaşınız da gelecektir. Bu yazdığınız yazıya da şöyle iki-üç yıl sonra dönüp baktığınızda yüzünüzde hafif bir acı gülümseme ile okuyacaksınız. Bu saygısızlığa izin verdiğiniz için kendinizi affetmeniz için, içinizdeki öfkenin geçmesi için biraz zamana ihtiyacınız var. Ama şu süreçte hem olay yeni olduğu için hem de sağlıklı düşünemediğiniz için ilk etapta karşıdaki kişinin size ulaşmasını engelleyin. Kabullenin. O kişi sizi sevmedi. Siz hep ilk zamanları hatırlayıp bir insan bu kadar değişemez diye düşünürsünüz ama o kişinin gerçek hâli şuan gördüğünüz kişi. Kısaca unutmak istiyorsanız ilk işiniz kabullenmek ve kendinize odaklanmak olmalı. Sonrasında zaten dünyada tek o kalsa bile yine ona dönüp bakmaz hatta iyi ki zamanında olmamış diye şükredersiniz.

Neden bırakmasını bekledin? Senin duyguların, düşüncelerin, hissettiklerin bu kadar mı değersiz? Bak adam ne kadar değer veriyor kendine, istediği zaman gidiyor, istediği zaman geliyor, kimseye de hesap sormuyor.
Sevildiğimden emindim. Onu terk edip gidemedim. Her gitmek istediğimde hayatımda biri var sandı ve üzüldü. Onun üzülmesini istemedim. Ama birlikte de olamıyordum güven 0'dı. O yüzden ayrıldım ama irtibatı da kesmedim. Beni istediğinde aradı kavga da etsek terslesem de onu terk etmediğimi hayatında olduğumu hissettirdim. Tabi o birini bulunca hemen ona kaydı. Yaşadıklarımıza hiçbir saygısı yokmuş

Kendimi seviyorum elbette. Kimseyi de kendime layık görmediğim için kimseyle olmadım. Çünkü gerçekten sadık biriyimdir ve en baştan ne dediysem odur. Sonradan yalanım çıkmaz. Paragöz değilim, kaç tane kız kaldik ki şurada on bilezik istemeyen tuğra alınmadan evlenmem diyen

Mesele bilezik mi sence? Sana saygisizlik yapilmis hem onun tarafindan, hem annesi tarafindan. Sana siddet uygulanmis devam etmissin. Bu yarin sana yazsa muhtemelen yine cevap verirsin. Sen ne kadar da "kendimi seviyorum" diyorsan da yaptiklarin bunun hicbirini göstermiyor.

öncelikle sana içini rahatlacak duymak istediğin şeyi söyleyim.Mutlu olamayacaklar.kızdan ötürü demiyorum.çünkü böylesine bozuk bir karakter dünyanın en iyi en güzel insanına sahip bile olsa kıymet bilecek bi kişiliğe sahip değil.için rahat olsun.hatta o kızdan ayrıldığında sana dönecektir muhtemelen.senin şu an "çok seviyordum,onun için şunu yaptım,ilkimdi vs"cümlelerin zaman geçtikçe "ben bunca olanlara nasıl göz yumdum,nasıl katlandım"düşüncesi yer edecek.sabret.ama bu süreci daha kolay atlatmak istiyosan yapman gereken hiçbir şekilde onu takip etmemen,bakmaman.hiç olmamış gibi yok say.duyguların ara sıra yoklayacak seni bunu da belirteyim.emin ol deli gibi sevsen de,ölüp gebersen de geçiyor bu acı.hele ki karşındaki çirkinleştikçe daha kolay atlatılıyo.son tavsiyem güçlü bi kadın olmanın yollarını araştır,oku,hatta ilişki uzmanlarının paylaştığı videoları takip et.bundan sonraki ilişkilerinde daha temkinli ve bilinçli olman adına söylüyorum bunları.önce kendini sev arkadaşım.yoksa bu davranışlarla çok karşılaşır,ziyan olup gidersin...

Cok fuz
Eğer duymak istediğiniz şey unutuluyor cümlesi ise unutulmuyor ama şöyle unutulmuyor: mesela gittiğiniz okulun adını unutmazsınız ya aynı onun gibi. Zamanında yaşamışsınız ama şuan sizi rahatsız eden öfke, kendine acıma duygusu, kızgınlık vs gibi duygular evet geçiyor ve unutuluyor. Ama biraz zaman tanıyın kendinize. Özsaygınızı kazanmak için biraz zamana ihtiyacınız olacak. Bu sizin için acı-pahalı bir tecrübe oldu. Bundan sonra artık nasıl birini hayatınıza almamanız gerektiğini çok iyi biliyorsunuz. Bundan sonraki ilk işiniz eğer imkanınız varsa bir uzman desteği almanızı öneririm. Bu kişiye gelene kadar kimse bana en ufak laf edemezdi ama bu kişi ağzına geleni söylediği halde ben kopamıyordum diyorsanız muhtemelen orada bir problem vardır. Belki kendinizi sevmediğinizden, özgüvensizlikten, bağlanma sorunundan ama bir problem var.
Zamanla kendinizi de affedeceksiniz. Çevrenizdeki erkeklerde bu tiptenmiş bir yorumunuzda öyle okudum. Mümkünse çevrenizi de değiştirin. Ama çevreyi değiştirmek için öncelikle kendinizi de değiştirmeniz gerek. Daha çok okuyun, araştırın, kendinizi geliştirin. Çevreniz; kendisini geliştiren, sadece görünüşü itibariyle değil de gerçekten insan olan kişilerden oluşacak. Ondan sonra hayatınıza size hak ettiğiniz değeri verecek hayat arkadaşınız da gelecektir. Bu yazdığınız yazıya da şöyle iki-üç yıl sonra dönüp baktığınızda yüzünüzde hafif bir acı gülümseme ile okuyacaksınız. Bu saygısızlığa izin verdiğiniz için kendinizi affetmeniz için, içinizdeki öfkenin geçmesi için biraz zamana ihtiyacınız var. Ama şu süreçte hem olay yeni olduğu için hem de sağlıklı düşünemediğiniz için ilk etapta karşıdaki kişinin size ulaşmasını engelleyin. Kabullenin. O kişi sizi sevmedi. Siz hep ilk zamanları hatırlayıp bir insan bu kadar değişemez diye düşünürsünüz ama o kişinin gerçek hâli şuan gördüğünüz kişi. Kısaca unutmak istiyorsanız ilk işiniz kabullenmek ve kendinize odaklanmak olmalı. Sonrasında zaten dünyada tek o kalsa bile yine ona dönüp bakmaz hatta iyi ki zamanında olmamış diye şükrederz.
Çok güzel yazmışsın canım. Özgüvenim de eksikti evet. İlk kez bir erkek beni güzel bulmuştu makyajsız bile beğenmişti. Belki başkaları da güzel buluyodu ama kimseye fırsat vermediğim için bilmiyordum. Çok despot biriyim. Asla kimseye tav olmam ama bunun yaşanması gerekiyormuş yasandi. Zaten bana ulaşmaz daha her yerden engellemis. Merak edip bir kez bile açıp bakmadı bana. Tamamen silmiş 2 günde beni başkasıyla gönül eğlendirince. Bende de engelli artık. Hatta hiç kiyamadigim 2 senelik tüm mesajları da ilk kez siliyorum. Yaklaşık 6 saattir hala silinemedi o kadar biriktirmişim. Şimdi hazırlanıcam bende kalan son hediyelerini de aticam. Her bir yalanında bir tane atmıştım zaten. Ata ata bir şey de kalmadı.

Eşim bana sesini yükseltse buz gibi soğuyorum adamdan ..siz küfür darp edilmişsiniz hale seviyorum diyorsunuz . sokakta bunu size biri yapsa senelerce mahkemelerde süründürürsunuz, darp adildim diye.. sevdiğiniz insan yapımca tatlimi geliyor anlamıyorum.. benim nefretim sevgimden büyüktür sizede tavsiye ederim ☺️

Manipülasyona aşırı açık birisiniz. Şimdi yapmanız gereken asla arkanıza bakmadan kendinizi düzeltmeye çalışmak. Onu takip etmeyin durumlarını falan görmeyin hayatınızda hiç olmamış gibi düşünün. Ve ilişkiler hakkında algınızı düzeltin. En baştan verdiği sinyalleri algılayamadiginiz gibi alenen yaptığı hakaret, küfür, şiddet gibi şeylere de tepkisiz kalmişsiniz. Bu çok ciddi bir sorun. Kendinizi iyileştirmezseniz bundan sonra da hayatınıza hep bu tür insanları çekersiniz. Bu kadar aşağılanmayı hak ediyor musunuz sizce? Kendinize değer verin. Bir süre yalnız kalın ilişki düşünmeyin. Kendi içinize dönün.

Mesele bilezik mi sence? Sana saygisizlik yapilmis hem onun tarafindan, hem annesi tarafindan. Sana siddet uygulanmis devam etmissin. Bu yarin sana yazsa muhtemelen yine cevap verirsin. Sen ne kadar da "kendimi seviyorum" diyorsan da yaptiklarin bunun hicbirini göstermiyor.
Ben o yaptıkları için ayrıldım zaten. Asla yazmam. Çünkü beni sevmesine hürmeten sevgimiz hislerimiz karşılıklı diye konuşuyordum. 2 senede ilk kez 2 gün önce kız buna yeşil ışık yakınca beni sevmediğini söyledi. Bende bitti zaten. Normalde de ayrıydık 9 aydir. İlişkim bitmişti bende. Sadece irtibatı kesmemistim. Birbirimizi seviyoruz diye. Tamamen terk edip onu üzmek istemedim. Keşke ondan önce davranıp birini bulup canını acita acıta söyleseydim ona.

Eşim bana sesini yükseltse buz gibi soğuyorum adamdan ..siz küfür darp edilmişsiniz hale seviyorum diyorsunuz . sokakta bunu size biri yapsa senelerce mahkemelerde süründürürsunuz, darp adildim diye.. sevdiğiniz insan yapımca tatlimi geliyor anlamıyorum.. benim nefretim sevgimden büyüktür sizede tavsiye ederim ☺️
Oyle erkeklerin varlığını bile bilmiyordum. Evli olan arkadaşlarım onun bana birkaç kez ağır konuştuğunu duydu. Sizin dediğinizi dediler. Eşimiz bize böyle bir laf etse boşanmaya bile gideriz sen nasıl kabul ediyorsun diye. Ama etmedim. Biriktirdim biriktirdim ayrıldım sonunda. Ayrılsam da sevdiğimiz için o birini bulana kadar görüştük iste

Keşke ondan önce davranıp birini bulup canını acita acıta söyleseydim ona.

Siz hala kafayla ondasiniz. Adam sizin caninizi kat kat yakmis. Siz hala "ayrildik ama üzülmesini istemiyordum" diyorsunuz. Bu normal mi sizce? Ve ne onun nede sizin baskalarini birini kiskandirmak icin kullanmaya hakkiniz var.

Kendine bunu yapma, lütfen..
Artik yapmıyorum. Hayatında biri varken onu severken peşinde koscak değilim. Sadece bana yapılan haksızlığı hazmedemiyorum. Çünkü hak etmedim. Üstüne namussuz damgası yedim. Sanki afedersiniz yatıp kalkmisim gibi. Kaldı ki yapardım da bu beni namussuz yapmazdı ama zoruma gidiyor iste

:işsiz:Annem de dedi hep bu adamın sana saygısı yok ettiği kufurler şiddet çok ağırdı çünkü. Ama bana cefa çektirdi şimdi o kızla 2 günde çok mutlu. Üstüne bir de beni kötü anlatmışlar herkese. Zoruma gidiyor çünkü öyle mazlum temiz bir kızım ki. O... Damgası attılar bana annesi telefonda öyle demeye getirdi. Oysaki ne bir erkek arkadaşım vardır ne de konuştuğum biri

Zaten konuya pek inanmiyordum da, bu mesaj ile emin oldum. Hii hii, biz kadinlar kendimizden bahs ederken, temiz mazlum kelimeleri kullaniyoruz

X