Kufur ve siddete tepkisiz kalmadım. Ağır şiddet görmedim ama yaptıkları insan içinde beni rezil ediyordu ve onurumu indiriyordu. Küfür edince veya vurunca çekip gidiyordum ayrılıyodum. Numarasını siliyordum. Ama ertesi gün aynı ortamda çalışıyoruz adam yine yanıma geliyordu ben aç kalmayım diye bir şeyler almış yavru köpek gibi bakıyor. Çalışırken beni izliyor ağlamaklı ağlamaklı. Çok da bagliydim eşim gibi görüyordum sevgiliden öte. Gelip insan gibi konuşup gönlümü aliyodu. Hemen yumuşamasam da barisiyorduk bir sonraki yalana kadar. En sonunda dayanamadım ayrıldım zaten asla da tepkisiz kalmadım. Tepkimi hep gösterdim. O yüzden annesi de beni istemedi. Erkek yapar kadın yapamaz kafasındalardı. Oğlun bana vurdu diyince vurdurmasaydın derdi oğluna kizmazdı bile. Bunları gordukce uzaklaştım. Ama birini bulana kadar onu oyalamadim asla. Belki düzelir diye işte... Beni oyalamis o meğer. Birini bulunca da bıraktıManipülasyona aşırı açık birisiniz. Şimdi yapmanız gereken asla arkanıza bakmadan kendinizi düzeltmeye çalışmak. Onu takip etmeyin durumlarını falan görmeyin hayatınızda hiç olmamış gibi düşünün. Ve ilişkiler hakkında algınızı düzeltin. En baştan verdiği sinyalleri algılayamadiginiz gibi alenen yaptığı hakaret, küfür, şiddet gibi şeylere de tepkisiz kalmişsiniz. Bu çok ciddi bir sorun. Kendinizi iyileştirmezseniz bundan sonra da hayatınıza hep bu tür insanları çekersiniz. Bu kadar aşağılanmayı hak ediyor musunuz sizce? Kendinize değer verin. Bir süre yalnız kalın ilişki düşünmeyin. Kendi içinize dönün.
Gelmesin zaten onu isteyen yok. Ben yapılanları kabul edemediğim icin haftalardır kıza canı sıkkın olup Amourette seni düşünüyorum ondan canım sıkkın demesini hazmedemiyorum. Enayilik hissim geçmiyor. Anlıyor musunuz ? Madem biriyle olmayı düşünüyorum 2 gün önce bitirmezsin. 2 ay önce bitir 2 hafta önce bitir. Seviyorum köpek gibi rabbim içimi görüyor ahhh bir bilsen falan yazmasaydi bana kandirmasaydi beni. Bunları yaşayıp.acisi geçen var mı diye yazdımEger bu sana gelmesse umitcan uyguna git bence. Nasilsa aynilar zorlanmassin.