- 24 Mayıs 2008
- 3.721
- 5.929
Yoo yaşadım ayni seyi. Kiza da tek laf etmedim. Suçu ne ki? Hatta ben talihsiz bulup üzüldüm. Sonucta beni aldatan onu da aldatabilir. Karakter meselesidir.Anlamıyorum sizin hayatinizdaki sevdiğiniz kişi başkasıyla sizi aldatsa kıza toz mu kondurmayacaksınız veya kadına. Çok tuhafsiniz.
Kendinizi boyle teselli etmenizi tavsiye etmem. Biz de ayrildiktan iki ay sonra söz ertesine nisan yapmislardi. 4 senedir evliler vallahi hicte bitmemis:) siz boyle yaparsaniz iyilesemezsiniz ama.Neyse hızlı başlayan çabuk biter. 2 günde söz eve girip çıkmalar aile fotoğrafları başladıysa bilemiyorum artık. Gerçi aylardır da birlikte olabilirler benim ruhum duymamıştır. Malum alageyik gibi geziyorum. Aldatılan her kadın gibi oturup ihanet açısı cekicem bir süre nasıl bunu bana yapar diye. Sonra unuturum elbet
Oyle yapicam sağolun tavsiyeniz için. Beni aldatma potansiyeli olan bir erkekle evlenmedigim için mutlu olmalıyım. Artık takmıyorum. Çünkü sevmiyorum. Bana yazdığı mesajların aynisini ona yazmış. gördüm. Eminimki bana dediği gibi ilk kez sana böyle yazıyorum demiştir.Kendinizi boyle teselli etmenizi tavsiye etmem. Biz de ayrildiktan iki ay sonra söz ertesine nisan yapmislardi. 4 senedir evliler vallahi hicte bitmemis:) siz boyle yaparsaniz iyilesemezsiniz ama.
Ben o sozlenince dedim ki herkese asla ondan haber getirmeyeceksiniz bana. Bakmadim da asla kendim de. Kestirip atmazsaniz bitmez.
Anladım ben aksini düşünüyorum kıza mutluluk dilemek anlaminda.Yoo yaşadım ayni seyi. Kiza da tek laf etmedim. Suçu ne ki? Hatta ben talihsiz bulup üzüldüm. Sonucta beni aldatan onu da aldatabilir. Karakter meselesidir.
Kızın suçu yok. Mutlu olacağını sanıyor. Belli ki sizden de haberi yok. Zaten bu sekilde davranan birinden hayır beklemek yanlış olmuş. Kapi aralamissiniz maalesef. Ben mesela hic tahmin etmeyeceğim şekilde yasadim. Birakin tartaklanmayi tartismazdik bile biz doğru düzgün. Ama iste aldatildim iki ay sonra sozlenip ayni yil evlendi.
Icten ice o mutsuz olsun ama kiza gostermesin, kiz mutlu olsun diye de dua ettim.
Şimdi onun icin bile mutsuz olsun demiyorum açıkçası çünkü ilgi alanimda değil artık.
Yani aldatilan herkes sizin gibi kiza karsi kötü hisler beslemiyor.
Oyle yapicam sağolun tavsiyeniz için. Beni aldatma potansiyeli olan bir erkekle evlenmedigim için mutlu olmalıyım. Artık takmıyorum. Çünkü sevmiyorum. Bana yazdığı mesajların aynisini ona yazmış. gördüm. Eminimki bana dediği gibi ilk kez sana böyle yazıyorum demiştir.Kendinizi boyle teselli etmenizi tavsiye etmem. Biz de ayrildiktan iki ay sonra söz ertesine nisan yapmislardi. 4 senedir evliler vallahi hicte bitmemis:) siz boyle yaparsaniz iyilesemezsiniz ama.
Ben o sozlenince dedim ki herkese asla ondan haber getirmeyeceksiniz bana. Bakmadim da asla kendim de. Kestirip atmazsaniz bitmez.
İyi de kızın haberi bile yok büyük ihtimal. Ben bu durumda kıza düşman olmam. Çoluk çocuk, yer mantarı falan demem elin kızına. Banane o kızdan? Acırım çok çok, nasıl bir manyağa düştüğünü iyi biliyorumdur çünkü.Anlamıyorum sizin hayatinizdaki sevdiğiniz kişi başkasıyla sizi aldatsa kıza toz mu kondurmayacaksınız veya kadına. Çok tuhafsiniz.
Merak etmeyin ona manyak olmaz. Bize gelince ayarları bozuk oluyor. Bizde adam olup hata yapmamayı öğrenip elin kizini el üstünde tutarlarİyi de kızın haberi bile yok büyük ihtimal. Ben bu durumda kıza düşman olmam. Çoluk çocuk, yer mantarı falan demem elin kızına. Banane o kızdan? Acırım çok çok, nasıl bir manyağa düştüğünü iyi biliyorumdur çünkü.
Özellikle ana konuyu bırakıp buna cevap vermenizi istiyorum lütfenMerak etsem de hiç girip bakmayayim demi profillerine ? Hatta engellersem aaaa bak dayanamadı bizi görmeye engelledi demesinler ? Hani baka baka alışırım belki. Ya da hiç bakmayayim meraktan ölsem de. Nasılsa bana bir faydası yok. Sizce girip merak giderip onlara bakmak mı iyi yoksa kaçıp bakmamak mı ???
Beynim var da onu bu kişide kullanmadım.
Kalp yüzündenneden?
Nolur buna cevap verinBir de teldeki resimleri sildim ama arada kalan resimler var. Sayısı çok fazla. Oturup hepsine bakıp tek tek silmem gerekiyor. Sizce şu an mı yapayım bunu yoksa bırak kalsın mi dersiniz ? Bakınca kötü olmayayım. İleriki bir zamanda artık bakınca uzulmeyecegim zamanda silsem daha doğru olur demi. Ama telefonumda da o olsun istemiyorum
Bir de buna cevap verir misiniz ? Ama yargılayarak falan degil. Gerçek cevaplar istiyorum. Aklınıza ve tecrübenize ihtiyacım varMerak etsem de hiç girip bakmayayim demi profillerine ? Hatta engellersem aaaa bak dayanamadı bizi görmeye engelledi demesinler ? Hani baka baka alışırım belki. Ya da hiç bakmayayim meraktan ölsem de. Nasılsa bana bir faydası yok. Sizce girip merak giderip onlara bakmak mı iyi yoksa kaçıp bakmamak mı ???
Tavsiyem zamanla silmeniz. Bir anda yaparsanız ters tepebilir. Her gün daha az bakarak hissizleşmeye çalışın. Zamanla teker teker silin. Son fotoğraf kaldığında dilerim ki boş duvara bakıyor gibi olursunuz.Bir de teldeki resimleri sildim ama arada kalan resimler var. Sayısı çok fazla. Oturup hepsine bakıp tek tek silmem gerekiyor. Sizce şu an mı yapayım bunu yoksa bırak kalsın mi dersiniz ? Bakınca kötü olmayayım. İleriki bir zamanda artık bakınca uzulmeyecegim zamanda silsem daha doğru olur demi. Ama telefonumda da o olsun istemiyorum
Aynı şekilde her gün daha az bakarak durumu kendi içinizde kabullenin. İçiniz soğuduğunda merak bile etmezsiniz artık.Bir de buna cevap verir misiniz ? Ama yargılayarak falan degil. Gerçek cevaplar istiyorum. Aklınıza ve tecrübenize ihtiyacım var
Daha önce sevdiğim biri vardı. İlişkim olmamisti ama bana attığı resimleri görüşmeyi kestikten sonra bile silememistim. Bir ara bakarım diye. Şimdi bazen görüyorum telde kalmış birkaç tane hiç bakmiyorum bile hatta silmeye bile üşeniyorum. Hiçbir his vermiyor. Çünkü ondan sonra bu hayırsız soyu kuruyasıca hiç mutlu olmayasıcayı sevdim. O yüzden. Çok teşekkürler tavsiyeniz için.Tavsiyem zamanla silmeniz. Bir anda yaparsanız ters tepebilir. Her gün daha az bakarak hissizleşmeye çalışın. Zamanla teker teker silin. Son fotoğraf kaldığında dilerim ki boş duvara bakıyor gibi olursunuz.
Her gün bakmasam bile daha iyi olur. Siz böyle bir şey tecrübe ettiniz mi ayrilktan sonra bakmak isteyip de onları görmemek için bakmadığınız falan oldu muAynı şekilde her gün daha az bakarak durumu kendi içinizde kabullenin. İçiniz soğuduğunda merak bile etmezsiniz artık.
Yorum yapın lütfen özellikle aldatılmış kadınlarMerak etsem de hiç girip bakmayayim demi profillerine ? Hatta engellersem aaaa bak dayanamadı bizi görmeye engelledi demesinler ? Hani baka baka alışırım belki. Ya da hiç bakmayayim meraktan ölsem de. Nasılsa bana bir faydası yok. Sizce girip merak giderip onlara bakmak mı iyi yoksa kaçıp bakmamak mı ???
Engellesem mi onları ?Merak etsem de hiç girip bakmayayim demi profillerine ? Hatta engellersem aaaa bak dayanamadı bizi görmeye engelledi demesinler ? Hani baka baka alışırım belki. Ya da hiç bakmayayim meraktan ölsem de. Nasılsa bana bir faydası yok. Sizce girip merak giderip onlara bakmak mı iyi yoksa kaçıp bakmamak mı ???
Tecrübem olmasa tüm fotoğrafları silin sosyal medyadan da hiç bakmayın derdim. Ama hisler tazeyken bunu yapmak zor oluyor. Zaman her şeyin ilacı. Birinin her şeyiyken bir anda hiçbir şeyi olmak zor bir durum. Kalp bu bir anda diyemiyorsun ki boşver kurtuldun ondan diye. Ben sevildiğinize inanıyorum ama bazı erkekler böyle maalesef sevilmeyi seviyorlar. Her fırsatı değerlendiriyorlar.Her gün bakmasam bile daha iyi olur. Siz böyle bir şey tecrübe ettiniz mi ayrilktan sonra bakmak isteyip de onları görmemek için bakmadığınız falan oldu mu