Çok dertliyim:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okudum yazınızı çokça dua ettim size üzülmeyin ya rabbim yardım etsin başkaları karışınca eşler arası kötü oluyor maalesef ne durumdasınız simdi

Açmasaydınız kapıyı. Getirince ne diyor mesela? Neden getirdin diye sormadınız mı? Neden sizde kalmıyor diye hiç mi sormuyorsunuz? Kayinvalidenize de mi sormuyorsunuz?
Yukarı çıkmadı kimse. Eltim kv’ye gel diyormuş, o gitmiyormuş. Sonra kv orada kalmak istedi elti tarafı çok sahip çıkmadı, eş kişisine kendini oraya bıraktırdı. Ertesi gün elti ve kv bana çay içmeye geldiler. Elti bebeği özlemiş güya. Sonra elti bana dedi ki okullar tatil oldu ben memlekete gideceğim yine size gelsin. Yani o kadın sana gelmiş, gideceksen aynı yere gidiyorsunuz, beraber gitsenize. Ben de kv tekrar gelmesin diye ben de memlekete gideceğim dedim ( hepimizin ailesi aynı ilçede ) Ben de gidince kv evine gitmek zorunda kaldı. Kv kışın bizde olduğu için evi soğuktu, eltinin evi kaynım evde olduğu için sıcaktı. Evlerine gidince elti ben arkadaşıma gidecem deyip kv’yi soğuk evine bırakmış. Ben tam kurtuldum, artık evinde kalır diye düşünürken kv’nin annesi ameliyat oldu, o zaman da kv “annem hasta arada yanına giderim diye yine geldi. Sonra bi onbeş gün kardeşinin evinde kaldı. Oradan bizim eltiye geçti, orada iki gün kaldıktan sonra eş kişisi bize getirdi, ben de annemi çağırdım gitsin diye. Annemin yanında eş kişisi bana bağırınca da kavga koptu ve içime birikenleri kv’ye söyledim.

Hayırlısı olur inşallah.

Allah yardım etsin hepimize, çocuklarımızın yardımcısı olsun.

Bütün sülaleyi eltiyi, kv kardesinin, diger cocuklarini, birdaha buraya kalmaya diye niyetlenip gelirse polisle attiririm evden ogluyla beraber de.
Yemin ediyorum o kadar hak ediyorlar ki. Kaybıma söyledim ben boşanacağım, eş ve kv’ye ev bulun diye, kadını yine bize getirdiler. Kaybım beni tekrar aramadı bile.

Yemin ediyorum o kadar hak ediyorlar ki. Kaybıma söyledim ben boşanacağım, eş ve kv’ye ev bulun diye, kadını yine bize getirdiler. Kaybım beni tekrar aramadı bile.

Ne diyim ki, o Zaman daha apartmandan iceri girdigini Fark ettigin Anda basla bagira bagira cinnet gecirmeye.

Aşırı yüzsüz bir kadınmış yalnız. Havalar da ısındı, bahçeli evi varmış. Deprem korkusundan uyuyamıyoruz burda, bu kadının derdi ney? Eltide de işi yok. Ya kendi evine ya yeni ev açacak ya da oğlunun yanına. Bu kaynanalar iyice sapıttı.

Bir gün bıraktım. Elti kendi evinden kv’yi kardeşine bıraktı ve oradan kv bize geldi
Kadın hiç demiyor kimse beni istemiyor evime gideyim bari diye. Allah sabır versin. Ben olsam böylesine kapıyı açmazdım. Kocama da açmazdım. Ne demek kendi annesini aylarca evimde misafir edeceğim de annem gelince bana bağırıp huzursuzluk çıkaracak? Eşiniz hem düşüncesiz hem saygısız.

Ben kalmasını istemedikçe bana hırslanıp hiç gitmiyor.

Aynen öyle. Pislik insanlar yoksa niye sorun yaşayayım.

Kalacam da kalacak diyor başka bir şey demiyor. Eşin iki çocukla beni evden atmasını istiyor.
Onursuz. İyi ki ağlatmıssınız. İyice bir canını çıkarıp haşlasaydınız keşke. Tabi burada denge unsuru olması gereken asıl kişi eşinizdi. O çürük ve kof. Yaşanılan tüm olayların sebebi o aslında. Öyle bağırınca anneniz tepki vermedi mi ?

Annem bana sus diyor ben susmuyorum. Arayı bulmaya çalışıyor, bana özür dile diyor, bana kızıyor, kv’ye hoş gör diyor ama kv’nın anasından emdiği süt burnundan geldi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…