- 19 Kasım 2013
- 18.666
- 33.652
- 798
Yapmalısınız bunu,eltiniz yapınca sorun olmuyor sizde yapın ciddiyim,eltiniz doğru olanı yapıyor.Bundan sonra öyle olacak başka çare yok. Kadın benim eşimle kalmak istiyor, başka derdi yok.
Elti de de kalsa yine gelecek,kadın evinde durmuyor ikisine gidip gelecek belli ki. Elti doğru olanı yapmış,niye ceksin,senelerce yaşamış zaten aynı binada. Sürekli gitmiştir ona da eminim.Bende bunu anlayamadım surekli oraya götürmenin eltiden beklentiye girmenin anlamı yokki
Kadin doğru yapıyor istemiyor getiriyor net davranıyor kv inatlasiyorsa birazda orda kalsin ne var demek çözüm değil
Memleketteki evin taşınması gerekiyor ama eşi de oralı değil kavga çıkmasın telaşı anlamsiz bu konuyu ancak temiz cinnet cozer
Konu sahibinin yerinde olsam açıkça söylerim,evine gitmek istemiyorsan sat buradan alalım yada kiralama yapalım diye.
Eltinizin sizinle bir zoru olduğunu sanmıyorum. Senelerce aynı binada yaşamış,evini taşımış sonunda ama kadın hala geliyor ,eltiniz de kolayını bulmuş size getiriyor. Sizde evine götürün. Hatta kendi ailenizi çağırın bahane edin bunu da onlar gelecek biz seni eve bırakalım diyin bırakın evine.Eltim beni enayi görüyor da ondan. Kaç kere bıraktım geri getirdi . O öyle yapınca da eş kişisi de annesi oraya gitsin istemiyor artık.