- 19 Kasım 2013
- 18.666
- 33.652
- 798
Yapmalısınız bunu,eltiniz yapınca sorun olmuyor sizde yapın ciddiyim,eltiniz doğru olanı yapıyor.Bundan sonra öyle olacak başka çare yok. Kadın benim eşimle kalmak istiyor, başka derdi yok.
Elti de de kalsa yine gelecek,kadın evinde durmuyor ikisine gidip gelecek belli ki. Elti doğru olanı yapmış,niye ceksin,senelerce yaşamış zaten aynı binada. Sürekli gitmiştir ona da eminim.Bende bunu anlayamadım surekli oraya götürmenin eltiden beklentiye girmenin anlamı yokki
Kadin doğru yapıyor istemiyor getiriyor net davranıyor kv inatlasiyorsa birazda orda kalsin ne var demek çözüm değil
Memleketteki evin taşınması gerekiyor ama eşi de oralı değil kavga çıkmasın telaşı anlamsiz bu konuyu ancak temiz cinnet cozer
Eltinizin sizinle bir zoru olduğunu sanmıyorum. Senelerce aynı binada yaşamış,evini taşımış sonunda ama kadın hala geliyor ,eltiniz de kolayını bulmuş size getiriyor. Sizde evine götürün. Hatta kendi ailenizi çağırın bahane edin bunu da onlar gelecek biz seni eve bırakalım diyin bırakın evine.Eltim beni enayi görüyor da ondan. Kaç kere bıraktım geri getirdi . O öyle yapınca da eş kişisi de annesi oraya gitsin istemiyor artık.
Bilemiyorum ama böyle eş kişisi ile konuşmuyorum diyerek çözülecek bir mesele değil buO da bana laf saydı ama ben taramalı tüfek gibi olduğum için karşımda duramadı. Kaynım aldı sonra ve iki saat sonra geri geldi hiçbir şey olmamış gibi. Ben de gitti diye rahatlamıştım tam. Bugün annesinin yanına gitti. Ben de ablama gittim. Evde yokum. Eş kişisi ile konuşmuyoruz, bir süre de konuşmayı düşünmüyorum.
Hayır yani bu elti senelerce bu kadınla aynı binada yaşamış. Seneler sonra evini taşımış belkide kacmış,eşinden ayrı yaşamayı bile goze almış,niye kayınvalidesi ile otursun ki.Elti haklı zaten sizi enayi gördüğü için değil
Evde kocası yok ama kayinvaldesi var, ne alaka?
Eşimin annesi gelip benimle niye dursun oğlu yokken, benim annem ben evde yoksam içeri bile girmez kapıdan döner
Hadi kv eltiye geldi kaldı çocukları özledi diyelim, 1-2 gece kalır evine döner yada yollanır
Kv sizin evi kendi evi bellediyse bunun sorumlusu neden elti olsun?
elti illa kal gitme dese bile eşiniz gider alır, annem orda niye kalsın ben burda dururken elin kızı ne alaka kardeşimde yokken der
Siz bu işi direk eşiniz ile çözceksiniz
Gerekirse alsın annesini gitsin onun evinde yaşasın
Ben kesinlikle ayrı ev tutulsun diyeceğim ve mesafeli olacağım. Psikolojim zaten artık kaldırmıyor. Geceleri uyuyamıyorum, hayatımda hiç bu kadar mutsuz olmamıştım.Bilemiyorum ama böyle eş kişisi ile konuşmuyorum diyerek çözülecek bir mesele değil bu
Eşler arası sıradan gerginlik, atışma değil çünkü
Pasif agresif tavırla biryere varabileceğiniz bir konu değil bence
Kartlarınızı açık oyanacaksanız
Tabii kararlıysanız
Şimdi asarım keserim boşarım diyip 2 hafta annesini alıp geldiği zaman sus pus kalıp üzerine bir
çocuk daha yaparsanız çözemezsiniz
Önce emin olun
Öfkeyle insan çok şey söyler, yapar
Ama önemki olan sakin kafayla düşünüp, karar vermek
Neyin kafası olduğunu bilmiyorum.Ben anlamıyorum bunca laf,davranıştan sonra insanlar nasıl birşey olmamış gibi davranabiliyor.Neyin kafası acaba?Bazen diyorum onlar gibi mi olmak iyi yoksa bunca halsizlik ile başa çıkmak çok zor.Umarım hakkınızda hayırlısı olur.
Annemi çağırdım , gitmedi ve kavga çıktı. Bilmiyorum mücadele edeceğim sürekli kalmaması için.Yapmalısınız bunu,eltiniz yapınca sorun olmuyor sizde yapın ciddiyim,eltiniz doğru olanı yapıyor.
Elti de de kalsa yine gelecek,kadın evinde durmuyor ikisine gidip gelecek belli ki. Elti doğru olanı yapmış,niye ceksin,senelerce yaşamış zaten aynı binada. Sürekli gitmiştir ona da eminim.
Konu sahibinin yerinde olsam açıkça söylerim,evine gitmek istemiyorsan sat buradan alalım yada kiralama yapalım diye.
Eltinizin sizinle bir zoru olduğunu sanmıyorum. Senelerce aynı binada yaşamış,evini taşımış sonunda ama kadın hala geliyor ,eltiniz de kolayını bulmuş size getiriyor. Sizde evine götürün. Hatta kendi ailenizi çağırın bahane edin bunu da onlar gelecek biz seni eve bırakalım diyin bırakın evine.
Ay korku filmi gibi.Annemi çağırdım , gitmedi ve kavga çıktı. Bilmiyorum mücadele edeceğim sürekli kalmaması için.
Kendi kendine hırs yapıyor. Çok cahil bir kadın. Gelinler güzel evlerde ben niye tek kalayım diye. Halbuki onun evi bizimkinden çok daha güzel. Bizde bol bol çocuk gürültüsü var bi de. Yani kendi evinde sessiz sedasız krallar gibi yaşamak varken itilip kakılmayı tercih ediyor.Hayır yani bu elti senelerce bu kadınla aynı binada yaşamış. Seneler sonra evini taşımış belkide kacmış,eşinden ayrı yaşamayı bile goze almış,niye kayınvalidesi ile otursun ki.
Ona sorsak(eltiye)senelerce ben cektim,aynı binada ben yaşadım,banane biraz da eltim uğraşsın diyordur. Haksız da sayılmaz ki.
Hoş bence iki tarafa da gidip yayılmamalı kadın,evi varken,eli ayağı tutarken,birde istenmiyorken. Gidip evine oturmalı. Kavga ediliyor,yüzüne söyleniyor,elti paketleyip geri bırakıyor hala yüzsüz yüzsüz gelip oturmasına ne denir bilemiyorum.
Yani bazı konulara bakıyorum Kv’ye git diyemiyor insanlar. Bunun gitmesi için her şey ama her şey yapıldı. Bana beni evden kaç kere kovdun diyor. 100 kere kovduysam 101.’de gelme arkadaş. Mis gibi bahçeli tertemiz evi var villa gibi. Bahçende yürü gez. Ne beni darlıyorsun.Ay korku filmi gibi.
Nasıl bir insanmış evlerden uzak.
Aynen öyleHayır yani bu elti senelerce bu kadınla aynı binada yaşamış. Seneler sonra evini taşımış belkide kacmış,eşinden ayrı yaşamayı bile goze almış,niye kayınvalidesi ile otursun ki.
Ona sorsak(eltiye)senelerce ben cektim,aynı binada ben yaşadım,banane biraz da eltim uğraşsın diyordur. Haksız da sayılmaz ki.
Hoş bence iki tarafa da gidip yayılmamalı kadın,evi varken,eli ayağı tutarken,birde istenmiyorken. Gidip evine oturmalı. Kavga ediliyor,yüzüne söyleniyor,elti paketleyip geri bırakıyor hala yüzsüz yüzsüz gelip oturmasına ne denir bilemiyorum.
Haklı olabilirsiniz. Benim çevrem eltimi çok suçluyor sana destek değil sen tek başına bakmak zorunda kalıyorsun diye. Birinci suçlu kaynanam. Eltime ev alınınca ben kendi evimde kalırım dedi herkese. Sonra hırs yaptı ve benim evime yerleşmeye çakıştı. Eş kişisi de çok müsait zaten. Olan bana oldu. Ben de 4 ay sabrettim sonra da patladım.Aynen öyle
Bu olayda en masum kişi elti bence
Kadını alıp oraya geri getirmesi kadar normal bişey yok
Kv orayı evi benimsemiş, biraz değişiklik olsun diye diğer geline gidip bikaç gün sonra konusahibine geliyor
Elti napsın, sokağa bırakamaz ya
Nolur benimle yaşa onlar huzurlu olsun biz senle ana-kız geçinir gideriz diyecek halide yok
Kim olsa öyle yapar
En suçlu eş ve kv’ken kabak eltinin başına patlamasın yani lütfen
Evlatların başına da dert.Böyle kayınvalideler gelinlerin başına sadece dert.
Geçen kv ye sinirlendim, neye sinirledingimi anlatıyorum bana diyor ki, o aldiklarin pazı mi bakayım güzelmiş nerden aldin ?Sinsi mi aptal mı bilmiyorum. Benden öyle laflar duydu ki annemin yangında hüngür hüngür ağladı. Ne anlıyor böyle sığıntı gibi yaşmaktan anlamıyorum.
Aynı bizimki. Ben yola getiremedim, siz getirdiniz mi ?Geçen kv ye sinirlendim, neye sinirledingimi anlatıyorum bana diyor ki, o aldiklarin pazı mi bakayım güzelmiş nerden aldin ?Sinirledim çektim derdin bu mu ? Dedim sen zaten beni dinlemeyip bildiğini okuyorsun dedim...yani o kadar iyi anlıyorum ki seni, sen birşey anlatıyorsun ama karşındaki salağa yatiyor ama değil kendi bildiğini okuyor yine seni yok sayiyor
Açmasaydınız kapıyı. Getirince ne diyor mesela? Neden getirdin diye sormadınız mı? Neden sizde kalmıyor diye hiç mi sormuyorsunuz? Kayinvalidenize de mi sormuyorsunuz?Eltim getirdi.
Mesela siz de koluna girip eltinin kapısına götürüp birakabilirsiniz.Açıklama yok çünkü kapıya atıp gidiyorlar. Kaynanam gitti şimdi inşallah geri gelmez. Bir hafta durur geri gelirse naparım bilmiyorum.
Eltilik bir durum gercekten yok. 10 sene dile kolay yaşamış kadınla. Uzaklaşmış bir yolunu bulmuş, şimdi alıştırmak istemiyor tekrardan ,gayet haklı kadın.Aynen öyle
Bu olayda en masum kişi elti bence
Kadını alıp oraya geri getirmesi kadar normal bişey yok
Kv orayı evi benimsemiş, biraz değişiklik olsun diye diğer geline gidip bikaç gün sonra konusahibine geliyor
Elti napsın, sokağa bırakamaz ya
Nolur benimle yaşa onlar huzurlu olsun biz senle ana-kız geçinir gideriz diyecek halide yok
Kim olsa öyle yapar
En suçlu eş ve kv’ken kabak eltinin başına patlamasın yani lütfen
Yani benim kv köye bayılır bana çok gelmez, senin ki başka bir durum ama dediğin gibi birşey olur ben derdimi anlatmaya çalışırım hic oralı olmaz, ben de artık anladım kendi bildigimi yapıyorum önceden üzülürdüm kv ye şimdi hiç üzülmüyorum ama bizim fark eşim benden yana aynı konu için eşim de sinirlenmiş ama hiç bir fayda yok kadın yine değişmiyor yaptığım tek şey uzak durmak ama mümkün de olmuyor, senin gibi aynı evde yaşamıyorum tabi, benim iki eltim var ama garip bir şekilde onlardan korkuyor galiba benim de onlar gibi olmam lazım ama bazen vicdan yapıyorum...doğum yaptığım zamanlarda hiç rahat bırakmıyordu hergun sabahtan gelip yatana kadar gitmiyordu yaptığı birşey de yoktu, dediğin gibi söyleniyordum birşey oluyordu heralde gelmez diyordum hop bir daha gelmiş, şimdi çok gelmiyorAynı bizimki. Ben yola getiremedim, siz getirdiniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?